Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Επίσης σχετικά με το επισκεπτήριο, θεωρώ πως δεν καλούν πάντα οι γονείς κ ειδικά οι μαμάδες!

Απλά έρχονται!

Εγώ σε αυτούς που είχα θάρρος κ είναι αυτοί που πραγματικά θέλω να δω είπα να έρθουν σπίτι...αλλά είναι 2-3 στους 20....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πιστεύω ότι σε ωραίο περιβάλλον αλλάζει και η ψυχολογία και οι πόνοι μπορεί να μη σου φανούν τόσο οξείς ώστε να κάνεις επισκλ, και να κάτσεις στο νερό όσο πιο πολύ μπορείς! Σαν παιχνίδι θα είναι καλέ! Θα κυνηγιέστε με τον άντρα σου γύρω από την μπανιέρα, θα του πετάς νερό. Θα την καταβρείς!

20 άτομα σε 1 επισκεπτήριο; Εντάξει, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ωχ τι θα τραβήξουμε.....

Εμ, τώρα πρέπει να φτιάξουμε σενάριο...

Πω πωωω, απόλαυσέ τη την τελευταία μέρα πριν γίνεις γλυκιά μανούλα!!! Εύχομαι φυσικά απ' την καρδιά μου όλα να πάνε τέλεια, που θα πάνε, και από αύριο να 'σαι μια καταερωτευμένη αγορομάνα!!! :tongue:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Πιστεύω ότι σε ωραίο περιβάλλον αλλάζει και η ψυχολογία και οι πόνοι μπορεί να μη σου φανούν τόσο οξείς ώστε να κάνεις επισκλ, και να κάτσεις στο νερό όσο πιο πολύ μπορείς! Σαν παιχνίδι θα είναι καλέ! Θα κυνηγιέστε με τον άντρα σου γύρω από την μπανιέρα, θα του πετάς νερό. Θα την καταβρείς!

20 άτομα σε 1 επισκεπτήριο; Εντάξει, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ωχ τι θα τραβήξουμε.....

Εμ, τώρα πρέπει να φτιάξουμε σενάριο...

πολύ βουκολικό σκηνικό μου έφτιαξες, γαλάζια λίμνη γύρω γύρω απ' τη μπανιέρα :cool:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ναι Ρεγγίνα μου, πες μας ότι μάθεις να ξέρουμε κι εμείς.

Πώς θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα; Ρίξτο έξω να χαρείς την τελευταία μέρα ανεξαρτησίας. Μην το πολυσκέφτεσαι το αυριανό. Έτσι θα κυλήσει πιο χαλαρά και το βράδυ θα έχεις κουραστεί, να σε πάρει και ο ύπνος πιο εύκολα να έχεις δυνάμεις για αύριο.

Βρε Τζο γελάω δυνατά με το βουκολικό σκηνικό της γαλάζιας λίμνης... Εντάξει δεν το είχα σκεφτεί έτσι αλλά γιατί όχι;;;

Διαφημίσεις

Τέτοια να λέτε να γελάμε να φτιάξει η δική μου διάθεση που νομίζω οτι πάω να βγάλω το μωρό μου με το ζόρυ...δε ξέρω πως μου ήρθε....πρωινή σκέψη να γεννήσετε κ εσείς απο τα γέλια....

Μακάρι να γεννήσουμε από τα γέλια! Αλλά πιο πιθανό βλέπω να κατουρηθούμε από τα γέλια στην κατάστασή μας.

Καλέ, πιο ζόρι; Για καλό του μπεμπούλη το είπαν οι γιατροί να βγει τώρα. Σκέψου μόνο το ποσοστό των καισαρικών στην Ελλάδα! Δεν παθαίνουν τίποτα τα μωράκια κι ας τα βγάζουν με καισαρική. Με το ζόρι εξάλλου θα βγει και η δικιά μου σε 17 μέρες αν έχει πεισμώσει να κάτσει μέσα. Και η πρόκληση "ζόρι" είναι. Μακάρι να ήταν ιδανικές όλες οι γέννες όπως της Μαρίας! Αλλά είναι η μειοψηφία. Έλα καλέ, δε θα σκάσουμε. Να πάνε όλα καλά, μόνο αυτό έχει σημασία. Εξάλλου θα του κάνεις τόσο σφιχτές αγκαλίτσες που θα νιώθει τη ζεστασιά και την αγάπη της μαμάς του, δε θα θέλει κάτι περισσότερο!!!

Καλησπέρα κορίτσια γαργαλιτσα βασίζεται σε ερευνες γιατρων οχι σε δικες της αλλα ολα αυτα ειπαμε εινσι αναλογα ποτε ειναι ετοιμο το μωρο εμας μας συμφερει βεβαια γ ν δουμε τ ζουζουνια μας χαχα

Ρεγγινα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ν πανε ολα καλα το μωρακι σου ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια χαρα κ εσυ τ ιδιο κ καλη ανταμωση στο καλυτερο ραντεβου μ τον αντρα της ζωης σου

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια ρεγγίνα ξεκινάω με σένα.πολλές ευχές να πάνε όλα καλά και να μας πεις τα νέα σου με το μπεμπάκι σου κορίτσια σας διαβάζω αλλά πραγματικά δεν προλαβαίνω να πάω να γράψω έχουμε πολλά ζόρια εδώ με τις γουλιές και με τα κακάκια του μικρού. τζο τα συμπτώματα σου δεν είναι σ κάτι αντίστοιχο είχα κι εγώ και μετά από καμιά βδομάδα γέννησα. σχετικά με τους πόνους εγώ μέχρι και με διαστολή 3 δεν μπορώ να πω ότι είχα ενοχλήσεις έντονες από κει και πέρα όπως είπατε και εσείς είναι στον οργανισμό κάθε ανθρώπου λοιπόν τελείωσε ο χρόνος μου για σήμερα πολλά φιλιά σε όλες θα χαρώ να ακούσω τα γεννητούρια σε σε λίγες μέρες και τα νέα σας από τα μωράκια

Jr3pp2.png

Λίλα, έχεις πήξει, ε; Έτσι θα πήζουμε κι εμείς σε λίγο καιρό, μην ανησυχείς και όλα θα τα φτιάξετε και θα μπαίνεις τότε να μας ηρεμείς εμάς! Μακάρι να γεννήσω κι εγώ μια εβδομάδα από τότε που μου άρχισαν λοιπόν! Φιλιά στον μπεμπάκο σου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εχθές πήγα στον γιατρό ο μικρός μου είναι 3.300 κιλά και 53 εκατοστά πλακούντας grade 2 και τράχηλος 3.2....

Σε λίγες μέρες γεννάω και τον είδα πολύ φλου (τον γιατρό μου)

μαζί και την μαία (που δεν καταλαβαίνω τι λέει κιόλας αφού δεν ξέρω γερμανικά και αυτή αγγλικά)

Έχω και διαβήτη κύησης και όσο ναναι το άγχος μου είναι ανεβασμένο πιο πολύ τώρα. Από την αρχή της εγκυμοσύνης είχα θέμα δεν είχα ασφάλεια.. Το λέω αυτό μήπως τύχη σε καμιά άλλη κοπέλα στο μέλλον. Και μου ζήτησε να με ξεγεννησει αυτός δεχτηκα.. Που να ήξερα. .

Μου βρήκε μαία που θα ήξερε αγγλικά (δεν ήξερε)

Κάθε επίσκεψη στο ιατρείο του ήταν 150ευρω συν εργαστήρια που μπορεί να ήταν 150 με 250 ευρώ (αυχενικη διαφάνεια και Β επίπεδου) αυτά τα πλήρωσα μετρητά...

Που και που έΠερνα μαζί μ άτομα που ξέρουν γερμανικα και πότε δεν ενημέρωσε ότι την μαία την πληρώνει η ασφάλεια η μετρητά. . Την μαία έμαθα μόλις σήμερα ότι δεν ενημέρωσε ότι δεν είχα ασφάλεια... Και ότι η κλινική είναι ιδιωτική και φυσικά και με ασφάλεια δεν είναι τσάμπα 350 ευρώ και άνω θέλουν... Πήγα είδα το νοσοκομείο εχθές γιατί αυτό το φλου του γιατρού με έκανε ανασφαλής... Και Δοξαση γιατί πρώτον στο νοσοκομείο είναι υπέρ σύγχρονο καινούργιο έχει μονάδα μεθ παιδίατρους και μαιες που μιλάνε αγγλικά και βρήκα και Μια Ελληνίδα.. Και το μόνο που θέλει ναχω μαζί μ είναι ρούχα εξόδου του μωρού και δικά μου. .. Όλα τα άλλα μου τα δίνει το νοσοκομείο (Α και έχω ασφάλεια τώρα) από το νοσοκομείο τώρα γεννήσω δεν γεννήσω αυτές της μέρες θα πάω στης 25 Ιανουάριου που έχω πητ .. Και δεν έχω σημάδια τοκετού εάν και εμπεδωθηκε ο μικρούλης μου

Φυσικά στον γιατρό αυτόν δεν θα ξαναπάω...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κορίτσια μου βλέπω όλες με τις ίδιες ανησυχιες και αγωνίες!!

Όλα θα πάνε καλά !! Είτε σε μια εβδομάδα ειτε σε δύο φτάσαμε στην πηγή πια!! Εύχομαι με το καλό όλες να τα πάρουμε αγκαλιτσα!!

Ρεγγίνα μου με το καλό κοπέλα μου να πάρεις αγκαλιτσα ένα γερό και ροδαλο αντρακι!! Όλα θα πάνε τελεια κάνε την προσευχόυλα σου και μην φοβάσαι τίποτα!! θα περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα!! Αχ τι ωραία αύριο θα τον εχςις αγκαλιτσα !! Τα φιλία μου και όλες τις ευχές μου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...