Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τανιου με αυτά και με εκείνα δε σου είπα για την φώτο ότι το νινι είναι τέλειο έτοιμο να περπατήσει!!! Χα χα εμάς είναι ξάπλα λες και ρεμβαζει σε αιώρα...

Ο γιατρός όταν το είδες είπε πολύ μεγάλο μωρό έχεις σε αυτό το πρώτο υπερηχο κουνούσε χέρια πόδια πως το έβγαλε ακίνητο δεν ξέρω.. Αχου το δικό σας αραζει από τώρα χι χι μπορεί να φταίνε κ τα μηχανήματα δεν ξέρω..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ax, ρε κορίτσια, δεν ξέρετε πόσο σας ευχαριστώ, μεγάλη παρηγοριά που συμβαίνει και σ' εσάς κι αμέσως μου γράψατε. Αφού μπαίνω πριν πέντε λεπτά, διαβάζω για τα μάτια και τους εμετούς και λέω ρε γμτ χάθηκε να μου δώσει ένα σημάδι, πολύ περίεργες οι ορμόνες και οι διαθέσεις τελικά.

Τανίου μου, μεγειά η φωτο με τον υπέρηχο, ολόκληρος ανθρωπάκος είναι εκεί μέσα!

Καλύτερα να μη λέμε πολλά πολλά όντως μπροστά σε κοπέλες που προσπαθούν, αν και σε μάτι δεν πιστεύω, αλλά και μόνο για να μην ακούς κακεντρεχή σχόλια, δεν είναι και λίγο, και να σε ταράζουν. Τώρα για τα πεθερικά και τους μεγάλους ανθρώπους, ε, αν είναι και λίγο της παλιάς σχολής και λίγο χωριάτικων αντιλήψεων, θα πούνε και τη βλακεία τους σίγουρα. Εδώ την ακούς από νέους ανθρώπους.

Πάντως πολύ κουφό που μας έπιασαν οι μαύρες ταυτόχρονα, εγώ πάντως ηρέμησα λίγο με αυτά που μου γράψατε.

Και για να γελάσουμε και λίγο, έλεγα στον άντρα μου τις σκέψεις που μου περνούσαν και μου λέει μα μωρό μου η πείνα δεν έχει φύγει!!! Τς τς τς, θράσος!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ax, ρε κορίτσια, δεν ξέρετε πόσο σας ευχαριστώ, μεγάλη παρηγοριά που συμβαίνει και σ' εσάς κι αμέσως μου γράψατε. Αφού μπαίνω πριν πέντε λεπτά, διαβάζω για τα μάτια και τους εμετούς και λέω ρε γμτ χάθηκε να μου δώσει ένα σημάδι, πολύ περίεργες οι ορμόνες και οι διαθέσεις τελικά.

Τανίου μου, μεγειά η φωτο με τον υπέρηχο, ολόκληρος ανθρωπάκος είναι εκεί μέσα!

Καλύτερα να μη λέμε πολλά πολλά όντως μπροστά σε κοπέλες που προσπαθούν, αν και σε μάτι δεν πιστεύω, αλλά και μόνο για να μην ακούς κακεντρεχή σχόλια, δεν είναι και λίγο, και να σε ταράζουν. Τώρα για τα πεθερικά και τους μεγάλους ανθρώπους, ε, αν είναι και λίγο της παλιάς σχολής και λίγο χωριάτικων αντιλήψεων, θα πούνε και τη βλακεία τους σίγουρα. Εδώ την ακούς από νέους ανθρώπους.

Πάντως πολύ κουφό που μας έπιασαν οι μαύρες ταυτόχρονα, εγώ πάντως ηρέμησα λίγο με αυτά που μου γράψατε.

Και για να γελάσουμε και λίγο, έλεγα στον άντρα μου τις σκέψεις που μου περνούσαν και μου λέει μα μωρό μου η πείνα δεν έχει φύγει!!! Τς τς τς, θράσος!!!

Jo μου νάσαι καλά το μικρό εδώ είναι τέλη Ιουνίου από τώρα το βγάζουμε σελφι χε χε.. Και εμενα ο δικός μου με φωνάζει λύκο που τρώω πολύ και τώρα που δεν τρώω όπως πριν πάλι λύκο με λέει.. . Αλλά να ξέρεις τα συμπτώματα εγκυμοσύνης δεν είναι πάντα ίδια σε όλες κάθε εγκυμοσυνη διαφέρει...

Το μάτι είναι σαν την ενέργεια καλή και κακία για να διώξεις την κακία ενέργεια ρίχνεις αλάτι γιαυτό και οι γιαγιάδες μας το ρίχναν όταν κάποιος κακός ερχόταν στο σπίτι τους..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τι εγινε ρε κοριτσια ;;;;;;;;σας. Αφησα πριν 24 ωρες με τα μενου κ τις λιγουρες κ σας βρηκα ματιασμενες , κακοκεφες και φουλ αγχωμενες ..... Οι περισοτερες απο εμας ζουμε καθημερινα με αυτο το αγχος αν ολα ειναι καλα κτλ τα στηθη ξεπρηζονται λιγο τα πονακια υποχωρουν ,η υπνηλια κ η κοπωση επισης . Θελω να σκεφτομαστε ολες θετικα και οτι τα μπεμπακια μας ειναι πολυ δυνατα με μανουλες τρελες και γεματες λιγουρες . Η πλακα ειναι οτι γω μια απο τα ιδια ειμαι πολλα νευρα κ αγχος αλλα βλεποντας οτι γενικα σχεδον ολες ειμαστε ετσι εκνευριστηκα κ ειπα οχι ειμαστε μανουλες θεες κ δεν μασαμε λοιπον να παρουν φωτια τα πιρουνια λεω για να ξαναανεβη το ηθικοοοοοοοοοοο

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Πανικος κοριτσια...Βροχη τα μηνυματα. Κι εγω το πιστευω το ματι κοριτσια. Καλα εδω να φανταστειτε μια συγγενης η οποια εχει και 2 παιδακια εχει σκυλιασει με μενα χωρις λογο και δεν μου εχει πει ουτε ενα με το καλο. Οποτε μην σκατε. Γραψτε τους ολους. Ξυστε τον ποπο σας και αιντε...

Φουντουκι χωστα... Μην λυπασαι κανεναν. Πρωτα γερο πες να ειναι το μωρακι και μετα ερχεται το φυλο. Ειδικα σε εσας που το προσπαθησατε τοσο δεν θα επρεπε κανενας να κανει κιχ...

Jo θα ξαναπρηστει το στηθος. Μην αγχωνεσαι. Και εμενα ξεπρηστηκε και τωρα ξανα προς την δοξα τραβα..Και εγω το παθαινω αυτο. Λεω δωσε μου κανενα σημαδι και αν μετα απο λιγο με πονεσει η κοιλια αγχωνομαι γιατι να ποναει.. Δεν βγαζεις ακρη...

Στο μεταξυ κοριτσια ολη μερα ειμαι καλα και το βραδυ πρηζεται το εντερο μου και υποφερω. Δεν ξερω τι να κανω. Τωρα κανει κατι ηχους. Θα μου το κουφανει το παλικαρι μου...

HmwTp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Ευχομαι να έχουμε μια χαρούμενη κ αισιόδοξη εβδομάδα!!

Τι κανετε σήμερα?? Εγώ ξυπνησα κ βλέπω τηλεόραση περιμένω να περάσει το μισά ωρο που πήρα τον σίδηρο για να φάω!! Θέλω να περασει αυτή ή εβδομάδα γρήγορα για 2 λίγους ο ένας γιατί την άλλη θα έχουμε την αυχενικουλα και ο άλλος είναι γιατί ο αντρουλης θα έχει άδεια και θα ειμαστε παρέα όλοι μαζί!!

Κάτι για καύσωνες άκουσα αυτή την εβδομάδα!! Θα πάρει φωτιά το κλιματιστικό!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα φουντουκι!!! Αντε τι καλα η επομενη βδομαδα θα ειναι τελεια για σενα!!! Και εγω ετσι ακουσα. Δεν ειναι να παμε πουθενα. Βεβαια σε λιγο πρεπει να παω αναγκαστικα στην λαικη να ψωνισω...

HmwTp3.png

Καλημέρα!!!

Είδατε ότι το φόρουμ επανήλθε στα φυσιολογικά του χρώματα;;;!

ΦΤΑΣ μου, τι πλάκα έχεις!!! Να πάρουν φωτιά τα πηρούνια, χαχαχαχα!

Κάθυ, λες να κουφαθεί ο μπομπιράκος απ' το έντερο; :mrgreen::mrgreen: Κάνε κάτι για τα βράδια!

Εγώ πάλι μπαλκόνι-βιβλίο σήμερα, αραχτή! Γιατί χθες το βράδυ έκανα γεμιστά για ένα λόχο και θα 'χουμε σήμερα και αύριο να τρώμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κάθυ πάνε τώρα που ειναι νωρίς να μην σε πιάσει ή ζέστη!!

Ναι jo μου επανήλθε το καφέ στα χρώματα του!! Το στήθος μου κ εμένα μου φαίνεται μικρότερο απλά με παρηγορουν ή φλέβες!! Γενικά ας μην τα παίρνουμε όλα της μετρητής γιατί οι κακές σκέψεις κάνουν κακό στα μωρακια μας που δουλεύουν πυρετωδώς για να ολοκληρωθούν τα ανθρωπακια μας!!

Έκανα ένα μπανακι κ βλέπω τηλεόραση!!

FTAS σήμερα θα πάρουν φωτιά τα πιρουνια μπριζολιτσα με σαλατουλα!!

Τι θα φάτε σήμερα??

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Δεν είμαι καλά εχθές είχα πάλι αίμα δεν έκανα απολύτως τπτ όλη μέρα ξαπλα εκτός λίγο που ήμουν καθηστη σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό και παρακαλώ τον Θεό να ναι ασφαλής το μωράκι μου...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Δεν είμαι καλά εχθές είχα πάλι αίμα δεν έκανα απολύτως τπτ όλη μέρα ξαπλα εκτός λίγο που ήμουν καθηστη σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό και παρακαλώ τον Θεό να ναι ασφαλής το μωράκι μου...

Τανίου μου, σε σκεφτόμαστε όλες και σου εύχομαι να είναι καλά και το πιστεύω κιόλας! Το απόγεμα θα ηρεμήσεις που θα το δείτε. Μέχρι τότε ξάπλα και τίποτα άλλο. Πολλές κοπέλες έχουν αίμα και δεν είναι τίποτα, και μια φίλη μου είχε και έπαιρνε ουτροτζεστάν και τώρα είναι στον 7ο με υγιέστατο το μπεμπάκι στην κοιλιά της!

Φουντούκι μου, δίκιο έχεις, και χάρη σ' εσάς και στον άντρα μου κι εμένα όπως ήρθαν έφυγαν οι μαύρες σκέψεις. Φλέβες βλέπω κι εγώ πάρα πολλές στο στήθος και τουλάχιστον ξέρω ότι κυκλοφορεί περισσότερο αίμα όπως σε όλες τις εγκύους. Γιατί τα άλλα συμπτώματα έφυγαν όλα, ούτε πόνοι ούτε αυξημένη πείνα, τίποτα. Βέβαια το κουσούρι του να τρώω μου έμεινε!!! :cool::cool::cool:

Βαλεντίνα, πού τριγυρνάς;;; Πάλι στις θάλασσες;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τανίου μου, σε σκεφτόμαστε όλες και σου εύχομαι να είναι καλά και το πιστεύω κιόλας! Το απόγεμα θα ηρεμήσεις που θα το δείτε. Μέχρι τότε ξάπλα και τίποτα άλλο. Πολλές κοπέλες έχουν αίμα και δεν είναι τίποτα, και μια φίλη μου είχε και έπαιρνε ουτροτζεστάν και τώρα είναι στον 7ο με υγιέστατο το μπεμπάκι στην κοιλιά της!

Φουντούκι μου, δίκιο έχεις, και χάρη σ' εσάς και στον άντρα μου κι εμένα όπως ήρθαν έφυγαν οι μαύρες σκέψεις. Φλέβες βλέπω κι εγώ πάρα πολλές στο στήθος και τουλάχιστον ξέρω ότι κυκλοφορεί περισσότερο αίμα όπως σε όλες τις εγκύους. Γιατί τα άλλα συμπτώματα έφυγαν όλα, ούτε πόνοι ούτε αυξημένη πείνα, τίποτα. Βέβαια το κουσούρι του να τρώω μου έμεινε!!! :cool::cool::cool:

Βαλεντίνα, πού τριγυρνάς;;; Πάλι στις θάλασσες;

Νάσαι καλά Jo μου.. . :* έβαλα τον αγόρι μου να ακούσει την καρδιά άμα χτυπάει δυνατά ακόμα δυνατά χτυπάει έχω λιώσει στο κλάμα από εχθές.. Ξέρω δεν κάνει κάνω κακό αλλά δεν μπορώ μόνα τους πέφτουν.. . Ξαπλα είμαι δεν το ρισκάρω και 6 μήνες άμα θέλει ξαπλα θα μαι μόνο να ναι γερό το νινι μου..

Συγνώμη που σας στεναχωρω :'(

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γεια σας κούκλες!!!!Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Τανιου μου δεν νομίζω να είναι κάτι...μήπως κανονικά περίμενες να αδιαθετήσεις αυτές τις μέρες??Έχω ακούσει πολλές κοπέλες να έχουν λίγο αίμα κάθε μήνα τις μέρες που ήταν να αδιαθετήσουν!!Εύχομαι όλα να είναι καλά!Περιμένουμε νέα σου!!

Κι εγώ σήμερα δεν είμαι στα καλά μου!!Ακούστε τι έπαθα...έλεος δηλαδή!!Χτες αφού ήπια με γρανίτα στην παραλία,ήμουν όλη μέρα χάλια με το στομάχι μου....το βράδυ αποφάσισε μετά από δυο μέρες να λειτουργήσει το εντεράκι μου...σηκώθηκα να πάω τουαλέτα με το ένα μάτι κλειστό και μάλλον δεν καθαρίστηκα καλά!!Έβλεπα στον ύπνο μου ότι φοσούσα σερβιέτα,γιατί είχα αίμα!!Ξυπναλω χάλια,πάω για πιπί,σκουπίζομαι (είχα ιδρώσει και στον ύπνο μου) και τσουυυπ...βλέπω στο χαρτάκι μου κάτι καφετί!!Τα κανα πάνω μου....μεταφορικά γιατί μάλλον εφταιγε που τα χα κάνει κυριολεκτικά το βράδυ!!Μη γελάτε καθόλου!!!Ακόμα δεν έχω ηρεμήσει!!

5cPOp3.png

Κορίτσια μην μου στεναχωριεστε εγώ πριν μια εβδομάδα είχα καφέ πήρα ουτροτζεσταν κατευθείαν αφού μιλησα πρώτα με τον γιατρό ξαπλωσα σε 5 μερες πηγα να με δει και ενώ εγώ αγχωνομουν αυτό αραχτο εκεί μέσα ψηλωνε κ ρεμβαζε ααααααααα του λέω έτσι είσαι?!! Και από εκείνη τη μέρα δεν ξανά αγχωθηκα εντάξει την αγωνία μου για την αυχενική την έχω αλλά εχω χαλάρωσει λέω συνέχεια από μέσα μου ότι θα είναι μια χαρά κ έτσι θα είναι!! Πάντως κ εμένα κάποιες μέρες με πιάνουν οι μαύρες μου αλλά να διαβάζω εδώ εσάς κ ακούω κ τον άντρα μου κ μια χαρα!!

Έχω κολλήσει με ένα τραγουδάκι που σίγουρα θα είναι νανουρισματακι για το νινακι αλλά κ τώρα το ακούω κ ταξιδεύει το μυαλό μου σε όμορφες στιγμες!!! Το τραγουδάκι είναι του Θαλασσινού γλυκοπαραμυθενια ακούστε το!

Είναι πολύ όμορφη σκέψη πως οι καλύτερες μέρες της ζωής μας έρχονται!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...