Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Το τεστ dna είναι προαιρετικό και σε μένα είπε να κάνω αλλα δεν είναι λέει τόσο αξιόπιστο. Εγώ ρώτησα και τρίτο γιατρό που είπε να μην ασχοληθώ και αν βγάλει πρόβλημα η β επιπέδου να κάνω τότε άμνιοπαρακεντηση

Πωπωωωω ωραίο φαΐ!!!! Καλη όρεξη!!! Έφαγα στουμπωσα.... Πφφφφφφ

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εννοεις πηρες 200 γραμ;;;;; Πλακα μας κανεις;;;;; Και σιγουρα το μωρακι ειναι 100 γραμμαρια.... Αχ κλαιω.... Σας ζηλευω ρε κοριτσιαααα.... Μπραβο σας.... Εγω απο οταν αρρσβωνιστηκα αρχισα να βαζω κιλα. Η κορυφωση ηρθε οταν εχασα τον πατερα μου. Εφτασα μεχρι τα 85 κιλα. Το εβαλα πεισμα και ειπα θα φτασω τα 65. Οντως την μερα που εμαθα οτι ημουν εγκυος ημουν 65 κιλα. Απο τοτε πηρα την ανοδο παλι. Λαστιχο το εκανα το σωμα μου...

HmwTp3.png

Εγώ τον μπαμπά μου τον έχασα ξαφνικά όταν ήμουν 2.5 και τη μαμα μου πριν 5 χρόνια εκεί που πίναμε καφέ κι αυτήν ξαφνικά. Περνούσα πολύ ώρα με συγγενείς φίλους δουλειά (με βοήθησε που άλλαζα και πόλεις) και έτσι κιλά δεν μπήκαν. Πήρα μόνο μετά από λήψη κορτιζόνης. Έπαθα ακουστικό τραύμα Τσικνοπέμπτη. Ήμασταν σε μαγαζί με δύναμη μουσική live κοντά στο ηχείο και ξεκινώντας ο μπασιστας με διαπέρασε ο ήχος και έχασα δύο συχνότητες ακουστικές. Ευτυχώς πήγα έγκαιρα νοσοκομείο πήρα για καμιά 15 μέρες κορτιζόνη και 1μηνα χάπια για να μην κάνω ηλιγγο και ευτυχώς συνηλθα. 200 γρ. Παραπάνω είχα τέλη Ιούνη στην αυχενική. Τώρα δε ξέρω τι γίνεται

AoL1p3.png

Κορίτσια μου, εσείς που χάσατε τους γονείς σας, τώρα θα γίνετε γλυκιές μανούλες και θα τα μεταδώσετε όλα αυτά τα όμορφα που σας έμαθαν στα μικράκια σας! Ξέρω ότι αυτή η απώλεια δεν αντικαθίσταται, αλλά είναι πολύ μεγάλη παρηγοριά να κάνεις τη δική σου οικογένεια και να προχωράς.

Για τα κιλά είπαμε, ας μη σκάμε, εμένα μου είπε το πόσα επιτρέπεται να πάρεις εξαρτώνται από τα πόσα ξεκινάς! Κι έτσι τύψεις δεν νιώθω για τα κιλά, μόνο για τα ανθυγιεινά γιατί αυτά δεν βοηθάνε καθόλου.

Για τη δυσκοιλιότητα εμένα τελικά πολύ με βοηθάνε τα δαμάσκηνα τα ξερά, τρώω 5 μικρά τη μέρα, τρώω και βανίλιες φρέσκιες, τρώω και βρώμη το πρωί και κάτι γίνεται σε καθημερινή βάση. Αυτές τις αιμορροΐδες δεν ξέρω και πώς είναι και πολύ τις τρέμω. Αλλά μπροστά στα παιδάκια που θα γεννήσουμε, τι στο καλό, θα τα υπομείνουμε όλα!

Φουντούκι και Κάθυ, καλή επιτυχία, αγωνιούμε μαζί σας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Josephine εγώ πριν κανένα μήνα είπα θα αρχίσω να τρώω υγιεινά,αλλά το χάλασα πάλι!!Γι αυτό και τα γιαουρτάκια σου,η βρώμη,το κινόα με αφήνουν αδιάφορη!!Αντιθέτως λέω να ακολουθήσω την ιδέα σου για το βράδυ...ναι μωρέ...!!Εκείνη την υγιεινή κρεπούλα που είπες!!

5cPOp3.png

Jo sephina εμεις δικαιολογουμαστε γιατι θα αργησουμε να δουμε τα μπεμπε ως την αυχενικη και εχουμε αγχοςςς χαχαχα το fountouki μας τα χαλασε 2 μετρα γυναικα λες και αμα βαλει κανα κιλο θα φανει.....ε το βραδακι που θα ναι χαρουμενη που θα δει το μπεμπε καπως θα το γιορτασει ...και μαλλον οχι με γιαουρτι !!!!εγω παντως την προηγουμενη βδομαδα ειχα παρει μονο 1 κιλο χθες που ξαναζυγιστικα ειμαι πλεον + 2 , καλα η georgia ειναι η θεα μονο 900 γραμ τωρα που την παρασερνουμε μπορει να εχει φτασει και 950 μακαρι georgia μου να συνεχισεις ετσι σε ζηλευωωωω αλλα ρε κοριτσια εγω πειναωωωω ισως ειναι απο την ελλειψη τσιγαρου δεν ξερω αλλα πειναωωωω

Χαχαχα σημερα εφαγα μακαρονια με κρεμα γαλακτος και τυρακι, τοστ, γαλα με κορνφλεικς κι εκλεψα ενα γιαουρτι της μικρης με σοκολατενια μπιλακια. Χαχαχα παρασυρομαιιι αλλα πειναω, αληθεια!

Εγω κοριτσια εχασα το μπαμπα μου οταν ημουν 6 και δυστυχως με τη μαμα μου δεν εχουμε επαφες εδω και 2 χρονια.

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Εγώ μια ζωή ήμουν 48 κιλά κάποια φάση πήγα 38 κιλά γιατί δεν έτρωγα τπτ ψυχολογική ανορεξία. Μετά πήγα 50 κιλά έμεινα εκεί κάποια χρόνια. Ήμουν από αυτές που έτρωγε πολύ και δεν έμπαινα στο τέλος πήγα 62 ερχοντας Γερμανία πήγα 67 κιλά έτρωγα κάθε μέρα γυρο μπιφτεκια σνιτσελ ο άντρας μου είναι μαγείρας σε ελληνικό εστιατόριο και με πρόσεχε καλά με το μωρό πήρα δύο κιλά τώρα είμαι 69 κιλά. Πρέπει να προσέχω γιατί με βλέπω να γίνομαι φακλανα :Ρ

Έχασα και εγώ τον μπαμπά μου απο καρδια αλλά δεν με νοιάζει τόσο πολύ όσο που έχασα την αδερφή μου 27 χρόνων από εφνιδιο θάνατο καρδιάς. Στο σόι από καρδιά κ από καρκίνο πάνε.. Αλλά μέσα από ένα θάνατο περνεις ένα μάθημα πόσο μικρή είναι η ζωή και να την χαίρεσαι όσο μπορείς με τους ανθρώπους που σ αγαπάνε και αγαπάς :) και έχουμε να δώσουμε τόσο αγάπη στα παιδάκια μας που από εκεί ψηλά αυτοί που έχουμε χάσει θα μας καμαρωνουν..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κοριτσια μουυυυ τελειωσαμε. Πηγαμε δωσαμε και αιμα. Ολα καλα και φυσιολογικα. 1.7 χιλιοστα η αυχενικη... Πολυ ζωηρο το νινακι μας ολη την ωρα γυρνουσε. Και ειδαμε και το φυλλο.... Αντρακλας ειναι!!!!! Καλα που ειχα και ενστικτο και ημουν σιγουρη οτι ειναι κοριτσι....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Έλα να ανεβαίνουμε!!!!Δυστυχώς κορίτσια οι απώλειες είναι μες στη ζωή!!Είναι πολύ στενάχωρο να χάνουμε ανθρώπους που αγαπάμε....η ζωή όμως συνεχιζεται και οι άνθρωποί μας που μας βλέπουν από ψηλά,θέλουν να βλέπουν μόνο τα χαμόγελά μας!!

Να λοιπόν και τα ευχάριστα!!!Τι ωραία νέα Κάθυ μου!!!Μπράβο σας!!Έχουμε και το πρώτο σίγουρο φύλο ε???Με το καλό λοιπόν το αντράκι σας!!!!

5cPOp3.png

Μπράβο Κάθυ!!!Τέλεια έμαθες και το φύλο!!

Εγώ προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου να πάει να πάρει κανένα κρεατάκι ή κοτόπουλο να το κάνω αλά κρέμ...το είδα στην τηλεόραση και θέλω να το φάω απόψε!!!!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ου ου ου κορίτσια γυρισαμε!! Λοιπόν το ζουζουνακι αραχτο εκεί μέσα καλό περνάει μεγάλωσε έφτασε 4,56 εκατοστά κ οι παλμοι μας 173 έπεσαν από 181 αλλά όσο μεγαλώνει θα πέφτουν!! Είμαι πολύ ήρεμη πλέον!! Τώρα 30 Ιουλίου για αυχενική!! Το καφέ αίμα μου είπε είναι παλιό και να μην φοβάμαι δεν υπάρχει ούτε αποκόλληση ούτε τίποτα!!

Καθυυυυυυ τι τέλεια νέα μια χαρά το αντρακι σου!!! Με το καλό κοπέλα μου !! Άντε μάθαμε κ το πρώτο φύλο!!

Καλή επιτυχία κ στις υπόλοιπες αυχενικής !!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μπραβο Καθυ με το καλο το αντρακι σου !!!

Fountouki μυριζομαι. Κοριτσακι με τετοιους παλμους ετσι λενε αλλα χαβαλε κανουμε πανω απο ολα γερο να ναι ,ειδες τσαμπα αγχος ειχες μεγασλωσε το νινακι σου .....

11pSp3.png

Κοριτσια μουυυυ τελειωσαμε. Πηγαμε δωσαμε και αιμα. Ολα καλα και φυσιολογικα. 1.7 χιλιοστα η αυχενικη... Πολυ ζωηρο το νινακι μας ολη την ωρα γυρνουσε. Και ειδαμε και το φυλλο.... Αντρακλας ειναι!!!!! Καλα που ειχα και ενστικτο και ημουν σιγουρη οτι ειναι κοριτσι....

Αντεεε! Με το καλο ο μπεμπακος! Ολα τελεια!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...