Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Επειδή είμαι κι εγώ δημόσιος υπάλληλος, πριν από 7 χρόνια που γέννησα, τον ένα μήνα έπαιρνα άδεια από το γιατρό μου, πανεπιστημιακο του Δημοσίου νοσοκομείου και τον άλλο μήνα έκανα εισαγωγή... Αυτά μέχρι να μπω στον 8ο αν θυμάμαι καλά, 2 μήνες πριν την ΠΙΤ. Το μήνα που δεν έκανα εισαγωγή, έπρεπε η άδεια να έχει υπογραφή από το διευθυντή του νοσοκομείου. Ίσως γίνεται και χωρίς εισαγωγή απλά εμένα κάτι τύχαινε και έμπαινα και για έλεγχο προληπτικό. 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ @Eternity και εγώ στα ίδια είμαι τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα και την Πέμπτη έχω χωριακη ,δεν περνάν οι μερεςςςς

Στην αρχή δεν περνανε οι μέρες.... τώρα να σου πω επειδή θέλω να ζω με την ελπίδα δε θέλω να φτάσει η μέρα της χοριακης... το μόνο θετικό αν δεν είμαι, είναι που θα κόψω όλα αυτά τα φάρμακα που είμαι σαν πρεζάκι....Καλή μας επιτυχία! 

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομίζω ότι παρόλο που είμαστε σε μικρές εβδομάδες η κούραση μας είναι ήδη μεγάλη. Εγώ λίγο περπάτησα στον ήλιο και δεν άντεχα μετά..Λαχάνιασα... Και εγώ πιστεύω ότι ήταν καθαρή τύχη. Εσύ Jo μιλάς για έναν κύκλο σταθερό. Που έτυχε να χαλάσει μια φορά αλλά και πάλι το πετύχατε το σποράκι σας. Εγώ κορίτσια ποτέ δεν είχα σταθερό κύκλο. Βεβαια ο γυναικολόγος που πήγαινα Θεσσαλονίκη μου είχε πει ότι αν μείνω έγκυος θα στθεροποιηθεί. Εχω και πολυκυστικές. Και μου είπε ότι με μια εγκυμοσύνη θα βελτιωθούν κι αυτές. Από τα 22 μου έλεγε να βάλω μπρος. Και για να είμαι ειλικρινής και αυτό δεν το ξέρει κανένας άλλος, 2 χρόνια ελεύθερα έχουμε επαφές. Και δεν είχε τύχει τίποτα. Βέβαια πάντα μετά την επαφή πήγαινα στην τουαλέτα για τσίσα και πλύσιμο. Είχα διαβάσει ότι είναι και καλά σαν "αντισύλληψη". Αλλά απλά δεν είχε τύχει άλλη φορά μέχρι τώρα... Ήρθε η ώρα του!!!!

HmwTp3.png

Ναι, ήρθε η ώρα του και ήταν για να έρθει! Οι πολυκυστικές όντως εμποδίζουν, αλλά τώρα θα φτιάξουν όπως λέει κι ο γιατρός, θα στρώσει ο κύκλος σου και στο δεύτερο είναι πάντα πιο εύκολα όλα.

Εμένα δε μου κολλάει αυτό για το πλύσιμο να σου πω, γιατί είχαμε τρεις ελεύθερες επαφές όλες κι όλες, στη μια πλύθηκα αμέσως, στην άλλη ήμασταν στο ντουζ και στην τρίτη είχα ήδη συλλάβει και είχα καθυστέρηση οπότε δεν πιάνεται. Πιστεύω ότι όταν είναι να έρθει θα έρθει. Αλλά και πάλι σίγουρα βοηθάει το να κάθεσαι μισή ωρίτσα μετά την επαφή, έτσι λένε.

Για την κούραση το νιώθω κι εγώ, λαχανιάζω με το παραμικρό και έκανα και το τρέξιμό μου πριν, τώρα μια σκάλα να ανέβω στη δουλειά λαχανιάζω. Είναι και που έχουμε αυξημένη κυκλοφορία και καρδιακό παλμό και αυτό είναι ήδη λέει σαν ήπια αεροβική άσκηση.

Αυτό με τους παλμούς το έχετε δει; Εγώ έχω 100, εκεί που πριν την εγκυμοσύνη είχα 55-60. Και πίεση 10 και 6. Τη μετράτε εσείς; Του το είπα του γιατρού και μου λέει νορμάλ για την ώρα, εμένα χαμηλή μου φαίνεται.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Οι παλμοί μου είναι κάτω από 100. Όσες φορές μετρήθηκα μέχρι 80. Αλλά από την 5η εβδομαδα μέχρι και την 8η περίπου η πίεση μου έπεφτε και κάτω από 6. Μικρή.Τώρα έχω καιρό να την μετρήσω. Είναι φυσιολογικό μου είπε κι εμένα. Διάβασα ότι επειδή στέλνει η καρδιά περισσότερο αίμα στην μήτρα γίνεται όλο αυτό..

HmwTp3.png

Α, κι εσένα χαμηλή, ε; Ε, αφού είναι νορμάλ ας χαλαρώσουμε, αλλά να μην πολυκουράζεσαι κι εσύ και ειδικά στον ήλιο περπάτημα μην το κάνεις. Πολύ εξαντλητικό μ' αυτή τη ζέστη. Μην πέσουμε και κάτω από υπόταση. Εμένα και πριν την εγκυμοσύνη υπόταση είχα και καμιά φορά χάνεται το φως όταν δεν υπάρχει πολύ οξυγόνο σε ένα χώρο, παθαίνω σκοτοδίνη, μου 'χει συμβεί στο τρένο ας πούμε και σε συναυλία από τη χαμηλή πίεση.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια είχα μέρες να μπω και διάβαζα τα νέα σας!!

Τι κάνετε; Την παλεύεται με την ζέστη;

Πήγα χθες στο κομμωτήριο να κουρευτώ και την ώρα που μου στέγνωνε τα μαλλιά ένιωσα μια ζαλάδα....σταμάτα της λέω γιατί δεν νιώθω πολύ καλά!Φυσικά κατέληξα στο μπάνιο να κάνω εμετό. Αλλά μετά μια χαρά έφτιαξα και τα νύχια μου!! :tongue:

Φουντούκι καλύτερα απέφυγε τα τόσα πολλά ντούζ μέσα στην ημέρα και τα σαπούνια για την περιοχή γιατί να ξέρεις η υγρασία είναι ότι πρέπει για να αναπτυχθούν μύκητες. Τα πολλά υγρά είναι φυσιολογικότατα.

Κάθυ μου μην αγχώνεσαι για το πότε έπιασες το μωράκι σου έτσι και αλλιώς η ΠΗΤ αλλάζει με το πόσο μεγαλώνει το μωράκι σου που το βλέπεις από τον υπέρηχο. Είδες και εμένα άλλαξε και της Γεωργίας.

Φιλιά!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αααα Βιργινία είχαμε τέτοια;;; Να προσέχεις κορίτσι μου... Τα νυχάκια τι τα έκανες;;; Ημιμόνιμο;;; Ναι μάλλον ανησυχώ υπερβολικά... Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αφού μας το έδωσε ο Θεούλης ας το χαρούμε στο έπακρον!!!! :) :) :)

HmwTp3.png

Απλό μανικιούρ πεντικιούρ έκανα περισσότερο με την αφορμή ότι ήθελα να μου κάνει η κοπέλα τις φτέρνες μου γιατί δυσκολεύομαι να τις κάνω μόνη.

Οπότε ένα καλό πεντικιούρ με χαλάρωσε και ένιωσα και πιο όμορφη!

Νομίζω το έχουμε ανάγκη!

Ξεκίνησα αυτή την βδομάδα να βάζω ανά 2 ημέρες αμυγδαλέλαιο στην κοιλίτσα μου και στο στήθος μου και ο άντρας μου του αρέσει να μου κάνει αυτός την επάλειψη , περιμένει πως και πως να νιώσει το μωράκι μας ο καλός μου!

Είπα να αποφύγω τα περιττά έξοδα για τις κρέμες και πήρα το αμυγδαλέλαιο που είναι φτηνό και έχω διαβάσει καλά πράγματα. Εσείς τι λέτε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααααα ουου!!!! Εγώ στο πρώτο μας έκατσε με τη δεύτερη αυτό εδώ ήταν ολίγον παίδεμα κανένα χρόνο με διαλείμματα όμως γιατί σερναμε και μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και δωστου αντιβίωση!!!

Εδώ έχει πιάσει βροχή μούρλια!!!!! Πήγα το πρωί με το αμάξι σε μια φίλη για καφέ εκεί που παρκαρα γυρισε ο ήλιος και κάηκε η θέση και ο πωπος μου πήρε φωτιά. Λέω παει θα πάθω καμιά αιμορραγία....

AoL1p3.png

Χαχαχαχααχα Βαλεντίνα κλαίω...Ποπός μπάρμπεκιου... Εδώ παραδόξως δεν έβρεξε. Αλλά επειδή εδώ και κυρίως στην Κοζάνη έχουμε κλίμα Λονδίνου αν βρέξει μια μέρα θα βρέχει για 3 4 μέρες μετά...

Βιργινία και εγώ έχω ακούσει καλά πράγματα και για το αμυγδαλέλαιο και για την κεραλοιφή. Και είναι και βιολογικά. Τιμές δεν ξέρω καθόλου.

HmwTp3.png

Πράγματι!!!!! Καλά το κλίμα της Κοζάνης το ξέρω καλά μια σχολική χρονιά πηγαινοερχομουν πενταλοφο και ζούσα Νεάπολη!!! - 19 η γυναίκα της Πίνδου αλλά ειχε την πλάκα του όλο αυτό.

Από πίεση δε σας είπα. Οπότε με δει ο γιατρός 14 η μεγάλη πίεση.... Πφφφφφφ

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...