Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

σημερα θα παω πιο αργα στην δουλεια και μπικα να δω τα νεα σασ. Φουντουκακι καλα αποτελεσματα με τον γιατρο:-) .

Με τα ρουχαλάκια παρτε καλυτερα μεγαλυτερα απο 62 και μετα γιατι τα 56 δεν θα προλαβετε να τα βαλετε περα απο 2 βδομαδες. Επισησ θα σας φερουν δωρα και δεν θα βγαζετε το μωρο και εξω καθε μερα. Τον πρωτο καιρο χρειαζεστε μονο κορμακια παρα πολλα και ολοσωμα μπιτζαμακια. Φουστανια θα βαζετε μονο για φοτογραφιες. Για αρχη παρτε 5 κορμακια και 5 μπιζαμακια και καλτσακια. Η αληθεια ειναι με τα κοριτσια εχει περισσοτερη ποικιλια να παρεις ρουχαλακια αλλα με τα αγορακια ειναι περιορισμενα. Για πρωτο σας ευχομαι να κανετε κοριτσακια αλλα πανω απο ολα γερα μωρακια. Εγω θέλω ενα αγοράκι επειδη πια με κοριτσια κλεισαμε παμε για αγορι αλλα και κοριστσι να κανω παλι θα χαρω. Εχω πολλα ρουχαλακια και ετσι δεν θα χρειαστω εκτωσ και εαν ειναι αγορακι που πρεπει να παρω καποια.

Το καλο στην Γερμανια ειναι οτι τα παιδικα ρουχαλάκια ειναι πολύ οικονομικά και καλής ποιότητασ

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχεις δίκιο josephinaki μου γλυκό μια χαρά θα είναι όλα!!!!! Θέλω να το δω πιο καθαρά σήμερα κ την προηγούμενη φορά φαινόταν το κεφάλακι του αλλά μου έκανε υπέρηχο από την κοιλιά κ ήταν λίγο θόλο επειδή το έντερο μου είχε τρελαθεί !! Ααααααααα σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση θα μου δώσει λύση γιατί θα τον πριξω!! Εμένα την προηγούμενη φορά μου είχε πει όταν βλέπω ότι δεν πάω μέρες να βάλω υποθετο αλλά διάβασα στο ίντερνετ ότι δημιουργούν συσπάσεις!! Λέτε να είμαι υπερβολική που τον αμφισβητω?? Καλά από φρούτα, δημητριακά ,λαχανικά τα πάντα τρώω κ εγώ φουσκωσα κ είναι από το έντερο!! Ότι κ να μου πει θα στο μεταφέρω!! Μπας κ βρούμε σωτηρια!!

Νομίζω το επόμενο ραντεβού τώρα θα μου το κλείσει για την αυχενική κατευθείαν!!

Ευχαριστώ πολύ για την θετική ενέργεια κορίτσια μου!! Είμαστε όντως πολύ ενθουσιασμενες!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι μου, ναι, ρώτα ό,τι μπορείς και θα ρωτήσω κι εγώ τη Δευτέρα να ανταλλάξουμε συμβουλές! Δηλαδή, να σε ρωτήσω κάτι, επειδή εμένα με κολπικό υπέρηχο το είδαμε, όταν κάνεις υπέρηχο κοιλίας και δεν έχεις πάει τουαλέτα ας πούμε και το έντερο είναι γεμάτο φαίνεται τίποτα από μωράκι ή μπα; Πρέπει να 'χω πάει; Ανησυχώ μήπως έχω να πάω πάλι 2-3 μέρες ως τη δευτέρα και δεν δούμε και μείνω με τη χαρά.

Εγώ ξέρω τον τρόπο για την τουαλέτα για μένα και είναι ένας, ο καφές! Αλλά έλα που τώρα με εγκυμοσύνη αφενός δεν έχω όρεξη αφετέρου δεν πολυκάνει και δεν πίνω. Και πριν την εγκυμοσύνη αυτή ήταν η μία αδυναμία μου, ο καφές.

Σόρρυ για την όμορφη αυτή ανάλυση :tongue:

Το επόμενο ραντεβού κι εμένα είπε θα είναι η αυχενική, μου έχει δώσει πρόγραμμα με τα ραντεβού που θα κάνουμε για όλη την εγκυμοσύνη.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κοίταξε αυτός πάλι βλέπει κ εσύ θα δεις αλλά είναι προτιμότερο να έχεις αδειάσει!! Απλά είναι λίγο πιο πιεσμενα όλα εκεί μέσα!! Καλέ τι σορρυ εδώ όλα τα λέμε !! Ααααααααα στην αρχή που πηγα ετοιμαστηκα για την καρέκλα αλλά μου λέει θέλεις να ξαπλώσει στο κρεβάτι? Κ του λέω θα δείξει? Κ μου είπε αν δεν δείξει θα πας στην καρέκλα αλλά τελικά φαινοταν!! Μια χαραβθα ρυθμιστεί κ το εντερακι που θα πάει!!

Τουλάχιστον πιες μισό ποτηρακι πολύ ελαφρύ αφού σε βοηθάει!!

Πολύ οργάνωση ο γιατρός σου με τα ραντεβουδακια του μπράβο του!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Josephine μου προκαλεις παντα ενα κυμα αισιοδοξιας!!! Αυτο με το εντερο πρωτη φορα το ακουω για τον υπερηχο. Παντως αν ισχυει πιες το πρωι της Δευτερας εναν καφε να ξελαφρωσεις. Ελαφρυ βεβαια. Εμενα μου επιτρεπει ολους τους καφεδες αλλα νεροζουμια. Γι αυτο πινω μονο στο σπιτι 1 ελεφρυ ολη μερα. Εξω πινω χυμους. Αα και ντεκαφεινε οσους θελω αλλα δεν με τραβαει να πιω αλλον. Καφες χωρις τσιγαρο δεν εχει νοημα...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Κοίταξε αυτός πάλι βλέπει κ εσύ θα δεις αλλά είναι προτιμότερο να έχεις αδειάσει!! Απλά είναι λίγο πιο πιεσμενα όλα εκεί μέσα!! Καλέ τι σορρυ εδώ όλα τα λέμε !! Ααααααααα στην αρχή που πηγα ετοιμαστηκα για την καρέκλα αλλά μου λέει θέλεις να ξαπλώσει στο κρεβάτι? Κ του λέω θα δείξει? Κ μου είπε αν δεν δείξει θα πας στην καρέκλα αλλά τελικά φαινοταν!! Μια χαραβθα ρυθμιστεί κ το εντερακι που θα πάει!!

Τουλάχιστον πιες μισό ποτηρακι πολύ ελαφρύ αφού σε βοηθάει!!

Πολύ οργάνωση ο γιατρός σου με τα ραντεβουδακια του μπράβο του!!

Πάλι καλά γιατί τίποτα δεν είναι εγγυημένο με το έντερό μου! :cool: Ο δικός μου ο γιατρός (που πήγα πρώτη φορά στον πρώτο υπέρηχο) έχει ένα κρεβάτι κάπως κυματιστό για να ανεβαίνει η λεκάνη και εκεί σε βάζει και για τον κολπικό υπέρηχο. Τώρα για το παπ δεν ξέρω, μπορεί να έχει και καρέκλα, δεν θυμάμαι. Άντε, μακάρι να ρυθμιστεί και για τις δυο μας γιατί βλέπω τα κιλά μου να ανεβαίνουν και σοκάρομαι!

Josephine μου προκαλεις παντα ενα κυμα αισιοδοξιας!!! Αυτο με το εντερο πρωτη φορα το ακουω για τον υπερηχο. Παντως αν ισχυει πιες το πρωι της Δευτερας εναν καφε να ξελαφρωσεις. Ελαφρυ βεβαια. Εμενα μου επιτρεπει ολους τους καφεδες αλλα νεροζουμια. Γι αυτο πινω μονο στο σπιτι 1 ελεφρυ ολη μερα. Εξω πινω χυμους. Αα και ντεκαφεινε οσους θελω αλλα δεν με τραβαει να πιω αλλον. Καφες χωρις τσιγαρο δεν εχει νοημα...

Κathie μου, έτσι πρέπει, να ανεβάζουμε η μια την άλλη! Πίνω κι εγώ ντεκαφεϊνέ, δεν βλέπω διαφορά στη γεύση στον φρέντο (μόνο στον ελληνικό μεγάλη διαφορά), αλλά το κακό είναι ότι τώρα μας έκαναν λόγω γάμου δώρο μια μηχανή νεσπρέσσο και έχω όλη τη γκάμα με καφέδες κανονικούς και δεν μπορώ να δοκιμάσω! Άτιμο δώρο, είναι μεγάλος πειρασμός για μένα. Κάθομαι και τα κοιτάω. Νομίζω κι ότι έχουν πολλή καφεΐνη οι νεσπρέσσο. Θα πάρω κι εγώ πολλούς ντεκαφ να έχω σπίτι μπας και δω σωτηρία.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ατιμο πραγμα το εντερο ρε κοριτσια!!Κι εγω αν και δεν εχω προβλημα με την τουαλετα,παρολο που παιρνω και σιδηρο το εντερο με εχει ταραξει!Ειναι συνεχεια πρησμενο και ποναει!Στον υπερηχο που ειχα κανει στισ 9 εβδομαδες δεν μπορουσε να το δει απ την κοιλια λογω υπερκινητικου εντερου και μου ειχα κανει κολπικο παλι!Ελπιζει λεει να εχει ηρεμισει στην αυχενικη το εντερακι μου γιατι με βλεπει να βγαζουμε ολη την αυχενικη κολπικα....!!!ΩΩΩχχχχ και δεν θα το ανεξω!δεν εχω χειροτερο!!

5cPOp3.png

Αννουλα μου κ εσύ με το εντερακι σου προβλημα!! Καλά σήμερα με βλέπω με κολπικό έχω να πάω από Δεύτερα κ δεν κουνιεται καθόλου το ριμαδι!! Πω πω κ δεν θέλω καθόλου κολπικο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κι εγω οταν μου κανει κολπικο του λεω αντε τελειωνε και δεν μπορω...εκεινος ο καιμενος μου λεει να κοιτα...εδω ειναι το μωρακι...για να ακουσουμε και την καρδουλα του....αλλα εγω χαμπαααρι!!Δεν μπορω να συγκεντρωθω μ αυτο εκει κατω....!!!!Αχχχ τι ωραια φουντουκι μου που θα το δεις το μικρουλη σημερααα!!!!Εγω μετραω αντιστροφα και μου φαινεται πως δεν περνανε οι μερες!Στον τελευταιο υπερηχο μου εβγαλε και μια φωτογραφια 3d και μοιαζει λιγο με ανθρωπακι...το κεφαλακι του φαινεται καθαρα!!Αλλα χερακια και τετοια δεν ειδα...στην αυχενικη που θα το δω να κουνιεται θα μου φανει απιστευτο!!Μου ειπε και πριν την εξεταση να φαω μια σοκολατα...για να ειναι λεει πιο ηρεμο να μπορεσουμε να μετρησουμε σωστα!Εγω ηξερα οτι η σοκολατα τα ξυπναει και κινουνται περισσοτερο...!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και γω!! Κορίτσια λογικά θα δείξει και με γεμάτο έντερο. Εμένα ήταν χάλια από το στρες και έδειχνε θα χαρά. Από χθες ξεκίνησα και σίδηρο και φοβάμαι εκεί που γενικά είχα στρώσει θα μου το χαλάσει πάλι. Εγώ τις πρώτες βδομάδες τον ελαφρύ φραπέ δεν τον αποχωρίζομουν αλλιώς γιοκ τουαλέτα. Ο γιατρός είχε πει δεν πειράζει. Τώρα το γύρισα στον ελληνικό μια κουταλιά καφέ σε μια κούπα του φραπέ.... Αχχχχ

AoL1p3.png

Γεια σου Βαλεντίνα μου !! Κ εγώ παίρνω σίδηρο!! Εσυ πιο παίρνεις?? Είναι πόσιμο ή σε χαπακι!! Είμαι σίγουρη ότι τώρα που θα του δείξω τις εξετάσεις θα μου δώσει να παίρνω δύο τη μέρα!! Κ μετααααα καλά κρασιά ούτε απ έξω δεν θα περναω απ την τουαλέτα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι μου πόσο αιματοκρίτη έχεις??Εγώ 31 και παίρνω μία αμπούλα την ημέρα...τα χαπάκια με πειράζουν στο στομάχι.Η φαρμακοποιός μου μου είπε για έναν καινούργιο σίδηρο που εχει και φολικό μαζί?Sydiral νομίζω μου είπε λέγεται,διαλύεται στο έντερο και δεν έχει τις παρενέργιες που εχουν τα άλλα..τη επόμενη φορά θα ρωτήσω το γιατρό να το δοκιμάσω αν είναι...Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν στα όρια να κάνω μετάγγηση...25 είχα φτάσει....την άλλη μέρα της γέννας αν και καισαρική είχα παραδόξως 33.Στο τρίτο τρίμηνο ανεβαίνει νομίζω...είχα φάει βέβαια και τόνους κρέας....!!

5cPOp3.png

Εγώ είχα 33 αιματοκρίτη την προηγούμενη φορά ειχα 29 παιρνω σίδηρο από την μέρα που ξεκίνησα την θεραπεία για την εξωσωματική και πάλι μόνο 33 έφτασε!! Παίρνω το φισιοφολ είναι σίδηρος μαζί με φολικό για καλύτερη απορόφηση !! Είναι πόσιμο!! Λοιποοοοννν πάμε στο ζουμί! Πήγαμε για υπέρηχο το ζουζουνακι έφτασε 2,50 εκατοστά χωρίς τα ποδαράκια από το κεφαλακι μέχρι το ποπουδακι κουνουσε τα χερακια του ξετρελαθηκα χαζεψαμε όλα τα παθαμε χαχαχαχαχαχα που να το δούμε στην αυχενική που φαίνεται πιο καθαρά!! Ευτυχώς από την κοιλιά μου τον έκανε τον υπέρηχο μια χαρά όλα καλά Δόξα τον Θεουλη!! Την αυχενική την κλείσαμε 30 Ιουλίου με το καλό!!

Για την δυσκοιλιότητα μου είπε εκτός από διατροφή μπορώ υποθετο γλυκερινης, dufalac σιρόπι και γάλα μαγνησίας!! Εγώ επειδή θα εσκανα και από τ αλλά δεν είχα έβαλα ένα υποθετακι μόλις γυρισαμε κ είμαι κάπως καλύτερα!

Με μάλωσε επειδή έβαλα κιλό σε μια εβδομάδα σχεδόν ε του είπα ότι δεν πηγαίνω τουαλέτα αλλά δεν άκουγε τίποτα μου είπε να κάνω σωστή διατροφή για να έχω καλή εγκυμοσύνη!!

Αυτααααα εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα!!!

Josephinaki ανυπομονω και για σένα την Δεύτερα θα είναι τελειααα!!! Μου έδωσε κ εμένα λίστα με όλα τα ραντεβού μέχρι τέλος!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τελεια φουντουκι!!!! Μπραβο σας!!!! Πολυ ωραια νεα!!! 2.5 εκατοστα ε;;; Μιλαμε για γιγαντουλια...χαχααχαχαχα τα ζουζουνια μας!!! Ειχε και καμια αλλη γιατρο σημερα; Η περιμενουμε την Δευτερα την Jo;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...