Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα Αννα! Μην στεναχωριεσαι δεν παρεξηγω.

Θεανω καλως ηρθατε. Σε ποια περιοχη ειπαμε θα ειστε;;; Η βαφτιση ποτε ειναι;;;

Γεωργια περαστικα σου. Πως σε επιασε ρε κοριτσι;;; Για να καταλαβω π γιατρος σου ειναι στο ελενα και του ειπες οτι θα πας στο ελενα και δεν ενδιαφερθηκε;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Αννα! Μην στεναχωριεσαι δεν παρεξηγω.

Θεανω καλως ηρθατε. Σε ποια περιοχη ειπαμε θα ειστε;;; Η βαφτιση ποτε ειναι;;;

Γεωργια περαστικα σου. Πως σε επιασε ρε κοριτσι;;; Για να καταλαβω π γιατρος σου ειναι στο ελενα και του ειπες οτι θα πας στο ελενα και δεν ενδιαφερθηκε;;;

Καλημέρα, Kathie!

Τον παλιό γιατρό της εννοεί.

Εσύ πώς είσαι;

Καλά, τώρα διάβασα τα λάθη απ' τα τάμπλετ και τα κινητά, έχω λιώσει!!! Μια οι μπουνιές, μια η Ανδρουλάκη :mrgreen:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κούκλες!!

Εριξα έναν ύπνο άλλο πράγμα!! Ναι το ξέρω Βαλεντίνα ότι με τον τοξότη ταιριαζουμε κ όπως λέει κ ή Κάθυ δεν είναι κ πολύ της δεσμεύσεις αλλά γίνονται μια χαρά οικογενειαρχες όταν παντρευτούν!! Αλήθεια σας λέω και οοοοχιιιι να το παινευτω αλλά είναι το μωρό μου ο άντρας που θα ήθελαν όλες να είχαν!! Δουλεύει, μαγειρεύει, διαχειρίζεται τα οικονομικά τέλεια, με τα δωράκια του, με τις ζουζουνιες του ολο χάδια θέλει, ΧΙΟΥΜΟΡ που να χτυπιεσαι άλλωστε έτσι τον γνώρισα κ με τράβηξε, σπιτογατος δεν φεύγει χωρίς εμενα( δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό θα δείξει) έχουν πολλά καλά τα τοξοτακια!! ( κ οχιιιι μην νομίζετε ότι τον προξενευω μετά από τέτοια ανάλυση χαχαχαχαχαχα)

Josephine κ εμένα οι παππούδες υδροχοοι οι δύο από τους 4 !!

Γεωργία μου τι περιπέτεια κ αυτή!!!! Περαστικά σου κοπέλα μου εύχομαι να ξεμπερδεψεις σύντομα!! Ή αλήθεια είναι ότι πριν την εγκυμοσύνη παθαινα συνέχεια ουρωλοιμωξεις κ ήταν κ ο φόβος μου με το που έμεινα έγκυος μην χρειαστεί να πάρω αντιβιωση!! Πολύ νερό πινω κ ελπίζω να μην με πιάσει ! Απ ότι διάβασα είναι από τις ορμόνες!!

Καλώς ήρθατε Θεανώ κ με το καλό ή βάπτιση της μικρής σου!! Εύχομαι να περάσετε τέλεια κ ξεκούραστα!!

Άννα μια χαρα το τικερακι σου!! Τώρα για τις λάθος μέρες δεν ξέρω πως τις βγάζει έτσι από κάτω αλλά οι εβδομάδες μια χαρά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα,

Η βάφτιση είναι την Κυριακή αλλά δεν τα έχουμε ετοιμάσει όλα ακομα. Αννα μου είμαι γεννημένη στις 6 ιανουαριου οπότε μάλλον έχουμε διαφορετικό ωροσκόπο.

Ζοσεφίνα μου έχεις δικιο ότι οι ταυροι είναι οικογενειάρχες αλλα τα υπολοια που λες εξαρτώνται από τον άνθρωπο. Ο άντρας μου είναι αυστηρός και δεν εκδηλώνει αισθήματα του ευκολα. Είναι δουλεια σπίτι και αγαπάει την οικογενεια του αλλα δεν θα κατσει να μαγειρεψει ουτε να καθαρίσει τίποτα. Μόνο τα ψώνια κάνει και να κάτσει με τα παιδια.

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Φουντούκι μου φρέσκο, καλημέρα!

Θεανώ μου, τώρα κατάλαβα ότι ήρθατε για βάφτιση, καλοφώτιστη η κόρη σου, με το καλό κι οι άλλες ετοιμασίες. Εντάξει, κουβέντα να γίνεται με τα ζώδια, ο χαρακτήρας είναι που καθορίζει τα περισσότερα. Εμένα βοηθάει πολύ, τα κάνει σχεδόν όλα για την ακρίβεια, τον έχει μάθει η πεθερά μου εξαιρετικά. Μου έμαθε και αρκετά από μαγείρεμα. Είναι και πολύ τρυφερός, αλλά έτσι είμαι κι εγώ, οπότε δεν ξέρω αν ο ένας παρασύρει τον άλλο, πάντως γενικώς είναι της περιποίησης και του σεβασμού. Γι' αυτό και δεν αντέχει γκρίνια και προσβολές ούτε λίγο. Εξοργίζεται.

Για τους υδροχόους πάντως εγώ τα θεωρώ λίγο ιδιαίτερα ζώδια αν κρίνω από παππούδες (άντρες) που είναι καλλιτεχνικοί αλλά εσωστρεφείς και ιδιότροποι. Απ' την άλλη η μαμά μου που είναι υδροχόος είναι πολύ της τρυφερότητας, αγκαλιάς, δοτικός άνθρωπος, πάντα ευδιάθετος και αισιόδοξος κι ελπίζω να πάρει αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά και το μωράκι μου. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εγώ κι ο άντρας μου! Εσύ, φουντούκι, για πες εμπειρία από υδροχόους της οικογένειας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Έτσι όπως το ειπες ιδιότροπος κ εσωστρεφής εμένα είναι ο μπαμπάς μου κ ή πεθερά μου!! Ή πεθερά μου είναι πολύ υπομονετική σαν γυναίκα και πολύ της φροντίδας δεν ξέρω αν της ταιριάζει το ζώδιο της πάντως προς το παρόν δεν έχω δει ιδιοτροπίες της!! Ο μπαμπάς μου απ την άλλη είναι ιδιότροπος κ εσωστρεφής αλλά κ πολύ προστευτικος και αγαπησιαρης! Πάντως στον περίγυρο που με ρωτάνε ποτέ με το καλό και τους λέω Φεβρουαρίου μετά αρχίζουν Υδροχόος πολύ ιδιότροπος είναι και περίεργοι θέλει πολύ υπομονή και ένα σωρό αλλά!

Κ εγώ αυτό πιστεύω που ειπες ότι είναι στον χαρακτήρα και τι ερεθίσματα έχει ο καθένας από το μεγάλωμα του!! Εμείς θα διαμορφωσουμε τους χαρακτήρες των παιδιών μας από αυτά που θα λαμβάνουν από μας κ τις δικές μας συμπεριφορές!! Πάντως είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί μπορεί να είναι υπέροχο συναίσθημα αλλά ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη!!

Εγώ είμαι πολύ ήρεμη κ υπομονετική γενικά κ αυτό κ ο άντρας μου δεν μαλωνουμε σχεδόν ποτέ κ αυτό κάνει πολλούς να μας ζηλευουν!!

Πάντως αυτό που ειπες για την πεθερά σου θα συμφωνησω απόλυτα κ εμένα ή πεθερά μου του έμαθε παρά πολλά!! Κ πιστεύω οτι πρέπει να την ευγνωμωνω σε όλη μου τη ζωή!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα,

Η βάφτιση είναι την Κυριακή αλλά δεν τα έχουμε ετοιμάσει όλα ακομα. Αννα μου είμαι γεννημένη στις 6 ιανουαριου οπότε μάλλον έχουμε διαφορετικό ωροσκόπο.

Ζοσεφίνα μου έχεις δικιο ότι οι ταυροι είναι οικογενειάρχες αλλα τα υπολοια που λες εξαρτώνται από τον άνθρωπο. Ο άντρας μου είναι αυστηρός και δεν εκδηλώνει αισθήματα του ευκολα. Είναι δουλεια σπίτι και αγαπάει την οικογενεια του αλλα δεν θα κατσει να μαγειρεψει ουτε να καθαρίσει τίποτα. Μόνο τα ψώνια κάνει και να κάτσει με τα παιδια.

Πάντως, αυτό που λες για τον άντρα σου και τις δουλειές, η μεγάλη πλειοψηφία έτσι είναι. Αν είναι οικογενειάρχης και κάνετε καλή συντροφική παρέα αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Οι γυναίκες πάντα φορτώνονται τα περισσότερα (και δεν λέω ότι είναι σωστό), απλώς είναι ο κανόνας δυστυχώς και η γκρίνια επίσης δυστυχώς δεν λειτουργεί στους άντρες καθόλου. Κι αν κάνει τα ψώνια είσαι τυχερή! Εμένα βαριέται τα ψώνια, στο σούπερ τρέχει στα γρήγορα με βάση τη λίστα, εγώ θέλω να τα χαζεύω με την ησυχία μου κι έτσι πάω εγώ και χαζεύω κάνα 2ωρο και έρχεται και μου τα κουβαλάει επάνω.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ναι αυτό με το σούπερ μάρκετ ΑΧ ότι γράφει ή λίστα γρήγορα γρήγορα ενώ όταν είμαι εγώ όλο περιττά και χαζα είμαι!! Αυτός μπορεί να πάρει κ κάτι εκτός λίστας αλλά θα είναι κάτι φαγώσιμο!! Χαχα εγώ είμαι πολύ σπατάλη!! Αυτό έχει δουλέψει πολύ μαζί μου και πιστεύω τα κατάφερε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα Josephine και Βλεντίνα!!!! Κι εμένα ο άντρας μου έρχεται λίγο πιο ανατολίτης... Καλός χρυσός δεν λέω αλλά κατσαρόλα δεν πιάνουμε όχι για να μαγειρέψουμε αλλά ούτε για να ζεστάνουμε φαί... Βέβαια όσο δεν δουλεύω και δεν έχω καμιά άλλη δουλειά να κάνω δεν με ενοχλεί και τόσο. Αλλά στο σούπερ κορίτσια ειμαστε το ανάποδο. Αυτός είναι ο σπάταλος και εγώ η μαζεμένη..χαχαχαχαχα.. Κι εμένα ο πεθερός μου είναι υδροχόος. Καλός και ήσυχος άνθρωπος αλλά με μπόλικο πείσμα. Το πείσμα νομίζω πως το συνάντησα σε όσους υδροχόους γνώρισα.

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Έτσι όπως το ειπες ιδιότροπος κ εσωστρεφής εμένα είναι ο μπαμπάς μου κ ή πεθερά μου!! Ή πεθερά μου είναι πολύ υπομονετική σαν γυναίκα και πολύ της φροντίδας δεν ξέρω αν της ταιριάζει το ζώδιο της πάντως προς το παρόν δεν έχω δει ιδιοτροπίες της!! Ο μπαμπάς μου απ την άλλη είναι ιδιότροπος κ εσωστρεφής αλλά κ πολύ προστευτικος και αγαπησιαρης! Πάντως στον περίγυρο που με ρωτάνε ποτέ με το καλό και τους λέω Φεβρουαρίου μετά αρχίζουν Υδροχόος πολύ ιδιότροπος είναι και περίεργοι θέλει πολύ υπομονή και ένα σωρό αλλά!

Κ εγώ αυτό πιστεύω που ειπες ότι είναι στον χαρακτήρα και τι ερεθίσματα έχει ο καθένας από το μεγάλωμα του!! Εμείς θα διαμορφωσουμε τους χαρακτήρες των παιδιών μας από αυτά που θα λαμβάνουν από μας κ τις δικές μας συμπεριφορές!! Πάντως είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί μπορεί να είναι υπέροχο συναίσθημα αλλά ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη!!

Εγώ είμαι πολύ ήρεμη κ υπομονετική γενικά κ αυτό κ ο άντρας μου δεν μαλωνουμε σχεδόν ποτέ κ αυτό κάνει πολλούς να μας ζηλευουν!!

Πάντως αυτό που ειπες για την πεθερά σου θα συμφωνησω απόλυτα κ εμένα ή πεθερά μου του έμαθε παρά πολλά!! Κ πιστεύω οτι πρέπει να την ευγνωμωνω σε όλη μου τη ζωή!!

Καλημέρα Josephine και Βλεντίνα!!!! Κι εμένα ο άντρας μου έρχεται λίγο πιο ανατολίτης... Καλός χρυσός δεν λέω αλλά κατσαρόλα δεν πιάνουμε όχι για να μαγειρέψουμε αλλά ούτε για να ζεστάνουμε φαί... Βέβαια όσο δεν δουλεύω και δεν έχω καμιά άλλη δουλειά να κάνω δεν με ενοχλεί και τόσο. Αλλά στο σούπερ κορίτσια ειμαστε το ανάποδο. Αυτός είναι ο σπάταλος και εγώ η μαζεμένη..χαχαχαχαχα.. Κι εμένα ο πεθερός μου είναι υδροχόος. Καλός και ήσυχος άνθρωπος αλλά με μπόλικο πείσμα. Το πείσμα νομίζω πως το συνάντησα σε όσους υδροχόους γνώρισα.

Kι εγώ αυτά που λέτε για τους άντρες υδροχόους τα έχω συναντήσει, πεισματάρηδες, άτεγκτης ηθικής και δοτικοί μπαμπάδες, αλλά και λίγο ιδιότροποι. Οι γυναίκες μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τους άντρες! Και μένα μου λένε για ιδιοτροπίες όταν το ακούνε για το μπεμπάκι μου, αλλά τους γράφω! Κι εμένα ο μπαμπάς μου και ο πεθερός μου πολύ προστατευτικοί, υπερπροστατευτικοί σε σημείο κουραστικό. Βέβαια παίζει ρόλο κι ότι είναι πια σχετικά μεγάλοι.

Kathie μου, εσύ δεν έχεις πει ότι ο άντρας σου δουλεύει 10-11 ώρες; Ε, τι να κάνει άλλο ο άνθρωπος! Μόνο κατανόηση να δείχνει αρκεί μετά από τόσες ώρες δουλειά! Και μη νομίζεις ότι είναι λίγο αυτό, δεν είναι αυτονόητο και δεν το κάνουν όλοι, να αναγνωρίζουν εννοώ ότι κάνεις κι εσύ τόσα πράγματα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εσείς ρε κορίτσια με τις πεθερές που έμαθαν στους άντρες σας να κανουν δουλειές,δεν μου τις στέλνετε και κατα δω???Εμένα η δικιά μου μη δει το γιόκα της να κάνει δουλειά!!Οκ λέει αν η γυναίκα δουλεύει,να βοηθήσει ο άντρας,αλλά αν οχι να κάνει εκείνος δουλειές!Να βάλει απλά ένα χεράκι!!Ευτχυχώς στον άντρα μου αρέσει η καθαριότητα γενικά και του αρέσει να κάνουμε μαζί δουλειές!Ο καιμένος όταν του αναθέσω να κάνει κάτι χαίρεται!Τις προάλλες τον έβαλα να καθαρίσει το φούρνο...και όταν τελείωσε και του είπα καλέ τόσο καθαρός ούτε όταν τον πείραμε δεν ήταν μου λέει ναι έχεις δίκιο...νομίζω ότι καθάρισε καλυλτερα από κάθε άλλη φορά και καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι!!Με τον μικρό βέβαια δεν βοηθούσε τόσο όσο ήταν ακόμα μωράκι...δεν τον έχει αλλάξει ποτέ και δεν πρόκειται και να το κάνει...δεν μπορεί ούτε να είναι μπροστά όταν τον αλλάζω!Τώρα όμως που μεγάλωσε του αρέσει να τον κρατάει και να περνάνε χρόνο μαζί..κάθε απόγευμα μόλις σχολάσει τον παίρνει βόλτα και παίζουν...βλέπετε τώρα αρχίζει και η ηλικία που κάνουν αυτά τα χαζούλικα αντρικά παιχνίδια και ο μικρούλης τρελαίνεται!!Να σας πω...εσεός με τις πεθερές σας πώς τα πάτε??

5cPOp3.png

Θίγετε με τις δουλειές ευαίσθητο θέμα. Η πεθερά μου ευτυχώς είναι σύμμαχος προς το παρόν γιατί με τις πεθερές πότε δε ξέρεις κρατάς μικρό καλάθι. Εμείς είμαστε η εξής περίπτωση. Φέτος επειδή δε δουελυε τα έκανα όλα ως και τον καφέ του πήγαινα γιατί δεν μπορώ να κάθομαι η αδράνεια μπορεί να με τρελάνει. Τώρα τα δεδομένα άλλαξαν... Αλλά καλομαθε η γριά στα σύκα!!! Προχθές έριξα γερό ματς τα είπα χύμα (μου βγήκε το κριαρισιο). Γενικά είναι αντιδραστικος έτσι για να μου τη σπάει εκείνη την ώρα. Χθες έπλυνε πιάτα έφτιαξε κεικ(κάνει ωραία γλυκά από χομπι) σήμερα σκούπισε σφουγγάρισε έβαλε κουβέρτα στο πλυντήριο γιατί γύρισε νωρίτερα από τη δουλειά. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να ξεχεστεις άγρια.

Έχει απορροφηθεί κι αυτό το διάστημα με το τι γίνεται πολιτικά και είναι τηλεόραση και κινητό να παίζει παιχνίδια να ξεχνιέται. Όμως μεσιε θέλω και γω να ξεχαστω. Να σταυρωσω και γω τα χέρια και να σκουλικιασουμε. Ένας να είναι σκεπτικιστης και ένας μακακας να τα κάνει όλα που δεν μπορει και όλα δεν γίνεται!!! Και δεν είμαι τύπος της γκρίνιας γιατί και αυτός δεν την αντέχει και γω τη βαριέμαι. Θα το πω μια δυο ευγενικά και περιμένω αντιδράσεις αν δε δω μαζεύω μαζεύω και γίνομαι ένας κριαρισιος ταύρος!!!!

Ουφ τα είπα και ξεθυμανα!!!!!!!

AoL1p3.png

Άννα μου, για τις πεθερές θα σου πω τη γνώμη μου: κι οι πεθερές μανάδες είναι! Τι εννοώ, η μαμά μου, που έχει μόνο εμένα, με έχει κακομάθει τόσο πολύ με όλα στο χέρι και με κακομαθαίνει ακόμα που αν είχε γιο θα τον έκανε πασά κι η νύφη της θα της τα 'χε φυλαγμένα! Εγώ το απολαμβάνω και επειδή είμαι δραστήρια δουλειές κάνω παρ' όλα αυτά, αλλά γι' αυτόν τον λόγο εκτιμώ δυο και τρεις φορές την πεθερά μου που έμαθε έτσι τον άντρα μου. Τη βοηθάει και την ίδια και τον πατέρα του και τώρα κι εμένα.

Τώρα για τις πεθερές, ρε κορίτσια, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια γιατί οι άνθρωποι με αγαπάνε και με προσέχουν, τα πάμε καλά. Πώς γίνεται όλες να τα πηγαίνουν καλά με τις μανάδες τους και με τις πεθερές όχι, που είναι μανάδες κι αυτές, δεν ξέρω. Τι στο καλό, σαν μανάδες είναι καλές, σαν πεθερές όχι; Μάλλον είναι που είναι ξένοι εντός εισαγωγικών και οι προσβολές εκατέρωθεν δεν συγχωρούνται. Ενώ με τους γονείς σου και να τσακωθείς όλα σ' τα συγχωρούν.

Εγώ δεν έχω τρελές απαιτήσεις απ' τα πεθερικά μου, γι' αυτό και είμαι υπερευχαριστημένη μαζί τους. Για την ώρα όμως! Αλλά δεν είμαι και με το δίκανο να ψάχνω τα αρνητικά τους.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμένα ή πεθερά μου σηκώνει παρατήρηση έχω το ελεύθερο να της λέω πράγματα που με ενοχλούν δεν αντιδράει ποτέ κ αυτή όμως μπορεί να μου μηλισει άνετα! Στον άντρα μου ποτέ δεν λέω για την μαμά του ότι έχω να πω το λέω σ εκείνη χωρίς όμως να την μαλωνω ούτε θα την στεναχωρω έχω τον τρόπο μου!! Κ στην τελική μαμά του είναι κ δεν θέλω να τον στεναχωρω! Επίσης κ με τον πεθερό μου το ίδιο!! Γενικά με προσέχουν τώρα ειδικά μου μαγειρεύει ότι θέλω ότι ώρα μου καπνισει έρχεται μου βάζει τα πληντυρια μου απλώνει σιδερωνει τα πάντα όλα!! Αυτό που ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει είναι ότι επειδή μένουμε πάνω κάτω έρχεται ότι ώρα της καπνιζει δεν λέω θέλει παρέα αλλά κ εγώ ώρες ώρες δεν θέλω !! Σκέφτομαι μόλις έρθει το νινι ότι θα έρχονται συνεχεια εντάξει δεν λέω πρώτη φορά παππούδες χαρά μεγάλη έχουν από τώρα σκέφτονται τα κρεβατακια το καλαθάκι που θα πάρουμε αλλά σκέφτομαι ότι θα θέλω χρόνο μόνο !ε το μωρακι κ τον άντρα μου!! Νομίζω θα τα βρούμε κ εκεί χωρίς να την στεναχωρησω θα της το φέρω όταν έρθει ή ώρα!! Εξάλλου κάπου διάβασα ότι τα μωρακια δένονται πολύ κ με την γιαγιά κ με τον παππού ! Περνώ παράδειγμα από μένα που μέχρι τρίτη γυμνασίου κοιμομουν στην γιαγιά μου !!κολλημένη!!

Πάντως θεωρώ ότι από την αγάπη δεν έπαθαν τα μωρακια τίποτα!!

Κ δεν είναι γυναίκα που θα μου πει κάνε αυτό κάνε εκείνο!! Το μωρο θα τρώει κ θα μεγαλώνει με τις συμβουλές του παιδιάτρου κ τις δικές μας!! Κ μην ξεχνάμε κορίτσια ότι ή πεθερές μας είναι ο λόγος της ύπαρξης του αντρουλη μας κ πως κάποτε θα γίνουμε κ εμείς πεθερές !! Απλά θέλει τρόπο κ συνενόηση με τον άντρα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...