Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γυρίσαμε από θάλασσα και ύστερα μη πιστεύεις το μάτι... Ήταν μια κοπέλα στην παρέα και λέει καλέ είσαι στο 4ο??εγω έχω μεγαλύτερη κοιλιά από τη δική σου... Αποτέλεσμα :Γυρίσατε άρον άρον σπίτι έκανα τον πρώτο εμετό και δεν μπορώ να ηρεμήσω τους παλμούς μου. Έφτιαξα αστρακι με γιαούρτι και από την ταραχή δεν μπορώ να πιάσω το κουτάλι. Τρέμω ολόκληρη.... Μου βγήκε θεοξυνη η θάλασσα. Με ξεματιασε η πεθερά και η κουμπαρά μου και μάτι φουλ. Που αυτά δεν τα πολύ πιστεύω.... Από δω και πέρα θα φορά μαγιό και βρακι ανάποδα... Τέλος!!!!

Άααααχ θερινό σινεμαδακι εεε??? Πολύ χαλαρωτική φάση!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρίσαμε από θάλασσα και ύστερα μη πιστεύεις το μάτι... Ήταν μια κοπέλα στην παρέα και λέει καλέ είσαι στο 4ο??εγω έχω μεγαλύτερη κοιλιά από τη δική σου... Αποτέλεσμα :Γυρίσατε άρον άρον σπίτι έκανα τον πρώτο εμετό και δεν μπορώ να ηρεμήσω τους παλμούς μου. Έφτιαξα αστρακι με γιαούρτι και από την ταραχή δεν μπορώ να πιάσω το κουτάλι. Τρέμω ολόκληρη.... Μου βγήκε θεοξυνη η θάλασσα. Με ξεματιασε η πεθερά και η κουμπαρά μου και μάτι φουλ. Που αυτά δεν τα πολύ πιστεύω.... Από δω και πέρα θα φορά μαγιό και βρακι ανάποδα... Τέλος!!!!

Άααααχ θερινό σινεμαδακι εεε??? Πολύ χαλαρωτική φάση!

Αχ βαλεντίνα μου είναι μην μας δούνε εγώ ή χαζή έβαλα φώτο στο φβ το η ηπερυχο του μωρό με καρδούλες κ αρκουδάκι πολύ ωραίο το είχα κάνει που να ήξερα έχει φίλες ο δικός μ που χρόνια προσπαθουν για παιδάκι.. Ανάποδο βράκι πάντα.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γιουπι έβαλα εδώ φώτο επιτέλους έψαξα στο ίντερνετ πως να αλλάξω μέγεθος σε φώτο και βρήκα αυτό το σιτε

http://picresize.com/results

Πατας browse διαλέγεις την φώτο πάτα continue στο Resize Your Picture Πατας costume size βάζεις 80 Χ 80

Και πατάς I'm Done, Resize My Picture! Και βουαλα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Αχ κορίτσια δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πονοκέφαλο εμετό παθαίνω από μάτι... Είμαι επιρεπης όπως λέει ένας φίλος μου. Σαν μην έφτανε αυτό εχθές είχα λίγο ροζ αίμα με κομμάτια σαν περίοδο βουρ το κλάμα δεν μπορούσα να πάρω τον γιατρό πήρα την μάνα μου σήμερα με καθησηχασε μου λέει άμα είναι καφε να ανησυχείς κ ξαπλα κ αύριο γιατρό.. την εμπιστεύομαι την μανούλα μου γιατί έχει κάνει 7 φυσιολογικές γέννες.. Κάτι παραπάνω ξέρει. Πιστεύω το έπαθα από κουράσει ήμουν όρθια 5 συνεχόμενες ώρες.. Σήμερα δεν βλέπω αίμα κ δεν έχω πόνο αλλά άμα δεν διαβάσω 5 με 6 σιτε δεν μπορώ διαβάζω κ για αποβολες μακριά από δω φτου φτου και ανυσηχω.. Έκλεισα κ 13 εβδομάδες σήμερα αχ θα τρελαθώ από αγωνία :)

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει και ροζ και λίγο αίμα να δω δε σημαίνει κάτι κακό!!! Η ορθοστασία είναι άτιμη παιξτο Τεμπελα αυτές τις μέρες!!!!

Αστα αυτό το μάτι το άτιμο... Αχχχχ.

Θα σας ανεβάσω υπέρηχο με την πλάτη γυρισμένη αν τα καταφερω... Εγώ δεν πρόκειται να ανεβάσω τπτ στο φεις γιατί και η κοπέλα που μου είπε για την κοιλιά θέλει πολύ παιδι αλλά ο άντρας της όχι.

AoL1p3.png

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει και ροζ και λίγο αίμα να δω δε σημαίνει κάτι κακό!!! Η ορθοστασία είναι άτιμη παιξτο Τεμπελα αυτές τις μέρες!!!!

Αστα αυτό το μάτι το άτιμο... Αχχχχ.

Θα σας ανεβάσω υπέρηχο με την πλάτη γυρισμένη αν τα καταφερω... Εγώ δεν πρόκειται να ανεβάσω τπτ στο φεις γιατί και η κοπέλα που μου είπε για την κοιλιά θέλει πολύ παιδι αλλά ο άντρας της όχι.

Να μας ανεβάσεις εδώ δεν έχουμε ζημιές όλες περιμένουμε πως κ πως τα μπεμπακια μας. Η φώτο εδώ που έβαλα είναι ο πρώτος υπερηχος και είναι η πρώτη φώτο του μικρού μ ανθρωπακου :)

Στο φβ δεν θα ανεβάσω ποτέ ξανά τπτ που να αφορά το μωράκι :)

η κοπέλα αυτή που σ είπε για την κοιλιά πως κ παντρεύτηκε άντρα που δεν θέλει παιδί είναι τρελό...

έχω δοξαση την νουνα μου ένα τηλ και τσαφ καλά. Ταμπέλα θα είμαι έχει προτεραιότητα το μωράκι ξαπλα όλα θα τα κάνει το αγοράκι μου :) α και του μαγειρεψα ξανά κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο χι χι

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο φαΐ... Μμμμμμμιαμ!!!

Της κοπέλας στην πορεία της το έβγαλε μεγάλη ιστορία τελοσπαντων.... Άραξε και μην κουνάς ούτε το δαχτυλάκι σου που λέει ο λόγος

AoL1p3.png

Πολύ ωραίο φαΐ... Μμμμμμμιαμ!!!

Της κοπέλας στην πορεία της το έβγαλε μεγάλη ιστορία τελοσπαντων.... Άραξε και μην κουνάς ούτε το δαχτυλάκι σου που λέει ο λόγος

Μόνο κοτόπουλο και πιτσα τρώει το μωράκι μου χι χι άστα... Τυχερά είναι αυτά ξέρω μια κοπέλα που δεν ήθελε παιδί και ήταν παντρεμένοι δέκα χρόνια στο τέλος χώρισαν..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Αχ Τανιου μου τι ωραιαααα φωτογραφία!! Αχ μωρέ ολόκληρο ανθρωπάκι το γλυκό μου!

Τόσο πολύ κακό μάτι βρε κορίτσια τι να πω!!

Τώρα ξεκούραση και μην σκέφτεσαι τίποτα κακό!!

Βαλεντίνα μου έχω πάψει να κάνω παρέα με άτομα που αισθάνομαι ότι με ζηλευουν ή ότι δεν χαίρονται με την χαρά μου!! Γενικά δεν πολύ συζηταω με παρέα για την εγκυμοσύνη εντάξει θα αναφερθούμε σε κάτι αλλά το σταματάω!!

Σήμερα π.χ ήρθε ή αδερφή του πεθερού μου τα αγόρια της είναι ανυπαντρα και μεγάλα δεν έχουν γυναίκες δεν έχουν και παιδιά!!

Σαν με είδε λαμπαξε άντε με το καλό μια φορά άντε με το καλό δεύτερη φορά το γύρισε μετα στην κοιλιά μου πολύ μυτερή είναι αγόρι θα έχεις ( εντο μεταξύ ή κοιλιά μου θεωρώ ότι είναι από το στομάχι μου και το έντερο μου είναι πολύ ψηλά το μωρά είναι χαμηλά κ μόλις 5 εκατοστά ) άρχισε κ ο πεθερός μου να λέει αν είναι αγοράκι θα κερασω όλο τον κόσμο κ έβαλε και τα κλάματα απ την συγκίνηση και τα πήρα στο κρανιο και τους είπα κομμένη ή συζήτηση να μην πάρω αναποδες και να το μάθουμε το φύλο δεν θα το πούμε και αν είναι κορίτσι του λέω δεν θα στο φέρουμε ανέβασα κ τον τόνο μου κ καθησαν σουζα με κοιτούσαν σαν παγωτό!!

Είπα και μια προσευχόυλα από μέσα μου!! Έφαγα ξάπλωσαν στο κρεβατακι μου κ κοιμηθηκα σαν πουλάκι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Πρώτο τρίμηνο:

1ος μήνας = εβδομάδες 1,2,3,4

2ος μήνας = εβδομαδες 5,6,7,8

3ος μήνας = εβδομάδες 9,10,11,12,13

Δεύτερο τρίμηνο:

4ος μήνας = εβδομαδες 14,15,16,17

5ος μήνας = εβδομάδες 18,19,20,21

6ος μήνας = εβδομάδες 22,23,24,25,26

Τρίτο τρίμηνο:

7ος μήνας = εβδομάδες 27,28,29,30

8ος μήνας = εβδομάδες 31,32,33,34,35

9ος μήνας = εβδομάδες 36,37,38,39,40

Βρήκα αυτό τον πίνακα τον έκανα μετάφραση στα ελληνικά και λέει ποιος εβδομάδες είμαστε σε πιο μήνα χρήσιμο όταν μας ρωτάνε μόνο μηνών είμαστε :) όλες εξαφανιζολ θάλασσα θα μου είσαστε σήμερα :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κορίτσια, δεν ξέρω αν το 'χει η μέρα, εγώ πάντως ξύπνησα από μεσημεριανό ύπνο μες στα νεύρα και κάνω κάτι τρελές σκέψεις και λέω μου έφυγαν τα πονάκια, σταμάτησε να μεγαλώνει το στήθος μου, μου έφυγε η κόπωση και μου έφυγε και η τρελή πείνα και μ' έχει πιάσει τώρα ένα τρελό άγχος ότι δεν παίρνω πια σημάδια κι ότι μπορεί κάτι να μην πάει καλά. Και άντε να ηρεμήσω μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Μόνο ο άντρας μου με ηρεμεί, αλλά τι ήταν να μου μπουν αυτές οι σκέψεις ξαφνικά;;; Είναι φυσιολογικό να εξαφανίζονται τα συμπτώματα και να μη μένει κάτι;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Τανιου μου τι ωραιαααα φωτογραφία!! Αχ μωρέ ολόκληρο ανθρωπάκι το γλυκό μου!

Τόσο πολύ κακό μάτι βρε κορίτσια τι να πω!!

Τώρα ξεκούραση και μην σκέφτεσαι τίποτα κακό!!

Βαλεντίνα μου έχω πάψει να κάνω παρέα με άτομα που αισθάνομαι ότι με ζηλευουν ή ότι δεν χαίρονται με την χαρά μου!! Γενικά δεν πολύ συζηταω με παρέα για την εγκυμοσύνη εντάξει θα αναφερθούμε σε κάτι αλλά το σταματάω!!

Σήμερα π.χ ήρθε ή αδερφή του πεθερού μου τα αγόρια της είναι ανυπαντρα και μεγάλα δεν έχουν γυναίκες δεν έχουν και παιδιά!!

Σαν με είδε λαμπαξε άντε με το καλό μια φορά άντε με το καλό δεύτερη φορά το γύρισε μετα στην κοιλιά μου πολύ μυτερή είναι αγόρι θα έχεις ( εντο μεταξύ ή κοιλιά μου θεωρώ ότι είναι από το στομάχι μου και το έντερο μου είναι πολύ ψηλά το μωρά είναι χαμηλά κ μόλις 5 εκατοστά ) άρχισε κ ο πεθερός μου να λέει αν είναι αγοράκι θα κερασω όλο τον κόσμο κ έβαλε και τα κλάματα απ την συγκίνηση και τα πήρα στο κρανιο και τους είπα κομμένη ή συζήτηση να μην πάρω αναποδες και να το μάθουμε το φύλο δεν θα το πούμε και αν είναι κορίτσι του λέω δεν θα στο φέρουμε ανέβασα κ τον τόνο μου κ καθησαν σουζα με κοιτούσαν σαν παγωτό!!

Είπα και μια προσευχόυλα από μέσα μου!! Έφαγα ξάπλωσαν στο κρεβατακι μου κ κοιμηθηκα σαν πουλάκι!!

Είναι είναι το γλυκουλη μου. Και πάρα πολύ καλά κάνεις αλλά που να ξέρεις πράγματα σε ζηλεύει.. Καλά είπες τον πεθερά σου θα ήθελα να ήμουν εκεί μα άμα σκεφτείς η κοιλιά είναι από το εντερακι πιο πολύ άτιμη δυσκοιλιοτητα τι να μας πούνε μετά.. Γερό να ναι τα πλάσματακια μας και ας βγούνε ότι θέλουν εξάλλου την ζημιά την κάνουν οι άντρες μας εμείς ούδε ευθύνη. Πάντως η αγοράκι η κοριτσάκι το ίδιο αγάπη θα πάρει πιστεύω..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κορίτσια, δεν ξέρω αν το 'χει η μέρα, εγώ πάντως ξύπνησα από μεσημεριανό ύπνο μες στα νεύρα και κάνω κάτι τρελές σκέψεις και λέω μου έφυγαν τα πονάκια, σταμάτησε να μεγαλώνει το στήθος μου, μου έφυγε η κόπωση και μου έφυγε και η τρελή πείνα και μ' έχει πιάσει τώρα ένα τρελό άγχος ότι δεν παίρνω πια σημάδια κι ότι μπορεί κάτι να μην πάει καλά. Και άντε να ηρεμήσω μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Μόνο ο άντρας μου με ηρεμεί, αλλά τι ήταν να μου μπουν αυτές οι σκέψεις ξαφνικά;;; Είναι φυσιολογικό να εξαφανίζονται τα συμπτώματα και να μη μένει κάτι;

Jo μην ανησυχείς για το στήθος άμα μεγαλώσει κ άλλο θα πάει στο πάτωμα και εμενα σταμάτησε πήρα 5 καινούργια σουτιέν μετά πήρα και άλλα φτάνει μετά θα ξανά μεγαλώσουν προς το τέλος... πάλι καλά. Τώρα όσο αφορά την πείνα το μωράκι σου μοιάζει το δικό μου στην αρχή έτρωγε σαν τρελό και μετά έγινε επιλεκτικο φυσιολογικό είναι και αυτό και μην ανυσηχεις υπομονή μέχρι την Δευτέρα :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Βεβαίως!! Είμαι το ζωντανό παράδειγμα!!! Κάποια στιγμή καλοπηγα τουαλέτα μαλακωσε και η κοιλιά είχε ξεπρηστει και το στήθος. Αλλά το νινι στη θέση του... Ντοντ πανικ

AoL1p3.png

Φουντουκακι μου καλά έκανες και έκοψες τη φορά. Εμένα γενικά είναι διακριτική. Σε αυτήν την κοπέλα δεν ένιωσα ζήλια αλλα ότι το λαχταρα και την καταλαβαίνω. Αντε να πω δεν είναι μάτι μα δεν πέρασαν 20' και πάρτην κατώ τη δικιά σου.

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...