Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κοριτσια μου κι εγω στην κορη μου θυμαμαι ειχε παλμους καπου 160-170 αν θυμαμαι καλα! Λετε να ισχυει;; χαχαχα

Γεια σου Βιργινία! Με το καλο και το δικο σου μωρακι!! Καλα κι εγω απο φαγητο αλλο τιποτα! Και με τις αναγουλες παλι ετρωγα γιατι αν ημουν νηστικη ενιωθα χειροτερα! Εχω ηδη βαλει σχεδον 3 κιλα! Και δεν εχω περιθωρια, δεν ειμαι καμια λεπτουλα! Τι να κανεις... Κι εγω ζουσα 4 χρονια Αθηνα, Πειραια για την ακριβεια και γεννησα στο ΡΕΑ. :) Οσο για το φυλο εγω εχω πολλη περιεργεια μιας που ειναι το δευτερο! Γερο να ειναι εννοειται αλλα ειδικα στο δευτερο το σκεφτεσαι και αυτο, εμεις ενα παραπανω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παμε για τριτο... Κλεινει το μαγαζι! χαχαχ Εγω θελω παλι κοριτσάκι ενω ο αντρας μου αγορι... Στην αυχενικη βρε κοριτσια δεν λενε; Πολλες φιλες μου στην αυχενικη εμαθαν και εμενα στη μικρη μου μου ειχε πει οτι δεν βλεπει κατι να εξεχει αρα μπορει να ειναι κοριτσακι κι ετσι ηταν! Οσες κανατε αυχενικη ρωτησατε και δεν σας ειπαν ή δεν ρωτησατε καν;

Εγώ πάντως τον ρώτησα αλλά μου είπε μην ασχολείσαι με αυτό το θέμα είναι μικρό ακόμα σημασία έχει να είναι όλα καλά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΑΝΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΠΧ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΗ ΚΑ ΘΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΕΔΗ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΕ ΑΣΦΑΛΗΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΑ Η ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ JOB CENTER ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΙΜΟΣΥΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΟ. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΑ 3 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Εμένα αλλά μου είπανε. Ρώτησα για ιδιωτική ασφάλεια θέλουν 200 ευρω το μήνα. Άμα δεν γίνει μετά τον γάμο θα πάω ιδιωτική τι να κάνω δεν μπορώ να τους πω ψέμματα γιατί δήλωσα μένω στον φίλο που δεν δουλεύω. Δεν τους έχω πει κ τπτ περί Ελλάδας είναι περίεργοι αυτοί. Πάντως άκουσα θα δίνουν πρόστιμο σε όποιο Γερμανό δεν έχει παιδιά και δεν είναι παντρεμένος χαχαχα.. ..

νάσαι

Καλά για της πληροφορίες σου.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Δεν βλέπω την ώρα να ψωνισω ένα μικρό πρώτο ρουχαλακι ειδικά καλτσακια από εκείνα που είναι για βρεφακι που παρόλο που είναι για πολύ μωρακι το νούμερο τους είναι πάλι μεγάλο!! Αχ θα γίνω χαζομαμα !!

Και εγώ το περιμένω πώς και πώς αυτό Φουντούκι!!!! Χαζεύω τα σετ παιδικών δωματίων.. Απορρίπτω, επιλέγω... Να περνάει η ώρα. Εμείς έχουμε ήδη τα πρώτα!! Ένας φίλος του άντρα μου όταν το έμαθε και ήρθε για καφέ μας έφερε μια ροζ και μια μπλε πιπίλα!!! Κάλυψε και τα 2 φύλλα...χαχααχαχαχα...

HmwTp3.png

Μωρέ μπράβο ο φίλος!! Τι τέλεια!! Τις έχεις φαντάζομαι κάπου να τις βλέπεις συχνά??!! Νομίζω όταν μάθουμε το φύλο τότε θα πάρουμε φορά που θα ξέρουμε κ το χρώμα!!! Εγώ έχω κ την αδερφή μου που έχει αγοράκι κ κάθε μέρα μου λέει έχω τα πάντα για το μωρό σου κ ρούχα κ ριλαξ κ πάρκο χαμός..

Εμένα μου αρέσουν αυτά τα ριλαξ που κουνιουνται μόνα τους!! (Κ σιγά μην το αφήνω από την αγκαλιά μου)

Tbinp3.pngNttep2.png

Τα φορμάκια είναι τέλεια!!! Τη μέρα που το έμαθα και το ανακοίνωσα στον άντρα μου είχα πάει να πάρω φορμάκι + παπουτσάκια να του κάνω έκπληξη, ήταν μέρα με πολλή συγκίνηση και έκλαιγα μπροστά στο ράφι με τα φορμάκια 0-3 μηνών! Μιλάμε το κοιτάζω τώρα και είναι μικροσκοπικό και δεν περιγράφεται με λόγια πόσο γλυκό

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Άντε μωρέ πια συγκινουμαι και ανατριχιασα josephine είναι πολύ όμορφο συναίσθημα!! Θέλω κ εγώ !! Θα πάω να του πάρω κάτι ουδέτερο!! Είναι τοσο μικροσκοπικά και γλυκουλιααααα ΑΧ θα τρελαθουμε τελείως!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αλήθεια Τανιου τι καλαααα!!! Κ εγώ θέλω!! Μόλις περάσω το τρίμηνο θα πάρω κάτι έτσι να το βλέπω κ να ονειρευομαι!! Η αλήθεια είναι ότι βιαζομαι να έρθει ενώ θα πρέπει να απολαυσουμε όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης γιατί δεν θα συμβεί πολλές φορές αυτή ή φάση!! Εγώ κ πριν μείνω έγκυος περνούσαν από βιτρίνες κ κολουσα με τις ώρες να τα βλέπω!!

Είναι τόσο τέλεια βέβαια με όλα αυτά που έχω ακούσει από φίλη μου περί έλλειψη ύπνου με τρομοκρατη μετά την γέννα και κοιμαμαι τώρα οπότε και όσο μπορώ.. Μετά το τρίμηνο όλα και αφού μπορούμε να περπατησουμε χε χε αχ με το καλό να έρθουν τα πλασματακια μας :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ειναι ολα τους κουκλιστικα... Ειδικα τα κοριτσιστικα που εχουν και πολυ ποικιλια δεν υπαρχουν. Η αληθεια ειναι οτι δεν τις κοιταω. Πειτε με προληπτικη πειτε με φοβιτσιαρα αλλα ακομα δεν μπορω να πω οτι χαιρομαι στο 100%. Κι αυτο επειδη φοβαμαι μην στραβωσει κατι. Στην αρχη ελεγα μεχρι να ακουσω καρδια και μετα θα ηρεμησω. Μετα μεχρι τον επομενο υπερηχο. Τωρα μεχρι την αυχενικη. Και ετσι ειμαι πολυ συγκρατημενη. Πραγμα παραξενο για μενα....

HmwTp3.png

Κοριτσια μου κι εγω στην κορη μου θυμαμαι ειχε παλμους καπου 160-170 αν θυμαμαι καλα! Λετε να ισχυει;; χαχαχα

Γεια σου Βιργινία! Με το καλο και το δικο σου μωρακι!! Καλα κι εγω απο φαγητο αλλο τιποτα! Και με τις αναγουλες παλι ετρωγα γιατι αν ημουν νηστικη ενιωθα χειροτερα! Εχω ηδη βαλει σχεδον 3 κιλα! Και δεν εχω περιθωρια, δεν ειμαι καμια λεπτουλα! Τι να κανεις... Κι εγω ζουσα 4 χρονια Αθηνα, Πειραια για την ακριβεια και γεννησα στο ΡΕΑ. :) Οσο για το φυλο εγω εχω πολλη περιεργεια μιας που ειναι το δευτερο! Γερο να ειναι εννοειται αλλα ειδικα στο δευτερο το σκεφτεσαι και αυτο, εμεις ενα παραπανω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παμε για τριτο... Κλεινει το μαγαζι! χαχαχ Εγω θελω παλι κοριτσάκι ενω ο αντρας μου αγορι... Στην αυχενικη βρε κοριτσια δεν λενε; Πολλες φιλες μου στην αυχενικη εμαθαν και εμενα στη μικρη μου μου ειχε πει οτι δεν βλεπει κατι να εξεχει αρα μπορει να ειναι κοριτσακι κι ετσι ηταν! Οσες κανατε αυχενικη ρωτησατε και δεν σας ειπαν ή δεν ρωτησατε καν;

Εγώ πάντως τον ρώτησα αλλά μου είπε μην ασχολείσαι με αυτό το θέμα είναι μικρό ακόμα σημασία έχει να είναι όλα καλά!

Αχ πώς νευριαζω με τετοιες απαντησειιιιιιις! Ρε μεγαλε ενταξει, εννοειται προεχει να ειναι γερο, αλλα εαν βλεπεις κατι γιατι να μην το πεις; Τι θα πει μην ασχολεισαι; Παιδι μου και θελω να ξερω! Αν μου πει κι εμενα σημερα κανενα τετοιο ωραια μπουνιες θα παιξουμε! Καλημερα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ειναι ολα τους κουκλιστικα... Ειδικα τα κοριτσιστικα που εχουν και πολυ ποικιλια δεν υπαρχουν. Η αληθεια ειναι οτι δεν τις κοιταω. Πειτε με προληπτικη πειτε με φοβιτσιαρα αλλα ακομα δεν μπορω να πω οτι χαιρομαι στο 100%. Κι αυτο επειδη φοβαμαι μην στραβωσει κατι. Στην αρχη ελεγα μεχρι να ακουσω καρδια και μετα θα ηρεμησω. Μετα μεχρι τον επομενο υπερηχο. Τωρα μεχρι την αυχενικη. Και ετσι ειμαι πολυ συγκρατημενη. Πραγμα παραξενο για μενα....

Σε καταλαβαινω Κατερινα μου!! Κι εγω στην κορη μου ετσι ημουν... Ειχε προηγηθει και μια παλινδρομη κυηση και ειχα φοβερο αγχος μεχρι να γεννησω μην τυχον κατι στραβωσει! Ηρεμησα οταν την κρατησα αγκαλια... Εκει πραγματικα μου εφυγαν ολα!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Είναι τόσο τέλεια βέβαια με όλα αυτά που έχω ακούσει από φίλη μου περί έλλειψη ύπνου με τρομοκρατη μετά την γέννα και κοιμαμαι τώρα οπότε και όσο μπορώ.. Μετά το τρίμηνο όλα και αφού μπορούμε να περπατησουμε χε χε αχ με το καλό να έρθουν τα πλασματακια μας :)

μην αγχωνεσαι, τιποτα δεν ειναι απολυτο ουτε ειναι ο κανονας οτι εχουν ελλειψη υπνου τα μωρουλια. Η δικια μου ποτε δεν μας ξενυχτησε και ξυπνουσε καθε 4 ωρες τη νυχτα θηλαζε και μετα απο λιγο κοιμοταν... μια χαρα δηλαδη!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Πώς είμαστε σήμερα????

Φουντούκι έχεις συνάντηση με το φουντουκάκι σου???Με το καλό!!Καλά αποτελέσματα!!Περιμένουμε νέα σου!!

Ελένη μου έχεις κι εσυ γιατρό σήμερα??Λες να δείτε και φύλο??Εμένα στο γιο μου στην αυχενική είχαμε δει...ήμουν βέβαια 13&3 και μου χε πει 99% αγόρι...!!

Καθυ μου έτσι συμβαίνει πάντα....όλο και κάτι περιμένουμε για να ηρεμήσουμε και τελικά ηρεμούμε μόνο όταν τα πάρουμε γερά στην αγκαλιά μας!!

Δεν είναι τέλεια τα μωρουδίστικα πραγματάκια???Εμείς αν είναι αγοράκι πάλι δεν θα χρειαστεί να πάρουμε τίποτα...εεε τωρα αν είναι κοριτσι,θα πάρουμε μόνο ρουχαλάκια!!Πάντως όπως και να χει ολο και κάτι θα παρουμε....σιγά μην κρατηθώ!!

5cPOp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Πώς είμαστε σήμερα????

Φουντούκι έχεις συνάντηση με το φουντουκάκι σου???Με το καλό!!Καλά αποτελέσματα!!Περιμένουμε νέα σου!!

Ελένη μου έχεις κι εσυ γιατρό σήμερα??Λες να δείτε και φύλο??Εμένα στο γιο μου στην αυχενική είχαμε δει...ήμουν βέβαια 13&3 και μου χε πει 99% αγόρι...!!

Καθυ μου έτσι συμβαίνει πάντα....όλο και κάτι περιμένουμε για να ηρεμήσουμε και τελικά ηρεμούμε μόνο όταν τα πάρουμε γερά στην αγκαλιά μας!!

Δεν είναι τέλεια τα μωρουδίστικα πραγματάκια???Εμείς αν είναι αγοράκι πάλι δεν θα χρειαστεί να πάρουμε τίποτα...εεε τωρα αν είναι κοριτσι,θα πάρουμε μόνο ρουχαλάκια!!Πάντως όπως και να χει ολο και κάτι θα παρουμε....σιγά μην κρατηθώ!!

Αυτο με το 13&3 που ειπες για την αυχενικη πολυ με χαροποιησε!!! Και εγω τοσο θα ειμαι στην αυχενικη. Εννοειται οτι πανω απο ολα να ειναι γερο αλλα να μην ξερω αν θα ειναι γερο αγορι η γερο κοριτσι;;; Αν και πιστευω απο την πρωτη μερα πως ειναι κοριτσι.

Καλη επιτυχια σημερα στα κοριτσια που εχουν γιατρο. Περιμενουμε αποτελεσματα.

HmwTp3.png

Καλημερουδια κοριτσαρες!! Άννουλα μου ναιιιιιιι έχω ραντεβού με το φουντουκακι σήμερα στις 7 κ έχω αγωνία λες να δω τα χερακια του κ τα ποδαράκια? Εσυ τα έχεις δει?

Κ εγώ με την Κάθυ θα συμφωνησω κ εγώ θέλω να περάσει λίγος καιρός άκομα και μετά θα ψωνισω κάποια!! Πάντως προς το τέλος θα πάρουμε τα περισσότερα!! Αν είναι αγοράκι έχω κ πολλά από την αδερφουλα δεν θα κάνω υπερβολές γιατί μεγαλώνουν γρήγορα κ δεν προλαβαίνουν να τα βάλουν!! Αν είναι κοριτσάκι ε θα τα χτυπήσουμε και λίγα ροζακια!! Πάντως απ ότι έχω καταλάβει ή περισσότερες εδώ μέσα κλείνουμε στα κοριτσάκια εκτός από την Θεανώ που έχει 2 μπορεί να θέλει κ αγοράκι!!

Άντε να αρχίσουμε να μαθαίνουμε κανένα φύλο επιτέλους!!

Γερά μωρακια πάνω απ όλα!!

Σήμερα θέλω να τον ρωτησω πολλά που τις άλλες φορές ξεχνιεμαι!! Και πιο πολύ για το έντερο μου!! Μ έχει τρελάνει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Φουντούκι, ρώτα για το έντερο, εμένα έχει πέσει τελείως στην αδράνεια :rolleyes: και θα ρωτήσω κι εγώ τη Δευτέρα που θα πάω. Πού πάει όλο αυτό το φαΐ αναρωτιέμαι!!! Γιατί για τα δεδομένα μου τρώω πολύ! Ξεκίνησα 55 την εγκυμοσύνη με 1.68 και τώρα είμαι 58 ήδη! Βέβαια τουαλέτα δεν πάω παρά μία στις 4-5 μέρες οπότε το 1 κιλάκι σίγουρα είναι από εκεί. Όλα στο έντερο έχουν συγκεντρωθεί, πουθενά αλλού και κοιλιά δεν είχα καθόλου πριν. Τώρα έχει λίγο στρογγυλέψει στο ύψος του αφαλού και είναι σφιχτή. Φοβάμαι μη μου δώσει υπόθετα, μπλιαχχχ...και τρώω όλα τα φρούτα και λαχανικά που υπάρχουν.

Καλή επιτυχία, φουντούκι μου, θα δεις και χεράκια-ποδαράκια, ίσως και λίγο προσωπάκι πιο διακριτό! Θα ξετρελαθείς!

Για τα ρουχαλάκια εννοείται κι εμείς τίποτα ακόμα, μόνο αυτά της έκπληξης, αλλά γενικώς με αισιοδοξία την αντιμετωπίζουμε την εγκυμοσύνη κι επειδή είμαστε κι οι δυο πολύ ενθουσιώδεις σαν άνθρωποι και πολύ ευτυχισμένοι, εγώ στις αρχές έλεγα στον άντρα μου να ξέρεις το πρώτο τρίμηνο είναι κρίσιμο, μην ενθουσιαζόμαστε, πιο πολύ για να τ' ακούω, αλλά είπαμε αν είναι να συμβεί το κακό θα συμβεί, δεν είμαστε προληπτικοί ούτε εξαρτάται από τη μεγάλη μας χαρά το αν θα συμβεί, οπότε το απολαμβάνουμε στο έπακρο! Άλλωστε μια φορά τη ζεις την πρώτη εγκυμοσύνη και αν όλα πάνε καλά θα 'ναι και η τυχερή φορά! Οπότε δεν θέλω μαυρίλα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...