Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κορίτσια φαντάζομαι κοιμάστε!!! Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από το νοσοκομείο γιατί τέτοιο πράγμα δεν παλευόταν. Η κοιλιά μου ήταν πολύ σφιγμενη είπε ο γιατρός και να πάρω 3 μέρες προγεστερονη. Τόνισε και στον άντρα μου να μη με στεναχωρεί. Μου φαίνεται κορίτσια επειδή το πρώτο τρίμηνο σχεδόν το έφαγα μόνη και ούτως ή άλλως δεν είχα ενοχλήσεις δεν έχει πάρει χαμπάρι ακριβώς τι γίνεται. Κρυολογησε φουντουκακι και έπεσε σε βαριά κατάθλιψη. Με τις αρρώστιες είναι χεσμεντεν!!! Και μένα οι ορμόνες χορεύουν και να τα!!!

Δεν καλωσορισα και το καινούργιο συντοπιτικο κορίτσι!!! Με το καλό το νινί σου!!!

Εγώ για όσες πατριωτισσες είμαι από 40 εκκλησίες!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια μου!!! Αμαν βρε Βαλεντινα.. Τοσο πολυ ζοριστηκες; Γενικα πιστευω οτι μονο οταν το παρουν αγκαλια θα καταλαβουν αλριβως τι γινεται. Τωρα απλα υποθετουν η φανταζονται. Αυτο με την κοιλια πετρα το παθαινα κι εγω στις αρχες οταν ζοριζομουν. Αλλα αποφασισα να μην σκαω και πολυ και να τα παιρνω ολα πιο χαλαρα. Κι εσυ ριξτο λιγο στην πλακα και στην τρελιτσα....

HmwTp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Αχ μωρέ Κάθυ όλα ξεκινάνε από το ότι δε μας αρέσει εδώ πάνω οι πιο πολύ μας φίλοι πήραν μετάθεση και έφυγαν. Εμείς ονειρευομαστε μια μετάθεση Θεσσαλονίκη αλλά που... Τέλοσπαντων! Σήμερα ξημερώνει μια νέα μέρα! Καλή Κυριακή να έχουμε!

AoL1p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βαλεντίνα ελπίζω να ηρεμησες τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε τα μωρακια στην κοιλιτσα μας!!

Ή προγεστερόνη τελικά θαυματουργή χαλαρώνει το ενδομήτριο!!

Εμένα χθες με πήρε βόλτα στη Θεσσαλονίκη πήγαμε τσακισα κ ένα σαντουιτσακι νοστιμότατο και κοιμηθηκα σαν πουλάκι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Kathie90 και εγω αν εξαιρεσεις το πρηξιμο στην κοιλια και το στηθος κατα τα αλλα δεν εχω τιποτα

balentina 02 περαστικα στον αντρουλη σου πραγματικα ομως οταν αρρωσταινουν γκρινιαζουν απιστευτα !!οσο για τη μεταθεση σου ευχομαι το συντομοτερο δυνατον !!

fountouki 89 εγω την προγεστερονη την παιρνω γιατι ειχα μια μικρη αποκολληση και ειχα δει λιγο ροζ αλλα μου ειχε πει ολα καλα

δεν περνανε οι μερες να παω να δω το νινι και εχω μεγαλη αγωνια να ειναι ολα καλα ,θελω να πιστευω οτι εαν κλεισουμε τον τριτο ισως να ηρεμησουμε λιγο ,

γενικοτερα προς το παρον δεν ειχα μεγαλες ενοχλησεις για λιγες μονο μερες ειχα αναγουλες και εμετους αλλα κρατησαν 3-4 μερες ,ισως το μεγαλυτερο ζορι ηταν και ειναι το τσιγαρο καπνιζα 30 τσιγαρα την ημερα και τωρα κανω 3 το πολυ και θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω να το κοψω τελειως απο εσας καμια (πρωην )καπνιστρια που τα καταφερε ???

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντινα το καταλαβαινω αυτο που λες.. Λογικο. Ολα απο καπου ξεκινανε. Μακαρι να μπορεσετε να παρετε μεταθεση. Η να βρειτε καινουριους φιλους εκει!!!! Μην σκας. Δεν μας κανει καθολου καλο αυτο... Αλλα αυτες οι ορμονες δεν παλευονται...

Ftas καλημερα. Εγω καπνιζα. Οχι 30 βεβαια. 15-20 τσιγαρα τα εκανα. Αλλα το εκοψα μαχαιρι. Και ελπιζω να μην το αρχισω ουτε μετα τον θηλασμο. Τωρα με εκνευριζει και ο αντρας μου που καπνιζει μεσα στο σπιτι και γενικα δεν μπορω να καπνιζουν κοντα μου. Εκτις οτι δεν θελω να το αναπνεω γιατι ειναι ηδη βεβαρυμενος ο οργανισμος μου, καμια φορα μου ερχεται να κανω κι εγω οταν ολοι γυρω γυρω καπνιζουν...

Καλημερα φουντουκι με τα σαντουιτσακια σου!!!!!!

HmwTp3.png

Καλημέρα, κοριτσούδια!!!

Βαλεντίνα, απάλευτοι οι άντρες μας όταν αρρωσταίνουν! Περαστικά του και υπομονή σ' εσένα! Και ξεκούραση για σένα και όταν αναρρώσετε να πάτε ένα ταξιδάκι Θεσσαλονίκη να ξελαμπικάρετε και να το ρίξετε έξω.

Φουντούκι μου και Κάθυ, ωραίο δεν ήταν; Εγώ ετοιμάζομαι να παραγγείλω και βιβλίο που είναι πολύ αναλυτικό μόλις τελειώσω αυτά που διαβάζω τώρα.

FTAS, καλώς ήρθες, με το καλό το μπεμπάκι σας! Είστε πολλές από Θεσσαλονίκη τελικά! Ωραίο που συμπίπτει πητ και επέτειος! Για το τσιγάρο δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι. Αν μου είναι εμένα δύσκολο να κόψω τον καφέ, φαντάζομαι με το τσιγάρο τι γίνεται. Αλλά όλο θυσίες θα κάνουμε για το μωράκι μας, οπότε ας το πάρουμε απόφαση!

Εμείς χθες πήγαμε θερινό σινεμά και μετά βόλτα, το 'χα ανάγκη γιατί είχε πέσει πολλή δουλειά την προηγούμενη εβδομάδα. Κ τώρα που δρόσισε για βόλτα ετοιμαζόμαστε και από Δευτέρα ψώνια με τις εκπτώσεις! Για να βρω κανένα πιο χαλαρό παντελόνι για τη δουλειά μου γιατί όλα τσίτα μου είναι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

• Petalouda82......................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Bella78 ............................ΠΗΤ 7/1
  • sotsafi89 ..........................ΠΗΤ 10/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 11/1
  • Κathie90 ...........................ΠΗΤ 16/1
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1
  • FTAS..................................ΠΗΤ 29/1
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • LOVEU...............................ΠΗΤ 15/2

Άντε να γίνει ροζ-μπλε η λίστα μας με τις αυχενικές!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κορίτσια σήμερα είμαι πολύ καλύτερα!! Χθες δε σας είπα που είδα το νινί είναι 7.7 cm ύψος!! Εξακολουθεί να είναι ζουμπας!!! Χαχαααχ τι να γίνει και ζουμπα το αγαπάω!!! Θα έπρεπε να είναι από 8-11 νομίζω αν και η γιατρός μας είπε όλα καλά!!! Και μόλις με είδε μου γύρισε την πλάτη για να μην πω κάτι άλλο!!! Αχχχχ τι τραβάω!!! Έχω φώτο την πλάτη του. Έχω φτιάξει φωτογραφικό άλμπουμ με τους υπερηχους του όταν γίνει 18 πρώτα ο Θεός και να είναι γερό θα του το κάνω δώρο γενεθλίων!

Το θέμα τσιγάρο δεν το κατέχω αλλά το θέμα καφές πόνος βαρύς. Εγώ έναν ελληνικό σε μεγάλη κούπα με ένα παγακι τον πίνω!!!

Μακάρι κορίτσια να ερθει η μετάθεση αλλά με όλα αυτά που γίνονται βλέπω με φερετζε να γύρνα το σπορι μου καθότι μπικικινια (λεφτά για μετάθεση) γιοκ από το κράτος.

AoL1p3.png

Εμένα αυτά με το ύψος γιατί δεν μου τα λέει; Καλύτερα όμως για να μην αγχώνομαι. Βαλεντίνα, πώς το ξέρεις ότι δεν είναι μια βδομάδα π.χ. καθυστερημένη σύλληψη; Λέω εγώ τώρα, δεν ξέρω. Εγώ έτυχε και κατάλαβα ωορρηξία εκείνο το μήνα και ξέρω πότε έγινε η σύλληψη και συμπίπτει με την ανάπτυξη, αν και μου είπε ότι όσο περνάει ο καιρός αυτό θα μεγαλώνει πιο πολύ και θα μου το βγάζει μεγαλύτερο στις μέρες.

Καλέ όταν πηγαίνεις για υπέρηχο να μας το λες!!! Ακούς εκεί; Από υπέρηχο σε υπέρηχο ζούμε!!!

Εμένα πάντως Κομοτηνή, Ξάνθη πολύ μου αρέσουν -ειδικά η Ξάνθη- για το φολκλόρ που έχουν στις μουσουλμανικές γειτονιές, που είναι φοιτητουπόλεις κλπ. Βέβαια σαν τουρίστας έχω πάει μόνο.

Αααχ, τώρα φτιάχνω έναν κανονικό ελληνικό, δεν άντεξα! Τι ήθελες και το γραψες

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλε μην το λες ζουμπα το μωρο... Γι'αυτο θυμωνει. Να θυμασαι οτι σε μετρανε κεφαλουριαια. Δηλαδη χωρις τα ποδια του...

Jo εσενα δεν σου λεει εκατοστα ;;; Εγω μετα τον Σεπτεμβρη που θα κανω διακοπη σπουδων θα αφοσιωθω στην μελετη τετοιων βιβλιων. Επισης μια φιλη βρεφονηπιοκομος εχει βιβλιο με τα σταδια αναπτυξης του παιδιου. Δηλαδη τι πρεπει να κανει καθε μηνα καθως και παιχνιδια διεγερσης αισθησεων για καθε μηνα. Κατι τετοιο θελω να βρω να αγορασω γιατι αυτη το εχει απο το ΤΕΙ..

HmwTp3.png

Καλε μην το λες ζουμπα το μωρο... Γι'αυτο θυμωνει. Να θυμασαι οτι σε μετρανε κεφαλουριαια. Δηλαδη χωρις τα ποδια του...

Jo εσενα δεν σου λεει εκατοστα ;;; Εγω μετα τον Σεπτεμβρη που θα κανω διακοπη σπουδων θα αφοσιωθω στην μελετη τετοιων βιβλιων. Επισης μια φιλη βρεφονηπιοκομος εχει βιβλιο με τα σταδια αναπτυξης του παιδιου. Δηλαδη τι πρεπει να κανει καθε μηνα καθως και παιχνιδια διεγερσης αισθησεων για καθε μηνα. Κατι τετοιο θελω να βρω να αγορασω γιατι αυτη το εχει απο το ΤΕΙ..

Ναι, μου λέει εκατοστά, 6η εβδομάδα ήταν 0,5 εκ. και 10η (αλλά την πρώτη μέρα της 10ης που πήγαμε) ήταν 2,6 εκ. και μου το έβγαλε και 3 μέρες μεγαλύτερο! Αλλά δεν μου λέει ποια είναι τα κανονικά εκατοστά της εβδομάδας ή σε ποια θέση είναι που σου λέει εσένα κλπ. Καλύτερα τώρα που το σκέφτομαι, διαβάζω και 2 βιβλία εγκυμοσύνης βέβαια και λέει πόσο είναι στο τέλος του μήνα και είμαστε μια χαρά!

Τέτοιο βιβλίο με τα παιχνίδια διέγερσης, με τα ιατρικά όλα και την ανάπτυξη ως 5 ετών μου χάρισαν κι εμένα και το αφήνω για μετά την εγκυμοσύνη γιατί έχω μαζέψει πολλά! Βοηθάνε πολύ τα βιβλία και ιδίως να διασταυρώνεις γιατί δεν λένε όλα το ίδιο, άλλα είναι πιο αγχωτικά, άλλα πιο χαλαρά. Αρκεί να μη μας αγχώνουν!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Σημασια εχει να εχουμε ορεξη να ασχοληθουμε με τα μωρα μας. Απο εκει αρχιζουν ολα. Μετα με ορεξη και με βιβλια και με εμπειρια ολα θα τα κανουμε. Και το λεω αυτο γιατι βλεπω μανες που ουτε καν στο ελαχιστο ασχολουνται. Πχ πηρα στο βαφτιστηρι μου ενα παιχνιδακι με ηχους και φωτα κλπ. Κανενας ποτε δεν ασχοληθηκε να του δειξει πως δουλευει και να του μαθει τις φωνουλες απο τα.ζωακια η οτιδηποτε. Αυτα με κανουν εξαλλη....

HmwTp3.png

Καλές είναι οι πόλεις αυτες Jo μου αλλά όχι για πολύ. Η Κομοτηνή είναι ιδανική για ποδήλατο, καροτσι, αλλαααααά όπως λέμε οι Θεσσαλονικεις σαν τη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει χάχα!!! Εγώ βιβλία θα πάρω μετά τον 7ο.

Κατα τα άλλα τι μαγειρεψατε σήμερα? Εγώ μπουκιές κοτόπουλο με σος μουστάρδας και ρύζι.... Μμμμμιαμ

AoL1p3.png

Καλέ κορίτσια ποτέ τα γραψατε όλα αυτά!!!

Βαλεντίνα μην το λες έτσι μωρέ το ζουζουνι σου θα σε διαψεύσει στο τέλος και θα γίνει ντερεκι!! Κάνε υπομονή και θα στρωσουν όλα τα καλύτερα στην ζωή σας έρχονται μόνο αυτό να σκέφτεσαι!! Να είστε υγιείς και αγαπημένοι μεταξύ σας κ όλα τ αλλά θα πάρουν το δρόμο τους!

Ααααααααα θέλω κ εγώ βιβλία μιας και είμαι εσώκλειστη να περνάει κ ή ώρα μου να μαθαίνω και πράγματα που θα μου χρειαστούν θα πάρω κ εγώ λίγο αργότερα που θα ξεθαρεψω και θα βγαινω για να πάω να τα διαλεξω κιόλας!!!

Εγώ έφαγα χοιρινό με πατατουλες στον φούρνο της πατάτες της τσάκισμα πεντανοστιμες είχαν λιώσει κιόλας μέσα στο λαδακι κ στο λεμόνι λουκουμακια για το χοιρινό δεν τρελαινομαι ιδιαίτερα αλλά έφαγα λίγο!!

Εγώ που πηγα στην 9 εβδομάδα μου το είχε βγάλει 2,46 εκατοστά χαρηκα πολύ γιατί ή αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι ψηλή (1,79) και ο άντρας μου είναι λίγο πιο κοντός (1,76) δεν έχουμε πολύ διάφορα αλλά τα τακούνια τα έχω ξεχάσει!

Κάθυ κ εμένα με νευριαζει αυτο που δεν ασχολούνται μερικοί με τα παιδιά τους δεν κάθονται να παίξουν μαζί τους !

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...