Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Να μαι κι εγω κοριτσάκια!!Νωρίς βλέπω αρχίσαμε σήμερα με τις λιχουδιές!!Εγώ από χτες είμαι χάλια με το στομάχι μου...και σήμερα ανακατεύομαι πολύ,οπότε δεν είμαι για πολλά....φιδέ θα φάω!!Σας έφτιαξα ε???Το απόγευμα θα πάμε σε παιδικό πάρτυ,οπότε όλο και κάτι θα τσιμπίσουμε!!

Κουτσούνι όταν λες ντόπλερ εννοείς αυτό που ακούς την καρδούλα του μωρου??Ήθελα να πάρω στην πρώτη μου εγκυμοσύνη,αλλά μου είχαν πει πως δεν είναι και πολύ αξιόπιστα και αν κάποια στιγμή δεν πιάσει παλμούς,θα αχνώνομαι άδικα...και έτσι δεν την έκανα την κίνηση...εγώ με το άχγος που έχω θα το κουβαλούσα και μαζί μου!!Αχχχ ένιωσες το μικρουλάκι??Τι ωραία!!Κο εγώ ανυπομονώ!!Το γιο μου τον είχα νιώσει πολύ νωρις 14-15 εβδομάδες...!Στην αρχή ήταν σαν να σκάει φουσκαλιλτσα στην κοιλιά μου ή σαν να με γαργαλάει κάρι από μέσα!Όσο περνούσαν οι μέρες έγιναν μικρά μικρά χτυπηματάκια,αλλά είχε περάσει καιρός μέχρι να μπορεί να τα νιώσει κάποιος απ την κοιλιά μου!!

Εγώ που έκανα την τετάρτη την αυχενική μου είπε σε καμιά βδομάδα του αίματος...!

Πω πω Βαλεντίνα μου...τόσο κοντά ήσασταν στη φωτια??Ευτυχώς όλα καλά!!Εμείς παραδόξως δεν έχουμε ακόμα φωτιές φέτος...περίεργο γιατί κάθε καλοκαίρι γίνεται χαμός...για να δούμε θα τη γλιτώσουμε??

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα εσύ τώρα πιο πολύ με έφτιαξες για φιδέ..Με μπόλικο λεμονάκι... Πφφ.. Ανωμαλίες...

Εγώ κορίτσια την έκανα Τρίτη απόγευμα. Μου είπε τέλος της βδομάδας θα είναι έτοιμα τα πρώτα αποτελέσματα και αρχές της άλλης τα ολοκληρωτικά. Θα πάω Τετάρτη να τα πάρω. Έκανα το pappA, γενική αίματος για σίδηρο και φεριτίνη και ένα άλλο FUCG ή κάπως έτσι λέγεται και για όλα θα μου κάνει καλύτερη τιμή στα 50 ευρώ γιατί δεν με καλύπτει το ταμείο.

Βαλεντίνα γιατί ταξίδι;; Κοντά δεν είναι η θάλασσα;; Πού θα πάτε;;;

Κουτσούνι και εγώ όταν πάω στην μάνα μου έτσι κάνω. Πολλές φορές βέβαια γυρνάω και έχουν μείνει και φαγητά γιατί κάποιος βαριέται να τα ζεστάνει...

Υπερβολική ζέστη κορίτσια.. Ακόμα και εδώ που είμαστε βουνό...

HmwTp3.png

Koυτσούνι, τέλειο φαίνεται το ντοπλεράκι!!! Αρκεί να την πιάνει όντως την καρδούλα, γιατί αλλιώς θα μου προκαλεί εμένα μεγαλύτερη ανησυχία απ' ό,τι ηρεμία! Είχα διαβάσει πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις στα ντόπλερ και ότι όσο πιο απλό είναι τόσο πιο πιθανό είναι να μην την ακούς μια μέρα λόγω θέσης του μωρού και άντε τρέλα που θα μ' έπιανε τότε! Πάντως θα το σκεφτώ, άλλωστε 20 δολάρια τέλεια τιμή! Αφού το 'χεις δοκιμάσει!

Καλά κάνεις και τον περιποιείσαι τον αντρούλη που μένει πίσω! Αλλά αν είναι να σε ξεκουράσει κι η πεθερά λίγο με τα φαγητά ακόμα καλύτερα!

Κι εμάς μας βοηθούν πάρα πολύ γονείς και πεθερά, από φαγητά ελάχιστα συμπληρώνουμε εμείς κι από μαστορέματα απολύτως τίποτα, όλα τα κάνει ο μπαμπάς μου. Για την ώρα δεν έχω θέμα να με βοηθάνε, όσο πιο πολλή βοήθεια τόσο πιο καλά και ειδικά για μετά με το μωρό! Αλλά ετοιμάζομαι κιόλας να οργανωθώ με φαγητά που μπαίνουν κατάψυξη πριν τα ψήσεις, ώστε όταν θηλάζω να 'χω στοκ και να τρώω καλά και να ασχολούμαι μόνο με το μπεμπάκι.

Σε ευρω ειναι λιγοτερα κιολας, ακριβως το ιδιο το εχω δει σε ελληνικη σελιδα 90.00 ευρω ακριβως ομως ακομα και γραμματα πανω στην συσκευη...εγω παντως ειμαι ικανοποιημενη απο το προιον, σε περιπτωση που δεν πετυχεις καρδουλα λογο στασεις δεν σημαινει κατι αυτο, ενα απλο ντομπλερ ειναι, δεν ειναι και επαγγελματικο...να σου περναει η ωρα ευχαρηστα...

Εμενα τα πεθερικα μου μενουν ακριβως απο κατω μου...η αληθεια ειναι δεν με βοηθανε και πολυ, και τωρα που της ειπα οτι θα φυγω να κατεβαινει ο γιος της σε εκεινη, μου ειπε κατι θα κανουμε!!!!

Ε και εγω νευριασα με την απαντηση της και την εχω βγαλει ολη μερα σε μια κουζινα θα εχει εστω για 1 εβδομαδα- 2 εβδομαδες φαγητο φουλ, και πιτες και κεικ και φαγητα και ολα!!!

Με νευριαζει γιατι εγω σκιζομαι παρολο που ειμαι εγκυος παντα οτι θελει το κανω και με το παραπανω, και προσφερομαι και μονη κιολας...ασχετα μετα που πεφτω κατω και κλαιω απο την μεση μου!!!!

Οι γονεις παλι με βοηθανε σε ολα οσο μπορουν γιατι μενουν Αθηνα ενω εγω Ναυπλιο αλλα οτι ζηταω σκιζοντε...τι να πω!!!Εχουν δικιο παντως που λενε σαν τους γονεις σου ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

Καλα κανεις και αποθηκευεις και εγω το κανω αυτο...ειδικα τωρα που ειναι η εποχη της μπαμιας και τα φασολακια περνω πολλα κιλα τα καθαριζω και τα πεταω στον καταψυκτη και οτι αλλο γινεται...!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Αννα εσύ τώρα πιο πολύ με έφτιαξες για φιδέ..Με μπόλικο λεμονάκι... Πφφ.. Ανωμαλίες...

Εγώ κορίτσια την έκανα Τρίτη απόγευμα. Μου είπε τέλος της βδομάδας θα είναι έτοιμα τα πρώτα αποτελέσματα και αρχές της άλλης τα ολοκληρωτικά. Θα πάω Τετάρτη να τα πάρω. Έκανα το pappA, γενική αίματος για σίδηρο και φεριτίνη και ένα άλλο FUCG ή κάπως έτσι λέγεται και για όλα θα μου κάνει καλύτερη τιμή στα 50 ευρώ γιατί δεν με καλύπτει το ταμείο.

Βαλεντίνα γιατί ταξίδι;; Κοντά δεν είναι η θάλασσα;; Πού θα πάτε;;;

Κουτσούνι και εγώ όταν πάω στην μάνα μου έτσι κάνω. Πολλές φορές βέβαια γυρνάω και έχουν μείνει και φαγητά γιατί κάποιος βαριέται να τα ζεστάνει...

Υπερβολική ζέστη κορίτσια.. Ακόμα και εδώ που είμαστε βουνό...

Και ο δικος μου τις περισσοτερες φορες ετσι κανει...εγω το σωστο το εκανα απο κει και περα ας κανει οτι θελει...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καθυ μου είναι στο 20'η μια παραλία που είναι βρώμικη με πολυ κόσμο οι άλλες είναι 30'-45'.Ενω Χαλκιδική τσουπ βγαίνω από το σπίτι τσουπ βουτάω. Ας μην ήταν τόσο κοντά εδώ αλλά λίγο πιο κοντά.

Αννουλα που θα πάει η βρωμοαναγουλα θα περάσει θα κάνει τον κύκλο της. Στην ανάγκη καλός και ο φιδες... Υπομονή!!! Μας έγλυψαν στην κυριολεξία οι φλόγες αλλά ήμασταν πολύ τυχεροί

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καθυ μου είναι στο 20'η μια παραλία που είναι βρώμικη με πολυ κόσμο οι άλλες είναι 30'-45'.Ενω Χαλκιδική τσουπ βγαίνω από το σπίτι τσουπ βουτάω. Ας μην ήταν τόσο κοντά εδώ αλλά λίγο πιο κοντά.

Αννουλα που θα πάει η βρωμοαναγουλα θα περάσει θα κάνει τον κύκλο της. Στην ανάγκη καλός και ο φιδες... Υπομονή!!! Μας έγλυψαν στην κυριολεξία οι φλόγες αλλά ήμασταν πολύ τυχεροί

Σοβαρα πωπω παλι καλα..φανταζομαι τον φοβο σας...καταστραφηκαν παρα πολλες περιουσιες, χαθηκαν ζωες ανθρωπως και ζωων...στεναχωρεθηκα παρα πολυ..και εγω που μενω Αργολιδα τρεχανε ολη μερα

Παντως διαλεξανε ολοι την ιδια μερα να κανουν την βρωμοδουλεια τους :mad::x:x:x:x:x:x:x

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλά σαν την Χαλκιδική δεν είναι πουθενά!!!! Δεν το συζητώ!!!!! Αααχχχχ.... Καλή μου θαλασσίτσαααααααα....

Χλαπάκιασα πάλι τον αγλέορα...Είμαι και μόνη και βαριέμαι..Θα κοιμηθώ μάλλον...

Κουτσούνι έτσι είναι όπως τα λες ότι σαν τους γονείς σου πουθενά.Αλλά είναι και κάποιες φορές που αναρωτιέσαι και λες κάτσε και αυτοί γονείς του γιου τους δεν είναι;;;; Δεν έπρεπε να γίνονται θυσία για αυτόν όπως η δικοί μας για εμάς;;;;

HmwTp3.png

Ναι, βρε Κουτσούνι, κι άμα δεν της το 'λεγες της πεθεράς, νομίζεις θα τον άφηνε τον γιο της να πεινάσει μόνος του από πάνω; Μη σκας εσύ και βρίσκουν όλα το δρόμο τους όταν λείπουμε!

Τέλεια που μένεις Ναύπλιο, δεν λέγεται πόσο όμορφη είναι αυτή η πόλη!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλησπέρα κορίτσια τρεις μέρες ήμουν χάλια έκανα το λάθος να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη και με φάγανε από το μάτι... εδώ βλέπω περνάτε καλά όλο τρώτε μετά θα τρέχετε να τα χάσετε :D να είσαστε ασφαλείς εσείς που είσαστε κοντά σε φωτιές :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα καλημέρα!!! Τανιου μου τι έπαθες???? Εύχομαι τώρα όλα καλά!!!

Εμείς σήμερα θα πάμε για μπάνιο με φίλους (λέμε τωρα) εγώ θα την βγάλω στην ξαπλώστρα!!! Πως θα αντέξω να μη βουτήξω αχχχχ!!!

Καθυ εννοείται σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!!! Είμαι και ολίγον τι τοπικιστρια με Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική!! Χάχαχαχαχαχα

Καλή Κυριακή να έχουμε κορίτσια!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!! Χθες εξαφανιστηκατε ολες... Ελπιζω να τα περασατε καλα.

Τανιου τι επαθες;;;; Περαστικα ευχομαι..

Αααα Βαλεντινα.. Τι καλα!!!!! Θελω κι εγω.. Κλαψ...Γιατι δεν θα μπεις;; Θα πατε στην κοντινη;;;

HmwTp3.png

Καλημέρα μανουλες!!

Λοιπόν χθες πέρασα τέλεια έφαγα εσκασα κ φυσικά κουραστικά έξω κ όταν γυρισαμε εριξα έναν ύπνο βαθυυυυ το κάτι άλλο!!

Τανιου να φοράς ένα Σταυρό για να μην σε πιάνει το μάτι!!

Βαλεντίνα μου θα αλλαξεις τουλάχιστον παραστάσεις ! Κάνε υπομονή πάρε δροσερά ροφήματα πατά κ έναν ύπνο στην ξαπλώστρα και κάνε όνειρα για το ζουζουνακι σου!!

Σήμερα οικογενειακά στο σπίτι φαγητακι ΜΟΥΣΑΚΑΑΑ και μετά χαλάρωση !!

Εσεις οι υπόλοιπες??

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Βαλεντίνα, μας κάνεις και ζηλεύουμε!!! Καλά να περάσεις!

Τανίου, ελπίζω να νιώσεις καλύτερα σύντομα! Μα καλά, στο τέλος του τριμήνου βρήκε; Τι να πω!

Φουντούκι, τέλεια, έριξες και τους ύπνους σου και το ευχαριστήθηκες!!!

Εγώ σήμερα μπαλκονάτη με βιβλίο και δροσιά ευτυχώς γιατί άκουσα κάτι για καύσωνες και δε μ' άρεσε καθόλου! Για τις πίτσες χθες δεν περιγράφω το τι έγινε :tongue::tongue::tongue: σήμερα σαρδελίτσες ψητές με ντοματοσαλάτα και αύριο γεμιστά :lol: και το βραδάκι σινεμαδάκι έχει το μενού μας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κορίτσια πήγαμε στη κοντινή δεν μπήκα έβρεξα όμως τα πατουσακια μου. Πήρα έναν φρένο εσπρεσσο και χαλβαδιαζω την θαλασσιτσα... Αααααχ!!! Την χαλβαδιαζω και εσάς!!!

AoL1p3.png

Αχ κορίτσια δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πονοκέφαλο εμετό παθαίνω από μάτι... Είμαι επιρεπης όπως λέει ένας φίλος μου. Σαν μην έφτανε αυτό εχθές είχα λίγο ροζ αίμα με κομμάτια σαν περίοδο βουρ το κλάμα δεν μπορούσα να πάρω τον γιατρό πήρα την μάνα μου σήμερα με καθησηχασε μου λέει άμα είναι καφε να ανησυχείς κ ξαπλα κ αύριο γιατρό.. την εμπιστεύομαι την μανούλα μου γιατί έχει κάνει 7 φυσιολογικές γέννες.. Κάτι παραπάνω ξέρει. Πιστεύω το έπαθα από κουράσει ήμουν όρθια 5 συνεχόμενες ώρες.. Σήμερα δεν βλέπω αίμα κ δεν έχω πόνο αλλά άμα δεν διαβάσω 5 με 6 σιτε δεν μπορώ διαβάζω κ για αποβολες μακριά από δω φτου φτου και ανυσηχω.. Έκλεισα κ 13 εβδομάδες σήμερα αχ θα τρελαθώ από αγωνία :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...