Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εδω&εγω...τα νεα μας απο το απογευματινο ραντεβου:στα3κιλα ο μικρος, μερικως εμπεδωμενος&η μητρα με 80αρες&100αρες συσπασεις...κοινως, δ την βγαζω την αλλη βδομαδα!!! Ανευ απροοπτου θα με δει ξανα Τριτη πρωι!

Ρεγγινα μ σου στελνω ολη την θετικη μ ενεργεια για την αυριανη μερα! Ολα τελεια θα πανε!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φουντούκι σε χάσαμε. Όλα καλά ελπίζω.

Μαράκι τα έπιασε τα 3 κιλά ο μπέμπης, μια χαρά! Θα πάρει κι άλλο μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα είναι έτοιμος για τα κρύα και τα χιόνια των Τρικάλων! Νιώθεις συσπάσεις;

Κορίτσια χθες κοιμηθηκα πολυ καλα σημερα ομως σπ τ πρωι ποναει η μεση μου για κανα 2ωρο κ τωρα μολις νυσταξα ξαπλωσα κ με επιασε παλι οποτε δεν μπορω ν κοιμηθω με κλωτσαει κ η μπεμπα το πουλακι μου θελει ν μας δει φαινεται!

Καλημερα πρωινη!!!

Μαρακι, μπραβο, κοπελα μου, ο μπεμπης κυριος κ στην ωρα του!!! Πολυ συντομα δηλ. θα χουμε ευχαριστα!!! Τις νιωθεις τις συσπασεις; Πονας;

Γευση, το ιδιο σου ευχομαι κι εσενα, να ναι η μπεμπα κοντα, με το καλο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κοριτσια μου!Μαρακι τελεια τα νεα σας αντε ερχεται η μεγαλη μερα οπου να ναι!!!!!!!Ρεγγινα μου σου ευχομαι να πανε όλα τελεια σημερα!!!!!!!!Να δωσεις πολλα φιλια στον μπεμπη σου μολις βγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:pΓευση όλα καλα?Συνεχιζουν οι πονοι?Εγω από εχθες την νιωθω την μπεμπα πολύ χαμηλα και πολύ ζωηρη αντε να δουμε σημερα θα εχει εμπεδωθεί?

Διαφημίσεις

Καλημερα...σημερα του εδωσα&καταλαβε! Αφησα τον μικρο στης μαμας μ για το βραδυ&με πλακωσε το παπλωμα...ευχαριστηθηκα υπνο, οσο μπορεσα δλδ!!! Πως ειστε εσεις;;; ποιες εχουν ραντεβου σημερα;;; Ναι, τις συσπασεις τις νιωθω με πολυ ενονο πετρωμα& πονο στη κοιλια! Χτες ειχα&λιγο πονο στη μεση αλλα οπως ηταν αναμενομενο ηταν αποο την κουραση&την ορθοστασια...σημερα ειμαι καλυτερα!

cPQop2.png2orjp2.png

Δεύτερη καλημέρα κι από μένα, μετά τον δεύτερο υπνάκο μου!

Εγώ πολύ πόνο στη μέση, αλλά περιόδου, όχι πόνο λόγω στάσης ή βάρους. Βέβαια ήπιο, καμία σχέση με εκείνους 2 μέρες πριν. Ραντεβού έχω εγώ κι η Νοπίτσα νομίζω και η Ρεγγίνα μια και καλή με τον μπέμπη της! Άντε να δούμε!

Μαράκι, πόνο στην κοιλιά ανυπόφορο; Ή πονάκι περιόδου;

Σε λίγο καιρό αυτά θα μας απασχολούν :tongue:

post-37747-14825440946166_thumb.jpg

vLmAp2.png FMoxp2.png

Πονο ψηλα στην κοιλια,πανω απο τον αφαλο κυριως...αφορητο οχι,παλευεται αλλα συνοδευομενο με δυσφορια...λες&θα εκραγει η κοιλια σου! Στις κανονικες συστολες γεννας οι πονοι ξεκινανε απο την μεση&αγκαλιαζουν ολη τη κοιλια,απο ψηλα εως χαμηλα σα πονοι περιοδου&δ ανακουφιζονται τοσο ευκολα! Αχ,αυτο το πλανο...χαχα...γνωστο πολυ...!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Πονο ψηλα στην κοιλια,πανω απο τον αφαλο κυριως...αφορητο οχι,παλευεται αλλα συνοδευομενο με δυσφορια...λες&θα εκραγει η κοιλια σου! Στις κανονικες συστολες γεννας οι πονοι ξεκινανε απο την μεση&αγκαλιαζουν ολη τη κοιλια,απο ψηλα εως χαμηλα σα πονοι περιοδου&δ ανακουφιζονται τοσο ευκολα! Αχ,αυτο το πλανο...χαχα...γνωστο πολυ...!!!

Αχ, κατάλαβα, καμία σχέση δηλ. με τους δικούς μου πόνους που είναι όλοι πολύ χαμηλά. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις λεπτομέρεις, σ' έχουμε ζαλίσει! Επομένως θα διαφέρουν και αποκλείεται να μην το πάρουμε χαμπάρι ;)

vLmAp2.png FMoxp2.png

Αχ, κατάλαβα, καμία σχέση δηλ. με τους δικούς μου πόνους που είναι όλοι πολύ χαμηλά. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις λεπτομέρεις, σ' έχουμε ζαλίσει! Επομένως θα διαφέρουν και αποκλείεται να μην το πάρουμε χαμπάρι ;)

Μην το ξαναπεις...ημαστε εδω για να μοιραζομαστε εμπειριες&γνωσεις...ναι μεν τα πονακια σου σχετιζονται αλλα πρεπει να υφιστανται&αλλες προυποθεσεις!;) &βεβαια θα τα παρεις χαμπαρι,αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Αντε περιμενουμε νεα απο τα μπεμπακια!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ωραία, σήμερα όλες μας πλάκωσε το στρώμα. Ε, μα είναι απόλαυση. Ας ευχαριστηθούμε και με ύπνους την άδειά μας, όχι μόνο με ... δύσπνοιες και ατελείωτα ξυπνήματα για πιπί. Πόσες φορές σηκώθηκα πάλι απόψε ούτε ξέρω.

Λίλα καλή δύναμη με τον μικρούλη.

Τζο και Νοπίτσα ευχάριστα νέα να έχετε σήμερα!

Τζο δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο γι' αυτό δεν το σχολιάζω.

Οι πόνοι πάντως που λέτε ότι δείχνουν ότι έφτασε ο τοκετός, μπορεί να διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. Όπου και αν τους νιώσουμε πάντως, κοιλιά, μέση, χαμηλά, ψηλά, είναι πιο έντονοι από τα πονάκια που έχουμε τώρα, τα προπαρασκευαστικά. Άρα ... θα το καταλάβουμε.

Να μαι κ εγώ τζο θελω ν πιστευω οτι φθανουμε στο τελος σιγα σιγα μ τοκαλο για ολες μας,νοπιτσα ναι καλα ειμσι σημερα σπ τ πρωι που ξυπνησα εκανα πολλες δουλειες.σκουπα σφουγγαρισμασκονες λες κ κατι μου ελεγε ν τ κανω σημερα μην εχω τ σαββατοκυριακο μπας κ εχουμε κανα ευχαριστο ομως κουραστηκα πολυ τωρα ειμαι ξαπλα ν ξεκουραστω λενε οτι οσο κινησαι θ γεννησεις ευκολα κ εγω αυτο κανω

Έλα να ακούσουμε και τα τελευταία νέα της εβδομάδας από μπεμπίνια και γιατρούς. Μετά θα περάσουμε ένα ωραίο ξένοιαστο σ.κ. και από Δευτέρα τα ίδια πάλι... Πονάκια, υποψίες, γιατροί και πάει λέγοντας... Ε, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, θα έρθουν στο φως ακόμα και τα πιο τεμπέλικα και καλοβολεμένα μπεμπάκια.

Βλέπω που όποια έρχεται από γιατρό λέει για μέτρηση συσπάσεων, τραχήλου, καρδιοτοκογράφο, κλπ. Εμένα μου κάνει υπέρηχο του λεπτού χωρίς καμία εξήγηση ούτε του υπερήχου κι όξω απ' την πόρτα. Ε τι να κουραζόμαστε τώρα!!

Καλησπέρα, κορίτσια! Πήγαμε γιατρό το μεσημέρι και μετά κάναμε μια μεγάλη βόλτα και γυρίσαμε!

Ο μπεμπάκος στον καρδιοτοκογράφο πολύ ζωηρός (καλά και χωρίς αυτό κάνει τέτοιο σαματά κάθε μέρα που δε χρειαζόμουν να μου το πουν) και στον υπέρηχο όλα τέλεια με αμνιακό και ροές αίματος και επίσης δεν έχει κάποια περιτύλιξη. Το κεφαλάκι έχει χωθεί πια στη λεκάνη, δεν περιμένουμε να κατέβει άλλο μου είπε προτού αρχίσει ο τοκετός, και κοιτάει προς τα κάτω όπως το θέλουμε! Βάρος δεν μπορούμε πια να μετράμε από δω και πέρα με ακρίβεια, οπότε μας αρκεί ότι τρέφεται και είναι ζωηρότατος και οι συνθήκες στη μήτρα άριστες.

Οπότε μου είπε έχουμε 2 εβδομάδες και βάλε να έρθει με την ησυχία του! Ανέπνευσα γιατί δεν μου αρέσουν οι διορίες, με αγχώνουν. Επίσης, από σχόλια που έκανε μου είπε να μη βιάζομαι, να πω ότι έχουμε 2 εβδομάδες και αν θέλει ας έρθει, αλλιώς ας αργήσει κιόλας! Αλλά η μαία μου είπε να κάνω βαθιά καθίσματα, πολλή μπάλα και σεξ (εκεί αυτή, το χαβά της :cool:)

Γεύση μου, τώρα όλες θέλουμε δε θέλουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γεννήσουμε! Αλλά είναι που μας πιάνει η άτιμη η ανυπομονησία και η περιέργεια για αυτά τα μουτράκια που κουβαλάμε!

Γαργαλίτσα, εμένα μόνο καρδιοτοκογράφο και υπέρηχο, δε μου μετράει τράχηλο ακόμα και δεν πρέπει κιόλας τόσο νωρίς στις εβδομάδες αν δεν έχουν αρχίσει ενεργά σημάδια! Δηλ. το καλό είναι η κολπική εξέταση να γίνει όταν έρθει η ώρα η σωστή, μη γίνει και καμιά αναίτια πρόκληση. Τώρα ο δικός σου ίσως είναι λίγο σφίγγα, αλλά ό,τι είναι να δει το βλέπει προφανώς.

Ρεγγινάκι, θα κάθεσαι σίγουρα τώρα με τον μπεμπάκο σου αγκαλίτσα :tongue: εύχομαι να 'σαι τρισευτυχισμένη!!!

Εμείς είπαμε να περάσουμε ένα ΣΚ μέλιτος, μιας και μπορεί να είναι το τελευταίο μας για πολύ καιρό!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...