Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Βαλεντίνα μου !! Κ εγώ παίρνω σίδηρο!! Εσυ πιο παίρνεις?? Είναι πόσιμο ή σε χαπακι!! Είμαι σίγουρη ότι τώρα που θα του δείξω τις εξετάσεις θα μου δώσει να παίρνω δύο τη μέρα!! Κ μετααααα καλά κρασιά ούτε απ έξω δεν θα περναω απ την τουαλέτα!!

Τωρα μαζευτήκαμε από βόλτα αυτές τις μέρες έχουμε άδεια και σας ψιλό χάνω. Τόοο λοιπόν εγώ προ εγκυμοσύνης είχα αιματοκριτη 44!!!! Μετά έπεσε στο 38.5 οπότε μου δίνει το tradiferon έχει και φυλλικο οξύ χαπάκι παίρνω!!!!

Μεγάλωσε το μικρουλη!!! Καλά στην αυχενική είναι μούρλια!!! Εμένα ήταν 5.57 εκατοστά... Νομίζω λίγο ζουμπας... Χαχχααχχα

AoL1p3.png

Χαχαχαχαχαχα θεοτρελη είσαι ελιωσα !! Μην το λες έτσι μια χαρά είναι το ζουζουνακι σου μεγάλο!! Αχ θα ξυπνησω και τον άντρα μου !! Ναι τώρα θα περιμένω την αυχενική πως και πως!! Καλά κανείς κ βγαινεις ξεχνιεσαι περνάει και ή μέρα εύκολα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσια!Oταν σας κανει την μετρηση δεν σας λεει ποσοστιαια σε ποια θεση ειναι το μωρακι;;; Βεβαια δεν ειναι κατι απολυτο αυτο. Κουβεντα να γινεται. Δηλαδη εμεις στον πρωτο υπερηχο ημασταν στην θεση 75. Πανω απο τον μεσο ορο δηλαδη. Στον 2ο ημασταν στην θεση 44. Πεσαμε δηλαδη. Αλλα ο γιατρος μου ειπε πως δεν ειναι κακο αυτο. Να μην ανησυχω...

HmwTp3.png

Καλημέρα Κάθυ μου!! Εγώ χθες τον ρωτησα αν είναι ψηλά ή χαμηλά και μου είπε ότι είναι μικρό ακόμα είναι χαμηλά!! Νομίζω όταν αρχίζει να μεγαλώνει πολύ κ δεν χωράει ανεβαίνει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, τσουπρες!!!

Φουντουκακι μου, χιλια μπραβο κι απο δω για το νινακι σας!!! Αντε σε λιγο καιρο αυχενικη, εκει να δεις ερωτα που θα παθετε! Κ 2,5 εκ γιγαντακι που λεει κι η Καθυ, χαχαχα!

Οταν μπορεσεις η κ τα αλλα κοριτσια αν ξερουν θα μου γραψετε ποιο θεωρειτε πιο αποτελεσματικο να παρω απ τα τρια, υποθετο, γαλα μαγνησιας η σιροπι; ειμαι τωρα εξοχη κ δεν εχω ιντερνετ. ειναι ολα οκ για εγκυμοσυνη λογικα, ε;

Απο αιματοκριτη εγω εχω 43, το μετρησαμε στον προγεννητικο, ενα μηνα πριν την εγκυμοσυνη, αλλα δεν παιρνω σιδηρο κ θα χει πεσει πιστευω. Επαιρνα παλια το gynotardyferon, σιδηρος κ φολικο μαζι κ ειναι αργης αποδεσμευσης , δεν προκαλει θεμα στο στομαχι δηλ. Τωρα θα δειξει ποτε θα μου δωσει!

Καθυ μου, μην αγχωνεσαι με τις θεσεις, θ αλλαξουν πολλες φορες μεχρι το τελος! Εμας δε μας λεει κατι, δεν το ηξερα καν, αλλα εχω διαβασει οτι ακομα κ στην καθυστερημενη συλληψη που τα μωρακια βγαινουν φυσιολογικα μικροτερα στην αναπτυξη σε κπ φαση υπερκαλυπτουν τη διαφορα των βδομαδων, ολα μεγαλα βγαινουν με τη διατροφη μας σημερα!

Εμεις καναμε πρωτο μπανακι σημερα με χιλιες προφυλαξεις πρωι πρωι, μαμα κ μωρακι! Ο μπαμπας κοιμαται ακομα κ ξεπορτισα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μπραβο Φουντουκακι! Τελεια τα νεα σας με το μπεμπεκι! Μεγαλωνει!!!! Με το καλο η αυχενικη σε λιγες μερες....

Κοριτσια κι εγω εκανα χθες την αυχενικη, ολα καλα δοξα το Θεο, περιμενω και το αιμα βεβαια. Παντως οι μετρησεις-ενδειξεις καλες! Ειμαστε 6 εκ. σαν playmobil ειπε ο δοκτορας και πιθανον αγορακι! Νωρις ειναι βεβαια, θα δουμε σε κανενα μηνα για πιο σιγουρα... :rolleyes:

Κι εγω δεν εχω καλο σιδηρο και παιρνω τον gynotardiferon που ειναι με φυλικο οξυ. Καλος ειναι, δεν με ενοχλει στο στομαχι, και στην κορη μου αυτον επαιρνα.

Πολλα γραφετε, δεν σας προλαβαινω,.. Φιλακια σε ολες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Josephinaki μου πάρε το γάλα μαγνησίας είναι αποτελεσματικό ο γιατρός μου τα πρότεινε κ τα τρία!! Τι ωραία ή μανούλα και μωρακι για μπανακι πολύ ωραία αίσθηση!! Ή αλήθεια είναι ότι κ εγώ φοβάμαι λίγο! Θα το ξεπεράσω φαντάζομαι!!

Με το καλό να μάθουμε Δεύτερα να μάθουμε κ της jo τα νέα τα ευχαρίστα!!

Ελένη μια χαρά κ ή αυχενική σου κ οι εξετασεις σου θα είναι τελείες!! Άντε τέλεια μαθαίνουμε το πρώτο φύλο και είναι το πιο πιθανό αγοράκι !! Με το καλό κορίτσι θα τα εχεις ζευγάρακι!!

Βαλεντίνα μου μην αγχωνεσαι μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα!! Υγιέστατο το νινακι σου!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ παρά πολύ για τα όμορφα λόγια σας μ αρέσει που στηριζουμε ή μια την άλλη!! Σας αγαπώ!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια χάθηκα και εγώ λίγο ζέστη εδώ στην Γερμανία. Είχα και εγώ τρελή δυσκοιλιοτητα και λίγο αντιμετωπιστικε με γιαούρτακια με διαφορά φρούτα. Καφέ πίνω μια φορά την εβδομάδα με δύο με παγωτό βανίλια. Το τσιγάρο το έκοψα όταν είδα πρώτη φορά το μωράκι μου. Μου έχουν πει επιτρέπεται μέχρι 5 την ημέρα αλλά όταν το πρώτο είδα μετάνιωσα για κάθε τζουρα τόσο πολύ το αγαπάω και ήμουν φανατική καπνιστρια. Όσο για το κολπικος υπερηχο εμένα η νοσοκόμα με έστειλε να κατουρισω για να φανεί καλύτερα το μωρό.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γεια σου Τανιου !! Νομίζω δεν υπάρχει εγκυουλα που να μην αντιμετώπισή θέμα με την δυσκοιλιότητα!! Θα κάνουμε υπομονή κ με διατροφή αντε κ στην εσχάτη περίπτωση κάνε υποθετακι!!

Ελπίζω με το επόμενο τρίμηνο να αλλάξει λίγο ή λειτουργία του!! Ας είναι καλά τα μωρακια μας θα τα υποστουμε όλα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπερα κοριτσια. Ελενη μπραβο σου κοριτσι!!! Ολα καλα!!! Τανιου καλα εκανες και το εκοψες. Δεν φταινε σε τιποτα τα μωρακια μας. Εδω κυνηγαω τον αντρα μου να μην καπνιζει κοντα μου και μεσα στο σπιτι για να μην ειμαι ουτε παθητικη πλεον.

HmwTp3.png

Γιαυτό πρέπει να τρώμε λίγο λίγο κορίτσια :) βέβαια τώρα καλοκαίρι με την ζέστη τι να φας μεσημέρι τρώω καλά για να πάρω της βιταμίνες femibion1.

Απαγορεύεται το τσιγάρο μέσα στο σπίτι... Και ναι δεν φταίνε τα μωρακια μας σε τπτ. Καλό απόγευμα σε όλες

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Πήρα τα αποτελέσματα αίματος κορίτσια. Είναι 1/9586 ενώ για την ηλικία μου στο γενικό πληθυσμό είναι 1/155 γιατρός μου επιμένει για αμνιο παρόλο που βρίσκει άψογες τις τιμές.

Άλλος γιατρός που ρώτησα και εμπιστεύομαι την γνώμη του είπε ότι είναι μια χαρά και αν και η β επιπέδου είναι μια χαρά να μην ασχοληθώ. Φοβάμαι να κάνω την αμνιο

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...