Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Taniou το δευτερο μωρακι ειναι...αμα ηταν το τριτο θα ειχα τρελαθει απο ολες τις αποψεις..δεν λεω θελω και τριτο αλλα πολυ πολυ αργοτερα να 'μαστε καλα και ολα θα γινουν!!!

Σημερα κοριτσια μου ειχαμε λεμονατο μοσχαρακι με πατατες στην κατσαρολα, με φετουλα και ρωσικη...πολυ τελειο φαγακι

Εμενα στην αυχενικη ηταν ολο με κωλο δεν μπορουσαμε να το δουμε απο μπροστα, αφου με εδιωξε να παω να φαω σοκολατα και να ξαναπαω αλλα το μικρο τιποτα μας εγραφε...συνεχησε τα δικα του!!!!

Τελικα δεν καταφεραμε να μετρησουμε ρινικο οστο αλλα το ειδαμε μονο...

Συνηθως το φυλο ειναι 50% στην αυχενικη γιατι ακομα δεν εχει σχηματιστει καλα καλα..εμενα που μου ειπε αγορακι ειδε την κραση του αλλα ολα ειναι πηθανα...Εγω παντως δεν εχω προβλημα απλα θα εχω πολλους αντρες να με αγαπουν!!!! ;);););)

Φανταζομαι εσας που ειναι το πρωτο εγγονι στα ωπα ωπα και μενα ετσι ηταν με το πρωτο τωρα με εχουν χεσμενη χαχαχα Οι γονεις μου ομως ΟΧΙ συνεχιζουν τα ωπα ωπα!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα, εσείς δεν θα το φάτε το κέικ και θέλεις τώρα να το φάμε εμείς;;; Εεεεε;;;;;;;;;;;

Καλά να περάσετε το βραδάκι!!! Φαντάζομαι τέλεια κατάσταση!

Μ' έχει πιάσει μανία και αναζητάω συνταγές μπας και μάθω να φτιάχνω κάτι πιο παραδοσιακό και τίποτα καινούριο παράλληλα, λέω να δοκιμάσω τους λαχανοντολμάδες που μου έχουν καρφωθεί και μπάρες δημητριακών με ξερά φρούτα! Οπότε ετοιμάζομαι να ανασκουμπωθώ αμέσως!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

• Petalouda82.....................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος!!!
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος!!!
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1
  • FTAS..................................ΠΗΤ 29/1
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2

Πωπω καλε ποσες εγκυουλες ειμαστε..μπραβο μας μεγαλη παρεουλα!!!!

:D:D:D:D:D

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Άννα, εσείς δεν θα το φάτε το κέικ και θέλεις τώρα να το φάμε εμείς;;; Εεεεε;;;;;;;;;;;

Καλά να περάσετε το βραδάκι!!! Φαντάζομαι τέλεια κατάσταση!

Μ' έχει πιάσει μανία και αναζητάω συνταγές μπας και μάθω να φτιάχνω κάτι πιο παραδοσιακό και τίποτα καινούριο παράλληλα, λέω να δοκιμάσω τους λαχανοντολμάδες που μου έχουν καρφωθεί και μπάρες δημητριακών με ξερά φρούτα! Οπότε ετοιμάζομαι να ανασκουμπωθώ αμέσως!

Αυτο το κανω και εγω μπαινω στο ιντερνετ και ψαχνω συνταγες και φτιαχνω...Λαχανοντολαμαδες ειχα φτιαξει και ηταν σουπερ πωπω τι μας κανεις τωρα γιαμ γιαμ..αληθεια θα το λατρεψεις το φαγακι αυτο και ειναι ευκολο....

Ωραιο και το κεκακι εχω φτιαξει σοκολατα με πορτοκαλι αλλα δεν πολυ τρωω δεν μου κανει ορεξη...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Αυτο το κανω και εγω μπαινω στο ιντερνετ και ψαχνω συνταγες και φτιαχνω...Λαχανοντολαμαδες ειχα φτιαξει και ηταν σουπερ πωπω τι μας κανεις τωρα γιαμ γιαμ..αληθεια θα το λατρεψεις το φαγακι αυτο και ειναι ευκολο....

Ωραιο και το κεκακι εχω φτιαξει σοκολατα με πορτοκαλι αλλα δεν πολυ τρωω δεν μου κανει ορεξη...

Nαι, ότι θα μ' αρέσει θα μ' αρέσει, είναι απ' τα αγαπημένα μας! Αλλά εύκολο δεν μου φαίνεται, τώρα θα δείξει! Πολύ κατσαρολικό θα παίξει!

Καλε Jo εσυ εισαι στην φωτο;;;;

Ναι, ο άντρας μου την τράβηξε! Να θυμάμαι από πού ξεκινάει και πού θα φτάσει αυτή η κοιλουμπίτσα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλε εσυ εχεις σωματαρα!!! Μπραβο!!!! Και εγω εβγαλα σημερα την πρωτη μου φωτο....

Σε λίγους μήνες θα 'χει χαθεί, η ζυγαριά μου ανεβαίνει βδομάδα με βδομάδα. Ωραία είναι πάντως να έχεις ένα φωτογραφικό ημερολόγιο με τους μήνες πώς μεγαλώνει η κοιλίτσα!

Κορίτσια εσείς ζαλαδες έχετε εμένα τώρα ξαφνικά με έπιασε κ ότι έφαγα πάει έφυγε από το στομάχι :'(

Τανίου, δες τι σε βοηθάει για τη ζαλάδα, λένε σίγουρα ότι βοηθάει πολύ το τζίντζερ, αλλά εσένα μπορεί να σε βοηθάει η φρυγανιά, το γιαούρτι, η μπανάνα, δοκίμασε λίγο λίγο να το βρεις! Ζαλάδες δεν έχω, αλλά τέτοια λέει το βιβλίο της εγκυμοσύνης. Πάντως το τζίντζερ πρέπει να 'ναι εγγύηση, το προτείνουν και για τη ναυτία στο καράβι κλπ

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

Μία μέρα έχω να μπω...και διαβάζω μισή ώρα για να συντονιστώ!!!

Καλώς το καινούριο μας το κορίτσι-Κουτσούνι- με το καλό το μωράκι σου!!

Αννούλα μπράβο που πήγαν όλα καλά με την αυχενική σου!!

Βαλεντινάκι μην αγχώνεσαι παρέα είμαστε εμείς και εγώ δεν κατάφερα να δω το φύλο στην αυχενική!περιμένω πως και πως τον επόμενο υπέρηχο 04/08 για να το δώ!! Και η Γεωργία που είναι κοντά με εμάς και εκείνη δεν το είδε νομίζω...αλήθεια Γεωργίαααααααααααααα που είσαι;;;;;

Σήμερα έφτιαξα κέικ και λέμε σε λίγο να φτιάξουμε με τον άντρα μου κρέπες αλμυρές και γλυκές!! :twisted:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααα μου χάθηκα λίγο σήμερα!!

Τι ωραία κοιλιτσα josephinaki mou!!!!! Κ εγώ θελωωω!! Θα τον βάλω το σκ να με βγάλει!!

Σήμερα έφαγα μελιτζάνες , πιπεριές, κολοκυθάκια, πατατουλες κ χωριάτικη όλα από τον μπαχτσε παρακαλώ!!

Επίσης ή Βαλεντίνα με παρέσυρε κ έκανα τυροπιτακια κ λουκανοπιτακια σήμερα πολύ γουρουνιασμα!!

Κατά τα αλλά είχα μια μικρή φαγούρα χαμηλά εξωτερικά κ μου έδωσε ο γιατρός λίγη φουσικορτ!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

Μία μέρα έχω να μπω...και διαβάζω μισή ώρα για να συντονιστώ!!!

Καλώς το καινούριο μας το κορίτσι-Κουτσούνι- με το καλό το μωράκι σου!!

Αννούλα μπράβο που πήγαν όλα καλά με την αυχενική σου!!

Βαλεντινάκι μην αγχώνεσαι παρέα είμαστε εμείς και εγώ δεν κατάφερα να δω το φύλο στην αυχενική!περιμένω πως και πως τον επόμενο υπέρηχο 04/08 για να το δώ!! Και η Γεωργία που είναι κοντά με εμάς και εκείνη δεν το είδε νομίζω...αλήθεια Γεωργίαααααααααααααα που είσαι;;;;;

Σήμερα έφτιαξα κέικ και λέμε σε λίγο να φτιάξουμε με τον άντρα μου κρέπες αλμυρές και γλυκές!! :twisted:

Βιργινία τότε έχω και εγώ ραντεβού!!!! Χα χα χα χα!!! Για να δούμε αν θα δούμε.

Jo είσαι σωματαρα και έχεις μεγαλύτερη κοιλιά από τη δική μου!!!! Εύγε!!!!

Εγώ από φαΐ τίποτα κορίτσια. Έκανα ρεβίθια και από το μεσημέρι ξαναφαγα τώρα γιαούρτι με μέλι και κουακερ!!!! Εκεί που ήθελα να τρώω όλο τον κόσμο!!!

AoL1p3.png

Κορίτσιαααα μου χάθηκα λίγο σήμερα!!

Τι ωραία κοιλιτσα josephinaki mou!!!!! Κ εγώ θελωωω!! Θα τον βάλω το σκ να με βγάλει!!

Σήμερα έφαγα μελιτζάνες , πιπεριές, κολοκυθάκια, πατατουλες κ χωριάτικη όλα από τον μπαχτσε παρακαλώ!!

Επίσης ή Βαλεντίνα με παρέσυρε κ έκανα τυροπιτακια κ λουκανοπιτακια σήμερα πολύ γουρουνιασμα!!

Κατά τα αλλά είχα μια μικρή φαγούρα χαμηλά εξωτερικά κ μου έδωσε ο γιατρός λίγη φουσικορτ!

Πωπω αυτά με τις μελιτζάνες και τις πιπεριές τα είχαμε την προηγούμενη Πέμπτη έφαγα του σκασμό!! Στα τυροπιτακια βάλαμε από πάνω και μέλι όλα τα λεφτά!!!!τρως μέχρι τελικής πτωσεως!!

AoL1p3.png

Jo sephine πραγματικα εχεις τελειο σωμα...εγω ζυγαρια δεν εχω στο σπιτι εδω και πολυ καιρο...Με τον μικρο μου εκανα κατκρατηση υγρων και ενω προσεχα πολυ δεν ειχα παρει κιλα, μολις πηγα 7,5 μηνων πηρα 20 κιλα μπαμ ειχα γινει βομβα για πολυ πρηξιμο...στο κρεβατι την εβγαλα μιας που δεν μπορουσα να περπατησω...και ακομα δεν εχω βρει την φορμα μου, τωρα ειδικα που ειμαι και εγκυος παλι <<χαιρετισματα>>!!!!Αλλα δεν πειραζει θα φυγουν ολα καποια στιγμη!!!!

Σημερα θα κανω αρακα, θα φτιαξω και ενα διπλο κεικ εννοω σε ποσοτητα, και τεμπελικη τυροπιτα <χωρις φυλλο> πεντανοστιμη!!!!

Ετοιμαζω βαλιτσες φευγω το Σ/Κ παω στους γονεις μου με τον μικρο μου, να χαλαρωσουμε λιγακι..

Εσεις θα πατε καπου???

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημέρα κουτσουνι!! Για που θα ταξιδέψεις? Τι ωραιαααα!! Εμείς για κανένα φαγητό βόλτα αύριο και όχι πολλά πολλά !! Ή αλήθεια είναι ότι δεν είμαι για πουθενά κουραζομαι γρήγορα και νυσταζω γρήγορα κατά τ αλλά είμαι ή τέλεια παρέα!!

Μην αγχωνεσαι με τα κιλά να είναι γερό το μωρακι και τα κιλά μετά την γέννα με λίγο κόπο κ προσπάθεια θα φύγουν!! Εμεις να μαστε καλά!!

Πολύ πράγμα ετοιμασες κ επειδή τελευταία ακούγεται πολύ το κέικ θα κάνω κ εγώ ένα!!! Τώρα περιμένω να περάσει λίγο ή ώρα που ήπια το σίδηρο και να χλαπακιασω τα τυροπιτακια από χθες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...