Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Η Γιαγια απο χωριο μας εδωσε πολλα αβγα κατι πρεπει να ακνω για να τα καταναλωσω....

Αυτα που εχω δεν ειναι κιλα, ειναι υγρα δεν φευγουν ευκολα απο οτι μου ειπε και ο γιατρος, απλα δεν τρωω αλατι και αυγα και ηδη εχω δει αποτελεσμα...σιγουρα τα παιδακια μας πανω απο ολα να ειναι καλα και ολα τα αλλα ειναι δευτερα!!!!

Θα παω Παχη δεν ειναι μακρια απο Αθηνα αμα ξερετε????

Και εγω παω επειδη εχουμε σπιτι εκει αλλιως σπιτι νανα, δεν ειμαστε για πολλα πολλα...

Ασε και εγω κουραζομαι πολυ..θυμαμαι στην πρωη μου ολο κοιμομουν, ποσο το θελω και τωρα...:?:???::?

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπα δεν το ξέρω το μέρος !! Κ εγώ κατακράτηση κάνω γιατί περνώ ορμόνες κ μου είπε ο γιατρός το αλάτι κομμένο αλλά εγώ τρώω τυρακι ε και κανένα σνακ και τέλος παντων σε όλα μα όλα τα φαγητά έχει αλάτι δεν βάζω επιπλέον!!

Για τα αυγά δεν το ήξερα ότι δεν κάνει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

μην τρωως καθολου οτι περιεχει αλατι...ουτε τυρι ουτε τιποτα...και εγω ετσι το εκανα και επαθα σοβαρο προβλημα...Δεν ειχα δωσει βαση στα λογια του γιατρου και εκανα του κεφαλιου μου,μην κανεις το ιδιο..στο λεω με μεγαλη αγαπη...

Αμα θες ρωτα τον γιατρο σου τι συνεπειες θα εχεις...

Στα φαγητα αντι για αλατι μπορεις να βαζεις υποκαταστατο αλατι εχει σε ολα τα σουπερ..δεν καταλαβαινεις διαφορα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Δηλαδή τι υποκατάστατο?? Δεν βάζω καθόλου αλλά από φύση τους τα περισσότερα έχουν ακόμα κ το ψωμί? Μετά εγώ δεν πινω γάλα κ γιαούρτι γιατί με πειράζουν στο έντερο!! Πως θα πάρω ασβέστιο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Εμένα οπότε με μετρήσει ο γιατρός από το στρες έχω 14 πίεση και του λέει η πεθερά μου τότε να τις φτιάχνω άλλο φαΐ αναλατο??? Της είπε ότι το αλάτι το χρειαζόμαστε έτσι τρώω τα πάντα κανονικα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου.. Τι κανετε;;; Και εγω δεν το εκοψα το αλατι αλλα γενικα δεν τα τρωω αλμυρα τα φαγητα. Ο αντρας μου τα τρωει λυσσα. Εξαλλου πως θα τρωγαμε πατατακια αν κοβαμε το αλατι;;;;

HmwTp3.png

Δηλαδή τι υποκατάστατο?? Δεν βάζω καθόλου αλλά από φύση τους τα περισσότερα έχουν ακόμα κ το ψωμί? Μετά εγώ δεν πινω γάλα κ γιαούρτι γιατί με πειράζουν στο έντερο!! Πως θα πάρω ασβέστιο!!

ειναι υποκατασταο αλατιου...το βαζεις στο φαγητο σου για να περνει γευση ειναι παρα πολυ καλο...Υπαρχουν τροφες που εχουν ασβεστιο και δεν προκαλουν προβλημα οταν υπαρχει!!!!

Τα Αμυγδαλα περιεχουν ασβεστιο και μπορεις να φας αφθονα...

Βρηκα αυτο στο ιντερνετ διαβασε να δεις:

Αμύγδαλα, όπως ασβέστιο

Διατροφική αξία: Είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά, βιταμίνη Ε, φυτικές ίνες και φυτοστερόλες. Είναι πολύ καλή πηγή ασβεστίου: Ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

καλα και εγω οταν λεω ετρωγα αλατι σε φυσιολογικα σταδια οχι λυσσα..

Και για καταλαβετε το προβλημα....επαθα προεκλαμψια μου βαραγανε ενεσεις για το μωρο γιατι επρεπε να γεννησω αμμεσα, και μπηκα κατευθειαν για καισαρικη δεν μου εβρισκαν φλεβα να μου βαλουν την πεταλουδα και παραλιγο να με τριπισουν στο λαιμο, αφου μου εσπασαν τα νερα για να βγαλουν το μωρο τα νερα ηρθαν μεχρι και τον λαιμο μου ειχαν μεινει ολη ηλιθιοι με την κατακρατηση που ειχα κανει!!!!

Φυσιολογικα δυστυχως δεν γινοταν φοβοταν ο γιατρος μου απο το σφυξιμο μην μεινω τυφλη εγω ή το παιδι τραγικα ολα αυτα και ομως αληθινα!!!!

Εννοειτε αυτα τα επαθα εγω δεν ειναι ντε και καλα να το παθουν αλλες κοπελες ουτε θελω να φοβησω καποια κοπελα....αλλα απο την στιγμη που σου ειπε ΟΧΙ ΑΛΑΤΙ το κοβεις γιατι και εγω τα ιδια εκανα...

Και ψωμι ακομα να φτιαχνεις μονη σου δεν ειναι δυσκολο...

Σε γενικες γραμμες ολα μπορεις να τα τρως απλα αναλατα και αμα παρεις και το υποκαταστατο θα με θυμηθεις, τωρα για 4-5 φαγωσιμα που δεν γινετε δεν χαλασε και ο κοσμος!!!:D:D:D

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

http://anonymoigr.blogspot.gr/2015/07/blog-post_5169.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&m=1

Αυτο ειναι κατι ασχετο. Λεει τι μαμα εισαι αναλογα με το ζωδιο...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έλεγχος

Η δυναμική και έντονη προσωπικότητά της, κάνει τη μάνα Σκορπιό τον αρχηγό όλης της οικογένειας. Απόλυτη και αυστηρή, η «κατάρρευση» δεν υπάρχει στο λεξικό της. Έχει τα πάντα υπό τον έλεγχό της και τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από την εποπτεία της ενώ θα μετακινήσει και βουνά προκειμένου να περάσει το δικό της. Αντιλαμβάνεται αμέσως αν το παιδί της λέει ψέματα, αν έχει μπλέξει με κακές παρέες, αν έκανε κάποια ζημιά ή οτιδήποτε έχει συμβεί και δρα αστραπιαία. Είναι από αυτές τις μανάδες που θα υπερασπίσουν τα παιδιά τους προς τα έξω αλλά στο σπίτι θα τα τιμωρήσουν για τη συγκεκριμένη πράξη τους. Τα αισθήματα που προκαλεί στα παιδιά της κυμαίνονται από τον φόβο μέχρι την μεγάλη αγάπη και την προστασία. Όπως και να ʽχει πάντως, σημαδεύει τις ζωές τους, με τα λόγια, τη στάση και τη συμπεριφορά της και η αποκόλληση από αυτήν θα είναι μάλλον αδύνατη.

Δεν ξερω αμα ειναι αληθεια θα δειξει, οτι ειμαι λιγο αυστηρη ειμαι αλλα τον λατρευω!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Εμένα οπότε με μετρήσει ο γιατρός από το στρες έχω 14 πίεση και του λέει η πεθερά μου τότε να τις φτιάχνω άλλο φαΐ αναλατο??? Της είπε ότι το αλάτι το χρειαζόμαστε έτσι τρώω τα πάντα κανονικα

Εσυ ανεβαζεις πιεση απο το αγχος σου καμια σχεση...Εγω λεω να χαλαρωσεις μηνα παθεις και τιποτα απο το αγχος σου, αφου ολα σου πανε μια χαρα προς τι τοσο αγχος!!!!

Εσυ ειχαι τυχερη τρως οτι θες, αυτα ειναι...!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

καλα και εγω οταν λεω ετρωγα αλατι σε φυσιολογικα σταδια οχι λυσσα..

Και για καταλαβετε το προβλημα....επαθα προεκλαμψια μου βαραγανε ενεσεις για το μωρο γιατι επρεπε να γεννησω αμμεσα, και μπηκα κατευθειαν για καισαρικη δεν μου εβρισκαν φλεβα να μου βαλουν την πεταλουδα και παραλιγο να με τριπισουν στο λαιμο, αφου μου εσπασαν τα νερα για να βγαλουν το μωρο τα νερα ηρθαν μεχρι και τον λαιμο μου ειχαν μεινει ολη ηλιθιοι με την κατακρατηση που ειχα κανει!!!!

Φυσιολογικα δυστυχως δεν γινοταν φοβοταν ο γιατρος μου απο το σφυξιμο μην μεινω τυφλη εγω ή το παιδι τραγικα ολα αυτα και ομως αληθινα!!!!

Εννοειτε αυτα τα επαθα εγω δεν ειναι ντε και καλα να το παθουν αλλες κοπελες ουτε θελω να φοβησω καποια κοπελα....αλλα απο την στιγμη που σου ειπε ΟΧΙ ΑΛΑΤΙ το κοβεις γιατι και εγω τα ιδια εκανα...

Και ψωμι ακομα να φτιαχνεις μονη σου δεν ειναι δυσκολο...

Σε γενικες γραμμες ολα μπορεις να τα τρως απλα αναλατα και αμα παρεις και το υποκαταστατο θα με θυμηθεις, τωρα για 4-5 φαγωσιμα που δεν γινετε δεν χαλασε και ο κοσμος!!!:D:D:D

Η προεκλαμψια δεν ίσως βοηθηθηκε από το αλάτι αλλά ήταν να γίνει ήταν κάτι οργανικό.

Δε σκοπεύω να πάθω τίποτα από το άγχος μου είμαι σκυλί μαύρο σαλονικιωτικο

AoL1p3.png

εμενα ο γιατρος μου ετσι μου ειπε...και στον γιατρο που πηγα να κανω την αυχενικη που του ειπα τι εγινε συμφωνησε με οσα του ειπα...τωρα τι να σου πω δεν ξερω...προεκλαμψια δεν εφτεγε μονο το αλατι φυσικα αλλα βοηθησε και αυτο...!!!!

Ελα ρε μαυρο σκυλι σαλονικιωτικο κιολας οχι οτι να 'ναι!!!!

χαχαχαχα δεν παιζεσαι χαχαχα :D:D:D:D

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημέρα, κορίτσια μου!!!

Χαχαχα, θα με περάσετε για πολύ κοιλιόδουλο :? αλλά θέλω μια εξήγηση πώς βάζετε το μέλι στα τυροπιτάκια παρακαλώ!!! Δηλ. το ρίχνουμε από πάνω στα τυροπιτάκια φούρνου; Έχω φτιάξει μόνη μου και θέλω να τα ψήσω μετά από αυτή την κουβέντα το βραδάκι!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, θα βάλω και μεγάλη κοιλούμπα αργότερα! Αλλά δε νομίζω να κρατήσει πολύ η μικρή κοιλίτσα μετά από τη θητεία μου εδώ μέσα μαζί σας!!!

Χθες οι λαχανοντολμάδες ήταν πεντανόστιμοι!!! Στην αρχή λίγο μπελαλίδικοι μέχρι να μου βγει το τύλιγμα, αλλά μετά το πήρα το κολάι! Και το πλύσιμο ο άντρας μου γιατί είχε πολλές κατσαρόλες και ταψάκια και σουρωτήρια.

Κουτσούνι, καλά να περάσετε στη Πάχη! Κοντά στα Μέγαρα δεν είναι;

Καλά, έχει πιάσει μια τεράστια φωτιά στα νότια της Αθήνας, ολόκληρο μανιτάρι καπνού με τεράστιες φλόγες, πάω τώρα να δω τι είναι στην τηλεόραση. Πάλι αναθυμιάσεις θα έχουμε ρε γμτ!

Α, και το υποκατάστατο αλατιού εννοούμε το αλάτι το πράσινο, ε; Που πουλάνε στο σούπερ; Με το 50% λιγότερο αλάτι; Αυτό όντως δεν έχει καμία διαφορά στη γεύση και πρέπει κι εγώ να το πάρω γιατί με την εγκυμοσύνη έχω ανάγκη για πολύ αλμυρά! Βέβαια αλάτι δεν βάζω, αλλά τυρί τρώω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...