Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ου ου ου κορίτσια γυρισαμε!! Λοιπόν το ζουζουνακι αραχτο εκεί μέσα καλό περνάει μεγάλωσε έφτασε 4,56 εκατοστά κ οι παλμοι μας 173 έπεσαν από 181 αλλά όσο μεγαλώνει θα πέφτουν!! Είμαι πολύ ήρεμη πλέον!! Τώρα 30 Ιουλίου για αυχενική!! Το καφέ αίμα μου είπε είναι παλιό και να μην φοβάμαι δεν υπάρχει ούτε αποκόλληση ούτε τίποτα!!

Καθυυυυυυ τι τέλεια νέα μια χαρά το αντρακι σου!!! Με το καλό κοπέλα μου !! Άντε μάθαμε κ το πρώτο φύλο!!

Καλή επιτυχία κ στις υπόλοιπες αυχενικής !!!!

Τουλαχιστον ηρεμησες!! Μια χαρα το νινακι!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ σας ευχαριστω κοριτσια... Εμεις ειμαστε 7.66 εκ. Και εχουμε 150 παλμους. Ειδατε που λενε οτι τα αγορια ειναι χαμηλα σε παλμους;; Το μεγιστο που ειχαμε ηταν 176 στον προηγουμενο υπερηχο. Γερα να ειναι ολα τα νινακια. Με το καλο αυριο Αννα η δικη σου αυχενικη.

Φουντουκι τελειααα... Σου εφυγε και το αγχος... Μεγαλωσε το φουντουκακι σου.

Εμενα ξανα σε 1 μηνα μου ειπε να παω... Θα σκασω μεχρι τοτε....

HmwTp3.png

Καλημέρα!!!!!

Τι όμορφα νέα είναι αυτά στο καφέ μας;;;!!! Κάθυ μου, τέλεια, μας κάνεις ποδαρικό με τον μπεμπάκο σου τον όμορφο!!! Τέλεια και η αυχενική του, τώρα ήρθε η ώρα να τα γράψεις όλα και τα άγχη και τις ανησυχίες και να το απολαύσεις μέχρι το τέλος! Ο μπεμπάκος σας θα μεγαλώνει και θα ομορφαίνει σε κάθε υπέρηχο και θ' αρχίσει και να σας μοιάζει! Για πες και καμιά άλλη εντύπωση από την αυχενική, πώς ήταν, σας εξηγούσε τι βλέπει, τι σας έλεγε; Να πάρουμε μια τζούρα, χαχαχα!

Φουντούκι μου, μπράβο και σε σας! Το είδες και ηρέμησες και σε 2 εβδομάδες πάλι αυχενική! Άραζε και καλοπερνούσε, ε; Οι παλμοί έτσι πέφτουν, είναι φυσιολογικό. Αλλά η Κάθυ που λέει ότι είχε 176 μέγιστο, λες αυτό να σημαίνει ότι έχω όντως κορίτσι με 185;;;;!!! Βέβαια το θέμα είναι σε ποια εβδομάδα τους είχε τους 176.

Κάθυ, θυμάσαι πότε πήγες τελευταίο υπέρηχο; Πόσων εβδομάδων; Εμείς στους 185 ήμασταν 9+1.

Χρωματίζω το πινακάκι μας!

Α, χθες πάλι έξοδο είχαμε για μεζεδάκια, αλλά προσπάθησα να μείνω κόσμια και τσίμπησα ελάχιστα. Επίσης, ο χυμός δαμάσκηνο σε συνδυασμό με όλα τα άλλα έκανε τρελή επιτυχία, ίσαμε τρεις φορές σε μια μέρα, και η κοιλίτσα εγκύου μπήκε πάλι μέσα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

• Petalouda82.....................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος!!!
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1
  • FTAS..................................ΠΗΤ 29/1
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα καλημέρα!!!!Επιτέλους έφτασε και η δική μας μέρα!!!!!!Αχχχχ...να δούμε τι θα δούμε!!!

Φουντούκι μου ωραία τα νέα σας!!!!Μεγαλώσατε!!!!!Και σε δυο βδομαδούλες αυχενική??Μια χαρά!!Θα περάσουν γρήγορα τώρα οι μέρες!!

Josephine μου καλημέρα!!Εσύ με τα φαγητά σου με έχεις καταστρέψει!!Χτες την έφαγα την κρεπούλα τελικά!!Ευτυχώς τα μεζεδάκια θα κάνω πως δεν τα διάβασα,μιας και λείπει ο αντρούλης και δεν έχω παρέα να πάω για φαγητό!!Εμείς στο πρώτο υπέρηχο είχαμε 193 παλμούς και στις 9 εβδομάδες ακριβώς είχαμε 187.Για να δούμε...θα λυθεί σήμερα το μυστήριο και με το δικό μας φύλο????Χαχα...το πινακάκι μας αρχίζει και χρωματίζεται!Τι καλά!!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Λοιπον αρχικα να πω οτι ο γιατρος ψοφησε στα γελια επειδη το νινι δεν ειχε ησυχια. Δεν καιοταν καθολου ακινητο. Μας γυρισε και πλατη αλλα ξαναγυρισε αμεσως. Μου ειπε πως οταν μεγαλωσει θα με ταραξει στις κλωτσιες. Μας εξηγουσε καθε φορα τι εβλεπε. Δηλαδη το στομαχακι την ουροδοχο κυστη ανω και κατω κοιλια κλπ. Μας μετρησε το ρινικο οστο και μαλιστα 2 3 φορες να μην κανει και λαθος. Και τον αυχενα. Εμενα μ αρεσει αυτες ο ανθρωπος γιατι ειναι πολυ ηρεμος. Ελεγε συνεχεια ολα τελεια πολυ καλα. Και μ αρεσει που λεει πχ αυτη ειναι η καρδουλα μας το στομαχακι μας.. Τι αλλο;;; Δεν μου ερχεται κατι αλλο.

Jo φυσικα και θυμαμαι. Λοιπον 7η εβδομαδα ειχαμε 164 10η ειχαμε 176 και τωρα 13η 150. Οι εβδομαδες οπως τις μετρω εγω. Δηλαδη ημουν 7&3, 10&3, 13&3.

HmwTp3.png

Άννα, καλή επιτυχία σήμερα!!! Να μπεις να μας πεις τα όμορφα νέα! Για να σε βάλω πάλι στον ίσιο δρόμο: γάλα κατσικίσιο με βρώμη :mrgreen::mrgreen::mrgreen: σου 'ρχεται καμιά λιγούρα (δε νομίζω, ε) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κάθυ, δηλ. δεν βγάζουμε άκρη με τους παλμούς, πάνω-κάτω οι ίδιοι είναι, εμένα 6+1 120 και 9+3 185, οπότε την επόμενη εβδομάδα που είχες εσύ 176 θα μπορούσε να έχει πέσει και σ' εμένα. Τελοσπάντων, άντε να 'ρθει η ώρα να το μάθω να αφήσουμε τις προβλέψεις! Ο γιατρός σου πολύ καλός, μπράβο που σας καθησύχαζε, πολύ σημαντικό, από το να 'ναι κανένας στριμμένος να σας αγχώνει ενώ όλα είναι τέλεια.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσιαααα!!!

Τώρα πιστεύω θα περάσουν οι εβδομάδες πιο εύκολα 2 είναι μόνο!! Εγώ δηλαδή θα παω 30 Ιουλίου κ θα είμαι 13 εβδομάδα !! Δηλαδή δεν θα δω φύλο ααααααααα τώρα θέλω κ εγώ να δω φύλο!! Βέβαια ας είναι γερό κ ας φανεί αργότερα δεν πειράζει!! Πάντως με τους παλμούς δεν ξέρω τι παίζει εγώ 2 φορές που πηγα ήταν 181 κ χθες ήταν 173 !! Θα δούμε φτάνει ή ώρα!!

Πολύ χαρηκα Κάθυ μου για την χαρά που σας έδωσε ο γιατρουλης σου!!

Δεν πειράζει πες του ας με κλωτσαει ζωηρουλη να είναι!!

Κ εμένα έτσι είναι κάθε φορά αγκαλθζομαστε απ την χαρά μας !! Εχουμε παρά γνωρίσει καναμε κ περάσαμε πολλά μαζί οπότε καταλαβαινει τις ανυσηχιες κ την χαρά μας!!!

Άννα καλή επιτυχία ααααα σου στέλνουμε θετική ενεργεία κ όλα θα πάνε τέλεια!! Άντε να δούμε θα φανεί το δικό σου φύλο???

Josephine θα πάω να πάρω κ εγώ όλα αυτααααα για να πηγαίνω συχνά!! Βέβαια πηγαίνω μπορεί να αργησω 1 με 2 μέρες αλλά έχει στρώσει λίγο!!! Πάλι μεζεδάκια ακούω κ δεν θα τα πάμε καλαααααα... Χαχαχαχαχαχα

Χθες μου φάνηκε πολύ κανονικό μωρό δεν φαινόταν ένα μεγάλο κεφάλι ήταν ίσο με το σωματακι του 11 εβδομάδες το έβγαλε δεν υπάρχει μεγάλη απόκλιση από αυτό που διανυω !!

Στην αυχενική θα πάρω στικακι να την γράψω θα ξετρελαθουμε στην αυχενική που θα είναι πιο μεγάλο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κάθυ μου ευχαριστώ!!!!Στο γιο μου 12&3 μου χε πει κι εμένα σίγουρα αγόρι.....τώρα θα την κάνω σε άλλο γιατρό,αλλά μου χε πει ότι είναι καλή εβδομάδα για να δούμε και φύλο..μωρέ ας είναι όλα καλά και αν αποφασίσει να μας κάνει τα αποκαλυπτήρια,οκ!!

Josephine τι είναι αυτά τα σκωτσέζικα ντουζ?????Γάλα και μάλιστα κατσικίσιο??Απαπαπαπα!!!!Ούτε έχω πιει πότε,ούτε και πρόκειται!!Καλά είναι και τα κουλουράκια που έφαγα για πρωινό!Το μεσημέρι θα φάω στη μαμά μου κρεατόσουπα με βραστό μοσχαράκι!!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Φουντούκι καλημέρα!!!!Κι εσύ στην αυχενική θα σαι στις ίδιες μέρες με μένα!!!Πιστεύω σήμερα θα μου φανεί πολύ παράξενο που θα το δω κανονικό ανθρωπάκι!!!!αχχχχχχ!!Άντε και κοντεύουν οι ώρες!!!!Μου πε ο ηιατρός θα μου δώσει και dvd!!!!Ο γιος μου περιμένει πώς και πώς να δείξει λέει το μωρό μας η τηλεόραση!!!

5cPOp3.png

Καλημέρα Άννουλα μου χαχαχαχαχαχα γελαω με το αγοράκι σου θα βγει το νινι στην τηλεόραση!! Όλα θα είναι μια χαρά μην αγχωνεσαι καθόλου !! Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα αυτό το φαγητό που θα φας σήμερα πολύ νόστιμο αν και μου θυμίζει χειμώνα ή σουπιτσα αλλά με τραβούσε!!

Josephineeeeee τι κατσικίσιο γάλα μπλιαχ ρε παιδί μου δεν μυρίζει?

Εγώ το γάλα το ψιλό αραιωσα γιατι με φουσκώνει και σε συνδιασμό με το έντερο άστα !!!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μια χαρά θα το δούμε το φύλο αν είναι να το δούμε, φουντούκι, στη 13η εβδομάδα! Μια χαρά είναι για να φανεί! Αν όχι, εγώ δε σκάω, οι υπόλοιποι γύρω μου βιάζονται πιο πολύ να το μάθουν!

Κορίτσια μου, εγώ τρελαίνομαι για γάλα κάθε είδους, πίνω όμως μόνο κατσικίσιο γιατί αφενός έχει πιο ωραία γεύση αφετέρου δεν θέλω ορμόνες και είναι προτιμότερο για το θηλασμό μετά! Αλλά γάλα με κορν φλέικς είναι το αγαπημένο μου γεύμα! Και γιαούρτια μόνο πρόβεια ή κατσικίσια.

Οι σούπες κι εμένα με τραβάνε πολύ, δεν πα' να 'ναι και καλοκαίρι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Άννα καλη καλή καλή επιτυχία!!!!

Κάθυ Φουντούκι τέλεια νέα προχωράμε ακάθεκτες!!!! Καλά μόνο εγώ δεν έχω δει φύλο και είμαι 15 βδομάδα??? Why Why Parawhy??? Να ανησυχήσω????

Σήμερα έφαγα μια ομελέτα μισή εγώ όσο χλαπακιασα αυτες τις μέρες σήμερα πείνα μηδέν.

Από σούπες τρώω μόνο κοτόσουπα αλλά καλοκαίρι με τίποτα δεν τις μπορώ. Άααα και η μανιταροσουπα μου αρέσει!!!!

AoL1p3.png

Κι εμάς μας έδωσε dvd... Εγώ με τους παλμούς το κατάλαβα χθες μόλις μου είπε 150... Πιο πριν δεν είχα καταλάβει τίποτα... Κορίτσια προχωράμε σιγά σιγά το πήρατε χαμπάρι;;;; Εγώ αύριο μπαίνω στον 4ο... Όλα καλά να μας πάνε και όλες να κάνουμε γερά και δυνατά μωράκια και ζωηρά και στρουμπουλά!!!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...