Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεια σου Θεανώ μου !! Εδώ είναι Νορμάλ ή ζέστη!! Από την άλλη εβδομάδα άκουσα θα ανέβει κ συγκεκριμένα από την τρίτη ! Μάλλον θα έρθετε και θα μας την φέρεται την ζεστουλα!!χαχαχαχαχαχα Εντάξει καλοκαίρι χωρίς ζέστη δεν γίνεται!! Το μαρτύριο είναι για τα παιδάκια και τους μεγάλους εμείς την παλευουμε!! Ναι σήμερα είναι κρίσιμη ημέρα για την χώρα !! Άντε να δούμε τι θα γίνει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας, κορίτσια μου! Χάρηκα πολύ με τα ωραία νέα της ομάδας μας! Βαλεντίνα και Γεωργία, τέλεια τα ποσοστά!

Βαλεντίνα, ειδικά και μετά τις αιματολογικές το ίδιο θα έκανα κι εγώ, και στα 38 και στα 40. Όταν είναι τόσο ξεκάθαρες, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, οι περισσότερες γυναίκες στην ηλικία αυτή γεννούν υγιέστατα παιδιά. Ίσως ο γιατρός σου να είναι πολύ της σίγουρης οδού, να θέλει να είναι καλυμμένος, αλλά όταν δεν υπάρχει ένδειξη...

Εγώ λέω αφού φτάσαμε Ιούλιο με τόσο δροσερό καιρό να είμαστε ευχαριστημένες! Δεν αντέχω καθόλου τον καύσωνα και αν ήταν στο χέρι μου όλο 25άρια θα ήθελα να είχαμε!

Από φαγητό εμείς σήμερα λαβράκι ψητό με βλήτα! Μετά καρπούζι και κεράσια και τώρα αισθάνομαι σκασμένη!

Αύριο θα πάμε κι εμείς γιατρό και θα ρωτήσουμε και για δυσκοιλιότητα, αλλά ευτυχώς κάτι αρχίζει και κινείται και λέω να τα αποφύγω τα βοηθήματα. Αλλά μη λέω και μεγάλα λόγια! Απλώς διάβασα ότι υπόθετο έπαιρναν κάποιες κοπέλες που είχαν 20 μέρες να πάνε τουαλέτα και λέω εγώ με τις 2-3 να μην παραπονιέμαι. Θα δείξει τι θα μου πει!

Φιλιά, εμείς ρίξαμε και την ψήφο μας και τώρα αναμένουμε αποτελέσματα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεια σου josephine !! Ή αλήθεια είναι ότι 2 μέρες τώρα δεν το αναγνώριζω το εντερακι ! Φτου φτου να μην το ματιαξω είχα πολλές μέρες να νιώσω τόσο ελαφρά!! Έφαγα παρά πολλά ακτινίδια όμως!! Αυτό θα συνεχίσω να κάνω!!

Άντε να μπαίνουμε στην 10 εβδομάδα κ εμείς!! Εύχομαι αυτή την εβδομάδα να έχουμε τέλεια νέα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!Πολλά ευχάριστα νέα διαβάζω!!!Τι καλά!!!!!!

Εγώ αυτές τις μέρες δεν είμαι πάλι στα καλύτερα μου...με είχε πιάσει το στομάχι μου και δεν μπορούσα να φάω τίποτα..ότι και να σλεφτόμουνα να φάω το αηδίαζα και μόνο στην ιδέα...απο χτες είμαι λίγο καλύτερα!!Και ναιιι!!Αύριο κλείνω κι εγώ αισίως τις 11 εβδομάδες επιτέλους και ανυπομονώ να ρθει η επόμενη εβδομάδα!!10 μερούλες για την αυχενική!!Αχχχ πώς και πώς περιμένω!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου josephine !! Ή αλήθεια είναι ότι 2 μέρες τώρα δεν το αναγνώριζω το εντερακι ! Φτου φτου να μην το ματιαξω είχα πολλές μέρες να νιώσω τόσο ελαφρά!! Έφαγα παρά πολλά ακτινίδια όμως!! Αυτό θα συνεχίσω να κάνω!!

Άντε να μπαίνουμε στην 10 εβδομάδα κ εμείς!! Εύχομαι αυτή την εβδομάδα να έχουμε τέλεια νέα!!

xaxaxa, μπράβο, φουντούκι μου!!! Κι εμένα πήρε μπρος, δεν ξέρω τι βοήθησε! 3 φορές σε 2 μέρες :mrgreen: Θα το ρίξω κι εγώ στα ακτινίδια από αύριο, δεν μ' αρέσουν, αλλά θα το κάνω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Ε που θα πάει θα στρώσει!!! Άντε να πας αύριο στον γιατρό να δεις το νινακι που θα είναι μια χαρά ζωηρουλη να σου δώσει κ την ημερομηνία για την αυχενική γιατί είμαι ή μόνη που θα περιμένω πολύ!! Τα κορίτσια μας τ αλλά πλησιάζουν!!

Εύχομαι κορίτσια να περάσουν γρήγορα οι μέρες να δείτε τα νινακια σας να κάνουν κωλοτουμπες στην κοιλιτσα!!

Εγώ έφαγα στον τελευταίο υπέρηχο 2 κομματάκια σοκολάτα πολύ ώρα πιο πριν και κουνιόταν τα χερακια του!! Τι χαρά θεέ μου !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γειά σας κορίτσια από την Κομοτηνή πια. Φτάσαμε αφού κάναμε και μια στάση Χαλκιδική να ψηφίσω και γω. Η θάλασσα ήταν σούπερ κόσμος πολύ για μπάνιο αλλά δυστασα να μπω μιας και θα είχαμε και το ταξίδι. Προχθές αναγκάστηκα να πάρω το dufalac για το έντερο κάθε μέρα πάω αλλά πονούσε φρικτά.

Σε λίγο θα κάνετε την αυχενική σααααας κορίτσια!!!!! Αντε τελειωνετε να μιλάμε για τη β επιπέδου!!!!

AoL1p3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!!

Τι κανετε πως είστε??

Βαλεντίνα σε καταλαβαίνω με το έντερο δεν υπάρχει!! Και είναι κ αυτά όλα στην κοιλιά και φοβάμαι κάθε φορά που ποναω μην έπαθε τίποτα το μωρακι!! Έκανε δουλειά το dufalac? Εμένα έχει λίγες μέρες δεν με ενόχλησε!!

Τα συμπτώματα σας υποχωρησαν? Ή έχετε ακόμα? Ή Άννουλα έχει μας έγραψε χθες!!

Εγώ δεν έχω πλέον τίποτα !! Μόνο στήθος και έντονες φλέβες σε όλο το σώμα μου και είμαι κ ασπρουλιαρα και φαίνονται!!

Σήμερα περιμένουμε την josephine να μας πει τα νέα της απ τον γιατρό!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα καλημέρα!!! Τα συμπτώματα μου υποχώρησαν εκτός από κάνα δυο μέρες που με εξυνε η κοιλιά. Κατά τα άλλα τίποτα δε νιώθω σε σημείο που το ξεχνάω. Ίσως πάω την άλλη βδομάδα που θα είμαι στην 15η να το ξαναδώ

Jo καλή επιτυχία σήμερα!!! Τα υπόλοιπα κορίτσια που ειστε???

AoL1p3.png

Καλημέρα από μένα!!!

Πήρα τηλεφωνικά τις απαντήσεις από την papp'a τρισωμία 21 1/18085 τρισωμια 13+18 1/20000 νομίζω πως είναι καλές όπως το έψαχνα. Το απόγευμα θα μιλήσω και με τον ιατρό! Άντε καλή επιτυχία και στις επόμενες κοπέλες..και υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...