Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Taniou μου μην αγχώνεσαι καθόλου...άλλωστε την εξέταση θα την κάνεις καθαρά προληπτικά...δεν υπάρχει κάποιο εύρημα για να στεναχωριέσαι...!όλα θα είναι τέλεια!!Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!

Κάθυ τυχερή!!Λίγες ώρες έμειναν,!!Βρε μήπως να πάω κι εγώ από σήμερα να στήσω καραούλι έξω απ το ιατρείο μπας και περάσει η μέρα πιο γρήγορα??

Φουντούκι μου μάλλον προχτές που πήγαμε θάλασσα με φύσιξε ο αέρας και γι αυτο ίσως πονούσα!!Έχουμε και 7 μποφόρ αυτές τις μέρες βλέπεις!!Μακαρονάκια με κιμά????Ουαουυυ!!Αχ τι μας κάνεις πάλι!!Η καραμελέ σουευτυχώς μ αφήνει αδιάφορη!Και δεν την τρώω και δεν μπορώ να φάω και γλυκά..απαπα...και μόνο που σκέφτομαι γλυκό αηδιάζω!!Ας φάω τώρα το φτωχικό μου κριθαράκι!!

Σας φιλώ κοριτσάκια!!Περιμενουμε τα μωρουδονέα σας το βραδάκι!!

5cPOp3.png

Άννα μου, μια μερούλα έμεινε!!! Αύριο θα το δεις! Εμεις αυχενική τώρα έχουμε στις 27/7! Κατά τ' άλλα, εγώ δεν βιάζομαι να περνάνε οι μήνες, μ' αρέσει να το απολαύσω στο έπακρο! Τα κιλά να μην προχωράνε θέλω!

Φουντούκι, τι ώρα πας; Τελικά τι έγινε μ' εκείνα τα χοτ ντογκ; :cool::cool::cool:

Εμείς σήμερα ψάρι ψητό στη σχάρα και ντοματοσαλάτα! Α, πήρα και χυμό δαμάσκηνο για τη δυσκοιλιότητα, για να δω και θα σας πω αποτέλεσμα! Πήρα και ντομάτες-πιπεριές για γεμιστά και ένα σωρό άλλα της υγιεινής, βρώμη, κινόα, γιαουρτάκια, να δω πού θα με βγάλει! Σας απαγορεύω τις ανθυγιεινές συζητήσεις! (και όλα αυτά γιατί χθες παραγγείλαμε κρέπες, έλεοςςς)

Κάθυ μου, καλή επιτυχία σήμερα, να μπεις να μας γράψεις τα ωραία νέα να πάρουμε τα πάνω μας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Σήμερα έχουμε μπριζόλες με πατάτες!!! Κάθυ όλα σούπερ θα είναι προχωράμε γερα!!!!!!

Άννα λίγο έμεινε!!! Με τον αυχένα έχω μεγάλο θέμα στεγνώσω μαλλί και αν βγω άμεσα κάηκα. Ο πονοκέφαλος μου φέρνει εμετό και δε ξέρω τι να πάρω για το κεφάλι ή τον εμετό

Για το φύλο ο γιατρός μου ήταν κάθετος το βλέπουμε στο τέλος του 4ου ξεκάθαρα!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα μ αρέσει που απαγορευεις της ανθυγιεινές συζητήσεις κ με ρωτας για τα χοτ ντοκ! Τελικά τα έκανε χθες ο αντρουλης αλλά δεν έφαγα γιατί φοβάμαι πως αυτά τα λουκάνικα έχουν ότι να ναι κρέατα μέσα εντελώς ανθυγιεινα εγώ το έφαγα το σαντουιτσακι μου με αγγουρακι, ντοματουλα, ελιές κ φέτα και δεν τα ζηλεψα καθόλου τα παλιο λουκάνικα!!

Να μου πεις για τον χυμό αν κάνει δουλειά γιατί εμένα εμφανίστηκαν και αιμορροΐδες έλεος!!!!

Μ αρέσουν πολύ τα ψάρια αλλά δεν χορταινω εύκολα !!

Λοιπόν έχεις δικιο θα κάνω διατροφή από δω κ πέρα εντάξει μην φανταστεις πάλι θα τρώω αλλά πιο υγιεινα!! Ελπίζω να μην ξεφυγω πολύ στα κιλά γιατί άντε να μαζευτω μετά!! Στις 6 θα πάω περίπου στον γιατρό!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Taniou μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλααααααα

Βαλεντινα μου περαστικα σου και προσεχε γιατι ατιμο πραμα ο αυχενας

Fountouki περιμενουμε με αγωνια τα νεα απο το μπεμπε

Οσο για τα φαγητα θα με τρελανετε;;;;;;;;μου ανοιξατε την ορεξη καλα καλα και σκεφτομουν οτι καλα θα κανω να το χαρω λιγο με το φαι και εγω και σημερα ξαφνικα μου τα γυρνατε οχι η μια δεν εφαγε τα λουκανικα οχι η αλλη πηρε ντοματες κ δαμασκηνα η αλλη κριθαρακι ααααααααααααααα ειστε τρελες;;;;;;χαχαχαχ και τωρα με αφηνετε μονη να σαβουριαζω.

11pSp3.png

Φουντούκι, κι εσύ μας τα χάλασες! Ακούς εκεί να αντισταθείς στα χοτ ντογκ!!! Ε, μα γίνονται αυτά;;;!!!

Taniou μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλααααααα

Βαλεντινα μου περαστικα σου και προσεχε γιατι ατιμο πραμα ο αυχενας

Fountouki περιμενουμε με αγωνια τα νεα απο το μπεμπε

Οσο για τα φαγητα θα με τρελανετε;;;;;;;;μου ανοιξατε την ορεξη καλα καλα και σκεφτομουν οτι καλα θα κανω να το χαρω λιγο με το φαι και εγω και σημερα ξαφνικα μου τα γυρνατε οχι η μια δεν εφαγε τα λουκανικα οχι η αλλη πηρε ντοματες κ δαμασκηνα η αλλη κριθαρακι ααααααααααααααα ειστε τρελες;;;;;;χαχαχαχ και τωρα με αφηνετε μονη να σαβουριαζω.

ΦΤΑΣ, εμένα ξαναρώτα με το βραδάκι, εκεί είναι η επικίνδυνη ζώνη μου!! :mrgreen::mrgreen:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo sephina εμεις δικαιολογουμαστε γιατι θα αργησουμε να δουμε τα μπεμπε ως την αυχενικη και εχουμε αγχοςςς χαχαχα το fountouki μας τα χαλασε 2 μετρα γυναικα λες και αμα βαλει κανα κιλο θα φανει.....ε το βραδακι που θα ναι χαρουμενη που θα δει το μπεμπε καπως θα το γιορτασει ...και μαλλον οχι με γιαουρτι !!!!εγω παντως την προηγουμενη βδομαδα ειχα παρει μονο 1 κιλο χθες που ξαναζυγιστικα ειμαι πλεον + 2 , καλα η georgia ειναι η θεα μονο 900 γραμ τωρα που την παρασερνουμε μπορει να εχει φτασει και 950 μακαρι georgia μου να συνεχισεις ετσι σε ζηλευωωωω αλλα ρε κοριτσια εγω πειναωωωω ισως ειναι απο την ελλειψη τσιγαρου δεν ξερω αλλα πειναωωωω

11pSp3.png

Κ εγώ πεινάω παρά πολύ!!!!! Κάθε 3 ώρες το πολύ τρώω!! Ευχαριστώ βρε κορίτσια μου θα μπω να σας πω νέα!!!

Josephinaki μου εμένα όλες ή ώρες της μέρας είναι επικίνδυνες!! Τώρα έφαγα λίγα πατατακια κ έχει κ παγωτακια μικρά ατομικά στο ψυγείο θέλω να τρώω συνέχεια!!

Αυτό με την κρέπα με τρέλανε με τι ήταν μέσα??? Μια γλυκιά θα την έτρωγα με μερέντα μπισκότο μπανάνα!! Μμμμμμμμμ

Δεν έχουμε σωτηρία σ αυτό το φόρουμ χαχαχαχαχαχα!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Φουντούκι 2.5 ώρες μείνανε.... Τικ τακ τικ τακ τικ τακ.... Χαχαχααχαχαχ αν το κάνω αυτό στον εαυτό μου και σε σενα δεν θα περνάνε ούτε τα δευτερολεπτα...

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας... :)

Εγώ από χθες έχω πολύ πρησμένο έντερο. Με πονάει κιόλας που και που. Παρόλο που πήγα και τουαλέτα... Τι να πω;;;;;

HmwTp3.png

Κάθυ μια από τα ίδια έχω 3μερες έτσι αλλά ίσως φταίει το κρεμμύδι που το τρώω πολύ σε όλα τα φαγητά!!!

Φουντούκιιιιι θα δεις ένα σπορι Ναααααα!!!

Σαβουρωμα και γω κάνω και πιτογυρο τρώω αλλά τα λουκάνικα και γω τα φοβάμαι. Βέβαια η Πεθερά μου έκανε τσιεροσαρμα συχνά επειδή μου άρεσε και τώρα νιώθω τύψεις που τον έτρωγα. Έχω πάρει μόνο 200 γρ. Είναι δυνατόν???

AoL1p3.png

Χαχαχα τρελογκες πάλι με κάνατε να τρέχουν τα σάλια αντε καθυ με το καλό να πας. Ξέχασα να πω εμένα ο γιατρός μου είπε να περνω ένα κιλό το μήνα για να έχω εύκολη γέννα. Και μάλλον η εξέταση που έχω τελικά σε 2 εβδομάδες 24/7 είναι αυχενικη έψαξα στο ίντερνετ υπάρχουν τρεις εξέτασης.

1) αυχενικη

2)β επιπεδου

3) τεστ DNA (στέλνουν τα αποτελέσματα Αμερική και θέλει 600 ευρώ)

είδα στο ίντερνετ πως είναι ο αυχένας είδα κ το υπερηχο μια χαρά αυχένακι έχει το γλυκουλη μου..

Εγώ θα κάνω κοτόπουλο στο φούρνο να δω θα το φάω :)

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ από εσάς περνω πληροφορίες που δεν ξέρω και με βοηθάτε να μην είμαι τόσο ζοντοβολο χε χε

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...