Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εγώ βάζω κολπική κρέμα προγεστερόνη και μερικές μέρες βγαίνει λίγη με λίγα καφέ κομμάτια μικρά ( συγνώμη για την περιγραφή ) αλλά δεν είναι ροή είναι παλιό μάλλον!! Σήμερα βγήκε ένα κομματάκι πιο κόκκινο κ φοβηθηκα!! Να πάρω τον γιατρό? Δεν είναι κάθε μέρα !!

Βιργινία μου μια χαρά ή εξετασουλες σου!! Άντε και στα δικά μας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο κορίτσι πολύ καλά τα αποτελέσματα σου!!!!

Φουντουκακι μου να τον πάρεις το γιατρό. Καφέ 2μερες είχα στην 9η βδομάδα και στην προηγούμενη τότε είχα. Μου είπε ο γιατρός μονο ξεκούραση καισυνέχισα τα ουτρο που ούτως ή άλλως έπαιρνα. Προ εγκυμοσύνης είχα αρκετές μέρες πριν την περίοδο καφέ και θεωρήθηκε ανεπάρκεια ωχρινικης φάσης. Έτσι από την αρχή της εγκυμοσύνης έπαιρνα ουτρο όπως και προ εγκυμοσύνης όταν συνεβαινε

AoL1p3.png

Τον πήρα και μου είπε να πάρω utrogestan και μεσημέρι και βράδυ το πρωί ούτος ή άλλος έπαιρνα!! Και να σταματήσω τις αντιπικτηκες για 3 μέρες!! Ουφ αγχωθηκα λίγο!!

Όλα θα πάνε καλά!!!! Πόσα ουτρο έπαιρνες??? Εγώ 3 των 200 τα έκοψα τώρα τη 14η βδομαδα

AoL1p3.png

Κ εγώ έπαιρνα από την αρχή της εγκυμοσύνης 3 των 200 αλλά σιγά σιγά άρχισε να μου τα κόβει κ θα εμένα με ένα την ημέρα κ την ενεσουλα την αντιπηκτική!! Τώρα θα τα ξαναπαρω όλα κ θα κόψω την ένεση γιατί απ ότι μου είπε ή ένεση βοηθάει στην καλύτερη αιμάτωση του ενδομητρίου κ μπορεί γι αυτό να εχεις καφέ!! Δεν με πειράζει να τα παίρνω κ ας έχουν ένα σωρό παρενέργειες να είναι καλά το νινι!!

Φαντάζομαι κ εγώ θα τα σταματήσω μολις περάσει το τρίμηνο!!

Ευχαριστώ βαλεντινακι μου!! Ευτυχώς δεν έχω ροή μόνο το πρωί είχα σήμερα όχι κάθε μέρα μπορεί κ επειδή μου τα έκοψε γιατί μου είπε ότι χρειαζεσαι προγεστερόνη!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, κοριτσάκια μου!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, ελπίζω να προλάβω το βράδυ να σας γράψω γιατί απόγευμα θα τριγυρνάμε μετά το γιατρό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Λέω να φάω κι εγώ ένα κομματάκι σοκολάτα, να ντοπάρω λίγο το μωράκι μου πριν τον υπέρηχο. Εσένα σ' το είπε ο γιατρός, φουντούκι μου, να φας;

Φουντουκάκι, λοιπόν, κάτσε ξεκουράσου, όχι πολλά πολλά, αν και το πιστεύω όλα καλά θα είναι, παλιό ενδομήτριο ή κάτι τέτοιο και καθαρίζεις. Ή και πολλή αιμάτωση από τις ενέσεις. Αλλά εσύ ξεκουράσου ούτως ή άλλως.

Βιργινία, τέλεια τα αποτελέσματα!!! Μηδαμινά τα ποσοστά για τρισωμίες, μπράβο σας!!! Και διάβασα τι σου έτυχε, ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά και μόνο η τρομάρα έμεινε, αλλά σε αποζημίωσαν αυτά τα αποτελέσματα! Να προσέχεις!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Όχι δεν μου το είπε απλά ξυπνησα το απόγευμα και έφαγα λίγη γιατί μετά τον ύπνο με πιάνει τρέλα!! Κ μετά από 2 ώρες πήγαμε και τον ρωτησα τα χερακια και τα ποδαράκια θα φαίνονται και μου λέει όχι αλλά ευτυχώς δεν πήρε όρκο γιατί μόλις έβαλε τον υπέρηχο στην κοιλιά αυτό είχε σηκωμένα τα χερακια κ τα κουνουσε την άλλη φορά μου είπε να πάρω στικακι να μου αποθήκευση τον υπέρηχο ! Χα ο άλλος θα είναι ή αυχενική θα το πάρω να μου τη γράψει!! Χαχαχαχαχαχα φάε 3 κομματάκια σοκολατιτσα να κουνιεται να το χαρείς!!

Ααααααααα μπες να μας γράψεις όπου κ να είσαι!! Έχουμε όλες αγωνία!! Εγώ κάθε φορά που πάει κάποια στον γιατρό αισθάνομαι σα να πηγαίνω εγώ!!! Love!!!

Μόνο ξεκούραση τώρα δεν έκανα που δεν έκανα τίποτα τωρααααα ούτε που θα κουνιεται απ το κρεβάτι!!

Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Βάλε dvd, ταινίες, σειρές, βιβλία και μια στο τόσο κάνε κι ένα γύρο στο σπίτι να αιματώνεται η μήτρα και κατά τ' άλλα ταβανοθεραπεία!!! Θα σας γράψω έστω απ' το κινητό!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!! Τι κανετε;;; Εμεις εδω καλα... Ζεστη πολυ εξω αλλα ευτυχως μεσα εχουμε πολυ δροσια ..

Josephine με το καλο σημερα στο γιατρο!!! Περιμενουμε τα καλα σου νεα!!!

Βιργινια μπραβο!! Ωραια αποτελεσματα!!!!

Φουντουκι μην αγχωνεσαι. Ξεκουρασου τωρα που μπορεις. Μετα ξεχνα τετοιες πολυτελειες....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Έτσι θα κάνω κορίτσια μου!! Σας ευχαριστώ πολύ μου δίνεται κουράγιο!!

Κάθυ μου μετά δεν θα με νοιάζει νομίζω ή ξεκούραση ( ας μην λέω και μεγάλες κουβέντες) αλλά έχω τόση χαρά και τόσο αχτι να πάρω στην αγκαλιά μου το νινακι που δεν το σκέφτομαι καθόλου!! Κ εδώ ζέστη αλλά μέσα είμαστε μια χαρά!!

Να μας γράψεις τα καλά σου νεακια josephine μου θα περιμένουμε!!

Αυτό το τραγουδάκι μ αρέσει πολύ και μου θυμίζει καλοκαιρινές ξέγνοιαστες διακοπές!!

Κάθυ εσύ είσαι Θεσσαλονίκη ακόμα ή έφυγες??

Tbinp3.pngNttep2.png

Οχι εφυγα φουντουκι... Καλα ηταν αλλα δεν μπορω να ξεβολευομαι συνεχεια... Δεν θα μας νοιαζει η κουραση απο αυτην την εννοια.. Απλα ολα αλλαζουν. Ενα παιδι συν ενα σπιτι συν ενας αντρας συν δουλεια για οσες εργαζονται δεν ειναι και ευκολη υποθεση. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις. Εγω ηδη προσπαθω να βαλω σε μια ταξη τον αντρα μου να καταλαβει οτι πλεον δεν μπορω να τρεχω απο πισω του και να μαζευω οτι κανει. Κατι που επρεπε να ειχα κανει εξαρχης αλλα τον καλοεμαθα...

HmwTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια εδώ η ζέστη δεν υποφερεται εχθές έκανε 40 ευτυχώς μετά έριξε μια καταιγίδα και δροσισε εχθές έκλεισα 11 εβδομάδων.. Άλλη μια εβδομαδα και θα ξαναδώ και θα ξανά ακούσω την καρδούλα του μωρού μου :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γεια σου Τανιου !! Πω πω παρά πολύ ζέστη βρε κορίτσι εδώ μην φανταστεις γύρω στους 34 παρά πάνω όχι κ πάλι δεν υποφερεται αν είσαι εκτός σπιτιού!! Μέσα ειμαστε καλά!! Τι ωραια που αλλαξες εβδομάδα άντε πλησιάζει ή ώρα να το δεις!!

Κάθυ μου εντάξει σ αυτά σίγουρα δεν θα έχουμε την πολυτέλεια αλλά όπως όλες κ εμείς θα τα καταφέρουμε !! Οι άντρες μας θα μπουν στον κλίμα όταν δεν θα τα έχουν όλα στο χέρι τότε θα μάθουν να βάζουν σειρά!! Ή αλήθεια είναι ότι εμένα πολύ με βοηθάει ελπίζω να συνεχίσει κ μετά!! Όσο για την δουλειά δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω όταν γυρίσω αλλά ακόμα αργεί κ δεν το σκεφτομαι από τώρα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μπραβο του πολυ καλο αυτο... Εμενα τωρα στην εγκυμοσυνη αυτα που θα πω να κανει θα τα κανει. Δεν λεω. Βεβαια δεν μπορω να πω και πολλα. Οταν δουλευει 10 και 11 ωρες την μερα τι ορεξη να εχει;;;

Τανιου κουραγιο κοριτσι!!! Καλοκαιρι ειναι θα περασει!!! Εμεις εδω ακομα δεν καταλαβαμε καλοκαιρι. Εκτος απο ελαχιστες μερες!!! Εγω σημερα ειμαι 12 & 2. Οπου να ναι αρχιζει να φευγει το πρωτο τριμηνο...... Παντως σκεψου οτι ειμαστε στις πρωτες εβδομαδες με καυσωνα. Φαντασου να ημασταν στις τελευταιες. Θα υποφεραμε!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...