Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τζο τέλεια τα νέα σας!! Έχει πάρει θέση ο μπεμπούλης και μάλιστα χωρίς περιτύλιξη!! Γι' αυτό έχεις τόσους πόνους φαίνεται, γιατί έψαχνε να βρει το δρόμο της εξόδου ο ζωηρός και τον βρήκε!! Απορώ που ενώ ο μπέμπης φαίνεται ετοιμοπόλεμος, ο γιατρός σου είπε για τόσες μέρες ακόμα. Πάντως πιστεύω ότι την πρόκληση την αποφεύγεις!! Ε, ας ακολουθήσουμε τις συμβουλές της μαίας, κάτι ξέρει, κάτι ξέρει!!!! Τώρα που έρχεται και σ.κ.! Να περάσεις υπέροχο σ.κ. μέλιτος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και από εμενα κορίτσια μου όλα καλα με την γιατρο!Η μπεμπα μεγαλωσε όπως πρεπει είναι περιπου 2.800 και με εξετασε και κολπικα για να δουμε τι γινεται γιατι την επομενη εβδομαδα γενναμε πρωτα ο Θεος!Ο τράχηλος είναι μια χαρα μαλακος και ωριμος αλλα η μπεμπα δεν εχει εμπεδωθεί ακομα οποτε μου ειπε πολύ περπατημα αυτην την εβδομαδα!Μαλλον θα μπουμε κυριακη βραδυ για την προκληση 31 του μηνος μακαρι να εχει κατεβει και η μπεμπα για να είναι όλα πιο ευκολα!Αυριο καρδιοτοκογραφο και Πεμπτη παλι ραντεβού!Κοντευουμε και είμαι πολύ χαρουμενη!!!!!!!!Παντως η κολπικη εξεταση ποναει αρκετα!

Διαφημίσεις

Και εγω σημερα υπερενταση ολο το βραδυ στριφογυριζα!Οποτε τωρα σηκωθηκα πρωινη πρωινη!Τζο με το καλο κουκλα μου όλα να εχουν παει τελεια και να κρατας ηδη τομωρακι σου αγκαλιτσα!

Ευτυχως εχω παρεουλα να περασουν οι ωρες μ εσας :tongue:

Λοιπον πηγα για καρδιοτοκογραφο, ειχα εξαλειψη τραχηλου 70%, διαστολη 0 κ μπεμπη ζωηρο, συσπασεις εκανα αλλα δεν τις καταλαβαινα. Μας εστειλαν να κοιμηθουμε κατα τις 3, εγω στο μεταξυ στο γυρισμο απ το ιατρειο αρχισα να αντιλαμβανομαι συσπασεις ανα 4λ. ηπιες ομως πολυ σαν πονακια περιοδου χαμηλα στην κοιλια κ οχι πετρωμα. Μετα εγιναν εντονες αλλα με αναπνοες παλευεται. Τωρα χαλαρωσαν κ θα προσπαθησω να κοιμηθω, φυσικα ειναι πολυ δυσκολο, ουτε ο αντρας μου μπορει, αλλα μας ειπαν οπωσδηποτε ξεκουραση γτ μπορει να μας παρει κ 1 μερα ακομη. Κ αυριο περπατημα κ εξεταση ξανα στη 1 το μεσημερι!

Παντως αυριο μαλλον θα τον εχω αγκαλια τον αντρακο μου κι ευχομαι ολα να πανε καλα!

Νοπιτσα μου, συντομα κ στα δικα σου, ριξε πολυ περπατημα να κατεβει η μπεμπα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα&καλο σκ να εχουμε! Πως ειστε;;; εγω παλι καλα κοιμηθηκα αποψε...αλλα ειχα τον μεγαλο να με πηγαινοφερνει κανα2φορες...ε,γυρω στις7ξαπλωσα μαζι του...πολυ με απασχολει αυτο , οταν θα ερθει&ο μπεμπης...πφφφφφ!!!!

Τζο μ καταρχην σου ευχομαι να πανε ολα τελεια&να εχεις μια πολυ ομορφη εμπειρια τοκετου! Με το καλο να παρεις τον μπεμπακο σου αγκαλια! Οταν δεις τον γιατρουλη σου, πες του, οτι η σιγουρια μαζι σου οτι θα πας στις41"τον εφαγε"...χαχα!!! Πως&σε αφησαν να φυγεις, χωρις αμνιακο υγρο; μηπως σπασανε μερικως;;; πως εισαι τωρα;;;

cPQop2.png2orjp2.png

Μαρακι, μερικως εσπασαν κ τρεχουν ακομα. Στο ιατρειο πηγα οποτε με διαστολη 0 σημασια εχει να ξεκουραστω στο σπιτι μου κ να ειμαι σε κινηση για ν αρχισουν φυσικα οι συσπασεις, δεν ειχε νοημα να καθηλωθουμε στο μαιευτηριο. Τωρα συσπασεις εχω ακομα ακανονιστα, οποτε αφου ματι δεν κλεισαμε εγω κανω ασκησεις κλπ, ο,τι μου ειπε. Θα παρω κ αντιβιωση σε λιγο κ μολις ξανακανω καρδιοτοκογραφο κ ολα ειναι καλα σημερα τα μεσανυχτα θα κανουμε ηπια προκληση αν δεν ξεκινησουν τακτικες συσπασεις μονες τους κ τοτε αναγκαστικα θα κανω εισαγωγη στο μαιευτηριο!

Αυτο ειναι το πλανο μας! Για την ωρα ειμαι σπιτι σχετικα χαλαρη, με βοηθαει το ζεστο νερο, τρωω κ κανω τις τελευταιες ετοιμασιες!

Φιλια πολλα κ συντομα θα μαστε ολες μανουλες!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Αχ Τζο μου έχω συγκινηθεί!!!! Με το καλό να πάνε όλα τέλεια κοριτσάκι!!! Μπέμπης - γιατρός: 1-0, αμάν δηλαδή η επιμονή του γιατρού σου ότι θέλεις ακόμα 2 βδομάδες! Μπράβο, με τις ασκήσεις, τις αναπνοές, τα ντουζάκια θα τα πας τέλεια και αφού έρχονται και οι συσπάσεις από μόνες τους, μη φοβάσαι τίποτα! Εύχομαι να έχεις τον τοκετό που ονειρεύεσαι! Σε φιλώ!!!

Αν έχεις χρόνο, απαντάς: πώς το κατάλαβες ότι έσπασαν τα νερά, άκουσες και θόρυβο; Πώς δεν μπερδεύτηκες ότι ήταν κολπικά υγρά, αφού βγαίνανε λίγα λίγα; Είχες και πόνους συγχρόνως; Άκουσες τη ... συμβουλή της μαίας χθες; Εγώ την άκουσα πάντως αλλά η μπέμπα αμετακίνητη χιχι.

Διαφημίσεις

Νοπίτσα μπράβο όλα καλά με το μπεμπάκι! Σε μια βδομάδα θα το έχεις αγκαλίτσα! Περπάτημα τώρα πρέπει να κάνουμε όλες, αλλά και με τέτοιο κρύο και χιόνι μπρρρ...

Μαράκι ο μπαμπάς θα πρέπει να βοηθήσει με τον μεγάλο τώρα που θα έρθει το μωρό. Πώς να τους προλάβεις εσύ και τους 2;; Ευκαιρία είναι να έρθουν πιο κοντά μπαμπάς και γιος.

Αχ, κοριτσια μου, ο γιατρος ειπε 15 μερες για να με ξεαγχωσει, μου ειπε δεν μπορω να κανω προβλεψη για το ποτε, εσυ πες οτι εχουμε 2 εβδομαδες κ αν ειναι ολα καλα κ περισσοτερο! Συσπασεις δεν ειδαμε το μεσημερι στο νστ ουτε μια, οποτε κανενα ιχνος τοκετου! Μονο ο μπεμπης χαμηλα που ετσι ειναι εδω κ 1 μηνα.

Ε, εγω το απεκλεισα να γενναω για 1 εβδ τουλαχιστον, ηρθαμε σπιτι, μονο 5 βαθια καθισματα αντεξα να κανω γτ πολυς πονος στο ηβικο οστο κ λιγο μπαλα, 1 ωριτσα το πολυ. Το βραδυ ξαπλωσα κ 1 εσπασαν τα νερα κ ηταν πολλα γι αυτο το καταλαβα, περιπου 1 ποτηρι νερου, ουτε ολα να κανουν θορυβο. Κ ηταν ασπρα με ροζ διαυγη κ απο τοτε ακομα τρεχουν. Πονους δεν ειχα οταν εσπασαν, τπτ απολυτως. Μετα το ιατρειο μου ηρθαν οι πονοι, βεβαια στο νστ το βραδινο ειχα συσπασεις πολλες που δεν τις καταλαβαινα ομως.

Τωρα δεν εχω πονους γεννας με πετρωμα, μονο δυνατα πονακια κ ο γιατρος με βρηκε πολυ ψυχραιμη, δηλ δε γενναω ακομα! Σε λιγο θα με ξαναεξετασει κ το βραδυ εισαγωγη! Μαλλον αυριο θα τον εχω τον μπεμπακο μας!

Α κ σιγουρα μαλλον επισκληριδιος!!! Εδω μ αυτα κ ηδη επιπονα τα βρισκω

Γαργαλιτσα μου ευσυγκινητη στο δρομο ειναι κι η μπεμπουλα σου!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo ενταξει εισαι πολύ κοντα να κρατησεις τον μπεμπη σου όλα καλα θα πανε!Εγω σημερα πηγα για περπατημα αρκετη ωρα και εχω πιαστεί ολοκληρη εκανα και μερικα καθίσματα και τα εφτυσα!Τωρα το βραδακι θα παμε και για καρδιοτοκογραφο να δουμε τι γινεται!!!!!!!!!!!:)

Μπράβο Τζο μου, είσαι πολύ ψύχραιμη, αστέρι!!! Ένα ποτήρι νερού είναι πολλά υγρά, εγώ νόμιζα σταγόνες ότι βγαίνανε. Βαθιά καθίσματα ε; Μόνο αυτά δεν ήξερα ότι πρέπει να κάνουμε, θα τα ξεκινήσω κι αυτά. Πήγα και για περπάτημα, βγάλαμε και φωτογραφίες στο δρόμο μέσα στα χιόνια για να της δείχνουμε της μπέμπας να βλέπει τι τραβούσανε οι γονείς της προκειμένου να κατέβει!! Αλλά η κοιλιά στέκει πάντα περήφανη! Έχω αρχίσει και σκέφτομαι μήπως έχει κοντό λώρο που την εμποδίζει να κατέβει.

Χθες η Ρεγγίνα, σήμερα η Τζο, καλά το πάμε, ελάτε κορίτσια κολλείστε μας κι εμάς!!

Τζο μου δεν πειράζει για την επισκληρίδειο, αν νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι βέβαια θα την κάνεις. Το ζητούμενο είναι να είστε καλά εσύ κι ο μπέμπης! Είναι υπέροχο που σε λίγες ώρες θα τον δεις επιτέλους και θα τον έχεις στην αγκαλίτσα σου! Όλα θα πάνε τέλεια!!!

Δηλαδή έχεις πόνους περιόδου μόνο χαμηλά στην κοιλιά; Ούτε στην κοιλιά ούτε από κάτω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...