Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Δεν είμαστε τώρα να αφήνουμε κενά ενώ υπάρχουν τόσα για να τα γεμίζουμε!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μεγάλη ατάκα, φουντούκι μου!!! Έγραψες ιστορία στο καφέ μας! :tongue:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέλεια η θάλασσα, ανοίγει και την όρεξη!!! (λες κι έχουμε τέτοιο θέμα...)

Εμείς θα πάμε σε ένα ιταλικό με ξυλόφουρνο που κάνει πίτσα με λεπτό ζυμάρι τέλειο, όλη τη βδομάδα το ονειρεύομαι!!! Με παρέα, οπότε θα παίξουν και γλυκά στο τέλος :tongue::tongue::tongue:

Στραβά την αρχίσαμε τη μέρα, ε; :cool:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Χαχαχαχαχαχα πολύ στραβά χαχα γελαω μόνη μου!!

Δώσε ιδέες εσύ την άλλη εβδομάδα θα ψάχνω ιταλικό με ξυλοφουρνο για πίτσες!! Πολύ λαχταριστες μου ακούγονται αυτές οι πίτσες!! Εγώ όταν πηγαίνω για πίτσα παίρνω κ πατάτες αλά κρεμ να πάρεις κ απ αυτές!!

Πω πω ορέξεις πρωί πρωί!!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα τσουπρες!!!! Ορεξατες σας βλεπω πρωι πρωι.... Εγω για να ειμαι ειλικρινης πιο πολυ απο ολα ζηλευω την θαλασσα... Θελω κι εγω να παω.. Ελπιζω να μπορεσουμε το αλλο Σ.Κ. να παμε... Εσεις να περασετε τελεια κοριτσια και να φατε μια μπουκια και για μας.

Ftas ξενερα ε;;; Αντε μην το σκεφτεσαι... Υπομονη. Θα το δεις πιο μεγαλο το σκαθαρουλι. Εγω εχω δει ποσες φορες το dvd και το εδειξα και αλλου. Χαχαχαχα

HmwTp3.png

Καλημέρα, κορίτσια μου!!!

Χαχαχα, θα με περάσετε για πολύ κοιλιόδουλο :? αλλά θέλω μια εξήγηση πώς βάζετε το μέλι στα τυροπιτάκια παρακαλώ!!! Δηλ. το ρίχνουμε από πάνω στα τυροπιτάκια φούρνου; Έχω φτιάξει μόνη μου και θέλω να τα ψήσω μετά από αυτή την κουβέντα το βραδάκι!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, θα βάλω και μεγάλη κοιλούμπα αργότερα! Αλλά δε νομίζω να κρατήσει πολύ η μικρή κοιλίτσα μετά από τη θητεία μου εδώ μέσα μαζί σας!!!

Χθες οι λαχανοντολμάδες ήταν πεντανόστιμοι!!! Στην αρχή λίγο μπελαλίδικοι μέχρι να μου βγει το τύλιγμα, αλλά μετά το πήρα το κολάι! Και το πλύσιμο ο άντρας μου γιατί είχε πολλές κατσαρόλες και ταψάκια και σουρωτήρια.

Κουτσούνι, καλά να περάσετε στη Πάχη! Κοντά στα Μέγαρα δεν είναι;

Καλά, έχει πιάσει μια τεράστια φωτιά στα νότια της Αθήνας, ολόκληρο μανιτάρι καπνού με τεράστιες φλόγες, πάω τώρα να δω τι είναι στην τηλεόραση. Πάλι αναθυμιάσεις θα έχουμε ρε γμτ!

Α, και το υποκατάστατο αλατιού εννοούμε το αλάτι το πράσινο, ε; Που πουλάνε στο σούπερ; Με το 50% λιγότερο αλάτι; Αυτό όντως δεν έχει καμία διαφορά στη γεύση και πρέπει κι εγώ να το πάρω γιατί με την εγκυμοσύνη έχω ανάγκη για πολύ αλμυρά! Βέβαια αλάτι δεν βάζω, αλλά τυρί τρώω!

Ναι κοντα στα Μεγαρα ειναι...

Οχι το πρασινο αλατι, αυτο περιεχει κανονικα απλα σε λιγοτερη ποσοτητα...

Εγω περνω το FYTRO ΠΕΡΙΕΧΕΙ 0% ΑΛΑΤΙ...φτιαχνετε με αλλα συστατικα οπως το STEVIA για παραδειγμα!!!

Πωπω τι κακο τους βρηκε με την φωτια, ποσα σπιτια καηκαν, πεθαναν ανθρωποι, ζωα ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ!!!

Εντομεταξυ στην μιση Ελλαδα εβαλαν φωτια χθες και εδω σε εμας ετρεχαν και δεν εφταναν...τι πραγμα ειναι αυτο!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Κathie, θέλω κι εγώ dvd!!! Ελπίζω να μου δώσει!

Φουντούκι μου, ευτυχώς δεν μ' αρέσει η κρέμα γάλακτος πολύ, δηλ. για μένα η πίτσα είναι τόσο μεγάλη μου αδυναμία (η μαργαρίτα μόνο βέβαια) που δεν σπαταλάω χώρο για ορεκτικά! χαχαχ! Και μόνο που σκέφτομαι ότι πριν την εγκυμοσύνη έτρωγα 2 κομμάτια πίτσα μόνο, τόσο πολύ διατροφή έκανα, τώρα εεε, ρε, τι έχει να γίνει!

Κουτσούνι, θα το ψάξω το fytro το αλάτι, ελπίζω να μοιάζει με αλάτι στη γεύση! Εκεί στο Άργος το άκουσα κι εγώ ότι είχατε φωτιές, ελπίζω να τις έσβησαν σήμερα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ωραια προγραματα βλεπω εχετε...να περασετε ολες ομορφα και φατε κιολας!!!

Εγω σημερα ειμαι απο τις 6 στην κουζινα μαγειρευω και ακομα εχω δρομο...ετοιμαζομαι σιγα σιγα το απογευμα θα ειμαι στους γονεις μου, επιτελους θα ξεκουραστω και εγω σαν εγκυουλα που ειμαι!!!Αχχχ ανυπομονω!!!

Μακαρι να εμενα Αθηνα να τους ειχα καθε μερα κοντα μου!!!

Πωπω αρχησα σιδηρο και ολη μερα την βγαζω στο μπανιο, ενω στην πρωτη παρακαλαγα να πηγαινω και απο κει!!!

Ποναω σημερα λες και μου ερχετε περιοδος μεγαλη η μητρα μου για το μωρακι, τι καλα...

Κοριτσια μου χθες το ενιωσα το μπομπιρακι μου, εχω και ντομπλερ στο σπιτι θα τον ακουω συνεχεια απο δω και περα!!!:D:D:D

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημερα κοριτσια και απο μενα !!

ευχομαι ολες να εχετε ενα ομορφο σκ και οσες πατε για μπανακι καντε καμια βουτια και για μας !!

Jo sephine αυτο ειναι γλυκια μου λιγουρα πραγματικη πιτσα σε ξυλοφουρνο!!! τωρα μαλιστα,

fountouki χαμος και εσυ εχεις βγαλει το μενου της ημερας μπουγατσουλα και μετα μεζεδακια για βραδυνο τι εχεις κατά νου???

Georgia με τοκαλο ο γαμος σας κοιτα να το απολαυσεις !!

Koutsouni νομιζω ότι σαν μανα σκορπιος εχω τρελαθει ηδη !!

Εγω δεν κοιμηθηκα καλα απο τα νευρα μου ,τι ξενερωμα εχω φαει ! ασε που εχω πρηστει απο το εντερο και ειμαι σα μπαλονι ,σαν 6 μηνων ειμαι ,πω πω πολυ γκρινια με εχει πιασει απο εχθες ,ευχαριστω για τη συμπαρασταση και ευχομαι να ναι ολα καλα με το νινι και να μεινει μονο ο εκνευρισμος οταν θα παω θα ειμαι 13 εβδ και 3 ημερ δηλαδη σχεδον οριακα νομιζω ΕΩΣ 13 εβ και 6 ημ μπορεις να κανεις την αυχενικη τα λεω σωστα ??λεω να παω μια βολτα στο χωριο στους δικους μου να ξεχαστω λιγο ....

11pSp3.png

Καλα τα λες Ftas. Μεχρι 13&6 ειναι. Και εγω 13&3 ημουν Οποτε αν εχει καλη θεση θα δεις και φυλλο...

Χαμος σε ολη την Ελλαδα. Και εντελως τυχαια ξεσπασαν ολες την ιδια.μερα. την μονη μερα που ειχε αερα... Τι να πω.;;;;

Jo λογικα θα σου δωσει. Οσους ξερω εχουν παρει dvd ο δικος σου που ειναι και οργανωμενος δεν θα σου δωσει;;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Ωραια προγραματα βλεπω εχετε...να περασετε ολες ομορφα και φατε κιολας!!!

Εγω σημερα ειμαι απο τις 6 στην κουζινα μαγειρευω και ακομα εχω δρομο...ετοιμαζομαι σιγα σιγα το απογευμα θα ειμαι στους γονεις μου, επιτελους θα ξεκουραστω και εγω σαν εγκυουλα που ειμαι!!!Αχχχ ανυπομονω!!!

Μακαρι να εμενα Αθηνα να τους ειχα καθε μερα κοντα μου!!!

Πωπω αρχησα σιδηρο και ολη μερα την βγαζω στο μπανιο, ενω στην πρωτη παρακαλαγα να πηγαινω και απο κει!!!

Ποναω σημερα λες και μου ερχετε περιοδος μεγαλη η μητρα μου για το μωρακι, τι καλα...

Κοριτσια μου χθες το ενιωσα το μπομπιρακι μου, εχω και ντομπλερ στο σπιτι θα τον ακουω συνεχεια απο δω και περα!!!:D:D:D

Κουτσούνι, ναι, για δώσε και σ' εμάς πληροφορίες για το ντόπλερ σου!!! Πώς και το πήρες; Ο γιατρός σου το σύστησε; Δεν είναι άγχος;

Πώς ήταν το μικράκι που το πρωτοάκουσες; Πώς το ένιωσες;

Επίσης, τι μαγειρεύεις; Κάνεις στοκ για κατάψυξη;

χεχε, έχω απορίες! Ειδικά για το μικράκι και πώς είναι όταν το πρωτοακούς, σαν τι μοιάζει;;;

Α, και μην το ξεχάσω: ποιος σίδηρος είναι αυτός που έχει τέτοια αποτελέσματα; Γιατί από 2ο τρίμηνο δεν βλέπω να το γλυτώνω κι εγώ!

Να περάσεις τέλεια στους γονείς σου και αφέσου να σε περιποιηθούν!

Καλα τα λες Ftas. Μεχρι 13&6 ειναι. Και εγω 13&3 ημουν Οποτε αν εχει καλη θεση θα δεις και φυλλο...

Χαμος σε ολη την Ελλαδα. Και εντελως τυχαια ξεσπασαν ολες την ιδια.μερα. την μονη μερα που ειχε αερα... Τι να πω.;;;;

Jo λογικα θα σου δωσει. Οσους ξερω εχουν παρει dvd ο δικος σου που ειναι και οργανωμενος δεν θα σου δωσει;;;;

Δεν θα μου την κάνει ο δικός μου την αυχενική, με έστειλε σε ένα κέντρο εμβρυομητρικής ιατρικής, ελπίζω ότι το 'χουν ως τακτική να σου δίνουν dvd, αλλά θα πάρω και το φλασάκι μου μαζί σε περίπτωση που δεν δίνουν.

Τυχαίο, ναι, δεν είναι καθόλου! Πιστεύω ότι κανείς δεν το κατάπιε ότι μπορεί να είναι τυχαίο!

Κορίτσια, σε πόσες μέρες σας βγήκαν τα αποτελέσματα της pappA από όταν κάνατε τη αυχενική;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερουδια κακούργες!!!!!!! Μου αρέσει που ξύπνησα χωρίς όρεξη!!!!! Πωπω αυτές οι πίτσες σε ξηλοφουρνο είναι κολασμενες!!!! Αχχχχ!!!!

Αυτό με τη φωτιά οπότε γίνεται φρικάρω. Το σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη είναι δίπλα στο Σέιχ Σου κάποια στιγμή βλέπαμε τις φλόγες να είναι σε χαράδρα και να θέλει λεπτά να ανέβει προς εμάς. Μας καλούσαν να απομακρυνουμε τα αυτοκίνητα ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!!! Χθες που έβλεπα τη φωτιά στην Υμηττό σκεφτόμουν πόσο τους εγλυψαν οι φλόγες πόσο φτηνά την βγάλαμε εμείς.

Καθυ μου εγώ είχα πάει Τρίτη πρωί και τα πήρα Παρασκευή απόγευμα.

Εμείς σήμερα θα πάμε θάλασσα αλλά δεν ξέρω αν θα μπω. Θα εξαρτηθεί από την καθαρότητα. Ολόκληρο ταξίδι να πας εδώ κουράζεσαι στη σκέψη αλλά τι να γίνει μέχρι αρχές Αυγούστου που θα πάρουμε άδεια να μπανιαριστουμε στα πάτρια πορευομαστεπορευόμαστε με οτι εχουμε

AoL1p3.png

Τι ωραία βρε κουτσουνι να το νιώθεις!!! Ανακουφιζεσε!!! Όταν λες έχεις ντομπλερ στο σπίτι τι εννοεις ????? Θέλω κ εγώ δως μου πληροφορίες!!!!

εχω παραγγειλει απο το ιντερνετ το ντομπλερ ειναι σαν ποντικι του pc, που εχει κανονικα ακουστικα δουλευει με μπαταριες το τοποθετεις στην κοιλια και ψαχνεις καρδουλα μεχρι να την βρεις και καθεσαι και πορωνεσαι με τις ωρες!!!!

σου στελνω να το δεις κιολας..πολυ καλο οπως το δειχνει ετσι ακριβως ειναι!!!!Εμεινα καταευχαριστημενη, και αλλες τοσες κοπελες που το εχουν παρει επειδη τους το ειχα προτεινει

http://www.aliexpress.com/item/CE-FDA-Factory-direct-AngelSounds-fetal-doppler-pocket-ultrasound-fetal-monitor-prenatal-monitor-Pink-and-Green/661860273.html

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσούνι, ναι, για δώσε και σ' εμάς πληροφορίες για το ντόπλερ σου!!! Πώς και το πήρες; Ο γιατρός σου το σύστησε; Δεν είναι άγχος;

Πώς ήταν το μικράκι που το πρωτοάκουσες; Πώς το ένιωσες;

Επίσης, τι μαγειρεύεις; Κάνεις στοκ για κατάψυξη;

χεχε, έχω απορίες! Ειδικά για το μικράκι και πώς είναι όταν το πρωτοακούς, σαν τι μοιάζει;;;

Α, και μην το ξεχάσω: ποιος σίδηρος είναι αυτός που έχει τέτοια αποτελέσματα; Γιατί από 2ο τρίμηνο δεν βλέπω να το γλυτώνω κι εγώ!

Να περάσεις τέλεια στους γονείς σου και αφέσου να σε περιποιηθούν!

Για το ντομπλερ πατα εδω ειναι αριστη συσκευη ακριβως οπως το βλεπεις!!!!

Το εχω προτεινει σε πολλες κοπελες...

http://www.aliexpress.com/item/CE-FDA-Factory-direct-AngelSounds-fetal-doppler-pocket-ultrasound-fetal-monitor-prenatal-monitor-Pink-and-Green/661860273.html

Το ενιωσα σαν να κολυμπαγε το ειχα ξανανιωσει αλλα λεω ιδεα μου ειναι...αλλα μου το ειχε πει και ο γιατρος μου θα το καταλαβω πιο ευκολα, αλλα αυτο γινετε σπανια!!!!

Τα φαγητα δεν ειναι για αποθηκευση, ειναι για τον αντρα μου που μενει πισω επειδη ο καημενος δουλευει, μονη μου θα φυγω με τον μικρο μου για αρκετες μερουλες...και ειπα να του αφησω και κατι μην ειμαι και γαιδουρα, θα τρωει μεν στην μαμα του αλλα ειμαι και λιγο περιεργη...

Στην πρωτη εγκυμοσυνη με αυτον τον σιδηρο ετρωγα χορτα συνεχεια για να βοηθηθω δεν μπορουσα καθολου η κοιλια μου ειχε παει απεναντι...

Σημερα ετρεχα απαπα πολυ καλο αυτο μεν...αχχχ

λεγοντε....( Ferrum Hausmann 100mg )

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Koυτσούνι, τέλειο φαίνεται το ντοπλεράκι!!! Αρκεί να την πιάνει όντως την καρδούλα, γιατί αλλιώς θα μου προκαλεί εμένα μεγαλύτερη ανησυχία απ' ό,τι ηρεμία! Είχα διαβάσει πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις στα ντόπλερ και ότι όσο πιο απλό είναι τόσο πιο πιθανό είναι να μην την ακούς μια μέρα λόγω θέσης του μωρού και άντε τρέλα που θα μ' έπιανε τότε! Πάντως θα το σκεφτώ, άλλωστε 20 δολάρια τέλεια τιμή! Αφού το 'χεις δοκιμάσει!

Καλά κάνεις και τον περιποιείσαι τον αντρούλη που μένει πίσω! Αλλά αν είναι να σε ξεκουράσει κι η πεθερά λίγο με τα φαγητά ακόμα καλύτερα!

Κι εμάς μας βοηθούν πάρα πολύ γονείς και πεθερά, από φαγητά ελάχιστα συμπληρώνουμε εμείς κι από μαστορέματα απολύτως τίποτα, όλα τα κάνει ο μπαμπάς μου. Για την ώρα δεν έχω θέμα να με βοηθάνε, όσο πιο πολλή βοήθεια τόσο πιο καλά και ειδικά για μετά με το μωρό! Αλλά ετοιμάζομαι κιόλας να οργανωθώ με φαγητά που μπαίνουν κατάψυξη πριν τα ψήσεις, ώστε όταν θηλάζω να 'χω στοκ και να τρώω καλά και να ασχολούμαι μόνο με το μπεμπάκι.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...