Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

• Petalouda82.....................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος!!!
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος!!!
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1
  • FTAS..................................ΠΗΤ 29/1
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι κοριτσάκια μου!!!Τελειώσαμε και όλα τέλεια!!!!Η αυχενική μας είναι 1,5 και οι πιθανότητες 1:11000.Σε λιγες μερες θα βγουν και οι αίματος αλλά δεν θα αλλάξει μου είπε πολύ το αποτέλεσμα!!Γίναμε 5,5 εκατοστά κοντοστουπούλια!!Αχχχ το μικράκι μου άκανε τούμπες και κουνούσε τα χεράκια του!!!!Είμαστε και μία βδομάδα μεγαλύτερα και είχαμε 167 παλμούς!!Κεφαλάκι,καρδούλα,,αρτηρίες,χεράκια,ποδαράκια,όλα μια χαρά!!!Ααααα και δεν έχουμε ακόμα κάτι να εξέχει!!Μάλλον ζουζούνα!14 Αυγούστου έχω πάλι ραντεβού και θα δούμε με σιγουριά!!Αχχχχ κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος!!Είχα τόσο άγχος που μόλις μετρούσε ο γιατρός τον αυχένα του λέω λέγε πόσο είναι??Και μόλις μου είπε 1,5 έβαλα τα κλάματα...!!

Αυτά τα νεάκια μας!!Πάω τώρα να φάω ρυζάκι με μανιταράκια!!Φιλιαααααααά!!!!

5cPOp3.png

Να μαι κοριτσάκια μου!!!Τελειώσαμε και όλα τέλεια!!!!Η αυχενική μας είναι 1,5 και οι πιθανότητες 1:11000.Σε λιγες μερες θα βγουν και οι αίματος αλλά δεν θα αλλάξει μου είπε πολύ το αποτέλεσμα!!Γίναμε 5,5 εκατοστά κοντοστουπούλια!!Αχχχ το μικράκι μου άκανε τούμπες και κουνούσε τα χεράκια του!!!!Είμαστε και μία βδομάδα μεγαλύτερα και είχαμε 167 παλμούς!!Κεφαλάκι,καρδούλα,,αρτηρίες,χεράκια,ποδαράκια,όλα μια χαρά!!!Ααααα και δεν έχουμε ακόμα κάτι να εξέχει!!Μάλλον ζουζούνα!14 Αυγούστου έχω πάλι ραντεβού και θα δούμε με σιγουριά!!Αχχχχ κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος!!Είχα τόσο άγχος που μόλις μετρούσε ο γιατρός τον αυχένα του λέω λέγε πόσο είναι??Και μόλις μου είπε 1,5 έβαλα τα κλάματα...!!

Αυτά τα νεάκια μας!!Πάω τώρα να φάω ρυζάκι με μανιταράκια!!Φιλιαααααααά!!!!

Αχ, Άννα μου, τι υπέροχα τα νέα!!!! Πολύ συγκινητική εμπειρία πρέπει να είναι!!! Τι ζουζούνα θα 'ναι αυτή!!!! Έκανε τούμπες, ε;;;

Το ίδιο πάω να φάω κι εγώ, ρύζι με μανιτάρια και μοσχαράκι, χαχα, απόλυτος συντονισμός!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Συγχαρητήρια Άννουλα μου μπράβο στην ζωηρή την τσουπρα σου!! Τι ωραία στιγμή και τι ανακούφισει νιώθεις μετά!! Τώρα πιο ήρεμη πλέον!!

Καλή σας όρεξη κορίτσια!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Έφτιαξα τυροπιτακια με γέμιση σε κάποια με τυρί και γαλοπούλα και από πάνω τα πασπαλισα με σουσάμι!! Να στείλω για πρωινό?

Στείλε εσύ....και άμα μείνει τίποτα ως αύριο το πρωί :cool::cool::cool:

Εγώ χαζεύω τώρα βιντεάκια για λαχανοντολμάδες νυχτιάτικα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μπραβο Αννουλα!!!! Συγχαρητηρια. Αντε να εχουμε και την πρωτη μπεμπουλα σιγα σιγα..... Τελεια.. Σημερα θα κοιμηθεις σαν πουλακι!!!!!!

Τωρα που το ειπες εμενα δεν μου ειπε τις πιθανοτητες. Θα ψαξω να δω αν τις λεει στο χαρτι.

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Annoula τι ωρα νεα ,αντε ολα καλα!!!

Οι υπολοιπες σας παρακαλω σταματηστε με τα ντολμαδακια και τα τυροπιτακια και τα μοσχαρακια .....μολις χλαπιακιασα και εγω για μια ακομη βραδια ,ρε κ τα πηγαινω τοσο καλα την ημερα αλλα το βραδυ χαμος !!!!απο αυριο θα τρωω κ μετα θα μπαινω στο parents γιατι ως τωρα σας διαβαζω και μετα μετακομιζω στην κουζινα

11pSp3.png

Γεια σας γεια σας!!Πού είσαστε βρε κορίτσια σήμερα????Εμείς τρλειώσαμε απ το σχολείο μας και τώρα βλέπουμε πέπα με τον ζουζούνο μου!!

Σήμερα θα πάμε για ουζάκι και μεζεδάκια στη θάλασσα!!!!οκ εγώ θα πιω νεράκι,αλλά ποιος νοιάζεται...??Ψήνω κεικ με λευκή σοκολάτα!!Δυστυχώς δεν θα το φάμε εμείς...αχχχ και έχει μοσχομυρίσει!!Είναι για μια τουρτίτσα που μου χουν παραγγείλει για το σάββατο...!Καλύτερα...να μην μπω στον πειρασμό τουλάχιστον!!

5cPOp3.png

Καθυ συγχαρητήρια για τον μπεμπακο :)

Κουτσουνι 23 χρόνων κ πας για το τρίτο παιδί μπράβο :)

Αννουλα όλα τέλεια με την αυχενικη σούπερ..

Κορίτσια σήμερα θα φάω πανσετες άμα μπορέσω μα ντιπ χορτοφαγικο μωράκι έχω :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Εεεεε να φτανει με τα φαγητα!!!!!! Κρατιεμαι τοσες μερες.... πφφφφ.... Αννα σε ζηλευωωω... Θελω κι εγω τσιπουρομεζεδες γιατι το τσιπουρο η το ουζο δεν μ αρεσουν...

Τανιου προσεχει την διατροφη σας το μικρουλιιι...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...