Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!!! Τι κανετε;; Ετοιμες να πατε να ριξετε την ψηφο σας οσες πατε;;;

Βιργινια μου πως εισαι;; Φανταζομαι την τρομαρα που πηρες. Αλλα αφου εισαι εσυ καλα και το μωρακι δεν πειραζει. Οι λαμαρινοδουλειες φτιαχνονται...

Γεωργια πολυ καλα και τα δικα σου αποτελεσματα. Μπραβο σου!!! Σου ειπε να εισαι και ξαπλα και τετοια;;; Αυτο με τον υπερηχο το προσεξα κι εγω. Βεβαια ειχα διαφορα 1 μερα οχι 3 αλλα δεν τον ρωτησα. Συνεχιζω να κραταω την ΠΗΤ που μου εδωσε εκτος αν μου την αλλαξει στην αυχενικη...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!! Ή αλήθεια είναι ότι βαριεμαι να σηκωθω να πάω για ψήφο αλλά εδώ ολοι επίμενουν!! Γεωργία κ εγώ περνώ προγεστερόνη!! Κάθυ μου θα δείξει στην αυχενική αν είναι μεγαλύτερη ή κύηση!! Ποτέ έχεις? Εγώ έφαγα το πρωί μπουγάτσα με τυρακι πεντανοστιμη και μετά έφαγα ένα κομματάκι μωσαϊκό ( κορμό ) και τώρα έχω κάτι ενοχλήσεις στην κοιλιτσα μάλλον επειδή έφαγα πολύ!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα σας,

και εμένα στην αυχενική είχε 3 ημέρες διαφορά -ήταν μεγαλύτερο σύμφωνα με τον υπέρηχο. Νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο σωστό γιατί σου βγάζει τις εβδομάδες και την ΠΗΤ σύμφωνα με το μέγεθος του μωρού.Έτσι και αλλιώς βέβαια μικρή η διαφορά λες και είναι σίγουρο ότι τότε θα γεννήσουμε!!

Όσο για το φαγητό , εγώ το βράδυ ότι και αν φάω λίγο ή πολύ νιώθω λες και έχω φάει ένα γουρουνόπουλο!!χαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ααααα Φουντουκι και εγω εφαγα μπουγατσα και με τυρι και με κρεμα. Μιση μιση. Ειμαι και εγω στην μαμα μου Θεσσαλονικη και ετσι εφαγα αυθεντικη μπουγατσα. Οχι μπουγατσα ιμιτασιον οπως σε αλλες πολεις...... 14 του μηνος εχω αυχενικη... Ανυπομονω!!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι Κάθυ μου εγώ έχω σε 4 εβδομάδες και από τώρα τρωγομαι!! Γεια σου Θεσσαλονίκη με τις μπουγατσες σου!! Τρελαινομαι!! Από ποτέ έχεις να το δεις το νινακι?

Tbinp3.pngNttep2.png

Κάθυ μου δυστυχώς το τικεράκι μου έχει κολλήσει στην μέρα που το έφτιαξα!! έπρεπε να προχωρά μόνο του;;;;; Εγώ είμαι μαζί με την Γεωργία είμαι 13 εβδομάδων και και 3 ημερών σύμφωνα με την ΤΕΡ και 13 εβδομάδων και 6 ημερών σύμφωνα με τον υπέρηχο!

Τι πρέπει να κάνω με το τικεράκι;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κάθυ μου δυστυχώς το τικεράκι μου έχει κολλήσει στην μέρα που το έφτιαξα!! έπρεπε να προχωρά μόνο του;;;;; Εγώ είμαι μαζί με την Γεωργία είμαι 13 εβδομάδων και και 3 ημερών σύμφωνα με την ΤΕΡ και 13 εβδομάδων και 6 ημερών σύμφωνα με τον υπέρηχο!

Τι πρέπει να κάνω με το τικεράκι;;;

Αααα γιατι ετσι;;; ναι επρεπε να προχωρησει μονο του. Σβηστο και ξανακαντο.. Ξερω κι εγω;;;

HmwTp3.png

Μμμμμμμμ τέλειο Βιργινία μου!! Εγώ για ένα περίεργο λόγο δεν θέλω να τρώω κρεατακια και σήμερα παρήγγειλα σπανακορυζο και γενικώς οσπρια ζυμαρικά πατατουλες ριζακια όλο τέτοια θέλω να τρώω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσια,

χαιρομαι για τα καλα σας νεα!!!!!!!! Αντε με το καλο και οι υπολοιπες.

Εδω εχει παρα πολυ ζεστη που δεν την παλευουμε.Δεν εχουμε και κλιματιστικό και σκαμε. Η μικρη μου εβγαλε αλεργια απο την ζεστη.

Σημερα εχουμε ιστορική μερα ελπιζω να πανε ολα καλα. Σε 2 μέρες ερχομαστε!!!!!!!!!!!!!!

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...