Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Φουντουκακι σε ενημερώνω με τον άντρα σου ζωδιακα

ταιριαζεται απόλυτα. Και γω ταίριαζω και με τους δύο σας. Κριοι λέοντες τοξότες είμαστε της φωτιάς και ταιριάζουμε.

Ο άντρας μου είναι ζυγός. Είμαστε εντελώς απέναντι αστρολογικα λένε και αλληλοσυμπληρωνομαστε. Έχει ωροσκόπο ιχθυ. Ιχθύς ήταν η μαμά μου ψυχουλες καλλιτεχνικες φύσεις και λίγο στον δικό τους κόσμο με την καλή την έννοια που λένε.

Εγώ είμαι φωτιά και αέρας αν με τσατισει γίνομαι πύραυλος το ίδιο και εκεινος αλλά το ξεχνάμε στο λεπτό. Πχ. Μπορεί να φωνάξουμε και μετά από 5' λεπτά λεμε πάμε καμιά βόλτα??? Οσους αιγοκερους ξέρω έχουν στόχους πάντως...για να δούμε τα σπόρια μας αν θα με επαληθευσουν

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ είμαι λέων κ ο άντρας μου τοξοτης ωροσκοπο δεν ξέρω αλλά το μωρακι σίγουρα υδροχοακι!! Δεν ξέρω καθόλου για Υδροχόο χαρακτηριστικά!!

Οι Υδροχόοι έχουν και αυτοί το καλλιτεχνικό είναι εσωστρεφεις αν και στον κόσμο δεν το δείχνουν και είναι καλλιτεχνικες φύσεις οι περισσότεροι από αυτούς. Είναι σαν το νερό που γουστραει... Μοιάζουν με τους ιχθεις σε αρκετα

AoL1p3.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!Ελπίζω αυτή τη φορά να το κανα το τικεράκι σωστά!!

Τι έγινε??Μπήκε η Λίτσα Πατέρα στην παρέα μας??Βαλεντίνα μου πολύ ενημερωμένη σε βρίσκω!!!Εγώ είμαι ψιλοάσχετη με τα ζώδια!!Είμαι αιγόκερως,ο άντρας μου ταύρος και ο μικρούλης μου ψαράκι!!Ωροσκόπους και τα σχετικά δεν έχω ιδέα!!

5cPOp3.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!Ελπίζω αυτή τη φορά να το κανα το τικεράκι σωστά!!

Τι έγινε??Μπήκε η Λίτσα Πατέρα στην παρέα μας??Βαλεντίνα μου πολύ ενημερωμένη σε βρίσκω!!!Εγώ είμαι ψιλοάσχετη με τα ζώδια!!Είμαι αιγόκερως,ο άντρας μου ταύρος και ο μικρούλης μου ψαράκι!!Ωροσκόπους και τα σχετικά δεν έχω ιδέα!!

Οι ταύροι είναι πιστοί και πολύ της οικογένειας δεν ξεπερνούν εύκολα την προδοσία είναι ήρεμοι γενικά αλλά μην τους δώσεις αφορμή να γίνουν ταύροι. Οι Αιγόκεροι δουλεύουν για τους στόχους τους είναι μεθοδικοι

Επιτέλους εμφανίστηκε το τικερακι σου!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα, είναι ανάλογα με τον κύκλο, βγάζει ό,τι θέλει, μη δίνετε σημασία!

Άννα μου, μπράβο!!! Πολύ όμορφο! Άννα, κι ο δικός μου άντρας ταύρος και πολύ της οικογένειας ο γλυκός μου!

Λοιπόν, Βαλεντίνα, πες και σ' εμένα! Εγώ παρθένος με ωροσκόπο ζυγό και ο άντρας μου ταύρος με ωροσκόπο τοξότη! Τώρα τους έβγαλα τους ωροσκόπους μας που σε πέτυχα! Εμένα μου βγαίνει πια ο ωροσκόπος μετά τα τριάντα σίγουρα, το έχω παρατηρήσει! Κατά τ' άλλα, το μωρό μας υδροχοάκι και υδροχόοι είναι οι 3 παππούδες του απ' τους 4.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Χαμος εγινε με τα ζωδια.. Και οι αιγοκεροι ειναι πολυ της οικογενειας και εργατικοι. Καπου ειχα βρει ενα αρθρο πως ειναι τα ζωδια οταν ειναι μωρα αλλα δεν το θυμαμαι. Αν το ξαναβρω θα το αναρτησω. Εμεις οι τοξοτες παντως κανονικα δεν ειμαστε και πολη της δεσμευσης απο οτι λενε. Γι'αυτο μπραβο σε εσας που καταφερατε να μας κουκουλωσετε...

HmwTp3.png

Καλημέρα κορίτσιααααα!!!Ωχ ναι Βαλεντίνα....τώρα το είδα...εεε τουλάχιστον τις εβδομάδες τις πέτυχε!!Ό,τι να ναι!!

Καλημέρα josephine!!!

Πώς βρίσκετε τους ωροσκόπους??Πείτε και σε μένα την άσχετη!!

Σήμερα έχει τραγική ζέστη!!Πρωί ακόμα και έχουμε ήδη σκάσει!!Σήμερα λέω να πάω να κάνω ένα μπανάκι επιτέλους!!Δεν ξέρω γιατί,αλλά φοβάμαι!!

5cPOp3.png

Καλημερα κοριτσια μου ελπιζω να ειστε ολες καλα!! Δεν εχω προλαβει ακομα να διαβασω τα νεα σας! Ετρεχα εχθες στα επειγοντα απο πονο στην κοιλια αφορητο και τελικα ουρολοιμωξη.. εντωμεταξυ ο γυναικολογος μου ενω τον πηρα τηλ οτι θα παω στο Ελενα μονο που δς μου ειπε και εμενα τι μου το λες..οποτε τωρα βρισκομαι στο ελενα και περιμενω τον καινουριο γυναικολογο, τον Σουλο. Ελπιζω να ειναι καλος αν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

να μια και εγώ από την Ελλάδα επιτέλους. Τι κάνετε πως είστε? Βλέπω έχετε προχωρήσει πολύ.

Αννουλα και εγώ είμαι εγώκαιρος με τον αντρα ταυρο, είδες συμπτωση? Πότε έχεις γενεθλεια?

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Καλημερα κοριτσια μου ελπιζω να ειστε ολες καλα!! Δεν εχω προλαβει ακομα να διαβασω τα νεα σας! Ετρεχα εχθες στα επειγοντα απο πονο στην κοιλια αφορητο και τελικα ουρολοιμωξη.. εντωμεταξυ ο γυναικολογος μου ενω τον πηρα τηλ οτι θα παω στο Ελενα μονο που δς μου ειπε και εμενα τι μου το λες..οποτε τωρα βρισκομαι στο ελενα και περιμενω τον καινουριο γυναικολογο, τον Σουλο. Ελπιζω να ειναι καλος αν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια!

Περαστικά σου Γεωργία μου, τι έπαθες από τι? Κορίτσια μηπως δεν κανει να κάνουμε μπάνιο στην θάλασσα? Γεωργία είσαι παντρεμένη με πολιτικό γαμο? Από ότι θυμάμαι έχεις προετοιμασιες για τον γαμο σου τον Σεπρεμβρη

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Βρε Γεωργία μου περαστικά!!Είμαστε λίγο επιρεπείς στην ουρολοίμοξη κατά την εγκυμοσύνη!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον νέο σου γοατρό!!!

Θεανώ μου τι κάνετε???Καλώς ήρθετε!!!Πώς περνατε??Εμένα μου είπε ο γιατρός μου να πηγαίνω θάλασσα απλά να αλλάζω μαγιώ μόλις βρω!Και όχι σε αμμο...τα κλασικά δηλαδή!Και απ ότι έχω διαβασει δεν έχω δει να απαγορεύεται η θάλασσα!!Ε δεν γίνεται να σκάσουμε κιόλας μωρέ!!Εγώ έχω γενέθλια 16 Ιανουαρίου!!Μη μου πεις πως κι εσυ τότε έχεις!!

5cPOp3.png

Θεανώ, καλώς ήρθες!!!

Έχουμε πολλές άντρες ταύρους τελικά! Χρυσά παιδιά!

Η καθαρή θάλασσα είναι ευεργετική για την εγκυμοσύνη, η καλύτερη γυμναστική! Εμένα ο γυναικολόγος τη συστήνει, δεν την επιτρέπει απλώς.

Γεωργία, περαστικά! Νερό πολύ χρειάζεται για να προλαμβάνεις την ουρολοίμωξη. Καλός είναι ο σούλος, θα σε κάνει περδίκι.

Άννα, για ωροσκόπο εγώ βρήκα ένα σάιτ που λέει να υπολογίσεις ωροσκόπο και έβαλα ημερομηνίες και μου τα έβγαλε. Άννα, σε ζηλεύω γιατί εκεί στο νησί θα έχετε σίγουρα τέλειες παραλίες για μπανάκια.

Βαλεντίνα, φουντούκι, ξυπνήστεεεε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...