Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 hours ago, Makelen said:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Καλησπέρα Makelen και εμένα το ίδιο μου είπε τώρα θα αρχίσω και εγώ πιστεύω σε μια εβδομάδα περίπου. Μου είπε για να δει αν είναι κυστικά αν καταλαβα καλά και να κάνω παράλληλα και εξετάσεις αίματος την ίδια μέρα. Η αλήθεια είναι ότι μου ακούστηκε και εμένα κάπως ... αλλά λέω οκ σκέψου ότι αυτοί ειναι εξοικειωμένοι με αυτό, ενώ εγω μόνο που το ακουσα γουρλωσα τα μάτια 🙄  Καλη επιιτυχία σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τελείωσα με τον γιατρό δεν μου έδωσαν την εξέταση αίματος.. . Πάλι υπερηχο έκανα πήγε να κάνει στην κοιλιά αλλά δεν έβρισκε το μωρό πήρα μια τρομάρα δεν λέγεται. Μετά πήγαμε στο κολπικος ήταν εκεί η ψυχουλα μου και έριχνε έναν ύπνο άλλο κάποια φάση μας χαιρετησε κιόλας. Είναι 7.6cm και το είδα σε 4D. Ο γιατρός με ρώτησε άμα θέλω να κάνω εξέταση για σύνδρομο down λόγου της ηλικίας μου 35. την άλλη Παρασκευή έχουμε ραντεβού ξανά μου είπε δεν είναι αυτή η εξέταση που προκαλεί αποβολή διαφορετικά δεν θα την έκανα.. Μου είπαν να κάνω κάτι με την ασφάλεια γιατί όλο και πιο ακριβά θα ναι αντε να παντρευτουμε

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντίνα, εγώ για τα αγόρια νόμιζα ότι είναι πιο εύκολο, αν πετάει ένα τσουτσούνι λες αγόρι! Αν δεν πετάει, λες μπορεί να πεταχτεί αργότερα ή να 'ναι κορίτσι, οπότε με το κορίτσι πιο δύσκολες οι προβλέψεις!

Είναι μεγάλο μπέρδεμα το θέμα φύλο γιατί μπορεί να είναι διογκωμενο όργανα κοριτσιού! Τρέχα γύρευε... Τι σου είναι ο άνθρωπος... Χα χα

AoL1p3.png

Τελείωσα με τον γιατρό δεν μου έδωσαν την εξέταση αίματος.. . Πάλι υπερηχο έκανα πήγε να κάνει στην κοιλιά αλλά δεν έβρισκε το μωρό πήρα μια τρομάρα δεν λέγεται. Μετά πήγαμε στο κολπικος ήταν εκεί η ψυχουλα μου και έριχνε έναν ύπνο άλλο κάποια φάση μας χαιρετησε κιόλας. Είναι 7.6cm και το είδα σε 4D. Ο γιατρός με ρώτησε άμα θέλω να κάνω εξέταση για σύνδρομο down λόγου της ηλικίας μου 35. την άλλη Παρασκευή έχουμε ραντεβού ξανά μου είπε δεν είναι αυτή η εξέταση που προκαλεί αποβολή διαφορετικά δεν θα την έκανα.. Μου είπαν να κάνω κάτι με την ασφάλεια γιατί όλο και πιο ακριβά θα ναι αντε να παντρευτουμε

Μια χαρά το νινί. Σου είπε σίγουρα για την εξέταση dna αλλά έχει απόκλιση από το σωστό μου είπε ο ντοκ. Εμένα γι αυτήν την εξέταση όπως και για την άμνιοπαρακεντηση μου ζήτησε 600?.Ρωτησα κι άλλη γιατρό εδώ. Μου λέει στην ηλικία μου συνήθως είναι 1/2500" πάνω κάτω εμένα αφού είναι 1/9586 να μην ασχοληθώ. Να κάνω τη β επιπέδου και αν κάτι δεν πάει καλά θα κάνω άμνιοπαρακεντηση αν χρειαστεί τότε.

Μέχρι να γεννηθουν μόνο άγχος!! Τυχαία δε λένε καλή λευτεριά!!!

AoL1p3.png

Μια χαρά το νινί. Σου είπε σίγουρα για την εξέταση dna αλλά έχει απόκλιση από το σωστό μου είπε ο ντοκ. Εμένα γι αυτήν την εξέταση όπως και για την άμνιοπαρακεντηση μου ζήτησε 600?.Ρωτησα κι άλλη γιατρό εδώ. Μου λέει στην ηλικία μου συνήθως είναι 1/2500" πάνω κάτω εμένα αφού είναι 1/9586 να μην ασχοληθώ. Να κάνω τη β επιπέδου και αν κάτι δεν πάει καλά θα κάνω άμνιοπαρακεντηση αν χρειαστεί τότε.

Μέχρι να γεννηθουν μόνο άγχος!! Τυχαία δε λένε καλή λευτεριά!!!

Ναι μου είπε για μια εξέταση που θέλει 600 ευρώ αλλά θα κάνω μια με 140 ευρώ ακριβώς δεν ξέρω αλλά αίμα μου είπε θα με πάρει όχι υγρό από το μωράκι δεν το κάνουν αυτό Γερμανία είπε. Αγχονομαι γιατί μου είπαν για εκτρωση και τέτοια και μετά μου λένε το μωράκι είναι πολύ καλά τι με τρελαινουν... Είμαι και πολύ αγχωδεις δεν θα ήσυχασω..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Αντε ωραια Τανιου!!!! Μπραβο το μπομπιρουλι!!!! Καντην μωρε... Εστω και προληπτικα...

Βαλεντινα αυτο ξαναπεστο... Καθε φορα κανουμε και ενα βημα......

Από την στιγμή που δεν κινδυνεύει με αποβολή θα το κάνω αλλά με γέμισαν αγχος αλλά θα δω και το φύλλο είπαν... Να ναι υγειης θέλω μονάχα...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!Χάθηκα πάλι αυτές τις μέρες...σαββατοκύριακο βλέπετε και είχα το μικρούλι μου σπίτι,οπότε δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο!!Άντε και έρχεται η Τετάρτη....!Έχω τρομερή αγωνία..αχχχ μακάρι να είναι όλα καλά!Φεύγει και ο άντρας μου ξημερώματα για τρις μέρες και δεν θα είναι μαζί στον υπέρηχο...κι ο καιμένος περίμενε πώς και πώς,γιατί και στον μικρό λόγω δουλειάς δεν μπορούσε να έρχεται και το χε άχτι!!

κατά τα άλλα πάνω που ήμουνα καλύτερα,δυο μέρες τώρα με τάραξε το κεφάλι μου...ίσως και να ναι ψύξη,γιατί πονάω από τη μια πλευρά μόνο αλλά από το μάτι ως τον αυχένα...θα ρωτήσω το γιατρό για κανένα παυσίπονο..νομίζω ντεπόν κάνει.Αυτά τα νέα μας.....

Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που έχουν αύριο τις αυχενικές τους!!Ήρθαν οι μέρες μας επιτέλους!!

Πάω για νάνι μπας και περάσει λίγο και ο πονοκέφαλος!!!Καληνύχτα μανούλες!!!!

5cPOp3.png

Γεια σου Αννουλα!!! Περαστικα σου!!!! Δοκιμασε να πιεις και κανενα χαμομηλι.. Αντε με το καλο κι εσυ την Τεταρτη. Μην χαθεις να μπεις να μας πεις νεα... Φιλακια στο μικρουλι σου ζουζουνι..

HmwTp3.png

Μπράβο Τανιου συγχαρητήρια !! Σου έπαιξε κρυφτουλι το μπουμπούκι σου αλλα μια χαρά το είδατε!! Σου ευχομαι να έχεις τέλεια αποτελέσματα !

Νάσαι καλά φουντουκακι μου με έκανες κ γέλασα μετά το τρελό άγχος που είχα δεν άφησα αδιάβαστο σιτε είδα πως είναι η πλατουλα του στον υπερηχο καμία σχέση με αυτό που έχει σύνδρομο down βλέπω κ όνειρα θέλουν να μου απαγαγουν το μωρό εξωγήινοι και είδα στον ύπνο είναι αγόρι... Από το άγχος έχω πονακια χαμηλά :(

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τανίου μου, μπράβο για το μικρουλάκι σου! Γιατί αγχώθηκες, κορίτσι μου; Γιατί κατάλαβα ότι μόνο για την ηλικία σου το πρότεινε, ε; Αυτό δεν είναι καν λόγος ανησυχίας, αν και ξέρω αν σου το προτείνει μια ανησυχία θα σου μπει. Αλλά δεν υπήρχε ένδειξη! Αιματολογικές που συνοδεύουν την αυχενική, δηλ. pappA, δεν κάνουν εκεί να έχετε μια ένδειξη στατιστικά για να χαλαρώσεις; Μήπως αυτή είναι η εξέταση με τα 140ε που σου πρότεινε; Λέγεται αλλιώς και βιοχημικοί δείκτες.

Φουντούκι μου, σήμερα δεν έχεις τον υπέρηχο;;; Αχ, με το καλό και να μπεις να μας γράψεις νέα! Για έναν υπέρηχο ζούμε!

Ποια άλλη έχει σήμερα υπέρηχο ή αυχενική;

Άννα μου, περαστικά, μήπως είναι ημικρανία; Ρώτα το γιατρό αν σου προτείνει τίποτα εναλλακτικό για να χαλαρώσει.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα τσουπρες μου!!

Ναιιιι σήμερα θα πάω δεν έχω βέβαια ραντεβού αλλά τον ειδοποιησα ότι θα παρεμβω λαθραία στα ραντεβού του!! Σιγά ποσό θα κάνει για έναν υπέρηχο? 10 λεπτά να δω κ να ακούσω κ φεύγω!!

Νομίζω σήμερα ή Κάθυ έχει αυχενική καλή επιτυχία ααααα!!! Ένα ζωηρο μωρακι εύχομαι!!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερούδιααααααα!!!!Τι κάνετε κοριτσάκια????

Σήμερα ευτυχώς ξύπνησα καλύτερα....ο αυχένας μου μάλλον μου κάνει κόλπα!!Ουυυφ δεν μπορώ να περιμένω ως αύριο...από το άγχος μου με χει πιάσει συχνοουρία και πάω κάθε τρεις και λίγο στην τουαλέτα.Μόλις έφαγα και μια σακουλίτσα ποπ κορν....δεν φταίω εγώ!!Ο σκουμπι ντου τα έτρωγε στην τηλεόραση!!Μπήκα και στι 13η επιτέλους!!!Άαααααντε και έφυγε το βρωμοτρίμηνο!Τις τελευταίες μέρες έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο απ το έντερο και η κοιλίτσα μου είναι πια μια μικρούλα κοιλίτσα εγκυμοσύνης!!

Καλημέρα josephine!Πότε έχεις γιατρό εσυ??

Φουντουκι μου καλά θα κάνεις!!Στο γιο μου όλο και κάτι έβρισκα και πήγαινα για κανέναν μη προγραμματισμένο υπέρηχο!!Μια δυο φορές είπα και ψέμματα πως πονούσα λίγο για να μου κανονίσει να πάω!!Αυτή τη φορά πώς έχω κρατηθεί τόσες μέρες κι εγώ απορώ!!

Τι τρώτε σήμερα??Εγώ μιας και είμαι μοναχούλα θα κάνω λίγο κριθαράκι και καλά είναι!!

5cPOp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!! Εφτασε η μεγαλη μερα!!!!!!!! Δεν περνανε οι ωρες!!!!! Στις 6 εχουμε ραντεβου... Ελπιζω να πανε ολα καλα....

Φουντουκι περιμενουμε νεα....

και εγω κριθαρακι θα κανω!!!!

HmwTp3.png

Αννουλα μου γλυκιά ζηλεύω το εντερακι σου!!! Χαχαχαχαχαχα ο σκουμπι ντου ε????? Κ εγώ όταν βλέπω στην τηλεόραση ότι τρώνε εστιαζω με μανία για να διακρινω τι είναι! Ε εντάξει δεν μπορώ να περιμένω μέχρι 30 Ιουλίου για την αυχενική θα σκασω !! Θα πάω γύρω στις 6 !!

Λοιπόν σήμερα μακαροναδα με κιμαδαρα μπολικη στο πιάτο να ρθω κ να σκασω πολύ νοστιμα!! Έκανα κ κρέμα καραμελε για το απόγευμα κ τώρα είναι στο ψυγείο κ περιμένω με ανυπομονησία να σφίξει!! Σκέφτηκα να μειωσω την θερμοκρασία στο ψυγείο να παγώσει πιο γρήγορα χαχα!!

Ο αυχένας σου μήπως είναι από ρεύμα αέρα ήσουν ιδρωμενη κ σε χτύπησε κ πιάστηκε?? Άντε αύριο θα ξετρελαθεις με το μικρακι σου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...