Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

• Petalouda82......................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12..μπεμπάκος!
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Bella78 ............................ΠΗΤ 7/1
  • sotsafi89 ..........................ΠΗΤ 10/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 11/1
  • Κathie90 ...........................ΠΗΤ 16/1
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1
  • FTAS..................................ΠΗΤ 29/1
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • LOVEU...............................ΠΗΤ 15/2

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧαχαχΧα εμεις τα θαλασσινα με θαλασσα τα συνδυαζουμε..... Καλημερα Jo!!

Kαλημέρα!!! Ε, μα! Εκτός κι αν είσαι έγκυος και σου γυαλίζει το μάτι, τότε τα τρως οπουδήποτε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

• Petalouda82......................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12..μπεμπάκος!
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Bella78 ............................ΠΗΤ 7/1
  • sotsafi89 ..........................ΠΗΤ 10/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 11/1
  • Κathie90 ...........................ΠΗΤ 16/1
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1
  • FTAS..................................ΠΗΤ 29/1
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • LOVEU...............................ΠΗΤ 15/2

Δεν ειναι σιγουρο ακομα!!! Kathie εννοειται!! Ηταν ειναι και θα ειναι το κοριτσακι μας!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημέραααααααα!!!

Γεωργία από εφιάλτες χαμός χαχαχα απόψε ειδα ότι είχα αίμα και ξυπνησα μέσα στο άγχος!! Φάση θα έχει το κοριτσάκι σας και πολύ χαδιαρα μου ακούγεται!!

Josephine μου έτσι τα έκανε στη λαδοκολλα πολύ λεπτά κομμένα αλλά σαν τα αγοράστα δεν ήταν!! Εσυ πες μας τι εφαγες κ άσε τα πατατακια!! Το σαντουιτσακι που έφαγα για να σε βάλω κ άλλη φυτιλια είχε ψωμάκι αφρατο με πανσετουλα μουστάρδα κέτσαπ πατατουλες φανταστική αίσθηση νομίζεις ότι θέλεις να σταματήσει ο χρονος κ να σταματήσει να τελειώνει κ αυτό σε κάθε δαγκωμασια!!

Δεν πειράζει βουνό θάλασσα όπου κ να τα φας αυτή ή μυρωδιά του τηγανιτου θαλασσινού σε τρελαινει!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια λατρείες μου!!!!!!! Καλη η ιδέα για αυτά τα πατατακια αλλά αν δεν είναι το μπάρμπεκιου το τραγανο να κάνει κράτς!!!! Χάχα!!! Εμένα μου είπαν σε 2 βδομάδες από την Κυριακή που πέρασε θα δω το φύλο του!!!! Αν είναι αγόρι πώς θα του βάζω φιογκακια πως.... Τέλοσπαντων ας είναι γερό. Αυτό με τα θαλασσινά στο βουνό το χω κάνει και γω χειμώνα τότε στην Κοζάνη!!! Μια χαρά νοστιμοτατα, μυριζαν και βουνισιο αέρα!!!!

Εγώ σήμερα αφού πάμε για συμφωνία θα πάω για shopping therapy να ξελαμπικαρω

AoL1p3.png

Θέλω πανσετα σάντουιτς τώρα χαχαχαχαχα... Βρε μην βασανιζετε την έγκυο στην Γερμανία :Ρ τρέχουν τα σάλια μου... Δεν έχω ιδέα τι εξέταση θα κάνω σήμερα μου πήρε ήδη αίμα τώρα για αποτέλεσμα νομίζω αλλά δεν ξέρω τα συστήματα τους εδώ..

Αντε και το πρώτο αγοράκι θα σκάσω μέχρι να μαθω το φύλλο του παιδιού ο άντρας θέλει κορίτσι και εγώ αγόρι αλλά υγεία να χει πάνω από όλα :) :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα γλυκά μου κορίτσια!!! Με αυτα τα όνειρα αμάν...έβλεπα το βράδυ στον ύπνο μου πως μου έλεγε ο ιατρός πως μέχρι την Τρίτη να γεννήσω γιατί θα σκάσει το μωρό..και εγώ έλεγα συνέχεια "μα δεν έχω μεγάλη κοιλίτσα, είναι έτοιμο"!!! ΧΑΧΑ

Είστε καλά;;

Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που έχουν ιατρούς!!Και μένα έχει ανοίξει πολύ η όρεξη μου και όλο βλακείες θέλω να τρώω!! Ευτυχώς ζυγίστηκα πάλι σήμερα και σταθερά έχω πάρει μόνο 1 κιλό.

Εσείς πως πάτε με κιλά;

Γέλαγα που διάβαζα τις αναρτήσεις σας για το ύψος!!:D Έγω είμαι 1,70 και ο άντρας μου 1,93.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ Τανιου εχει ς δίκιο απόλυτο εκεί τίποτα ξενερωτα θα έχει για γρήγορο φαγητό!! Κ εγώ έχω όρεξη αλλά εχω πριξημο στην κοιλιά από το έντερο μου κ φουσκωνω γρήγορα παίρνω κ προγεστερόνη κ είμαι σαν 5 μηνών!! Τώρα έφαγα φακή με τυρακι κ χωριάτικη !! Εσεις τι θα φάτε σήμερα??

Βιργινία το δικό σας μωρακι τσολιας θα βγει!!

Βαλεντίνα θα του βάζεις μάγκικα ρούχα αν είναι αγοράκι!!!

Γερά μωρακια κορίτσια με το καλό όλες που έχετε αυχενική αυτή την εβδομάδα!!!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Josephine μου έτσι τα έκανε στη λαδοκολλα πολύ λεπτά κομμένα αλλά σαν τα αγοράστα δεν ήταν!! Εσυ πες μας τι εφαγες κ άσε τα πατατακια!! Το σαντουιτσακι που έφαγα για να σε βάλω κ άλλη φυτιλια είχε ψωμάκι αφρατο με πανσετουλα μουστάρδα κέτσαπ πατατουλες φανταστική αίσθηση νομίζεις ότι θέλεις να σταματήσει ο χρονος κ να σταματήσει να τελειώνει κ αυτό σε κάθε δαγκωμασια!!

Δεν πειράζει βουνό θάλασσα όπου κ να τα φας αυτή ή μυρωδιά του τηγανιτου θαλασσινού σε τρελαινει!

Μαρήηηηηη! Είσαι άτιμη πονήρω!!! Άντε τώρα να βρω κάνα κακέκτυπο σάντουϊτς εδώ Αθήνα! :twisted::twisted::twisted:

Καλημερουδια λατρείες μου!!!!!!! Καλη η ιδέα για αυτά τα πατατακια αλλά αν δεν είναι το μπάρμπεκιου το τραγανο να κάνει κράτς!!!! Χάχα!!! Εμένα μου είπαν σε 2 βδομάδες από την Κυριακή που πέρασε θα δω το φύλο του!!!! Αν είναι αγόρι πώς θα του βάζω φιογκακια πως.... Τέλοσπαντων ας είναι γερό. Αυτό με τα θαλασσινά στο βουνό το χω κάνει και γω χειμώνα τότε στην Κοζάνη!!! Μια χαρά νοστιμοτατα, μυριζαν και βουνισιο αέρα!!!!

Εγώ σήμερα αφού πάμε για συμφωνία θα πάω για shopping therapy να ξελαμπικαρω

Κι εγώ θέλω επιτέλους να μάθω, γιατί δεν ξέρω πώς να του μιλάω! Άντε επιτέλους!

Λοιπόν, πρωί πρωί μετά τη συμφωνία που λες κι εσύ, πήγα για ψώνια, πήρα παπούτσια, ένα τέλειο φορεματάκι για τη δουλειά μου και μια μαύρη παντελόνα αεράτη αλλά στενή για την...κοιλίτσα μου! Με περιθώρια πολλά πιστεύω αν και small την πήρα. Θα δείξει για πόσο θα τη φοράω! Τίποτα εγκυμοσύνης βέβαια από τώρα, δεν νομίζω ότι θα μ' αρέσουν κιόλας. Άντε καλά ψώνια και σε σένα!

Εγώ είμαι 1,68 και ήδη +3! Μέχρι 16 κιλά θα είμα καλά μου είπε ο γιατρός γιατί εξαρτάται από πόσα ξεκινάς για το ύψος σου. Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με -3 στα 56 για τα κανονικά μου και τα πήρα αμέσως αμέσως τα 2 και το άλλο ε, το αποδίδω σε κατακράτηση, δυσκοιλιότητα και λοιπά και λοιπά!! Χαχαχα! Αλλά πάνω μου μόνο στην κοιλίτσα φαίνεται που δεν είχα και τώρα έχω μια μικρή στρογγυλούλα! Έγκυο ακόμα δε με λες, αλλά σύντομα ελπίζω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Α, εν τω μεταξύ, εκεί που στην αρχή της εγκυμοσύνης και μέχρι τώρα το μόνο σύμπτωμα που είχα ήταν ότι κουραζόμουν εύκολα κι ότι είχα υπνηλία, τώρα έφυγε κι αυτό και νιώθω πάλι μες στην ενέργεια και...άρχισαν πάλι να με ζώνουν τα φίδια τι γίνεται εκεί μέσα! Και μόλις μια εβδομάδα πέρασε από τον τελευταίο υπέρηχο! Θέλω ένα βαρβάτο σύμπτωμα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Πωπω χαμος παντσετες ,πατατακια,θαλασινα θελω να τα φαω ολα !!!

Καλη επιτυχια με τις αυχενικες περιμενουμε με αγωνια ,να ναι γερα παιδακια και ας ειναι και τσολιαδες και κοντουτσικα καιμπουμπουνες γερα να ναι πανω απο ολα ,παω να φαω τα μπιφτεκακια μουπου κανονικα θα τα εκανα μεπουρε αλλα μετα απο οσα διαβασα ο πουρες εγινε πατατες τηγανητες

Και εγω μονο ενα κιλο εχω παρει αλλα προσεχα τωρα απο τοτε που γραφτηκα στο φορουμ με αυτα που διαβαζω ολο κατι ιδεεες ριχνετε και και τρωωωωωωω !εσεις απο κιλα πως τα πατε;;;

Jo sephine μηναγχωνεσαι και εγω τα ιδια ουτε υπνηλια ουτε τοση κουραση μονο πρηξιμο !!!

11pSp3.png

Καλε δεν σας προλαβαινω. Αρχικα που καταληξαμε;;Τι ακουσατε;;Σουρτουκευα και δεν ακουσα τιποτα. Θα ανοιξουν οι τραπεζες;;

Jo μην στεναχωριεσαι και εγω ετσι. Μεχρι την 9η το πολυ βδομαδα ειχα πολυ υπνηλια. Μετα συνηλθα. Και εγω αυτο λεω με τα συμπτωματα αλλα οταν με πιανει κανενας πονος στην μητρα φοβαμαι...

Εγω κοριτσια πηρα αλλα 2 κιλα. Δηλαδη 6 συνολο. Βλεπω να γινομαι γουρουνοπουλο αν δεν βαλω ενα φρενο.

Εγω ανυπομονω να αρχισουμε να τα καταλαβαινουμε... Να γουργουριζουν στην κοιλιτσα μας. Χθες παντως που με τσατισε λιγο ο αντρας μου και του κρατουσα μουτρα(γυρω στο 10λεπτο)ε ηρθε να με τουμπαρει και ειχε ορεξη για.τρελιτσες.Και με επιασαν κατι πονακια στην μητρα και του λεω "Οριστε το παιδι σου αντιδραει. Δεν επρεπε να ειχα ξεθυμωσει.. Λεει το καημενο κρατα χαρακτηρα μανα!!!!" Εκει ηταν που ειπα οτι μπορει να ειναι και γιος και να μου εχει αδυναμια. Αλλα το ενστικτο λεει κοριτσι.. Γερο πανω απο ολα..

HmwTp3.png

Εγώ περί φύλου προαίσθημα μηδέν!!

Για το αν θα ανοίξουν οι τράπεζες δεν άκουσα κάτι. Καλά δεν μπορώ από χθες να ξεχωνεψω με τίποτα! Δεν ξέρω και αν με τριγυρνάει καμιά ίωση γιατι γενικά είμαι κάπως... Έχω άλλες δύο βδομάδες και αυτήν που τρέχει να δω τι φύλο είναι. Θα φάω και μια σοκολάτα γάλακτος πριν να το τεντωσω που μου είπαν φιλες

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...