Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια εσεις ειστε μανουλες Ιανουαριου.. Παει και τελειωσε.. Τυπικα ειστε μανουλες Φεβρουαριου. Η καρδια σας ανηκει εδω!!!!!! 😊😊😊😊😊😊😊😊
Πλησιαζει και η Τριτη για την αυχενικη και ανυπομονω!!!!!!!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

vLmAp2.png FMoxp2.png

Έτσι Κάθυ μου δεν φεύγουμε από το Ιανουαρίου!!! Θα ζήσουμε τις γέννες σας και μετά εμείς!!!! Τι χαρά θεέ μου!!

Γεια σου FTAS καλώς ήρθες και με το καλό το μωρακι σου να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη!!! Είναι το πρώτο? Από που είσαι?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Κάθυ μου μια χαρά θα είναι όλα!! Θα το κανείς κ αυτό και θα σβηνεις κι άλλες μέρες κ όλο θα έρχεσαι πιο κοντά στο να πάρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!! Έρχεται ή μέρα εμείς μέχρι τέλους Ιουλίου τι να πουμεεεε εεεε??

Θα περάσει ο καιρός και με μια ανυπομονησία θα την θυμόμαστε την εγκυμοσύνη οπότε χαλαραααααα που λέμε στη Θεσσαλονίκη!!

Εμένα ο άντρας μου μου λέει δεν εμενες έγκυος είχες άγχος, εμείνες έγκυος να βγει ή δεύτερη χοριακη πάλι άγχος , να το ακούσουμε πρώτη φορά άγχος, μετά να το ξανά ακούσουμε πάλι άγχος και αφού μεγαλώνει μια χαρά εσύ συνεχιζεις να αγχωνεσαι!! Έχει δίκιο!! Ο καημενος μου προσπαθεί να με ανεβάζει όλη την ώρα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Και καλα σου λεει ο ανθρωπος. Θα περασει ο καιρος και αυτοι θα εχουν ευχαριστηθει πιο πολυ τις εγκυμοσυνες απο εμας...Μου λειπει η Θεσσαλονικη... Και τι δεν θα δινα για μια βολτα στην παραλια τωρα....

Γεια σου Γεωργια που ερχεσαι και χανεσαι σαν σιφουνας...

Γεια σου Ftas. Καλως ηρθες στην παρεα μας κι εσυ και το νινακι σου!!! Με το καλο!!!

HmwTp3.png

fountouki 89 Kathie90 balentina 02

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα !

μενω Θεσ/νικη και ειναι το πρωτο μου μωρακι ,την αλλη Δευτερα εχω ραντεβου για αυχενικη και εχω πολυ αγωνια ,θα ηθελα να σας ρωτησω κατι απο πρηξιμο πως ειστε?απο τη 5 εβδομαδα παιρνω προγεστερονη και εχω απιστευτο πρηξιμο στην κοιλια σε υπερβολικο βαθμο ,δεν ξερω αν ειναι απο τα φαρμακα απλα υποθετω ,γιατι εχω βαλει μονο 1 κιλο και δεν μπορω να καταλαβω που οφειλεται .γενικα εσεις πως ειστε?

11pSp3.png

Αχ κι εσυ Θεσσαλονικη ε!!! Τι καλα.. Περιοχη;;; Νομιζω οι περισσοτερες λιγο πολυ εχουμε πρηξιμο. Εγω φουσκωνω και ξεφουσκωνω. Τις τελευταιες 2 μερες βεβαια δεν ξεπρηστηκα. Και τουαλετα παω και κανονικα...

HmwTp3.png

Και καλα σου λεει ο ανθρωπος. Θα περασει ο καιρος και αυτοι θα εχουν ευχαριστηθει πιο πολυ τις εγκυμοσυνες απο εμας...Μου λειπει η Θεσσαλονικη... Και τι δεν θα δινα για μια βολτα στην παραλια τωρα....

Γεια σου Γεωργια που ερχεσαι και χανεσαι σαν σιφουνας...

Γεια σου Ftas. Καλως ηρθες στην παρεα μας κι εσυ και το νινακι σου!!! Με το καλο!!!

Να μαι και γω!! Έχω τον άντρα μου άρρωστο μες τη μελαγχολία και την γκρίνια!!! Και μένα μου λειπει η Θεσσαλονίκη. Ειδικά σήμερα θα ήθελα να πάρω το αμάξι να πάω στο πατρικό μου να βολταρω με φίλους και να αδειάσει το μυαλό με κούρασε τόσο σήμερα που δεν είμαι καλά ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά νιώθω την κοιλιά μου φτιογκο

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες ftas το μωράκι σ θα γεννηθεί στα γενέθλια της ανηψιας μου :) όσο για το πρήξιμο μάλλον επειδή περνεις έξτρα προγεστερονη μάλλον έχεις και έξτρα δυσκοιλιοτητα :/

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Να μαι και γω!! Έχω τον άντρα μου άρρωστο μες τη μελαγχολία και την γκρίνια!!! Και μένα μου λειπει η Θεσσαλονίκη. Ειδικά σήμερα θα ήθελα να πάρω το αμάξι να πάω στο πατρικό μου να βολταρω με φίλους και να αδειάσει το μυαλό με κούρασε τόσο σήμερα που δεν είμαι καλά ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά νιώθω την κοιλιά μου φτιογκο

Περαστικά του βαλεντίνα μου...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Kathie90

καλαμαρια μενω ,με το πρηξιμο τι ναπω δεν την παλευω μου φερνει απιστευτη δυσφορια και με δυσκοιλιοτητα αστα να πανε ..εσυ κατα τα αλλα πως εισαι ??

Taniou

οπως ακριβως τα λες ανυπομονω να κοψω τα χαπια ,οσο για πητ εκτος απο τα γενεθλια της ανηψουλας σου ,η ημερομηνια που μου εδωσε ειναι η ημερα που (τα φτιαξα )με τον αντρα μου πριν απο 16 χρονια και και τα γενεθλια του μπαμπα μου επισης ...,βεβαια η πητ πιθανον να αλλαξει αλλα οταν

μας το πε ηταν ...τρομερη συμπτωση !

εκπληκτικες οι συνταγες σου !! εσυ πως τα πας ??

11pSp3.png

Βαλεντινα μου περαστικα του και καλο κουραγιο σε σενα. Οταν αρρωσταινουν οι αντρες δεν παλευονται...

Ftas κατα τα αλλα δοξα τον Θεο ειμαι μια χαρα. Κανενα απολυτως συμπτωμα. Ουτε εμετοι η ζαλαδες η κατι. Τουμπανιασε το στηθος μου παντως... Εσυ εχεις κανενα συμπτωμα;;;

Josephine ειδα το σεμιναριο. Ολο. Πολυ ωραιο και διδακτικο. Θα τα ξαναφτεσκαρουμε βεβαια οταν θα πλησιαζει η ωρα.. Παντως μου αρεσε πολυ.

HmwTp3.png

Κ εγώ παίρνω προγεστερόνη χάπια κ κολπικά ή κοιλιτσα τουμπανοοοο ώρες ώρες νομίζω θα σκασω!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Εσυ γιατί περνεις προγεστερόνη?

Κ εγώ από Θεσσαλονίκη!!

Είναι πολύ ωραία κορίτσια στην παραλία έχει ωραία θεά,δροσιά κ πολύ κόσμο!!! Λατρεία!!

Βαλεντινακι μου περαστικά σας!! Καλά μέσα στο καλοκαίρι τι τον έπιασε?

Ωραίο σεμινάριο πολύ χρήσιμο!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...