Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα Ελενη!!! Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο το δευτερο παιδακι σου!!! Ας συστηθω, ειμαι η Γεωργια, 20 και κατι,εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και ειμαι 13εβδομαδων και 1 ημερα. Ευχομαι να πανε καλα ολα και με το καλο η αυχενικη σου!!

Κατερινα εμενα οι αιματολογικες στο ελενα που τις.περιμενω αυριο εκαναν δεκα μερες περιπου να βγουν.

Γεια σου Γεωργια μου! Ευχαριστω για τις ευχουλες, η Παναγια να μας βοηθησει ολες!!

Εσυ μικρουλα στα "βασανα",ε; Μπραβο!! Με το καλο!! Εχεις κανει λογικα αυχενικη,ε; Διαβασα τα χαραματα καποια ποστ σας, αλλα συγκεχυμενα τα εχω στο μυαλο!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Ελενη!!! Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο το δευτερο παιδακι σου!!! Ας συστηθω, ειμαι η Γεωργια, 20 και κατι,εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και ειμαι 13εβδομαδων και 1 ημερα. Ευχομαι να πανε καλα ολα και με το καλο η αυχενικη σου!!

Κατερινα εμενα οι αιματολογικες στο ελενα που τις.περιμενω αυριο εκαναν δεκα μερες περιπου να βγουν.

Εν τω μεταξυ, θα ειμασταν ιδιες ακριβως βδομαδες, εγω χανω μία γιατι ειχα καθυστερημενη συλληψη. Με βαση την τελευταια περιοδο που ηταν 1-4 θα ημουν 13 βδομαδες τωρα, αλλα επειδη ειχα χαλια κυκλο τελευταια (50 σχεδον ημερων!) εκανα ωορρηξια αντι για 13-14 Απριλη στις 23 περιπου. Εχανα 9 μερες και τωρα χανω 1 βδομαδα. :) Πιαστηκε τυχαια δηλαδη και οχι στις γονιμες που ειχα το νου! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανουλες!! Καλώς μας ήρθες Ελένη με το καλό να έρθει κ το δεύτερο νινι!! Μεγαλώνει ή παρεουλα!!

Κ εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι κ θα γεννησω πρώτα ο θεός στην Γένεσις την κλινική!! Εγώ είμαι 8 εβδομάδων κ 5 ημερών αλλά την προηγούμενη φορά που πηγα μου το έβγαλε 1 εβδομάδα πάνω!! Εγώ είμαι έγκυος στο πρώτο παιδάκι με εξωσωματικουλα κ είμαι 26 ετών!!

Έχω την πέμπτη ραντεβουδακι για υπέρηχο κ θα μου πει κ ποτέ θα κάνουμε την αυχενική !!

Εύχομαι σε όλες μέσα από την καρδιά μου να μας βοηθήσει ή παναγίτσα να φέρουμε στον κόσμο γερά παιδάκια!!

ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες!! Καλώς μας ήρθες Ελένη με το καλό να έρθει κ το δεύτερο νινι!! Μεγαλώνει ή παρεουλα!!

Κ εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι κ θα γεννησω πρώτα ο θεός στην Γένεσις την κλινική!! Εγώ είμαι 8 εβδομάδων κ 5 ημερών αλλά την προηγούμενη φορά που πηγα μου το έβγαλε 1 εβδομάδα πάνω!! Εγώ είμαι έγκυος στο πρώτο παιδάκι με εξωσωματικουλα κ είμαι 26 ετών!!

Έχω την πέμπτη ραντεβουδακι για υπέρηχο κ θα μου πει κ ποτέ θα κάνουμε την αυχενική !!

Εύχομαι σε όλες μέσα από την καρδιά μου να μας βοηθήσει ή παναγίτσα να φέρουμε στον κόσμο γερά παιδάκια!!

ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !!!

Γεια σου Φουντουκι!! Κι εσυ μικρη μανουλα, χεχεχε! Με το καλο και το δικο σου νινακι ευχομαι!!! Στο Γενεσις εσυ,ε; Μια χαρα!!! Απο συμπτωματα πώς εισαι; Εγω στις 8 βδομαδες χορευα απο τις αναγουλες!!! :?:???: :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κπρίτσια!!Καλό μήνα να έχουμε!!Τουλάχιστον τα δικά μας νέα να είναι μόνο ευχάριστα!!

Βιργινία μπράβο!!Όλα καλά με το μικρούλη!!!Άντε με το καλό και η β επιπέδου!!!

Θεανώ μου τέλεια!!!Οπότε τώρα θα κάνεις με ηρεμία τις διακοπούλες σου!!Καλά να περάσετε!!!!

Ελένη μου καλώς μας ήρθες!!Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό το επόμενο!!Εγώ είμαι η Άννα...ειμαι 30 και κάτι,εχω έναν ζουζουνάκο 28 μηνών και τώρα είμαι 10&2....στις 15 του μήνα θα κάνουμε την αυχενική μας!!

Μεγάλη ανακατωσούρα πάλι σήμερα!!!Άντε να περάσουν λίγες μέρες ακόμα μπας και πάρω τα πάνω μου!!!

Φιλιά στα υπόλοιπα κοριτσάκιαααααα!!!!

5cPOp3.png

Ελένη εγώ πριν μια εβδομάδα είχα ανακατοσουρες πολλές αυτή μόνο χθες είχα κ ελπίζω σιγά σιγά να μην μου εμφανιστούν ξανά!! Χθες είχα κάποια τσιμπιματακια πολύ χαμηλά κ φοβηθηκα αλλά απ ότι μου είπε ο γιατρός μεγαλώνει ή μήτρα!! Εσυ είχες καθόλου πονακια ? Ο Άγιος Λουκάς είναι ωραία κλινική κ είναι σε πολύ ωραία τοποθεσία!! Με το καλό ή αυχενική σου!!

Φιλάκια Άννουλα μου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα!!!

Ελένη, καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό και το επόμενο μωράκι σας! Εγώ είμαι 30 και είμαι Αθήνα, είναι το πρώτο μας κι είμαστε πολύ πολύ ευτυχισμένοι!

Από ανακατωσούρες ακόμα τίποτα ούτε άλλα συμπτώματα γενικώς, αλλά βλέπω τα άλλα κορίτσια που είναι πιο μπροστά και εύχομαι απλώς να μην κάνουν την εμφάνισή τους! Φουντούκι, ελπίζω να απαλλαγείς σύντομα από τα ενοχλητικά συμπτώματα και να μείνουν μόνο τα ωραία!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε σημερα; Ελενη καλως ηρθες! Με το καλο το μπεμπακι σου! Εγω ειμαι η Κατερινα 24 ετων και εχω καταγωγη απο Θεσσαλονικη. Αλλα μενω Κοζανη. Πολυ προσεγμενη κλινικη ο Αγιος Λουκας. Την γνωριζω καλα. Οχι την μαιευτικη βεβαια. Οταν μαθετε τιμες πειτε μας κοριτσια να ξερουμε τι μας γινεται. Γιατι εδω εχει μονοπωλειο η κλινικη και θαρρω πως ειναι τσουχτερη.

HmwTp3.png

Αννουλα γεια σου! Με το καλο και το δικο σου μπεμπε και συντομα να φυγουν οι αναγουλες. Ξερω..δεν αντεχονται..... Με το καλο και η αυχενικη!!! 2 βδομαδουλες εμειναν!

Φουντουκακι, πονακια δεν ειχα καθολου. Τωρα αν ειχα κατι ψιλα τσιμπηματα, ουτε που το θυμαμαι. Τιποτα αξιοπροσεκτο παντως. Αλλα ξερω κι εγω οτι ειναι φυσιολογικα οποτε μην το σκεφτεσαι καν! Δεν εχω παει ποτε στον Αγιο Λουκα αλλα εκει γεννησε τα 2 της παιδια η νυφη μου (τον ιδιο γιατρο εχουμε και αυτος μονο εκει ξεγενναει) και ηταν πολυ ευχαριστημενη.

Ζοζεφινα χαρηκα! Με το καλο το πρωτο σας ζουζουνακι! Αν ειστε τωρα ευτυχισμενοι οταν θα γεννηθει θα τα χασετε τελειως!!!! :P:p Σου ευχομαι να μην εχεις καθολου αναγουλες και το οτι ακομη δεν εχεις ειναι καλο σημαδι! Πιθανον να τη γλιτωσεις!

Γεια σου Κατερινα!! Απο πού απο Θεσαλονικη ακριβως εχεις καταγωγη; Ναι εννοειται, μολις μαθουμε τιμες θα τις πουμε να ενημερωνομαστε!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

• Petalouda82......................ΠΗΤ 27/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 5/1
  • Bella78 ............................ΠΗΤ 7/1
  • sotsafi89 ..........................ΠΗΤ 10/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 11/1
  • Κathie90 ...........................ΠΗΤ 16/1
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 7/2
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 8/2
  • LOVEU...............................ΠΗΤ 15/2
  • elena16 ............................ΠΗΤ

Ελένη, θα 'ναι χριστουγεννιάτικο το δεύτερο μωράκι σου! Θα ΄σαι μάλλον η πρώτη μας έγκυος και πρωτοπόρος!

Φουντούκι μου, τι ώρα τον έχεις τον γιατρό τη Δευτέρα; Εμείς 4. Ανυπομονώ όσο περνούν οι μέρες! Νομίζω ότι μπήκαμε πια στον 3ο μήνα, ε;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Josephinaki μου εγώ έχω αύριο γιατί την άλλη εβδομάδα θα είναι σε διακοπές ο γιατρός κ μου είπε να πάω την πέμπτη ή την παρασκευη αλλά την παρασκευη είναι πρωί στο ιατρείο κ ο άντρας μου δουλεύει θέλει να πηγαίνουμε μόνο μαζί!! Έχει μανία με την οθόνη του υπερήχου!! Χαχαχαχαχαχα

Έχω στις 7 έχω ραντεβού!! Νομίζω πως ναι μπήκαμε στον τρίτο κ προχωραμεεεε!!! Την Δεύτερα θα παθεις πλάκα θα έχει τεράστια διάφορα από την κουκίδα που είδατε την προηγούμενη φορά!! Μια χαρά θα είναι τα νινακια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Josephinaki μου εγώ έχω αύριο γιατί την άλλη εβδομάδα θα είναι σε διακοπές ο γιατρός κ μου είπε να πάω την πέμπτη ή την παρασκευη αλλά την παρασκευη είναι πρωί στο ιατρείο κ ο άντρας μου δουλεύει θέλει να πηγαίνουμε μόνο μαζί!! Έχει μανία με την οθόνη του υπερήχου!! Χαχαχαχαχαχα

Έχω στις 7 έχω ραντεβού!! Νομίζω πως ναι μπήκαμε στον τρίτο κ προχωραμεεεε!!! Την Δεύτερα θα παθεις πλάκα θα έχει τεράστια διάφορα από την κουκίδα που είδατε την προηγούμενη φορά!! Μια χαρά θα είναι τα νινακια!!

Αααχ, μπράβο φουντουκάκι μου!!! Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα! Δεν ήταν κουκιδίτσα την τελευταία φορά, μου το ζούμαρε πολύ και φαινόταν καλά το ανθρωπάκι μου! Αλλά μόνο 5 χιλιοστά, τώρα θα 'ναι μεγαλούτσικο, εκατοστά ολόκληρα, χαχαχα! Να μπεις να μας γράψεις νέα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...