Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Αχ κοριτσακια ανυπομονα... Εμενα πλησιαζει η αυχενικη και ειμαι πιο χαλαρη...

Τελικα το τικερακι δεν το καταφερα. Εκανα επικολληση στο πλαισιο της υπογραφης αλλα τιποτα. Jo στην αρχη λεει http//www. αυτο το αφηνω ως εχει η το σβηνω; Βεβαια δοκιμασα και με τα 2 αλλα και παλι τιποτα...

Λοιπόν, εκεί στην τελ. σελίδα που έχεις έτοιμο το τικεράκι σου, πατάς pseudo html/ubbcode και από κάτω σου βγάζει ένα code snippet.

Αυτό ακριβώς κάνεις αντιγραφή και έρχεσαι εδώ και το επικολλάς χωρίς καμία αλλαγή μέσα στο μεγάλο παράθυρο υπογραφής, όχι από κάτω που σου έχει το http/url image στα option1 kai 2. Κάνε και μια προεπισκόπηση και θα σου βγει αυτή τη φορά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!!Τι κάνετε σήμερα??Πολύ ζέστη πάλι!Άντε και έφυγε κι αυτή η βδομάδα!!Άτιμη Τετάρτη πότε θα ρθεις????

Χτες πήγαμε και θάλασσα...μπήκα μέχρι ποπό και ξαναβγήκα!Μου φάνηκε λίγο κρύα...!Το κορυφαίο??Καθόταν δίπλα μου μια γνωστή της μαμάς μου,με βλέπει να λιάζομαι με την κοιλουμπίτσα μου και με ρωτάει "Αννούλα γκαστρωμένο είσαι πάλι???"?Έλεος!!Ένιωσα κάτι ανάμεσα σε κατσίκα και φοράδα!!

5cPOp3.png

Καλημερα κοριτσια. Ευχαριστω για την βοηθεια. Θα το δοκιμασω τωρα. Μαλλον παλι επικρατησε το ποντιακο μου στοιχειο.

Τανιου τι καλα!!! Εχω 2 πρωτα ξαδερφια που ειναι αδερφια μεταξυ τους. Τα παιδια τους εχουν 2 μηνες διαφορα. Ε ειναι σαν αδερφια. Μενουν και κοντα οποτε καταλαβαινεις. Κανενας τους δεν θελει αδερφακι...

Αννουλα καλημερα.. Αν δεν ζεστανε ακομα καλα εκει φαντασου εδω... Χαχαχαχα κορυφαιο αυτο... Και εδω το λενε πολυ. Σε γκαστρωσε εισαι γκαστρωμενη κλπ. Το θεωρω τουλαχιστον τραγικο.

HmwTp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Κάθυ τελειοοοο τώρα έχουμε όλες!! Εδώ φυσάει λυσσασμενα κ έχει κ συνεφια οπότε καμία αίσθηση δεν μου κάνει για θάλασσα εκτός κ αν πάω στην θάλασσα για φαγητό άκρη στο κύμα μμμμμμμμ χταποδακι , καλαμαρακι σαλάτες ναι ναι έτσι πάω!!

Άννα μου έλεος με τις θείες πια 2015 οι γυναίκες είναι εγκυμονουσες ή σε ενδιαφέρουσα και ΟΧΙ γκαστρωμενες αχ να είμαι εγώ κάπου εκεί να δεις απαντησουλα που θα έπαιρνε! Αλλά έτσι έχουν μάθει τι να τις κανείς!! Ποσό ζηλεύω που έχεις θαλασσιτσα παντού γύρω σου όχι μόνο για μπάνιο απαραίτητα αλλά και για οφθαλμολουτρο μου ανεβάζει την ψυχολογία ή θάλασσα!!

Εγώ δεν κοιμήθηκε καλά απόψε είχα μετά το βραδυνό πόνο στην κοιλιτσα τι με χάλασε δεν ξέρω ή μάλλον ξέρω γενικά τρώω πολύ γρήγορα και κατεβαζω κ πολύ αέρα!! Τέλος παντων θα κοιμηθώ το μεσημέρι!!

Εσεις τι κανετε?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εμένα η πεθερά μου είναι θησαυρός έχω έναν άντρα που δεν την αφήνει να ανακατεύετε στα προσωπικά του από μικρή ηλικία ίσως γιαυτό.. Το ωραίο με την ιστορία μας είναι ότι ανακοινωσαμε ότι θα κάνουμε παιδί κ την επόμενη εβδομάδα μας ανακοίνωσε η αδερφή του μέλλον άντρα μου ότι θα γίνω θεία δλδ τα ξαδερφακια θα γεννηθουν με τρεις εβδομάδες διαφορά... Διπλή χαρά το λέμε :)

Tέλεια, Τανίου μου!!! Διπλή ευτυχία για σας και ακόμα πιο μεγάλη για τα παιδιά σας που θα είναι σαν αδερφάκια!

Καλημερούδια!!!!Τι κάνετε σήμερα??Πολύ ζέστη πάλι!Άντε και έφυγε κι αυτή η βδομάδα!!Άτιμη Τετάρτη πότε θα ρθεις????

Χτες πήγαμε και θάλασσα...μπήκα μέχρι ποπό και ξαναβγήκα!Μου φάνηκε λίγο κρύα...!Το κορυφαίο??Καθόταν δίπλα μου μια γνωστή της μαμάς μου,με βλέπει να λιάζομαι με την κοιλουμπίτσα μου και με ρωτάει "Αννούλα γκαστρωμένο είσαι πάλι???"?Έλεος!!Ένιωσα κάτι ανάμεσα σε κατσίκα και φοράδα!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Είναι μερικοί πολύ χοντροκομμένοι, ρε παιδί μου! Τς τς τς, εμένα ο παππούς μου είχε πρόβατα στο χωριό και μικρή μου έλεγε τα καλοκαίρια "έλα να σε ζυγίσω" και ένιωθα σα μικρή προβατίνα!

Το εκανα!!!! Ολε ολε!!! Σας ευχαριστωωωωω..... Καποια ανυπομονει να παει θαλασσα.....

Τέλειο!!! Μπράβο!!! Είμαστε κομπλέ όλες τώρα!

Josephinaki μπαίνουμε στην 11 εβδομάδα???? Άντε να περνάνε!!

Φουντούκι μου!!!! Μπήκαμε πια! Τέλειο το διψήφιο νούμερο! Ζηλεύω με τα θαλασσινά που περιγράφεις! Είναι μεγάλη μου αδυναμία!

Λοιπόν, σήμερα έβαλα ένα κολλητό μπλουζάκι μου απλό από ζάρα και έχει αρχίσει να φαίνεται μια γλυκιά κοιλίτσα πολύ μικρή και στρογγυλεμένη και είμαι τόσο περήφανη! Ελπίζω να τη βλέπουν κι οι άλλοι, χαχα, ο άντρας μου πάντως που του την έδειξα την είδε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κ εγώ στο σπίτι όλο κολλητά μπλουζάκια φοραω κ όλα φιλάκια δέχεται ή κοιλιτσα κ χάδια τώρα δεν ξέρω το φουσκωματακι από τι είναι αλλά δεν με νοιάζει είμαι έγκυος! Χιχι

Χαχαχαχαχαχα μικρό προβατάκι? Εντάξει αυτό μοιάζει κ λίγο γλυκιά παιδική ανάμνηση με τον παππουλη!!

Ναι μωρά απ αυτά τα θαλασσινά κάνει να τρώμε? Μύδια δεν θα φάω γιατί οι δηλητηρίαση είναι συχνή από μύδια ακούω συχνά!!

Επίσης χρησιμοποιείται κάποιο Σαπουνάκη για την ευαίσθητη περιοχή ? Εγώ ένα της frezyderm μου το εδωσε σε δείγμα ο γιατρός μου τώρα στην εγκυμοσύνη ήταν μέσα σ ένα κουτί με διάφορα αλλά όπως δείγμα κρεμουλα για τις θηλές για τις ραγιάδες κ για συγκαματακι μωρού την sudocreme!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αχχχ θαλασσινά δίπλα στη θαλασσίτσα...τι ωραία!!!Τα οστρακοειδή γενικά δεν επιτρέπονται..ααα και το σούσι!!χαχα!!Ψαράκια,χταποδάκια καλαμαράκια και στα σχετικά βουυυυυυυυυρ!!!!Φουντούκι εμένα τίποτα δεν μου έδωσε ο τσιφούτης ο γιατρός μου!χαχαχα!!Η sudocreme κάνει θαύματα..ο μικρός δεν μου χει συγκάψει ούτε μία φορά...και οικονομική...ένα βαζάκι κάθε τέσσερις μήνες!!

Αλήθεια για τις ραγαλδες χρησιμοποιείτε κάτι??Την πρώτη φορά έβαζα στην αρχή τη fissan τη mama και μετά αμυγδαλέλαιο και βαζελίνη...δεν ξέρω αν ήταν από αυτά αλλά δεν έκανα καμία!Τώρα που άρχισε να μεγαλώνει η κοιλίτσα βάζω λάδι καρύδας..μου είπε ο γιατρος μου πως είναι πολύ καλό!Ήδωμεν!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Φουντούκι μου, προβατίνα! Όχι προβατάκι! χαχαχαχα!

Εγώ βάζω κηραλοιφή αγνή που φτιάχνει η μαμά μου, εύκολα φτιάχνεται, με κερί μέλισσας και ελαιόλαδο και αυτή θα χρησιμοποιώ και για τα συγκάματα, το έχω διαβάσει σε ήδη μανούλες εδώ μέσα, κάνει θαύματα και είναι τελείως αγνή.

Θαλασσινά έχω φάει ήδη, εκτός από οστρακοειδή, κι εγώ, επιτρέπονται!

Βαζελίνη νομίζω δεν κάνει, είναι παράγωγο πετρελαίου, καλό είναι να την αποφεύγουμε.

Α, και για ευαίσθητη περιοχή εγώ δεν χρησιμοποιώ, καλό είναι πάλι να μη διαταράσσετε το ph ούτε της περιοχής ούτε του κόλπου, αλλά να αυτορυθμίζεται. Και αυτό που λέει η Τανίου έχει πολύ δίκιο, γιατί τα υγρά που φράσσουν τον τράχηλο και τα βλέπουμε στο εσώρουχό μας τώρα στην εγκυμοσύνη εμποδίζουν τα μικρόβια να εισχωρήσουν στη μήτρα. Οπότε αφήστε την περιοχή ελεύθερη και απλό νεράκι, ούτε καν αντισηπτικό χαμομήλι.

Πάω να επιτεθώ στο μεσημεριανό μου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Και η δικιά μου η κοιλίτσα πετιέται.. Ευτυχώς ακόμα δεν έβαλα παντού. Μόνο κοιλίτσα..Εγώ ακόμα δεν πήρα κρεμούλα αν και πρέπει σιγά σιγά να πάρω. Μου ειχε πει μια φίλη για της frezyderm νομίζω. Εγώ πάλι ανακάλυψα κάτι άσχετο και απορώ πώς έμεινα και έγκυος... Δείτε περιόδους: 16/1, 24/2, 11/4. Τι να πω;;;; Καλά λένε ότι αν είναι να έρθει θα έρθει... Όμως μάλλον πρέπει να ενημερώσω τον γιατρό μου. Αφού η ΠΗΤ βγαίνει με βάση τον κύκλο μήπως την υπολογίζουμε και λάθος. Αλλά και πάλι αναπτυξιακά το μωρό είναι σωστό...Δεν ξέρω τι να πω....

HmwTp3.png

Και η δικιά μου η κοιλίτσα πετιέται.. Ευτυχώς ακόμα δεν έβαλα παντού. Μόνο κοιλίτσα..Εγώ ακόμα δεν πήρα κρεμούλα αν και πρέπει σιγά σιγά να πάρω. Μου ειχε πει μια φίλη για της frezyderm νομίζω. Εγώ πάλι ανακάλυψα κάτι άσχετο και απορώ πώς έμεινα και έγκυος... Δείτε περιόδους: 16/1, 24/2, 11/4. Τι να πω;;;; Καλά λένε ότι αν είναι να έρθει θα έρθει... Όμως μάλλον πρέπει να ενημερώσω τον γιατρό μου. Αφού η ΠΗΤ βγαίνει με βάση τον κύκλο μήπως την υπολογίζουμε και λάθος. Αλλά και πάλι αναπτυξιακά το μωρό είναι σωστό...Δεν ξέρω τι να πω....

Ναι, άλλοτε κάνεις νωρίς ωορρηξία, άλλοτε αργά. Αν τελευταία φορά έκανες αργά μπορεί να πρέπει να το λάβετε υπόψη στους υπερήχους για να μη σε αγχώνει άδικα με την ανάπτυξη. Αλλά αφού βγαίνει σωστό μην ανησυχείς, συνήθως και όσα είναι καθυστερημένη σύλληψη μετά πηδάνε 1-2 εβδομάδες μπροστά με τόσο καλά που τρώμε, κρέας κλπ.

Κι εμένα πάντως ήταν πολύ τυχερή φορά, γιατί ενώ είχα πάντα 24άρη κύκλο, αρχίσαμε ελεύθερες επαφές πριν το γάμο αφότου είχε περάσει τυπικά η ωορρηξία μου, στα τέλη του κύκλου μου. Και έτυχε αυτή τη φορά την τυχερή να κάνω ωορρηξία 19η μέρα (με 31άρη κύκλο δηλαδή!) και να το το σπόρι!

Κι εγώ κοιλίτσα μόνο, αλλά εκεί που ήμουν πλάκα τώρα τη βλέπω. Αλλά στη δουλειά μου κανείς δεν την είδε ακόμα :|

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κ εγώ έφαγα κ είμαι για έναν υπνακο έτοιμη!! Τελικά την τρίτη θα πάω να με δει!! Του έστειλα μνμ κ μου είπε τρίτη θα είναι στο ιατρείο!! Θα πάω για να ηρεμησω!! Κάθυ ποσό τυχερουλα είσαι κ να συνεχίσεις να είσαι!! Εγώ πιστεύω πως είναι να έρθει ή ώρα σου!! Κ εγώ δεν βάζω κάτι ακόμη στην κοιλιά θα το ψαξω! Λέω να σταματήσω να βάζω σαπουνακι κ να το χρησιμοποιώ 1 φορά την εβδομάδα!!

Την sudocreme επειδή κάνω αποτρίχωση με κερί την χρησιμοποιούσαν μετά κ μαλακωνε τέλεια το δέρμα θαυματουργή κ όντως κρατάει παρά πολύ γιατί είναι πολύ παχυρευστη!! Έχω μια υπνηλία νομίζω πως αν κλείσω τα μάτια μου θα ξυπνησω το πρωί θα ξεκούραση το τζουτζουκακι μου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...