Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

Μία μέρα έχω να μπω...και διαβάζω μισή ώρα για να συντονιστώ!!!

Καλώς το καινούριο μας το κορίτσι-Κουτσούνι- με το καλό το μωράκι σου!!

Αννούλα μπράβο που πήγαν όλα καλά με την αυχενική σου!!

Βαλεντινάκι μην αγχώνεσαι παρέα είμαστε εμείς και εγώ δεν κατάφερα να δω το φύλο στην αυχενική!περιμένω πως και πως τον επόμενο υπέρηχο 04/08 για να το δώ!! Και η Γεωργία που είναι κοντά με εμάς και εκείνη δεν το είδε νομίζω...αλήθεια Γεωργίαααααααααααααα που είσαι;;;;;

Σήμερα έφτιαξα κέικ και λέμε σε λίγο να φτιάξουμε με τον άντρα μου κρέπες αλμυρές και γλυκές!! :twisted:

Καλημεραα εδω ειμαι και εγω. Τρεχω ετοιμασιες για το γαμο, εξετασεις για το μωρο, φτιαχνουμε το σπιτι κι εγω θελω να κοιμαμαι!!! Ααχχ κι εγω εχω κλεισει την 16η και φυλο τιποτα ακομα! Την πεμπτη εχω ραντεβου να κανω το Ατεστ και ελπιζω πλεον να δω κι εγω, να ξερω σε τι μιλαω ρε παιδι μου χαχαχα

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραα εδω ειμαι και εγω. Τρεχω ετοιμασιες για το γαμο, εξετασεις για το μωρο, φτιαχνουμε το σπιτι κι εγω θελω να κοιμαμαι!!! Ααχχ κι εγω εχω κλεισει την 16η και φυλο τιποτα ακομα! Την πεμπτη εχω ραντεβου να κανω το Ατεστ και ελπιζω πλεον να δω κι εγω, να ξερω σε τι μιλαω ρε παιδι μου χαχαχα

Με το καλο κοπελα, καλα στεφανα!!!!

Με το καλο να φτιαχτει και το σπιτακι σας να μπειτε μεσα!!!!

Με το καλο και το μωρακι σου, το καλητερο το αφησα για το τελος!!!!

Αντε να δεις και εσυ το φυλο, για να δουμε ποια θα ειναι περισσοτερα τα αγορακια ή τα κοριτσακια!!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσουνι θα το κοιτάξω με το αλάτι σε ευχαριστώ!!

Κορίτσια εγώ πρέπει να είμαι ή πιο τεμπελα ή πεθερουλα μαγειρεύει τα πάντα ότι της ζητησω κ πεντανοστιμα οπότε δεν ασχολούμαι με το φαγητό !!

Γεωργία αυτή ή εξέταση τι δείχνει?

Πολύ μεγάλη φωτιά josephine ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτή ή ταλαιπωρία του κόσμου κ είναι πολύ κρίμα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κουτσουνι θα το κοιτάξω με το αλάτι σε ευχαριστώ!!

Κορίτσια εγώ πρέπει να είμαι ή πιο τεμπελα ή πεθερουλα μαγειρεύει τα πάντα ότι της ζητησω κ πεντανοστιμα οπότε δεν ασχολούμαι με το φαγητό !!

Γεωργία αυτή ή εξέταση τι δείχνει?

Πολύ μεγάλη φωτιά josephine ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτή ή ταλαιπωρία του κόσμου κ είναι πολύ κρίμα!!

Δεν σε ελεγα τεμπελα αλλα τυχερουλα...

Τωρα που θα παω στην μαμα μου θα ειμαι και τυχερουλα για λιγο καιρο!!!!

Φετος φωτιες δεν ειδαμε παλι καλα, τωρα στο τελος μας τα χαλασαν λιγακι..κριμα!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Με το καλο κοπελα, καλα στεφανα!!!!

Με το καλο να φτιαχτει και το σπιτακι σας να μπειτε μεσα!!!!

Με το καλο και το μωρακι σου, το καλητερο το αφησα για το τελος!!!!

Αντε να δεις και εσυ το φυλο, για να δουμε ποια θα ειναι περισσοτερα τα αγορακια ή τα κοριτσακια!!!!!

Κουτσουνιι ευχαριστω!! Μεσα ειμαστε στο σπιτι αλλα δεν ειναι ετοιμο κι αυτο κανει τα πραγματα πιο δυσκολα, καθως δε μπορεις να το εχεις ποτε μαζεμενο εντελως κι εγω δεν εχω κουραγιο για πολλα πολλα και ουτε βοηθεια εχω, εκτος του αντρα μου. Αλλα δε θα σκασω. Σιγα σιγα... οσο για το φυλο αρχιζω να πιστευω τους παντες που μου λενε αγορι, αμ και πιστευα κοριτσι!!

Φουντουκι το Ατεστ ειναι αιμα και υπερηχος σαν την αυχενικη και δειχνει περιπου τα ιδια πραγματα, γινεται μεταξυ 16ης και 18ης νομιζω.

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Με το καλό Γεωργία μου ο γάμος σας.. Σιγά σιγά και ότι μπορείς κάνε!!!Μην ζορίζεσαι κιόλας...

Πάντως όσες τρελαίνεστε για αλμυρά τώρα σε υπερβολικό βαθμό ίσως να συνδέεται και με την πίεση σας. Εγώ όταν είχα χαμηλή πίεση αποζητούσα τα αλμυρά. Τώρα που είμαι καλύτερα δεν το θέλω και τόσο. Γενικά ο οργανισμός μας από μόνος του ξέρει τι πρέπει να ζητάμε και τι όχι.

Κουτσούνι αυτό που έγραψες για τον σκορπιό στην μητέρα μου πάντως ισχύει απόλυτα. Για σενα δεν ξέρω.. :)

Φασολάκια έκανα σήμερα κορίτσια με λίγες πατάτες μέσα... Δεν μ'αρέσουν αλλά πρέπει να αρχίσω να τρώω όλα τα φαγητά αλλιώς και το σποράκι δεν θα μάθει να τα τρώει...

HmwTp3.png

Με το καλό Γεωργία μου ο γάμος σας.. Σιγά σιγά και ότι μπορείς κάνε!!!Μην ζορίζεσαι κιόλας...

Πάντως όσες τρελαίνεστε για αλμυρά τώρα σε υπερβολικό βαθμό ίσως να συνδέεται και με την πίεση σας. Εγώ όταν είχα χαμηλή πίεση αποζητούσα τα αλμυρά. Τώρα που είμαι καλύτερα δεν το θέλω και τόσο. Γενικά ο οργανισμός μας από μόνος του ξέρει τι πρέπει να ζητάμε και τι όχι.

Κουτσούνι αυτό που έγραψες για τον σκορπιό στην μητέρα μου πάντως ισχύει απόλυτα. Για σενα δεν ξέρω.. :)

Φασολάκια έκανα σήμερα κορίτσια με λίγες πατάτες μέσα... Δεν μ'αρέσουν αλλά πρέπει να αρχίσω να τρώω όλα τα φαγητά αλλιώς και το σποράκι δεν θα μάθει να τα τρώει...

Ευχαριστω κοριτσι μου!! Αχ τα φασολακια και ο αρακας ειναι απο τα αγαπημενα μου φαγητα!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Τοοοο λοιποοοον!!! Το μέλι το ρίχνεις μετά από πάνω. Λίγο ίσα ίσα να μελωσουν.

Φασολάκια με μπιφτέκια έκανα!!! Έφαγα το σκασμό ελπίζω να μη φρικάρω το έντερο!!

Γεωργία υπομονή με το σπίτι και όντως μη πολύ σκας! Και μεις θα χρειαστούμε μετακόμιση αν και το σπίτι εδώ είναι δικό μας είναι ολίγον εργενικο είναι βέβαια ζεστό και σε καινούργια οικοδομή αλλά μικρό. Της Θεσσαλονίκης που είναι τεράστιο πότε Θα πάρουμε μετάθεση Να πάμε... Τελοσπαντων καλα να είμαστε και λύσεις βρίσκονται!!

AoL1p3.png

Πίεση ανεβάζω μόνο όταν μου μέτρα ο γιατρός την πίεση. Μου είχε πει να την μετραω και είναι χαμηλή οπότε δεν ασχολήθηκε και μου λέει θα ξέρουμε οπότε έρχεσαι θα είσαι έτσι και μη σκας

AoL1p3.png

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε;;;; Εγω εχω πολλα νευρα ειχα προγραμματισμενο ραντεβου για την αυχενικη που θα μου την εκανε η γυναικολογος που με παρακολουθει γιατην Δευτερα και με πηρε η γραμματεας της για να μου αναβαλλει το ραντεβου για την επομενη Δευτερα .τοσο καιρο στη αναμονη και τωρα που εφτασα 3 μερες πριν πρεπει να περιμενω 10 θα σκασω δεν αντεχω να περιμενω αλλο !!!!και δεν μου φτανουν ολα αυτα διαβαζω κ τα δικα σας και βλεπω παλι ειμαστε δυνατες τυροπιτακια μπιφτεκια κτλ με τα νευρα που εχω θα φαω τα παντα τωρα !!!πεστε τα νεα σας ;;;;

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε;;;; Εγω εχω πολλα νευρα ειχα προγραμματισμενο ραντεβου για την αυχενικη που θα μου την εκανε η γυναικολογος που με παρακολουθει γιατην Δευτερα και με πηρε η γραμματεας της για να μου αναβαλλει το ραντεβου για την επομενη Δευτερα .τοσο καιρο στη αναμονη και τωρα που εφτασα 3 μερες πριν πρεπει να περιμενω 10 θα σκασω δεν αντεχω να περιμενω αλλο !!!!και δεν μου φτανουν ολα αυτα διαβαζω κ τα δικα σας και βλεπω παλι ειμαστε δυνατες τυροπιτακια μπιφτεκια κτλ με τα νευρα που εχω θα φαω τα παντα τωρα !!!πεστε τα νεα σας ;;;;

Εεε αι στο καλό της!!! Αυτό πιστεύω θα την έδινε και στην ίδια αν της το κάναν από την άλλη σκέψου ότι θα το δεις ακόμη μεγαλύτερο και θα ξετρελαθείς πιο πολύ. Εμεις τώρα γύρισαμε από έξω και τρώω μια πατατοσαλάτα που έφτιαξα το απόγευμα χαζεύοντας τβ. Χαλαρά πράγματα δηλαδη

AoL1p3.png

FTAS τι εκνευριστικη έλεος!! Κουράγιο κ θα περάσουν οι μερουλες κ εγώ 30 έχω!! Θα το δεις μεγάλο κ θα δεις πολύ πιθανόν κ το φύλο!!

Εγώ ξάπλα βλέπω τηλεόραση έφαγα πατάτες κ σαλατιτσα κ ένα παγωτινη μικρο!! Έχει ωραία δροσιά κ χαλαρωνω στο κρεβατακι!! Σήμερα όλη τη μέρα νυσταζω!!

Μην στεναχωριεσαι ξέρω περιμένεις πως κ πως αλλά θα έρθει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα, ντάρλινγκς!!!

ΦΤΑΣ μου, τι ξενέρωμα! Σκέψου αυτό που λένε τα κορίτσια, ότι θα το δεις ολόκληρο παιδάκι! Κι εγώ αυτό τρέμω, μη με πάρει καμιά μέρα και μου μεταθέσει ραντεβού και μείνω με τη χαρά να περιμένω άλλη μια εβδομάδα. :confused: Αλλά πρέπει να εξασκηθούμε στην υπομονή, τι να κάνουμε!

Λοιπόν, σήμερα ΣΚ δεν φταίω εγώ, αλλά ο άντρας μου ετοιμάζει ατασθαλία έξω για το βράδυ! Δεν σας λέω για να μη με βρίσετε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερουδια!!

Λοιπόν σήμερα κ εμείς θα πάμε για ατασθαλίες!! Θαλασσιτσα για μεζεδάκια γιατί έχει μέρες που θέλω!! Από χθες σκέφτομαι τι να παραγγειλω οπωσδήποτε θέλω μελιτζάνα χωριάτικη ο κακός χαμός θα γίνει!!!

Επίσης προς το παρόν θα απολαυσω μπουγάτσα λίγη με τυρακι κ λίγη με κρέμα άχνη κανέλα!!! Μμμμμμμμμμμμ φακλανα θα γίνω!!

Χαχαχαχαχαχα Βαλεντίνα μου κοιμηθηκα ελπίζω να το γεμισες εκείνο το κενό στο στομαχακι χθες!! Δεν είμαστε τώρα να αφήνουμε κενά ενώ υπάρχουν τόσα για να τα γεμίζουμε!!

Joseohine μου μπήκαμε στην δωδέκατη!! Άντε πες μας τώρα κ εσύ τι θα φατε απόψε ΟΜΟΛΟΓΑΑΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...