Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις παστιτσιο φαγαμε. Δεν εφαγα και με πολυ ορεξη γιατι ειχα τσακισει κατι πατατακια πιο πριν... Μωρε μπραβο υψος φουντουκι... Εγω 1.70 ειμαι. Το παιδακι σας σιγουρα πανω απο 1.75 θα ειναι....

HmwTp3.png

Να σας πω την αλήθεια κορίτσια στο σχολείο δεν μου άρεσε γιατί ξεχωριζα με κορόιδευαν πελεκάνο κ ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, καθώς ξεφυγα από εκείνη την ηλικία άρχισαν επιτέλους κ οι συμμαθήτριες μου να με φτάνουν έ και τώρα εμένα δεν με φαινομαι τόσο ψηλή όπως μου λένε οι άλλοι μόνο στις φωτογραφίες το βλέπω κ λέω καλά τόσο ψηλή είμαι ! Αφήστε που πλεον τα παιδιά της επόμενης γενιάς έχουν ξεφύγει τα βλέπεις τώρα όλα τα κοριτσάκια δεύτερα γυμνασίου πανύψηλα μοντέλακια!!

Κάθυ πατατακια ε?? Αχ τι μου κανείς!!!!!!

Ωραίο τικερακι FTAS!!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπερα κοριτσια!! Χαχα τι παιζει ειμαι η πιο κοντη;; ειμαι 1.65 με το ζορι!! Α σε σας ειπα. Στον τελευταιο υπερηχο (15+2 ημερων) το μπεμπακι μας ειχε κλειστα τα ποδαρακιααα αλλα μια νοσοκομα που εβλεπε τον υπερηχο και κατεγραφε τα στοιχεια μου ειπε με επιφυλαξη αλλα νομιζω αγορι ειναι! Ο αντρας μου απο την πρωτη μερα επιβεβαιωσης της εγκυμοσυνης λεει ολο "ο γιος μου" και ο "γιος μου" χαχαχα α δε σας εχω πει εχουμε ενα κοριτσακι απο πρωτο του γαμο, το οποιο μενει σχεδον αποκλειστικα μαζι μας οποτε το θεμα κοριτσι το ζουμε καθημερινα και περιμενει τωρα γιο χαχαχα

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Eμείς μακαρόνια με κιμά και το βραδάκι έξω για θαλασσινά! Φταίει το φουντούκι που μου είχε ανοίξει την όρεξη προχθες με τις περιγραφές της! (Για το σάντουιτς άντε να βρεις στην Αθήνα)

Εμείς όταν το είδαμε 10η και ήταν 2,6 εκ. εννοώ 9+1! Δηλ. 10η!

Φουντούκι μου, ετοιμάσου για ντερέκι μωρουλάκι σαν τη μαμά και το μπαμπά!

Το μεσημέρι έριξα έναν ύπνο με τζιτζίκια και αεράκι που με ανανέωσε πολύ! Ευτυχώς εδώ δρόσισε, ελπίζω να κρατήσει!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Και εγώ 1.68 είμαι!!!! Άτιμες ψηλές χαχαααχ!!!!!

Εγώ βγηκα για καφεδάκι με μια φίλη γέλιο με δάκρυα!! Ο άντρας μου ακόμη χάλια ολίγον!! Μόλις έφαγα το μεσημεριανο που έμεινε. Είχα κάνει μπουκιές κοτόπουλο με κρεμμυδάκι και σως μουστάρδας και μπόλικο λεμονακι με ρύζι τώρα το βράδυ φαγώθηκε με πατάτα τηγανιτη!!!

Άφησα χωρο όμως και για κανενα φρουτακι!!

AoL1p3.png

Χαχαχαχαχαχα Βαλεντίνα κλαίω!!

Φάε εσύ jo θαλασσινά εγώ δεν τα κατάφερα να πάω αλλά που θα μου πάει θα τσαλακωσω κ εγώ θαλασσινά καποια στιγμή!! Κ εδώ από δροσιά καλά είμαστε κ αυτό με τα τζιτζικακια μ αρεσειιιι έχω τώρα έξω από το παράθυρο θα με νανουρισει!!

Κάθυ με παρεσυρες με τα πατατακια κ είπα στον άντρα μου να πάει να με πάρει και είχε την ιδέα να μου κάνει σπιτικά για να μην έχουν πολύ αλάτι!! Καλά πολύ γέλιο εντάξει εφαγα δεν μπορώ να πω κ προσπάθησε αλλά δεν είναι τα πατατακια τα λυσσασμένα στην αλμυρά κ ή όρεξη δεν μου φύγε!!

Γεωργία μια χαρά έχεις πείρα με παιδάκι στο σπίτι οπότε θα είσαι εκπαιδευμένη!! Με το καλό λοιπόν το αντρακι σας!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τι κανετε κοριτσια; Εμεις πηγαμε θεατρο. Ανεβασε παρασταση η τοπικη θεατρικη ομαδα. Και υπαιθριο. Πολυ ωραιο.

Φουντουκι καλη η προσπαθεια αλλα αν δεν φας και το συντηρητικο και το πατατακι λυσσα δεν ευχαριστιεσαι..

Γεωργια εχεις και μια εμπειρια ε;;; Ποσο ειναι το κοριτσακι;;; Αντε εχουμε και τις πρωτες προβλεψεις για φυλλο!!!!!! Με το καλο!!!!!

Jo δεν θα ζηλεψουμε καθολου τα θαλασσινα σου διπλα στην θαλασσα..... Καλα να περασετε!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα δεν πρόλαβα να μπω με πλακωσε το παπλωμα έχω μια υπνιλια κάθε μέρα που ξυπνάω μέρα ξανακοιμαμαι σαν το βοδι... Σήμερα είναι η πρώτη φορά που τρώω όλο το φαγητό μου μετά από ένα μήνα. Μακαρόνια με κασερι και σάλτσα στο πιλινο με λουκάνικα Φρανκφούρτης.. Μάλλον είμαι η πιο κοντή της παρέας 1.64 χωρίς τακούνια :Ρ αχ αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό επιτέλους θα δω ίσως και το φύλλο...

Ftas δεν είναι τυχαίο τότε με το καλό να έρθει..

Εμένα μου γράφει πάνω στον υπερηχο το ύψος του μωρού..

Δεν αντέχω άλλο στην Γερμανία έχουμε καιρό χειμώνα σήμερα βροχή :(

Κορίτσια υπάρχει μια εφαρμογή στο Google store ημερολόγιο εγκυμοσύνης. Μπορείτε να διαβάζετε κάθε εβδομάδα πως θα ναι το μωράκι και εσείς.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημερα κοριτσια!! Απο ονειρα πως πατε;; χαχα ολο παραξενα ονειρα και εφιαλτες βλεπω. Σημερα ειδα οτι ανακαλυψα σε μια εξεταση στον πεμπτο μηνα οτι ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης ενα μικροβιο και επρεπε να μου παρουν το μωρο και να.μην κανω παιδι για 15 χρονια!!!! Φρικαρα.

Σχετικα με το κοριτσακι μας ναι εχω εμπειρια!! Ειναι 5 ετων πλεονκαι τη γνωριζω απο 2.5. Ειναι λιγο απαιτητικα ττα πραγματα αλλα οι αγκαλιες της και τα φιλια της δε συγκρινονται με τιποτα αλλο στον κοσμο. Τωρα περιμενει με.χαρα το αδερφακι. Ολο μου γαργαλαει την κοιλια, με ρωταει αν πειναει το μωρακι , το φωναζει "μπουφ" (επειδη εγω την ελεγα "μπιφ") και νομιζω ολα καλα!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!!!

Χαχαχα, γέλασα, γιατί τα θαλασσινά δεν τα έφαγα δίπλα στη θάλασσα, στο βουνό τα έφαγα! Αλλά είδες τι είναι να μη σου μπει στο μυαλό! Γι' αυτό προσέξτε τι γράφετε, γιατί μου 'χει καρφωθεί κι εκείνο το ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ το θεσσαλονικιότικο!

Γιωργία, γλύκα ακούγεται το κοριτσάκι και άντε με το καλό τώρα και ο μπεμπάκος! Θα το βάλω στη λίστα μας.

Πατατάκια σπιτικά, ε; Ωραία είναι, εγώ τα κάνω σε λαδόκολλα στο φούρνο και τα κόβω με μαντολίνο να είναι λεπτά, αλλά καμία σχέση με τα αγοραστά! Δεν γίνονται τραγανά δυστυχώς.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα κοριτσια. Πως ειστε σημερα;;; Τανιου κι εσυ αυχενικη εχεις αυριο;;; Δεν πειραζει που κοιμασαι. Καντο τωρα που μπορεις... Οσο για την βροχη κλαιει και ο Θεος με αυτα που μας κανουν οι Γερμαναραδες....

Γεωργια και εγω εχω εφιαλτες. Πιο πολυ στις αρχες βεβαια. Τωρα καπως χαλαρωσα. Απο το αγχος ειναι. Μα το εχετε απο κοντα το κοριτσακι σας. Να μην το ξεχωριζετε απο το δικο σας παιδακι. Θα ειναι αδερφια και πρεπει να εχουν μια δυνατη σχεση...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...