Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεύση μου αυτό για το 10ήμερο που σου είπε η κουμπάρα σου βασίζεται σε ιατρικές έρευνες ή σε δικές της;

Τζο έχεις πλάκα. Θα την παλέψουμε μωρέ. Εδώ θα μπαίνουμε να αναλύουμε τα πάντα!

Ρεγγίνα μια χαρά είναι στο βάρος. Κορίτσι καταλαβαίνω το άγχος σου. Σκέψου όμως ότι ... θα ξαλαφρώσεις. Είναι μεγάλη δουλειά τελικά. Να μπαίνεις αν μπορείς να μας λες τις εμπειρίες και τα νέα σου.

Γεύση μου ναι.το οριστικοποιήσαμε κ γι'αυτό έχω αγχωθεί.Όσοι ειδικοί μας είδαν, είπαν πως δεν είναι πολύ σοβαρό το θεματάκι που είχαμε εντοπίσει στο doppler κ μπορεί με τη γέννα να υποχωρήσει οπότε αφού πήρε κ μια εβδομάδα απο το μήνα, θα προχωρήσουμε....

Επομένως εκτός απροόπτου, την Παρασκευή έχω ένα μεγάλο ραντεβού, με τον ΆΝΤΡΑ της ζωής μου!

Έτσι λέω το μπεμπε για να πειράζω τον αντρούλη μου!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, τσούπρες! Ξανά μανά τα ίδια ο μπέμπης μου, πάλι πόνοι και αίσθηση ότι θα μου 'ρθει περίοδος από στιγμή σε στιγμή, περίπου από χθες τα μεσάνυχτα. Τώρα δεν ιδρώνει το δικό μου αυτί όμως, τς τς τς

Τελικά δεν ξέρω ποιος θα διαψεύσει ποιον, κι εμένα ο γιατρός άλλες 2 εβδομάδες μου δίνει με παρακολούθηση φυσικά, αλλά έχω την αίσθηση και την ελπίδα φυσικά ότι ο μπέμπης θα 'ρθει μέσα σε αυτό το διάστημα. Μετά με πρόκληση κι εμείς, αλλά χαλαρά μου έχει πει, αν δεν δει σημάδια από τράχηλο δεν την ξεκινάμε, θα μου δίνει λίγες-λίγες μέρες και βλέποντας και κάνοντας. Αλλά εγώ νομίζω ότι ο τράχηλός μου ήδη θα έχει εξαλειφθεί, γιατί στη β΄ήταν ήδη 3,1. Θα δείξει γιατί ο δικός μου αργεί να κάνει και την κολπική εξέταση, οπότε θα έχουμε σασπένς ως τότε!

Γαργαλίτσα, ξεκίνα και μπάλα και ό,τι άλλο νομίζεις να βοηθήσεις για μια εύκολη και άνετη γέννα! Κατά τ' άλλα, δε νομίζω ότι εμείς θα την προκαλέσουμε, ακόμα και τα πιο πεισματάρικα μωρά ως την 41η-42η έρχονται κι αυτά! Μονο 2% των γυναικών φτάνουν να κλείσουν και την 42η, οπότε μην το σκέφτεσαι καν αν σου περνάει απ' το μυαλό.

Ρεγγίνα, νομίζω ότι τους φοράνε κάτι βρεφικά νυχτικάκια, ανοιχτά κάτω και κάπως τα φασκιώνουν μέσα σε αυτά και σε κουβερτούλα. Πάντως ντυμένα θα είναι με κάτι πρακτικό. 2 φορμάκια πήρα εγώ μαζί μου και 1 φόρμα εξόδου και μια κουβερτούλα, α, και πάνες αγκαλιάς, αν χρειαστούμε κάτι έξτρα μας το φέρνουν. (Χρειαζόμαστε και πετσετούλα για το μπάνιο του μωρού;;; Δε νομίζω, ε; ) Δηλαδή σου είπαν οτι την έξτρα μενν αν χρειαστεί τη χρεώνουν στο ταμείο μας; Σωστά το κατάλαβα; Πάντως είμαι έτοιμη να κάνω φασαρία αν μου πουν τίποτα για μενν :twisted: βλέπετε με τι ήρεμες διαθέσεις πάω (και τελικά όλα θα είναι τέλεια και θα μείνω πολύ ευχαριστημένη λέει).

Καλά του το λες του αντρούλη σου και δε νομίζω να τον χαλάει καθόλου!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια,

Jo μου κ εγώ πονάω χαμηλά σήμερα κ αντανακλούν κ απο κάτω...

Μου είπαν οτι χρεώνουν ένα ποσό για την ομάδα παρακολούθησης, η νοσηλεία καλύπτεται απο το ταμείο.Επειδή κ εγώ αγριεύω γενικά είπα να είμαι προετοιμασμένη.Σκέφτηκα οτι ίσως χρειαστεί, αν ανεβάσουν ίκτερο σε ΜΕΝΝ τα πάνε ή αλλού;Δε ξέρω οπότε είπα ας κάνω μια ερώτηση!Εγώ πήρα 2 φορμάκια,πάνες τυλίγματος κ κουβερτούλα!Έχω αγοράσει κ φόρμα εξόδου αλλά μου φαίνεται μεγάλη!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι απο που προκύπτουν οι έξτρα χρεώσεις αφού λένε οτι όλα περιλαμβάνονται στο πακέτο!

Έτοιμη για καβγά πάω...

Χαχα, κι εσυ;;; αδικα φορτωνουμε μου φαινεται, τπτ δε θα χρειαστει τελικα! Αν ανεβασουν ικτερο τα βαζουν στη λαμπα (νομιζω στη μενν, παντως σε αλλη αιθουσα) αλλα να ξερεις αναλογως που γεννας μπορεις να απαιτησεις να σου φερουν κρεβατακι με λαμπα να το εχεις το μωρακι διπλα σου στο δωματιο σου. Στο λητω γινεται που το εψαξα, μπορει κ αλλου

Πονοι κι εσυ; οι μπεμπηδες μας κατεβαινουν με γεωτρυπανο

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα και από εμενα κορίτσια!Βιαζονται μου φαινεται οι μπεμπηδες!!!!!!!!!!!!!!!!Για να δουμε!!!!!Εγω σημερα κοιμηθηκα χαλαρα ειχα λιγα πονακια!Ανυπομονω να ερθει η αυριανη μερα για το ραντεβού!Και εγω πηρα 2 φορμακια 2 φανελάκια 1 ζευγαρι καλτσακια 1 πανα αγκαλιας 1 σκουφακι και 1 φορμα εξοδου!Ετοιμασα και κουβερτακι αλλα θα πω να το φερει ο αντρας μου μολις βγουμε μαζι με το καθισματακι αυτοκινητου που θα την βγαλουμε για να μην γεμιζω άλλο την βαλιτσα!Α πηρα και 2 pambers για παν ενδεχομενο!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Κι εγώ τα ίδια με εσάς έχω βάλει στη βαλίτσα.

Μακάρι να τα έχουμε δίπλα μας με λάμπα αν κάνουν ίκτερο. Που μάλλον κάνουν σχεδόν όλα. Δηλαδή λέτε πως εκτός δωματίου μαμάς, είτε τα βάζουν στη μενν είτε σε απλή αίθουσα όταν κάνουν ίκτερο; Και ότι πληρώνουμε τη μενν επιπλέον ενώ την απλή αίθουσα όχι;

Τζο κάτι είχες πει για νερό. Θα γεννήσεις στο νερό στο Λητώ;

Διαφημίσεις

Γαργαλίτσα, τα είπα μπερδεμένα, απλώς ξέρω ότι τα βάζουν σε λάμπα σε κάποια άλλη αίθουσα, τώρα μενν είναι αυτή; Μάλλον μενν! Και τη χρεώνουν όπως λέει η ρεγγίνα, δηλ. εσένα για την ιατρική παρακολούθηση και το ταμείο σου για τη νοσηλεία, δηλ. από παντού αυτοί θα τα πάρουν, τέλος! (για τη δυνατότητα λάμπας δίπλα στο κρεβάτι σας πρέπει να ρωτήσετε, γιατί μέχρι τώρα ξέρω ότι μόνο στο λητώ το κάνουν με πίεση κιόλας)

Πάντως δεν είναι απαραίτητο να κάνουν ίκτερο και το μυστικό γι' αυτό είναι ο ακατάπαυστος θηλασμός για να πάρουν υγρά και να αποβάλουν το μηκώνιο γρήγορα. Δηλαδή σε όλα η λύση αυτό είναι πια! Και φουρκίζομαι ακόμα πιο πολύ γιατί διαβάζω στην ομάδα μητρικού θηλασμού αττικής κορίτσια που είναι τώρα στο μαιευτήριο με τα μπεμπάκια τους και παρ' όλο που έχουν ροομινγκ ιν (έχουν όμως αποφασίσει να τα δίνουν την ώρα του επισκεπτηρίου, γιατί οι διπλανές έχουν πολλούς επισκέπτες) τους τα φέρνουν αραιά και δεν τα θηλάζουν όσο χρειάζεται. Επομένως αλλάζω γνώμη, αποκλείεται να τον δίνω! Ας τους βλέπουν στο σαλόνι! Αν ο γιος μου θέλει να φάει 10 με 1 το πρωί θα φάει, τέλος!

Επίσης, διάβασα από άλλες κοπέλες, επειδή το συζητούσαμε, ότι όντως τα αλλάζουν και τα κάνουν μπάνιο οι μαίες, βέβαια αν θέλουμε να τα αλλάξουμε εμείς δεν μας το απαγορεύουν εννοείται. Ούτε να πάμε να παρακολουθήσουμε το μπάνιο που τους κάνουν. Εντάξει, μπορεί να στραβώσουν λίγο, αλλά επιτρέπεται.

Α, για το νερό ναι, το έχουμε ως τρόπο διαχείρισης πόνου, αλλά έχει κάποιες προϋποθέσεις: να μην κάνω επισκληρίδιο (δεν γίνεται νερό και επισκληρίδιος γιατί μετά δεν περπατάς) και έχω την εντύπωση να μην κάνω και πρόκληση με ορό (γι' αυτό το 2ο θα ξαναρωτήσω, δεν είμαι σίγουρη). Δηλαδή αν τελικά κάνω πρόκληση, θα κάνω πρώτα με όλους τους άλλους τρόπους και αν πάρει μπρος η μήτρα μου από μόνη της και δεν χρειαστώ ορό και θέλω θα μπω και στο νερό. Πάντως γενικώς το νερό δεν με απασχολεί καθόλου, είναι απλώς για την ανακούφισή μου, αν βολέψουν οι συνθήκες θα το δοκιμάσω, αν όχι δε με νοιάζει κιόλας. Και ο γιατρός μου μου είπε θετικά και αρνητικά: στα θετικά η ανακούφιση των πόνων και ότι συνήθως αποφεύγεις την περινεοτομή έτσι, στα αρνητικά ότι αν τελικά σε σκίσει το μωρό από μόνο του επειδή έχουν μαλακώσει οι ιστοί στο περίνεο λόγω θερμοκρασίας και νερού σε σκίζει πιο πολύ. Ελπίζω να μη σας ανατρίχιασα, αλλά ώρες που είναι τα λέω λίγο χύμα εδώ που φτάσαμε! Οπότε όλα σχετικά είναι!

Ρεγγίνα, έφαγα φλασιά τώρα, αύριο είναι η μεγάλη μέρα; Ή την άλλη Παρασκευή;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γαργαλίτσα, εσύ τελικά πού γεννάς; αν θες λες εννοείται, ή και με πμ! Πάντως αν είσαι λητώ πες μου, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αποφασίσουν τα μπεμπάκια μας να συναντηθούν :tongue:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Δεν μπήκα ακόμα στην ομάδα θηλασμού που λες αλλά αξίζει απ' ότι βλέπω για ενημέρωση. Ούτε κι εγώ θα τη δίνω στα επισκεπτήρια. Ευτυχώς λύσαμε το θέμα των επισκεπτών και από την πλευρά του άντρα μου και ησύχασα. Τώρα αν έχουν επισκέπτες οι άλλες γυναίκες, θα τους ζητάμε να βγουν έξω γιατί θηλάζουμε. Ελπίζω επίσης να υπάρχει η δυνατότητα κουρτίνας παραβάν ανάμεσα στα κρεβάτια. Καλά κι αυτές ζήτησαν ρουμινγκ ιν και μετά κάλεσαν το σύμπαν;

Πολύ μου αρέσει ο τοκετός στο νερό έστω και στο πρώτο στάδιο των πόνων. Δεν υπάρχουν γιατροί να το κάνουν σε όλα τα στάδια τον τοκετό στο νερό, από αρχή ως τέλος. Μόνο εξαιρέσεις μάλλον. Ζουλεύω... Θα είσαι τέλεια, έχω δει φωτο, με την πισίνα σου με την ευρυχωρία σου!!

Πισίνα κατ' ευφημισμόν τη λες! Μεγάλη μπανιέρα θα έλεγα! :rolleyes: Πάντως οι πιο πολλοί γιατροί προτιμούν να μπαίνεις για τους πόνους και την ώρα της εξώθησης να βγαίνεις, όχι να ολοκληρώνεται ο τοκετός μέσα στο νερό. Θα δείξει, μακάρι να μου κάνει τη χάρη ο μπέμπης να έρθει μέσα στη διορία και να μη χρειαστώ την πρόκληση, όχι για το νερό, αλλά για να μη μπω σε αυτή τη διαδικασία. Και το νερό στα κομμάτια να πάει!

Αυτό λέω κι εγώ, όλες έχουν ροομινγκ ιν στο ίδιο δωμάτιο και καλούν τόσο κόσμο; Η κοπέλα παραπονιόταν ότι η διπλανή της είδε 20 άτομα μετρημένα σε ένα απόγευμα. Θα σου στείλω πμ.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ναι jo μου αύριο...κ σήμερα έχω τρελλαθεί!

Εγώ για τη ΜΕΝΝ ρώτησα γιατί θέλω να δούμε τη πραγματική διάσταση του θέματος.Ο γιατρπς μου είπε το πιθανότερο είναι να τον έχω εγώ κ να τον πάρουν μόνο για υπέρηχο.Είπα να ρωτήσω για παν ενδεχόμενο αλλά στην απλή παρακολούθηση της ΜΕΝΝ η οποία απλά έχει παραπάνω προσοχή απο το θάλαμο.Θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω τις επόμενες μέρες!Νομίζω οτι όλο το θέμα με τον ίκτερο δεν χρεώνεται παραπάνω, έτσι διάβασα.Μην αγχώνεστε, εγώ ψάχνομαι γιατί ξέρετε πως εκμεταλλεύονται την αγωνία μας, οπότε αφού ξέρω που θα πατήσουν, να τους πατήσω πρώτη!

Gargalitsa την είχα κ εγώ την απορία,που γεννάς;Φυσικά αν για οποιοδήποτε λόγο δε θες, δε λες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...