Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ούτε εγώ έχω παράπονο από τα πεθερικά μου αλλά πάντα λέω προς το παρόν. Εξάλλου έμεινα 2 μήνες μαζί τους. Όμως ως μοναχοπαιδι που είμαι μου αρέσει μες το σπίτι να έχω τον ρυθμό μου. Εκεί είχα το ρυθμό μιας άλλης οικογένειας με πολλα άτομα. Ειδικά το πρώτο τρίμηνο που οι ορμόνες χορεύουν άσχημα εμένα αυτό με πίεσε τρελά έλειπε και ο άντρας μου γενικά χωρίς να έχω παράπονο μιας και έχουν μεζονέτα οπότε δεν ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο. Όμως από τις 9.30 κλειναν τα πάντα γιατί κοιμιζαν τα παιδιά της αδερφής του η οποία δουλεύει και πηγαινοερχεται κάθε μέρα Θεσσαλονίκη και η οποία έχει χωρίσει. Εκείνα τα βράδια δεν περνούσαν με τίποτα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω μεχρι τωρα παραπονο δεν ειχα. Δεν ανακατευεται κανενας πουθενα. Η πεθερα μου ειναι σε αλλη πολη. Αυτο που με πειραξε ηταν το εξης:οταν στην 5η βδομαδα μαθαμε τα νεα πρωτη το εμαθε εκεινη.Χαρηκε πολυ αλλα της ειπαμε να μην πει τιποτα μεχρι να ακουσουμε καρδουλα. Εσκασε... Στην 7η που ακουσαμε την καρδουλα το ειπε παντου. Σε σοι, φιλους κλπ. Χαρηκε λεει... Αλλα εμενα δεν με εχει παρει 1 τηλεφωνο. Μιλησαμε μονο την 1η μερα που το εμαθε και μετα οταν με πηρε να μου πει οτι το ειπε παντου. Ουτε 1 τηλ να δει τι κανω. Αν ξερναω αν λιποθυμαω πως ειμαι.. Τιποτα.. Μονο οταν μιλουσε με τον γιο της ρωταει τι κανω. Επειτα εγω ειμαι η κακια;;;;;

HmwTp3.png

Αχ κοριτσια γνωρισα το Σουλο, πολυ καλος γιατρος μου φανηκε, ασχοληθηκε ωρα μαζι μου με στελνει για υπερηχο και τι να δουμε;; το μπεμπακι πλεον 15 εβδομαδων και 2 ημερων, μια βδομαδα μεγαλυτερο απο εμενα ενω στην αρχη ηταν μια βδομαδα μικροτερο! Πλεον η ΠΗΤ μου ειναι 29/12 και βλεπουμε! Το κακο ειναι οτι τοτε θα λειπει με αδεια ο Σουλος και θα αφησει αντικαταστατη του αυτον που ειχα πριν!! Δεν τη γλυτωνω δηλαδη!!! Α απο ζωδια μιας που τα λεγατε εγω ειμαι αιγωκαιρακι (4 γεναρη) και ο αντρας μου υδροχοος (24 γεναρη)

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Γεωργία μου τι ωραία τα νέα σου!! Πρωτοχρονιάτικο το μπουμπούκι!! Τώρα είσαι εντάξει? Για την ουρωλοιμωξη σου έδωσε αντιβιωση? Τελικά όμως ο προηγούμενος γιατρός σου έμαθε τι επαθες?

Κάθυ δεν χρειάζεται να ασχολησαι όσο δεν σε παίρνει εκείνη άλλο τόσο μην την παίρνεις κ εσύ!! Δεν είναι πάντα κακό αυτό κ αφου δεν είστε κ κοντά θα έχετε πάντα καλές σχέσεις γιατί όσο πιο κοντά τόση φθορά!! Να δούμε μόλις γεννήσεις αν θα συνέχιση να έχει αυτή τη στάση!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καθυ στην αδιαφορία εγώ απαντάω με αδιαφορία αλλά όπως και να έχει σε πληγώνει. Επικεντρώσου στο νινι και μη σε νοιάζει τίποτα!!!

Γεωργία τέλεια νέα!!! Φύλο είδατε?? Σκέφτομαι να πάω από βδομαδα που θα ειμαι 15η να το δω!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Kathie, είσαι του τηλεφώνου; Αν ναι, σε καταλαβαίνω! Εγώ βαριέμαι απίστευτα να μιλάω στο τηλ. και ειδικά με πεθερά, οπότε μια χαρά το βρίσκω. Ρωτάει η γυναίκα τον γιο της, μπορεί να μη θέλει να σε πρήζει. Αλλά όπως λένε και τα κορίτσια, μη σκας! Όλο και κπ αρνητικά θα έχουν, αν είναι μόνο αυτό είσαι μια χαρά.

Γεωργία, μπράβο σας! Θα σας αλλάξω πητ.

Βαλεντίνα, όντως το πολύ κοντά τα αλλάζει όλα, κι εγώ την ησυχία μου θέλω. Η καθημερινή τριβή δεν είναι καλή.

Φουντούκι, έτσι είναι, η πολλή αγάπη κάνει τα μωρά μας πλούσια! Και από τον καθένα παίρνουν άλλου είδους αγάπη, άλλη απ' τον μπαμπά, άλλη από παππού γιαγιά, όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά. Γι' αυτό και θα χρειάζεται μια ανοχή αλλά και όρια όταν αρχίσουν να λένε όλοι αυτοί τη γνώμη τους για το παιδί μας.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Δεν ειμαστε και πολυ του τηλεφωνου αλλα ενα τηλ.εστω για τα ματια του κοσμου μπορουσε να το κανει. Εδω ουτε με την μανα μου δεν μιλησε να της πει ενα με το καλο κατι.. Και ειναι και 13 χρονια μικροτερη απο την μανα μου.

Γεωργια μπραβο ρε κοριτσιιι!!!! Μπορει να ειναι και τοξοτακι το δικο σου!!!! Τυχερηηη!!!!! Ειμαστε υπεροχα παιδια τα τοξοτακιααα.... Εννοειται πως κανω πλακα.. Πρωτα γερο να ειναι θελουμε...

HmwTp3.png

Έτσι ακριβώς josephine μου!!

Κοριτσια να σας ρωτησω : έχετε υγρά ? Εγώ πολλά διάφανα από την αρχή της εγκυμοσύνης! Απλά συνεχίζουν και κάνω ντουζ 3 φορές την μέρα και από εσώρουχα με το κιλο!! Συγνώμη για την περιγραφή απλά επειδή βάζω κολπικά προγεστερόνη θέλω να δω μήπως είναι από την κρέμα ή είναι φυσιολογικά?

Επίσης το εντερακι μου έχει στρώσει κ φοβάμαι μήπως ή δυσκοιλιότητα είναι ένδειξη εγκυμοσύνης και τώρα κάτι πάει στραβά!!

Χαχαχαχαχαχα είμαι μάλλον τρελή!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Περίμενε να μπει ή josephine να σου εξηγήσει γιατί εγώ δεν σκαμπαζω!!

Αχ εντάξει είχα διαβάσει κάπου ότι είναι φυσιολογικά αλλά τόσο πολύ πια!! Με καθησυχάσες!

Ε ναι κάνε κ εσύ τικερακι να βλέπουμε που βρίσκεσαι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Εσένα ίσως να είναι και λίγο αυξημένα λόγω προγεστερόνης... ούτε για το εντεράκι να μην στεναχωριέσαι. Αν χτύπα ξύλο είναι κάτι να μας τύχει θα το καταλάβουμε από αλλού... Να λες πάλι καλά που έστρωσε και όχι να αγχώνεσαι!!!

HmwTp3.png

Κάθυ μου, καλά αυτό με το να πάρει τη μαμά σου είναι γαϊδουριά, δεν έχει δικαιολογία. Για το τικεράκι διάβασε μια σελίδα πιο πριν βήμα βήμα τα γράφω και αν έχεις κάτι που δεν καταλαβαίνεις πες μου. Να θυμηθείς στο τέλος που θα το χεις έτοιμο στο lillypie να πατήσεις bb/pseudo code για να σου βγάλει το σωστό λινκ να το κάνεις αντιγραφή-επικόλληση εδώ μέσα στο πλαίσιο υπογραφής!

Φουντούκι, κι εγώ έχω υγρά, όχι τόσα για να κάνω ντουζ αλλά πολλά για να αλλάζω εσώρουχα που λες κι εσύ! Μην αγχώνεσαι, αν δεν έχεις αίμα όλα είναι ρόδινα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...