Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Βαλεντινα μου κανε την προσευχη σου και ασε το αμνυο. Αφου η αυχενική ειναι καλη ποιος ο λόγος για τοσο στρεσ? Αν την κανεις θα μπεις σε μια διαδικασία ανχους χωρίς λόγο. Αυτά κανουν μπαμ αν δεν το βρίκε τι με το ζώρι? Πρεπει να εχουμε εμπιστοσύνη στον θεό και στην φύση. Η αποφαση δική σου αλλα είμαι και εγώ εναντίων.

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντίνα μου κ εγώ αυτής της άποψης είμαι!! Αν σου είπε ότι είναι μια χαρά τα αποτελέσματα γιατί να μπεις σ αυτή τη διαδικασία άγχους είναι κρίμα! Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί επιμένει να την κανείς αφού δεν είδε κάτι ανησυχητικό! Όπως λέει κ ή Θεανώ κάνε την προσευχόυλα σου και μια χαρά θα είναι το μωρακι σου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Δε θα την κάνω θυμάμαι και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη στην 10η βδομάδα που το συζητούσαμε χωρίς μετρήσεις χωρίς τπτ και μου έλεγε ότι η πιθανότητα για νταουν είναι μικρότερη ενω για αποβολή μεγαλύτερη. Και δεν πέρασαν και χρόνια. Τότε ήμουν 35. Τώρα μου λέει άψογες οι τιμές αλλά λόγω ηλικίας κτλ. Δεν θέλω να στρεσαρω το έμβρυο ούτε να στρεσαριστω

AoL1p3.png

Και πολύ καλά θα κανείς!!!! Κ εγώ αυτό θα έκανα μια χαρά είναι δεν έδειξε τίποτα το ανησυχητικό άσε το μωρακι σου ήρεμο και ηρέμησε κ εσύ όλα θα πάνε τέλεια !! Αλήθεια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Πάνω στην κουβέντα το λέγαμε φουντούκι. Ίσα ίσα το σπορι μια χαρά πήγαινε και έλεγε ότι θα είναι σούπερ και οι μετρήσεις. Τώρα του λέω κάνε και μια κολπική καλλιέργεια γιατί έχω σαν φαγούρα βαθιά. Εεε μου λέει αποβολη από κολπίτιδα δεν προλαβαινεται. Του λέω εεε τότε κάνε καλλιέργεια. Λέει στην επόμενη εξέταση

AoL1p3.png

Ααααααααα κ εμένα μου είχε μπει στο μυαλό αυτό κ ήθελα να του το ζήτησε χωρίς να έχω κάποιο σύμπτωμα έτσι για να μου φύγει!! Έχεις κ υγρά?

Και πριν την εγκυμοσύνη από πολύ αντιβίωση που είχα πάρει κάνα χρόνια να πριν είχα εσωτερική φαγούρα άλλοι καλλιέργειες ήταν καθαρές. Τώρα συνεχίζει και δύο εσώρουχο τα υγρά είναι άσπρα πηκτα σαν διορθωτικό. Αλλά όχι κομματάκια. Δεν καταλαβαίνω πως ήταν καθαρές. Πήγα σε 2-3 γιατρούς και μου είπαν πως ο κόλπος μου έλαμπε. Δυστυχώς όμως εξακολουθώ να ενοχλουμαι κυρίως όταν κάθομαι.... Σορρυ για τις λεπτομέρειες..

AoL1p3.png

Και εγω να μην κανεις λεω Βαλεντινα μου. Στατιστικα και μονο να το δεις δεν εχεις λογο να ανησυχεις... Ολα θα πανε καλα!!! Γερο και δυνατο θα βγει το μικρο σου....

Και γω αυτό αποφάσισα. Εφόσον δεν υπάρχει κάτι ύποπτο

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια, χαθηκα!! πηρα τα αποτελεσματα απο το papp-a ειναι 1/26.000 μια χαρα μου ειπαν, απλα ξαφνικα εκανα κατι μικρες συσπασεις και ξεκινησα προγεστερονη. Κατα τα αλλα τελειωσα εξεταστικη και προσπαθω ν αξεκουραστω! Βαλεντινα μια χαρα τα αποτελεσματα σου! αντε να παιρνουν σειρα και οι υπολοιπες!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Γεια σου Γεωργία μου !! Μια χαρά οι εξετασεις σου υγιέστατο το νινακι!! Εύχομαι κ στις υπόλοιπες που μειναμε για αυχενική τέλεια αποτελέσματα!! Τώρα ξεκουρασου για να σταματήσουν και οι συσπάσεις γρήγορα!! Πως έγινε? Πως το καταλαβες σε πονουσε ή κοιλιά?

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα. Βαλεντίνα και Γεωργία νομίζω πως οι τιμές σας είναι πολύ καλές! Εγώ ξεκίνησα χθες να πάω να τις πάρω και να πάω και στο ΙΚΑ και στην γωνία από το σπίτι μου παραβίασε ένας το stop και με τράκαρε. Πήρα τέτοια τρομάρα... ευτυχώς είχα κόψει και με βρήκε στο μπροστινό μέρος. Και κατ'επέκταση φυσικά ευτυχώς δεν χτύπησα, ωστόσο ο τρόμος μεγάλος δεν μπορούσα να ηρεμήσω από τα κλάματα. Τελικά έμεινα σπίτι και από την τρομάρα μου ούτε τηλέφωνο δεν πήρα να μου τα πουν προφορικά! Την Δευτέρα τώρα...

Ελπίζω να είστε όλες καλά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ειχα πονους χαμηλα, σαν περιουδου και πηγα να κανω υπερηχο και μου ειπε ηπιες συσπασεις. Εντωμεταξυ συμφωνα με ΤΕΠ ημουν 13εβδομαδες και 3 ημερες και ο υπερηχος εχθες με εδειξε 13εβδομαδες και 6 μερες επειδη προφανως μεγαλωσε αποτομα το μωρο και οι βδομαδες πανε αναλογα με εκατοστα. Εγω ποια μετρηση να κρατησω? την τωρινη ή συμφωνα με ΤΕΠ?

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...