Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλε δεν σας προλαβαινω. Αρχικα που καταληξαμε;;Τι ακουσατε;;Σουρτουκευα και δεν ακουσα τιποτα. Θα ανοιξουν οι τραπεζες;;

Jo μην στεναχωριεσαι και εγω ετσι. Μεχρι την 9η το πολυ βδομαδα ειχα πολυ υπνηλια. Μετα συνηλθα. Και εγω αυτο λεω με τα συμπτωματα αλλα οταν με πιανει κανενας πονος στην μητρα φοβαμαι...

Εγω κοριτσια πηρα αλλα 2 κιλα. Δηλαδη 6 συνολο. Βλεπω να γινομαι γουρουνοπουλο!!!!! αν δεν βαλω ενα φρενο.

Εγω ανυπομονω να αρχισουμε να τα καταλαβαινουμε... Να γουργουριζουν στην κοιλιτσα μας. Χθες παντως που με τσατισε λιγο ο αντρας μου και του κρατουσα μουτρα(γυρω στο 10λεπτο)ε ηρθε να με τουμπαρει και ειχε ορεξη για.τρελιτσες.Και με επιασαν κατι πονακια στην μητρα και του λεω "Οριστε το παιδι σου αντιδραει. Δεν επρεπε να ειχα ξεθυμωσει.. Λεει το καημενο κρατα χαρακτηρα μανα!!!!" Εκει ηταν που ειπα οτι μπορει να ειναι και γιος και να μου εχει αδυναμια. Αλλα το ενστικτο λεει κοριτσι.. Γερο πανω απο ολα..

Βρε συ!!!! Απαγορευμένη λέξη ΚΑΙ αυτή για μένα! Αδυναμία μου τα ψητά σούβλας, χαχαχαχα!

Μη σκάμε για τα κιλάκια μας, θα τα χάσουμε μετά, τα μωράκια να 'ναι υγιή!

Καλη επιτυχια με τις αυχενικες περιμενουμε με αγωνια ,να ναι γερα παιδακια και ας ειναι και τσολιαδες και κοντουτσικα καιμπουμπουνες γερα να ναι πανω απο ολα ,παω να φαω τα μπιφτεκακια μουπου κανονικα θα τα εκανα μεπουρε αλλα μετα απο οσα διαβασα ο πουρες εγινε πατατες τηγανητες

Jo sephine μηναγχωνεσαι και εγω τα ιδια ουτε υπνηλια ουτε τοση κουραση μονο πρηξιμο !!!

Κι εγώ αυτό λέω, γερά πάνω απ' όλα, τα άλλα είναι χαζομάρες για την κουβέντα! Κι εμείς μπιφτεκάκια σήμερα, για μένα 1 με χωριάτικη (καταλαβαίνετε....ξέσπασα στη χωριάτικη!!! Έβαλα και ντάκο μέσα και έγινε κόλαση!)

Σας φιλώ και πάω για σιέστα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχαχα κορίτσια πλάκα έχετε!!!

Jo χαχαχαχαχαχα όταν γράφω τα φαγητά κάνω εικόνα κατευθείαν και μου τρέχουν τα σάλια και όχι μόνο εικόνα μην σας πω ότι μου έρχεται και ή μυρωδιά για το πως θα ήταν αν τα είχα μπροστά μου δεν είμαι καλά σας λεωωωω!! Τώρα που ξυπνησα άρχισα σαν τη λυσσασμένη να ψάχνω κάτι να τσακισω δεν με νοιάζει αλμυρό ή γλυκό αλλά μου έχει κάνει σαμποτάζ ο άντρας μου ανοίγω το ψυγείο και βλέπω φρούτα και γιαούρτια .. Και φυσικά και ξέρω τι έχει ή πεθερά μου στο ψυγείο γιατί δεν μου ξεφευγει τίποτα ειδα κάτι λουκάνικα για hod dog και μπακετα για να το στολισεις μέσα με μουστάρδα κτλ χαχαχαχαχαχα κ εγώ βλέπω να παίρνω πολλά κιλά αλλά θα τα χάσω μετά έχω μανία με την γυμναστική και έχω και τον άντρα μου που πάει εδώ κ 10 χρόνια γυμναστήριο και μου λέει θα σε αναλάβω σίγουρα δεν θα μπορώ να γλυτωσω!

Κ εγώ θέλω να μάθω το φύλο αλλά δεν τρελενομαι ακόμα πολύ έχω περιέργεια αλλά θέλω να το ακούσω γιατί όπως λέτε κ εσεις δεν έχω συμπτώματα εκτός από στήθος κ έχω αγωνια!! Αύριο που θα πάω να μου γράψει άδεια θα κάνω κ έναν υπέρηχο να μου φύγει!! Σιγά μην πάω μέχρι εκεί κ ενώ θα ξέρω ότι μέσα είναι εκείνη ή υπεροχή οθόνη με εκείνο το υπέροχο καλώδιο που το βάζεις στην κοιλιά και σου φεύγουν εκατό κιλά βάρος από πάνω σου!!

Εγώ θέλω να πάω να ψωνισω κανένα εσωρουχακι γιατί αυτά που έχω αρχίζουν να με στεναχωρουν κ δεν τα θέλω αλλά μπορεί να τσιμπισω και κανένα φορέματακι!!

Κ εγώ πήρα κιλα + 3 !

Tbinp3.pngNttep2.png

Βαλεντινα εμενα παντως μου εταξε οτι θα το δουμε στην αυχενικη τι ειναι... Αιντε να δουμε...

Jo υποσχομαι να μην ξαναπω γουρουνοπουλο. Θα με παρομοιαζω με κατι αλλο.

Χαχαχαχα φουντουκι καλα θα κανεις... Αφου θα πας εκμεταλλευσου το...

HmwTp3.png

Χαχαχα, φουντούκι, τι είν' αυτά;;; Δεν σου ξεφεύγει τίποτα ούτε απ' το ψυγείο της πεθεράς!! Χεχεχ! Κι εμένα τώρα το ψυγείο μου έχει φρούτα, βανίλιες, δαμάσκηνα, πεπόνι και κεράσια, γιαούρτια, γάλα και σ' αυτά λέω να κινηθώ, αλλά δεν μ' αφήνετε κακούργες!

Κάθυ μου, το γουρουνόπουλο μόνο το τρώμε, εσύ αποκλείεται ποτέ να γίνεις έτσι, το πολύ πολύ εγκυούλα με γλυκιά κοιλίτσα, τέλος!!! Τα κιλά και οι ραγάδες θα 'ναι τα παράσημά μας και θα τα έχουμε με τιμή και καμάρι για τα μωρά μας! Και μετά θα τα χάσουμε εύκολα με το τρέξιμο που θα μας ρίξουν τα μπεμπίνια και τις καροτσάδες!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Βαλεντινα εχω την εντυπωση πως πιο ευκολα βρισκουν τα κοριτσακια παρα τα αγορακια. Παντως οσες γνωστες μου κανανε αυχενικη τους ειχαν πει και φυλλο τοτε...

Ναι βρε Jo δικιο εχεις!!! Οταν τα παρουμε αγκαλιτσα θα ξεχασουμε και τα 200 κιλα που θα εχουμε βαλει...χαχαχαχχα

HmwTp3.png

Χαχαχα, φουντούκι, τι είν' αυτά;;; Δεν σου ξεφεύγει τίποτα ούτε απ' το ψυγείο της πεθεράς!! Χεχεχ! Κι εμένα τώρα το ψυγείο μου έχει φρούτα, βανίλιες, δαμάσκηνα, πεπόνι και κεράσια, γιαούρτια, γάλα και σ' αυτά λέω να κινηθώ, αλλά δεν μ' αφήνετε κακούργες!

Κάθυ μου, το γουρουνόπουλο μόνο το τρώμε, εσύ αποκλείεται ποτέ να γίνεις έτσι, το πολύ πολύ εγκυούλα με γλυκιά κοιλίτσα, τέλος!!! Τα κιλά και οι ραγάδες θα 'ναι τα παράσημά μας και θα τα έχουμε με τιμή και καμάρι για τα μωρά μας! Και μετά θα τα χάσουμε εύκολα με το τρέξιμο που θα μας ρίξουν τα μπεμπίνια και τις καροτσάδες!

Και γουρουνοπουλο να γίνεις εμείς θα σε αγαπάμε! Που δε θα γίνεις. Καλά για τις ραγαδες που λέτε λίγο άσχετο αλλά από όλο μου το σώμα έχω ξηροδερμια στη μύτη. Είμαι μια ομορφιά δε σας λέω τίποτα είναι και φάτσα η μύτη. Πως να την κρύψω?

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Βαλε μπολικη ενυδατικη. Παραξενο γιατι συνηθως η μυτη ειναι πιο λιπαρη απο ολο το προσωπο...

Βάζω βάζω... Αντε πες εσύ τι χαζή μύτη έχω. Θα παστωθω και στο αμυγδαλελαιο

AoL1p3.png

Βαλεντίνα, εγώ για τα αγόρια νόμιζα ότι είναι πιο εύκολο, αν πετάει ένα τσουτσούνι λες αγόρι! Αν δεν πετάει, λες μπορεί να πεταχτεί αργότερα ή να 'ναι κορίτσι, οπότε με το κορίτσι πιο δύσκολες οι προβλέψεις!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεωργια αν δεν ηθελες ολο να τρως ποσα θα ειχες βαλει;;;; Τα 100 του μωρου μονο;;;; Κλαιω..... Ακους εκει 900 γρ.η μια 1 κιλο η αλλη..... Πφφφφ.....

Χαχαχα ρεεε δεν ξερω τι παιζει. Παιρνω κιλα πανευκολα και τωρα μονο 900;; θα τα παρω μαζεμενα μαλλον

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...