Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ε όχι βρε Βαλεντίνα!!Δεν θα ανησυχησεις και γι αυτό!!!!Άλλωστε ένα μόνο φύλο ξέρουμε!!Τα υπόλοιπα είναι προβλέψεις δικές μας!!

Να πω την αλήθεια εγώ πάντα έλεγα πως θα κάνω μόνο αγόρια,αλλά αυτή τη φορά έχω ένα προαίσθημα για κορίτσι!!Ο άντρας μου λέει αποκλείεται...να φανταστείτε ο ένας αδελφός μου έχει 4 αγόρια,ο άλλος δύο και οι αδελφές μου έχουνε η μία δύο γιους και η άλλη έναν!!Κι εμένα το πρώτο αγόρι,άρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας!!χαχαχα!!

Κάθυ είσαι ήδη στον τέταρτο!!Εγώ τα μετράω με εβδομάδες!!Είναι πιο βολικό!!Και νομιλζω πως έτσι περνάει και πιο γρήγορα ο καιρός!!Ωχχχχ μην το ακούσειη josephine αυτό!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Annoula 01 καλη επιτυχια σημερα αντε περιμενουμε νεα !!!

παντως ρε κοριτσια με τους παλμους ακρη δεν βγαινει ..αρα θα κανουμε υπομονη ,ισως τα δουμε στις αυχενικες ισως και οχι ..ολο στην αναμονη και στην αγωνια θα ειμαστε fountouki---Jo sephine γρηγορα θα περασουν οι μερες και θα τα ξαναδειτε τα μπεμπε ,αντε να περνανε οι μερες ,εγω εχω να το δω πανω απο 20 μερες και ειμαι μεσα στο αγχος αντε να δω!!! ποτε θα ερθει αυτη η Δευτερα !!!!

balentina τι ωραια που δεν πεινας μακαρι να λεγα και εγω το ιδιο

11pSp3.png

Χαχαχα, Άννα, δε με νοιάζει να τυραννιέστε κι εσείς καλέ! Ό,τι θέλει η κάθε μια!

Λοιπόν, το φύλο καθορίζεται από τον άντρα σου, εσύ να δεις ο άντρας σου αν έχει αδερφό τι παιδιά έχει κάνει ο αδερφός του, όπως επίσης κι ο πεθερός σου τι παιδιά έκανε, η δική σου πλευρά δεν παίζει κανένα ρόλο! Εμάς από την πλευρά του άντρα μου έχουν όλοι 1+1! Οπότε ελπίζω σε ζευγαράκι, τώρα ποιο θα έρθει πρώτο δε με πολυνοιάζει!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μα πώς είμαι στον 4ο;;; Αφού κάθε 16 αλλάζω μήνα...Πάντα θα τα μπερδεύω αυτά... Ααααα και χθες το μωρό μας φαινόταν 13&6 και όχι 13&3. Και μου είπε ότι αυτό είναι κάτι στατιστικό που βγάζει ο υπέρηχος με βάση την ανάπτυξη του. Εγώ δεν αλλάζω κάτι στο μέτρημα ούτε στην ΠΗΤ.

HmwTp3.png

Ααααα Jo μπορεί να ισχύει όντως αυτό που λες. Εμείς στο σόι μαμάς και μπαμπά όλοι είναι 1+1. Εκτός από τον μπαμπά μου που έχει 2 αγόρια απλά το 1ο είναι από τον πρώτο του γάμου. Δηλαδή η μαμά μου έχει και αυτή 1+1. Ο άντρας μου είναι 3 αδερφια. 2 αγόρια και 1 κορίτσι. Το ίδιο και ο πεθερός μου. Λες να το πάμε κληρονομικά;;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Βρε υποθέσεις κάνουμε αλλά σε λίγο κλείνει η 15η βδομάδα τα κορίτσια είναι λίγο πιο πίσω σε βδομάδες είναι λογικό να μην έχουν δει. Εμείς είμαστε κοριτσοσοι και από τις δύο πλευρές έχουμε 2 αγόρια μόνο.

Για την πητ θα τον ρωτήσω αρχές Αυγούστου που θα τον δω γιατί μου φαίνεται πριν τις 14-17 Γενάρη που δίνει πρέπει να γενναω έτσι νομίζω με το δικό μου σκεπτικό

Άννα τι ώρα πας στο γιατρό???

AoL1p3.png

Αυτό που λέω πάντως ότι ο άντρας μας καθορίζει το φύλο και μόνο η πλευρά του παίζει ρόλο και μάλιστα μόνο οι άντρες από την πλευρά του είναι βιολογία, δεν είναι μύθος της εγκυμοσύνης! Ο άντρας μας δίνει το χρωμόσωμα Υ που κάνει τα αγοράκια!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμένα ο άντρας μου είναι δύο αγόρια!Ο αδελφός του άντρα μου έχει αγόρι,κορίτσι!Ο πεθερός μου είναι τρία αγόρια και ένα κορίτσι....!Πάντως και η σκέψη για δύο αγόρια,μου αρέσει πολύ!!

Στις 7 έχω γιατρό και πάω να ετοιμαστώ σιγά σιγά!!!Θα σας πω τα νέα μου μόλις γυρίσω!!Σας φιλωωωωωώ!!!!

5cPOp3.png

Εμένα ο άντρας μου είναι δύο αγόρια!Ο αδελφός του άντρα μου έχει αγόρι,κορίτσι!Ο πεθερός μου είναι τρία αγόρια και ένα κορίτσι....!Πάντως και η σκέψη για δύο αγόρια,μου αρέσει πολύ!!

Στις 7 έχω γιατρό και πάω να ετοιμαστώ σιγά σιγά!!!Θα σας πω τα νέα μου μόλις γυρίσω!!Σας φιλωωωωωώ!!!!

Με το καλό!!! Θα περιμένουμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλησπερα και απο μενα...εχω ξαναγραψει αλλα παει πολυς καιρος...

Θα ξανασηστηθω απο την αρχη...

Με λενε Μαρια ειμαι 23 ετων εχω εναν γιο 8,5 μηνων και τωρα ειμαι παλι εγκυος...και μαλλον εχουμε παλι αγορακι...!!!ΠΗΤ 09/01/2016 αλλα λογικα λογο καισαρικης τομης θα γεννησω λιγο πιο νωρις...

Κοριτσια μου η μεση με πεθαινει εκει που καθομαι ομορφα και ωραια μου δινει μια απαπα!!!Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη αυτα τα ειχα στον 7ο μηνα..

Με ποναει και το αριστερο στηθος μου μερικες φορες λες και με χτυπαει ρευμα, καπως ετσι!!!

Φυσικα με την μεση λογικα ευθυνεται που σεικωνω ολη την ωρα και τον μικρο μου, αλλα τι να κανω!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Αννουλα περιμένουμεεεεε!!

Γεια σου κουτσουνι πολύ γρήγορα τα νινακια κοντά κοντά θα είναι!! Υπομονή γιατί κ αυτό μωρουδακι είναι ακόμα κ θέλει αγκαλιτσες!

Σήμερα μου τρώγεται τορτίγιας με κοτόπουλο κ σάλτσα ντομάτας μέσα τυλιγμένο κ από πάνω σερβιρισμενο με γιαουρτακι έτσι μια κουταλιτσα!!

Δυστυχώς δεν έχω τα υλικά!! Θα το κανονισω όμως!!!

Εμένα ο άντρας μου έχει έναν αδερφό και οι δύο δεν έχουν ακόμη μωρακι εμείς θα φέρουμε το πρώτο για τα πεθερικά μου οι δικοί μου έχουν ήδη ένα από την αδερφή μου! Ο πεθερός μου είναι 2 αγόρια 2 κορίτσια δεν ξέρω τι θα γίνει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κουτσούνι, καλώς ξανάρθες! Θα σε προσθέσω! Τα τσιμπήματα αυτά σαν ηλεκτρισμό στο στήθος τα είχα κι εγώ, επειδή μεγαλώνει, αλλά ήταν τόσο παροδικά που πέρασαν, μην ανησυχείς!

Κι εμείς θα φέρουμε το πρώτο εγγόνι και για τις δυο μεριές και έχουν χ..στεί όλοι απ' τη χαρά τους!

Φουντούκιιιιιιι, μην αρχίζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...