Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Φουντουκακι τρώω με το ζόρι λίγες μπουνιές για να πάρω το χάπι... Είσαι τυχερή φάε όσο μπορείς και γυμνασου με κολύμπι εχθές πήγα στις πισίνες το λάτρεψα δεν έβγαινα από το νερό. Είναι εσωτερικές με σκεπαστρω ούτε ήλιος ούτε αντηλιακά :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντίνα μου να είναι από την εγκυμοσύνη κάπου το διάβασα κ εγώ!! Μην ανησυχεις!! Εύχομαι να μην ξανά παρουσιάσεις αιμοραγία!! Είναι πάντως απ τις ορμόνες!!

Τανιου γελαω με τις μπουνιες μάλλον εννοεις μπουκιες!! Δεν με βλέπω να πηγαίνω για μπάνιο φέτος φοβάμαι!! Αλλά μόλις περάσει το τρίμηνο θα πηγαίνω για περπάτημα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντουκι ναι αυτα θελει. Απλα εδω επειδη ειμαστε μικρος δημος δεν θελουν δημοσιευση. Εκτος αν μου ζητησουν απο τον δικο μου δημο στην Θεσσαλονικη που θα παω να παρω την αδεια κ το πιστοποιητικο.

Γεια σου Τανιου.. Με γεια το τικερακιιι...

Αρχιζω να ζηλευω.. Θα κανω κι εγω....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα μου άμα τρέχει η μύτη αίμα γλυτώνεις το εγκεφαλικό μην βάζεις άσχημες σκέψεις. Χάρη σε εσένα το έφτιαξα και εγώ :)

χαχαχα Ναι μετα το σκεφτηκα και γω πως μαλλον τη σκαπουλαρα !!

κατι εκανα λαθος στο τικερ καθοτι ειμαι 13+5 , αρα θα μου προσθετε +3 σεοτι βλεπετε !!! ειπα και γω να το εκανα σωστα ???πφφφφ

AoL1p3.png

χαχαχα Ναι μετα το σκεφτηκα και γω πως μαλλον τη σκαπουλαρα !!

κατι εκανα λαθος στο τικερ καθοτι ειμαι 13+5 , αρα θα μου προσθετε +3 σεοτι βλεπετε !!! ειπα και γω να το εκανα σωστα ???πφφφφ

Για να βγαίνει 13+5 και να σου μετράει σωστά μπορείς να πας να ξανακάνεις το ίδιο τικεράκι και να βάλεις τελευταία περίοδο ακριβώς 3 μέρες πριν την ημερομηνία που έβαλες τώρα. Και ΠΗΤ την ίδια που έχεις και τώρα. Μεγειά! Μπήκες 2ο τρίμηνο, ε!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Για όποια ενδιαφέρεται έχει σεμινάρια διαδικτυακά η nutricia εδώ:

http://www.nutricia.gr/Pages/webinars

που βγαίνουν και καινούρια κάθε μήνα. Εγώ δήλωσα και περιμένω να δω πώς θα είναι. Έχω διαβάσει καλά σχόλια από άλλες μανούλες εδώ μέσα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Δεν το ξανακανω τωρα !!! μαλλον πατησα λαθος ημερομηνια ΤΕΡ ... θα το κανω αλλη στιγμη να εχω και κατι να κανω βρε παιδι μου...

Μπηκα μπηκα και η κοιλια πουθενα !!! Ανυπαρκτος...ετσιγια δειγμα ρε παιδακι μου !!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Για όποια ενδιαφέρεται έχει σεμινάρια διαδικτυακά η nutricia εδώ:

http://www.nutricia.gr/Pages/webinars

που βγαίνουν και καινούρια κάθε μήνα. Εγώ δήλωσα και περιμένω να δω πώς θα είναι. Έχω διαβάσει καλά σχόλια από άλλες μανούλες εδώ μέσα!

Ενδιαφερον !!!!

AoL1p3.png

Τσαα!!Τι κάνετε κορίτσια??Πολύ ζέστη σήμερα...έτρεχα όλπ το πρωί να φτιάξω τα χαρτιά για την εγγραφή του μικρού στον παιδικό και έσκασα!!Είμαι και ξενυχτησμένη....είδε το βράδυ ο μικρός στον ύπνο του φίδι και τρόμαξε τόσο πολύ που δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί...από τις 2 που ξύπνησε έπεσε ξερός ο καιμενούλης γύρω στις 4...εγώ φυλούσα σκοπιά και το πήγα σερί!!Τώρα περιμένω πώς και πώς να νυχτώσει να πάμε για ύπνο!!

Κάθυ μου κι εγώ στον πολιτικό θυμάμαι ήταν 19 ευρώ το κάθε παράβολο και 50 παρακαλώ η δημοσίευση στην εφημερίδα...Με το καλό!!!!

Φουντούκι μάλλον αγοράκι θες γι αυτό το βλέπεις συνέχεια!!Χαχαχα!!Είσαι καλύτερα ε???Δεν θα ξαναεμφανιστεί τίποτα πια!!Ξουτ ξουτ!!

5cPOp3.png

Κορίτσια το δικό μου τικεράκι θα με τρελάνει!!Το έχω κάνει ένα σωρό φορές και πάλιέτσιμου το βγάζει...δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω και δεν μπορω να καταλάβω γιατί!!

5cPOp3.png

Καλέ για λίγο δεν σας παρακολουθησα κ δεν σας προλάβαινω!!

Αννουλα μου ναι δόξα τον Θεουλη κ την Παναγίτσα δεν μου εμφανίστηκε τίποτα μακρυααααααα!!! Αχ εσύ με τον μικρουλη θα είσαι μανούλα foul time χαμός τον χειμώνα!! Εσυ είχες τικερακι τι έπαθε ξαφνικά??

Βαλεντίνα καλοριζικο το τικερακι σου πολύ ωραίο αλλά το πιο ωραίο είναι οι εβδομάδες σου τι τελειααα έχεις ξεφύγει !! Τώρα θα ξεπεταχτει ή κοιλιτσα κ δεν θα την χορταινεις!!

Κάθυ βάλε κ εσυυυυ!! Είναι ωραίο να μπαίνεις κ να βλέπεις ότι κυλάνε οι μερουλες!!

Josephine πολύ ωραίο θα το κάνω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...