Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το αίμα μας άφησε κ να μην το ξαναδώ ξουτ ξουτ!! Ποτέ εκλεισες τελικά αυχενική? 27 ?

Αντέχει την αγωνία μέχρι να το ξαναδεις?

Προχθές το είδα και για την ώρα αντέχω! Να σου πω, εμένα ο φόβος μου ήταν μέχρι να ακούσω καρδούλα, από τότε δεν ξανααγχώθηκα. Αλλά μέχρι τις 27/7 δεν ξέρω. Πάντως ο γιατρός μου έφυγε διακοπές οπότε και να θέλω θα λείπει! Εσύ να πας αφού έχεις αγωνία, δεν πειράζει ένας υπέρηχος παραπάνω. Θα καταλάβει ο γιατρός, έχει συνηθίσει.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

• Petalouda82......................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Bella78 ............................ΠΗΤ 7/1
  • sotsafi89 ..........................ΠΗΤ 10/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 11/1
  • Κathie90 ...........................ΠΗΤ 16/1
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • LOVEU...............................ΠΗΤ 15/2

vLmAp2.png FMoxp2.png

Βαλεντίνα ποτε είχες κανονικά ραντεβού? Θέλω κ εγώ να πάω να το δω πριν της 30 του μήνα που έχω την αυχενική!

Έχω ραντεβού αρχές Αυγούστου και το είδα 29 Ιουλίου. Δεν έχω υπομονή για τόσο καιρο

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω διάφανα υγρά στο σκούπισμα αλλά στο εσώρουχο είναι άσπρα. Και πριν την εγκυμοσύνη παιδευόμουν με μια ύπουλη φαγούρα γιατί είχα πάρει πολύ αντιβίωση αλλά ότι και να έβαζα αυτή εκεί και οι καλλιέργειες καθαρές.... Είχαμε και ελεύθερες επαφές οπότε γινόταν φαύλος κύκλος...

AoL1p3.png

Κ εγώ δεν έχω τόση υπομονή!! Ο γιατρός σου δεν θα σου πει τίποτα που θα πας νωρίτερα?

Ε είναι εγκυμοσύνης τα υγρά σου!! Αφού είναι οι εξετασεις σου καθαρές μην ανυσηχεις καθόλου είναι όλα μια χαρα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Bαλεντίνα, κι εμένα έτσι τα υγρά και σίγουρα δεν έχω κάτι, έκανα καλλιέργεια και πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα υγρά, δηλ. εγκυμοσύνης είναι αυτά.

Φουντούκι, γιατί να πει κάτι; Άλλη μια επίσκεψη, ξέρεις πόσες κοπέλες πάνε για έξτρα υπέρηχο; Και ειδικά που είχες τα καφέ, δικαιολογείσαι, κι εγώ θα πήγαινα, όχι γιατί τρέχει κάτι ανησυχητικό, έτσι για να 'μαι ήρεμη.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ναι θα το κάνω!! Εντάξει ας καταλάβει την ανησυχία μου δεν περάσαμε κ λίγα για να πετύχουμε εγκυμοσύνη!! Ο άντρας μου μου λέει συνέχεια ηρέμησε μια χαρά θα είναι αλλά εγώ θέλω να είμαι ήρεμη βλέποντας το κιόλας! Με ενθαρρύνεται πολυ!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια ανυπομονα... Εμενα πλησιαζει η αυχενικη και ειμαι πιο χαλαρη...

Τελικα το τικερακι δεν το καταφερα. Εκανα επικολληση στο πλαισιο της υπογραφης αλλα τιποτα. Jo στην αρχη λεει http//www. αυτο το αφηνω ως εχει η το σβηνω; Βεβαια δοκιμασα και με τα 2 αλλα και παλι τιποτα...

HmwTp3.png

Προσπαθώ να κάνω το τικεράκι και όταν το κάνω επικόλληση εδώ μου βγάζει invalid file...

Στο βγάζει γιατί το βάζεις εκεί που λέει http/: θα το βάλει στο επάνω μέρος εκεί που θα ναι σαν να γράφεις κείμενο. Εύχομαι να φοηθησω...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κορίτσια επειδή δεν έχω αφήσει σιτε περί εγκυμοσύνης αδιάβαστο. Αυτά τα κολπικος έντονα υγρά είναι να προστατευουν να μην πάνε μικρόβια μέσα στην μήτρα.. Άρα είναι καλό μην φοβάστε...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Εμένα η πεθερά μου είναι θησαυρός έχω έναν άντρα που δεν την αφήνει να ανακατεύετε στα προσωπικά του από μικρή ηλικία ίσως γιαυτό.. Το ωραίο με την ιστορία μας είναι ότι ανακοινωσαμε ότι θα κάνουμε παιδί κ την επόμενη εβδομάδα μας ανακοίνωσε η αδερφή του μέλλον άντρα μου ότι θα γίνω θεία δλδ τα ξαδερφακια θα γεννηθουν με τρεις εβδομάδες διαφορά... Διπλή χαρά το λέμε :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Μια χαρά Τανιου θα κάνουν παρεουλα και θα μεγαλώσουν σαν αδερφακια!! Αν είστε κ κοντά θα μεγαλώνουν μαζί!!

Κάθυ μου ναι με το καλό τα αποτελέσματα της αυχενικής!! Όλα θα πάνε τέλεια!! Άντε να περάσουμε όλες το πρώτο τρίμηνο και μετά να χαλαρωσουμε λίγο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...