Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Josephine μου δυστυχώς έχουν λιγο άσχημη γεύση αλλά είναι αποτελεσματικό!! Πάντως όντως μην βάζεις πολλά γιατί κάνει συσπάσεις το έντερο!! Έχεις δηλαδή την εντύπωση ότι θα είναι μπεμπακος? Εγώ μια έτσι λέω μια αλλιώς!! Έχω δει 4 φορές στον ύπνο μου αγοράκι κ γενικά όλοι λένε αγοράκι!! ΑΧ ας είναι ότι θέλει καλά να είναι!!!

Σκέφτομαι να ψαχτω για σύμβουλο μητρικού θηλασμού να με βοηθήσει όταν έρθει ή ώρα!! Θέλω να θηλασω αλλά στον περίγυρο μου όλες μου λέγανε δεν είχαν γάλα , δεν χορταιναν τα μωρά πολλά κ διάφορα!!

Κορίτσια σήμερα πολύ ζέστη δεν βγήκαν καθόλου έκανα ντουζακι κ έβαλα κ λίγο το κλιματιστικό να δροσίσει ο χώρος!!

Τι θα φάτε σήμερα?? Εγώ μακαρονακια με σάλτσα κόκκινη κ τυρακι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!

Josephine μου δυστυχώς έχουν λιγο άσχημη γεύση αλλά είναι αποτελεσματικό!! Πάντως όντως μην βάζεις πολλά γιατί κάνει συσπάσεις το έντερο!! Έχεις δηλαδή την εντύπωση ότι θα είναι μπεμπακος? Εγώ μια έτσι λέω μια αλλιώς!! Έχω δει 4 φορές στον ύπνο μου αγοράκι κ γενικά όλοι λένε αγοράκι!! ΑΧ ας είναι ότι θέλει καλά να είναι!!!

Σκέφτομαι να ψαχτω για σύμβουλο μητρικού θηλασμού να με βοηθήσει όταν έρθει ή ώρα!! Θέλω να θηλασω αλλά στον περίγυρο μου όλες μου λέγανε δεν είχαν γάλα , δεν χορταιναν τα μωρά πολλά κ διάφορα!!

Κορίτσια σήμερα πολύ ζέστη δεν βγήκαν καθόλου έκανα ντουζακι κ έβαλα κ λίγο το κλιματιστικό να δροσίσει ο χώρος!!

Τι θα φάτε σήμερα?? Εγώ μακαρονακια με σάλτσα κόκκινη κ τυρακι!!

Φουντούκι μου, σήμερα όποιος θέλει να θηλάσει θηλάζει στις περισσότερες περιπτώσεις. Ενημέρωση θέλει, κανένα βιβλίο και κανένα σεμινάριο και όταν προκύψει θέμα τότε καλείς και μια σύμβουλο θηλασμού. Αλλά το καλύτερο είναι να κάνεις μαθήματα θηλασμού/ανώδυνου τώρα που είσαι έγκυος ώστε να μην το βάλεις κάτω όταν συναντήσεις δυσκολίες στον θηλασμό, να ξέρεις δηλαδή ότι είναι φυσικό μέχρι να εδραιωθεί και ότι όλα ξεπερνιούνται, να ξέρεις πώς να το βάζεις να πιάνει τη θηλαία άλω κ.λπ. Αν είσαι αποφασισμένη θα θηλάσεις! Παλιά έλεγαν διάφορα, δεν υπήρχε κι ενημέρωση από τις μαμάδες και το παρατούσαν προτού εδραιωθεί ο θηλασμός, πριν τις 40 μέρες γιατί φαινόταν βουνό.

Εγώ δεν έχω κάποια ένδειξη για φύλο, απλώς διαίσθηση και έτσι το λέω, κάτι μου έχει κολλήσει! Δεν δίνω σημασία, μπορεί να μας κάνει έκπληξη!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Να μαι και γω!!! Έκανα δουλειές με τα λουλούδια μας. Είχαμε αφήσει κλειδί στο θείο του άντρα μου ερχόταν και τα ποτιζε μες τη βδομάδα. Τώρα κάνω τον ψόφιο κοριο. Σήμερα το μενού έχει φακές. Έχουμε να φάμε πολυ καιρό. Βέβαια με αυτή τη ζέστη είναι λίγο άκυρες. Αλλά πάει... Τώρα ετοιμαστηκαν

AoL1p3.png

Βαλεντίνα, μια χαρά οι φακές! Καλή όρεξη! Ρε κορίτσια, έχω κι εγώ μια περίεργη επιθυμία για φασολάδα :mrgreen: κι ας είναι καλοκαίρι! Ο άντρας μου με λέει περίεργη, αλλά εμείς τρώμε και το καλοκαίρι όσπρια, τι να κάνω! Αυτό πεθύμησα.

Τελικά έκλεισα την αυχενική για Δευτέρα 27/7 που θα 'μαι μάλλον 12+3. Στον Παφίλη την έκλεισα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Να μαι και εγώ η χαμένη!!!!!Πάλι ωραί νέα βλέπω!!!Βιργινία τέλει τα αποτελέσματά σου!!!

Josephine ολά καλα με το μικρούλι σου!!Τέλεια!!Άντε τώρα με το καλό η αυχενική!!Όταν ήμουν εγκυος στο γιο μου ήθελα κορίτσι...όταν πήγα για την αυχενική κατάλαβα ότι τελικά δεν με ένοιαζε καθόλου!Θυμάμαι με ρωτησε ο γιτρός φύλο να σου πω και του είχε πει δες όλα τα άλλα και αν φαίνεται οκ πες μου!!Γερά να ναι!!Κι αυτή τη φορά αγοράκι πιστεύω θα ναι αλλά δεν με νοιάζει καθόλου!!

Φουντούκι μου πώς είσαι??Όλα καλά????Όσο για το θηλασμό....πονεμένη ιστορία!!Θέλει προσπάθεια....την πρώτη φορά δεν τα κατάφερα!!Γάλα μηδέν....πιστεύω αυτή τη φορά να τα πάμε καλύτερα!!

Σήμερα λογικά ταξιδεύει και η Θεανώ!!Με το καλό να έρθετε!!Να περάσετε τέλεια!!

Σήμερα εμείς τρώμε παπουτσάκια μεταλλαγμένα!!Τα λέω έτσι γιατί τα κάνω με πιπεριές και σογια!!Πάω να πάρω και το σκατουλάκι μου απ το σχολείο!!

Φιλάκια στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Άννα μου, ακούγεσαι πολύ δημιουργική! Θα 'θελα να μάθω να τη χρησιμοποιώ τη σόγια στο φαγητό!

Λοιπόν, για τα φύλα, επειδή κι εγώ με τα αγόρια δεν πολυείχα άνεση, τώρα που το 'χω φιλοσοφήσει και έχω μιλήσει πολύ με αγορομάνες στον περίγυρο αλλά και έχω δει πόσο λιώνει ο άντρας μου να φαντάζεται ένα γιο, θέλω να πω ότι όλοι οι συνδυασμοί έχουν τα καλά τους. Και τα δυο αγόρια ειδικά να ξέρεις ότι κάνουν πολύ καλή παρέα και πολύ συντροφική. Εντάξει, θα πέφτει πολύ ξύλο, αλλά θα 'ναι παιχνίδι μεταξύ τους! Οπότε καμιά φορά το τι θέλουμε οι μαμάδες και οι γονείς με το πώς θα λειτουργήσει για τα παιδιά μας διαφέρει! Ας είναι όλα γερά και σίγουρα θα μας γεμίζουν ευτυχία!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!! Πως ειστε;;; Εγω απο την πρωτη μερα που το εμαθα ημουν σιγουρη πως ειναι κοριτσι. Ακομα το πιστευω. Για να δουμε... Παντως σε αλλες εγκυουλες που μαντευα φυλλο παντα επεφτα μεσα... Γερο να ειναι μωρε... Παντως θα θελα ενα κι ενα. Να νιωσω και τα 2 φυλλα...

HmwTp3.png

Γειά σας κορίτσια!! Με το καλό να έρθει η Θεανώ!!!! Εγώ έχω μια προτίμηση σε κορίτσι αλλά τώρα προέχει να είναι γερό όπως ισχύει για όλες μας.

Ειμαι από το κινητό και δεν έχω ιδέα πώς να φτιάξω τικετακι... Δώστε μου οδηγίες plzzzz

AoL1p3.png

Εγώ κορίτσι θέλω από την αρχή. Αλλά τώρα πια σκέφτομαι πάνω από όλα να ναι γερό όπως όλες.

Είμαι με το κιν και δε ξέρω πως να φτιάξω τικετακι!!! Helppppp

Τικεράκι

Πας στο Lillypie Tickers> Pregnancy Tickers> διαλέγεις τη δεξιά επιλογή για τικεράκι για φόρουμ, επιλέγεις βήμα βήμα ό,τι σου αρέσει, την ΠΗΤ σου και την ΤΕΠ και μόλις ειναι ετοιμο το τικερακι σου, επιλεγεις bb code/pseudo code, αυτο το μακριναρι που σου εμφανιζει το κανεις αντιγραφη κ ερχεσαι σε αυτο εδω το σαιτ, πας πινακα ελεγχου κ απο το μενου αριστερα επεξεργασια υπογραφης κ στο πλαισιο υπογραφης που σου ανοιγει επικολλας τον κωδικο αυτο! Μετα πατας αποθηκευση υπογραφης κ θα εμφανιζεται!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε;; Ησυχια σημερα στην σελιδα... Να σας πω εγω εδω και 2 3 μερες νιωθω κατι τσιμπηματα χαμηλα και δεξια. Περιπου εκει που ειναι η σκωληκοειδητιδα. Και αριστερα καμια φορα αλλα πιο σπανια. Δεν ειναι σαν πονοι περιοδου οπως αλλες φορες.. Δεν ξερω τι στο καλο ειναι. Στην αρχη ειπα πιασιμο. Αλλα δεν περασε. Τωρα λεω μηπως κρυωσα. Δεν θελω να αγχωθω....

HmwTp3.png

Κοριτσια τι κανετε;; Ησυχια σημερα στην σελιδα... Να σας πω εγω εδω και 2 3 μερες νιωθω κατι τσιμπηματα χαμηλα και δεξια. Περιπου εκει που ειναι η σκωληκοειδητιδα. Και αριστερα καμια φορα αλλα πιο σπανια. Δεν ειναι σαν πονοι περιοδου οπως αλλες φορες.. Δεν ξερω τι στο καλο ειναι. Στην αρχη ειπα πιασιμο. Αλλα δεν περασε. Τωρα λεω μηπως κρυωσα. Δεν θελω να αγχωθω....

Κι εγώ τα νιώθω, ιδιαίτερα από τη δεξιά μεριά και είναι σαν σφάχτης δυνατός μερικές φορές. Του το είπα και μου λέει έντερο, αλλά νομίζω είναι πιο χαμηλά. Μήπως είναι συσπάσεις στις σάλπιγγες; Καμιά φορά τα νιώθω κι από αριστερά. Τα νιώθω όταν σηκωθώ απότομα κυρίως. Πάντως μην ανησυχείς, όλα πιέζονται και πρήζονται εκεί μέσα, δεν είναι κάτι για να σε φοβίζει.

vLmAp2.png FMoxp2.png

• Petalouda82......................ΠΗΤ 27/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 5/1
  • Bella78 ............................ΠΗΤ 7/1
  • sotsafi89 ..........................ΠΗΤ 10/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 11/1
  • Κathie90 ...........................ΠΗΤ 16/1
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 8/2
  • LOVEU...............................ΠΗΤ 15/2

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα!!! Ναι ετσι ειναι. Σαν σουβλιες. Κι εγω ετσι πιστευω. Οτι δεν ειναι τιποτα. Αλλα η αληθεια ειναι οτι το μυαλο μου πηγε στο χειροτερο. Οτι επειδη δεν εχω κανει εγχειριση σκωληκοειδητιδας μηπως με πιασει τιποτα τετοιο.... Ε να ειμαι και τοσο ατυχη????

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...