Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Έχω ξεφύγει λίγο αλλά πάμε βήμα βήμα σεμνά και ταπεινά!! Όλο μου μπαίνουν ιδέες μην έφαγα τίποτα απέξω τοξικό γιατί με είχε πιάσει λύσσα για πίτουρα το α'τριμηνο έτρωγα στάνταρ ένα κάθε βδομάδα. Μια φίλη μου έριξε και υγρή ψειροσκονη στα λουλούδια μου και βγήκαμε μετά από καμιά ώρα στο μπαλκόνι. Σε εστιατόριο πριν καιρό τους είπα καλοστημένη η χοιρινη μπριζόλα και ήταν ως ένα σημείο που είχα ξεθαρρεψει αφού την έβλεπα καλή και ήταν ροζ και έφαγα ένα μικρό κομμάτι... Ααααχχχχ!

Άννα άθλος να παλεύεις με μικρο παιδί εγκυμοσύνη και ζεστή!!! Γιατί έτσι το τικετακι?? Εγώ ακολούθησα τα Βήματα της JO και τσακ μπαμ το έφτιαξα!!

Κάθυ κάνε και εσύ τικετακι να μετριομαστε όλες. Έναν ολόκληρο χειμώνα πως θα τον βγάλουμε????

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια το δικό μου τικεράκι θα με τρελάνει!!Το έχω κάνει ένα σωρό φορές και πάλιέτσιμου το βγάζει...δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω και δεν μπορω να καταλάβω γιατί!!

Άννα μου, δεν σου βγαίνει σωστά γιατί στο τελευταίο βήμα όταν έχει ολοκληρωθεί το τικεράκι σου δεν επιλέγεις bb/pseudo code, επίλεξε αυτό που σου γράφω και μετά κάνε το αντιγραφή-επικόλληση εδώ στο πλαίσιο υπογραφής όπως κάνεις και τώρα!

Αντε ειπα να το διορθωσω τωρα ...Για να δουμε τι εκανα

Ωραίο, Βαλεντίνα! Ήθελα να σου πω να μην ανησυχείς, εγώ πριν την εγκυμοσύνη έτρωγα όλα τα κρεατικά τα μοσχαρίσια μισοψημένα και τα ψαρικά και όλα και δεν έχω ακόμα αντισώματα στο τοξόπλασμα. Οπότε είναι στατιστικά απίθανο να κόλλησες από λίγο ροζάκι, μην αγχώνεσαι. Απλώς να το αποφεύγεις όσο γίνεται.

Αυτά τα σεμινάρια πως γίνονται josephine? Μπαινει ς κ διαβαζεις? Είναι δωρεάν απ ότι κατάλαβα!!

Όχι, πρέπει να μπορείς εκείνη την ώρα που έχει προγραμματιστεί το σεμινάριο να παρακολουθήσεις το βίντεο ζωντανά και μπορείς να κάνεις και ερωτήσεις στη μαία τους μέσω Chat. Το έκαναν άλλες κοπέλες από εδώ που ξέρω και ρωτούσαν, τους έλυναν απορίες κλπ. Εγώ δήλωσα για ανώδυνο τοκετό νομίζω για αρχή, για να δω πώς είναι, γιατί δεν προλαβαίνω κιόλας, είμαι τις περισσότερες φορές δουλειά. Αλλά όταν κάτσω θα κάνω και τα υπόλοιπα. Επαναλαμβάνονται συχνά, δωρεάν είναι.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Αχ Βαλεντίνα τι ζώδιο είσαι? Κ εγώ σκέφτομαι ακραία ώρες ώρες!! Χαχαχαχαχαχα θα λαλησουμε!! Μην φοβάσαι για το μπριζολακι τίποτα δεν θα έγινε!! Εγώ σκέφτομαι στην Ιαπωνία οι γυναίκες όταν είναι έγκυες δεν τρώνε σούσι? Που είναι ωμά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ναι μπουκια ήθελα να πω μπαίνω και εγώ από κινητό βαριέμαι το υπολογιστή... Για το τικερακι πρέπει να ναι σε μορφή UBBCode and BB Code κάνεις αντιγραφή και επικόλληση και βουαλα... :) εγώ τρελαίνομαι να τρώω κινέζικο γιαμ γιαμ πάντως το μωράκι μου τρελαίνεται για σοκολάτες από τώρα. Η αδερφή μου (που έχει μια κορη) λέει προκαλεί δυσκοιλιοτητα και να την αποφεύγω

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Ax, εγώ έφαγα αυτή τη φασολάδα που σας έλεγα ότι είχα πεθυμήσει! Ε, μέγα λάθος!!! Είμαι σα να έχω καταπιεί ένα μπαλονάκι αυτή τη στιγμή!

Jo θα νιώθεις έτσι γιατί το εντερακι μας πάει πολύ σιγά δοκίμασε πες μια σόδα ένα αναψυκτικό δεν πειράζει η υπέρ κατανάλωση είναι που πειράζει.. :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Jo θα νιώθεις έτσι γιατί το εντερακι μας πάει πολύ σιγά δοκίμασε πες μια σόδα ένα αναψυκτικό δεν πειράζει η υπέρ κατανάλωση είναι που πειράζει.. :)

Θα το δοκιμάσω, κορίτσι μου, γιατί υποφέρω! Τι κακό να κάνει, σαν αυτό που νιώθω τώρα, ότι θα εκραγώ, δεν νομίζω.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κορίτσια το δικό μου τικεράκι θα με τρελάνει!!Το έχω κάνει ένα σωρό φορές και πάλιέτσιμου το βγάζει...δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω και δεν μπορω να καταλάβω γιατί!!

Ανδρουλάκη όταν ολοκλήρωσης όλα τα βήματα σου βγάζει

Ticker code snippets

Your ticker

To start using your ticker: Click on the links below for code snippets and helpful advice.

For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus

Email Signatures: AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla, Thunderbird • Opera Mail • Outlook • Yahoo! • Webmail • Windows Mail

Forum signatures: HTML • Babycenter • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Desktop Widgets: HTML file • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 & Vista Gadget

For mobiles: Add to Android • Add to iPod / iPhone / iPad

Εσύ πρέπει να πας στο

Forum signatures:

Και να επιλέξεις UBBCode and BB Code

Θα δεις ένα κείμενο στην παρακάτω μορφή.

url=http://lilypie.com]tyg6p2.png[/url]

Θα το κάνεις αντιγραφή επικόλληση στην υπογραφή. Εκεί που βγάζει ένα πλαισιο να γράψεις. Δοκίμασε καμία δέκα φορές εγώ έτσι τα κατάφερα :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Αννουλακι όταν ολοκλήρωσης όλα τα βήματα σου βγάζει

Ticker code snippets

Your ticker

To start using your ticker: Click on the links below for code snippets and helpful advice.

For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus

Email Signatures: AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla, Thunderbird • Opera Mail • Outlook • Yahoo! • Webmail • Windows Mail

Forum signatures: HTML • Babycenter • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Desktop Widgets: HTML file • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 & Vista Gadget

For mobiles: Add to Android • Add to iPod / iPhone / iPad

Εσύ πρέπει να πας στο

Forum signatures:

Και να επιλέξεις UBBCode and BB Code

Θα δεις ένα κείμενο στην παρακάτω μορφή.

url=http://lilypie.com]tyg6p2.png[/url]

Θα το κάνεις αντιγραφή επικόλληση στην υπογραφή. Εκεί που βγάζει ένα πλαισιο να γράψεις. Δοκίμασε καμία δέκα φορές εγώ έτσι τα κατάφερα :)

Άτιμο διορθωτης σιχτιρ

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Θα το δοκιμάσω, κορίτσι μου, γιατί υποφέρω! Τι κακό να κάνει, σαν αυτό που νιώθω τώρα, ότι θα εκραγώ, δεν νομίζω.

Εύχομαι να νιώσεις καλά γρήγορα κορίτσι μου :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κλαιω με τα λαθη λογω κινητου!!!! Θα κανω κοριτσια.. Θα ανοιξω αυριο υπολογιστη να κανω... Αννιω χαθηκες, αλλα τι να κανεις;; Εσυ εισαι φουλ απασχολημενη..

Jo καλο κουραγιο!! Χωνευτικο ειναι και το μηλο..

Φουντουκι μιας που εθιξες τα ζωδια θα πω οτι ειμαι τοξοτης. Ο αντρας μου αιγοκερως. Και το νινακι μας το πιθανοτερο ειναι να ειναι αιγοκερακι! Για πειτε κι εσεις κοριτσια!!!

HmwTp3.png

Είμαι Κριός με ωροσκόπο δίδυμο. Και το νινι θα είναι αιγοκερος έχουμε να μπλέξουμε τα κέρατα μας.

Τις τελευταίες μέρες όταν τρώω πετρωνει το στομάχι μου... Πφφφφφ

AoL1p3.png

Κλαιω με τα λαθη λογω κινητου!!!! Θα κανω κοριτσια.. Θα ανοιξω αυριο υπολογιστη να κανω... Αννιω χαθηκες, αλλα τι να κανεις;; Εσυ εισαι φουλ απασχολημενη..

Jo καλο κουραγιο!! Χωνευτικο ειναι και το μηλο..

Φουντουκι μιας που εθιξες τα ζωδια θα πω οτι ειμαι τοξοτης. Ο αντρας μου αιγοκερως. Και το νινακι μας το πιθανοτερο ειναι να ειναι αιγοκερακι! Για πειτε κι εσεις κοριτσια!!!

Οπότε καλά είναι τα λάθη μου χι χι.. :Ρ

Εγω είμαι ιχθεις με ωροσκόπιο ιχθεις μιλάμε για σούπερ ανωμαλία και ο μέλλον άντρας μου κριος το πουλάκι μου και το νινι μας θα ναι υδροχοος λάθος εποχή έγινε η σύλληψη... Πρεπει να αρχίσω από νωρίς την εκπαίδευση του/της... Θα γίνω κακία πεθερά λέω χαχαχαχα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...