Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια κ με το καλο τα μπεμπακια σας.συγνωμη για την παρεμβαση αλλα θα ηθελα να σας πω να το ψαξετε για την παντα στην κουνια γιατι υπαρχουν ερευνες οτι δεν ειναι ασφαλης(τουλαχιστον απο την αρχη).κ δεν ειναι κ απαραιτητη γιατι τα μικρακια οπου τα αφηνεις εκει μενουν.επισης ενημερωτικα για οσες κανουν επισκληρηδιο σε φυσιολογικο να ξερετε οτι δεν μπορειτε μετα την ενεση να σηκωθειτε να περπατησετε κ να σας βοηθησει η βαρυτητα στην εξελιξη του τοκετου(κατα τη διαρκεια της γεννας).κ ειναι πολυ συνηθισμενο να ποναει η πλατη-μεση μετα για κανενα χρονο.οχι απαραιτητο κ δε σημαινει οτι ο αναισθησιολογος δεν την εκανε καλα κ θα σας μεινει προβλημα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλο κοριτσακια να παρετε τα μωρακια σας αγκαλια!! Σε τι ωραια φαση ειστε τωρα..την περασα κ εγω προσφατα...κ τα καλυτερα ερχονται!!

Λοιποον παρεμβαινω κ εγω για ν σας ξεαγχωσω οσο μπορω οσες σκεφτεστε τους πονους του τοκετου.. Σας μιλαει μια μαμα που εχει γεννησει δυο φορες με προκληση(μικρη δοση ωκυτοκινης) χωρις επισκληριδιο.. Κ τις δυο φορες πηγα προγραμματισμενα στο μαιευτηριο (για διευκολυνση του γιατρου, αν κ θα μπορουσα ν περιμενω) κ μπηκα με διαστολη 4 προς 5.. δεν πονουσα καθολου ως τοτε..ειχα συσπασουλες χωρις περιοδικοτητα κ πολυ ανεκτες.. απο εκει κ περα μεσα σε 2 ωρες γεννησα.. δν θ πω οτι δν πονεσα καθολου, αλλα ηταν επιλογη μου ν το νιωσω..

Θελω ν πω με αυτη την ιστορια μου οτι δν χρειαζεται ν αφηνεται τους γιατρους ν σας τρομοκρατουν.. αυτοπεποιθηση κοριτσια..κ αν δν αντεξετε..εννοειται οτι εχετε την επιλογη της επισκλ.

Να ξερετε επισης οτι αν βαλετε επισκλ απο την αρχη του τοκετου, η εξαλσιψη του πονου εχει ως αποτελεσμα το μπλοκαρισμα των συσπασεων κ την καθυστερηση του τοκετου

Αυτα... ελπιζω ν μην σας μπερδεψα...ολα θ πανε τελεια!!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βίκυ, ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές! Και με το θηλασμό θα σε ξαναχρειαστούμε, εγώ τουλάχιστον σίγουρα!

Anath, δηλ. με πρόκληση πήγες και σου έβαλαν τον ορό, έφυγες να περπατήσεις και μετά ξαναγύρισες στο μαιευτήριο όταν είχες διαστολή 4 προς 5; Ή είχες ήδη 4 όταν σου έβαλαν τον ορό; Γιατί εγώ την έχω πάρει από πολύ φόβο την πρόκληση, ειδικά όταν δεν υπάρχει καθόλου διαστολή, φοβάμαι μην καταλήξει σε καισαρική. Εσένα πώς έγινε και σε ποια εβδομάδα ήσουν τότε;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τζο μου ειχα ηδη διαστολη 4-5 πριν την προκληση.. συγκεκριμενα το προηγουμενο απογευμα που με ειδε ο γιατρος ειχα 4.. καταλαβαινα πετρωματα κ συσπασεις ολες τις προηγουμενες μερες καθως κ πιεση προς τα κατω αλλα ουτε καν φανταζομουν οτι ειχα φτασει σε τετοια διαστολη..

την πρωτη φορα ημουν 40+5, την δευτερη 39+2.. ουσιαστικα δν χρειαζοταν προκληση γιατι ημουν ηδη σε φαση τοκετου..

Μην ανησυχεις,λογικα γυρω στις 39 θ σε δει κολπικα ο γιατρος κ θα σου πει πως ειναι οι συνθηκες...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σας κορίτσια, ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σας. Πολύ ευγενικό να μπείτε και να μας πείτε τις εμπειρίες σας. Την πάντα εγώ την αγόρασα από τώρα (που έχει εκπτώσεις!!) αλλά θα τη χρησιμοποιήσω αργότερα αφού τους πρώτους μήνες θα κοιμόμαστε σε πορτ μπεμπε. Όσο για την επισκλ δεν το ήξερα καθόλου ότι από τη στιγμή που την κάνουν δεν ξανασηκωνόμαστε από το κρεβάτι. Να μπαίνετε κορίτσια να τα λέμε.

Διαφημίσεις

Εγω πχ μπηκα με προκληση 39+2 λογω ζαχαρου.δεν γινοταν να με αφησουν αλλο.δεν ειχα καθολου συνθηκες για φτ κ πραγματι εκανα καισαρικη 13ωρες μετα.το μονο ομως που εκαναν ηταν να μου βαλουν 2φορες υποθετο προσταγλανδινης αλλα διαστολη 1,5.ηθελαν να μου βαλουν ορο κ να με αφησουν με σπασμενα νερα(αφου τα εσπασαν)ολη νυχτα.αλλα ηδη το ζαχαρο ηταν 70κ ολο επεφτε.δεν ειχα κουραγιο να προσπαθησω αλλο.δεν πονουσα ομως ευτυχως.κ ειχα καλη αναρρωση αφου σηκωθηκα.πολυ σημαντικο αν καποια κανει καισαρικη.τζο δε σε φοβαμαι.τελεια θα τα πας.αλλα οτι χρειαστειτε βαλτε μια φωνη.

Βέβαια, αφού παραλύουν τα πόδια, πώς να ξανασηκωθούμε; Νόμιζα ότι η δόση είναι ελαφριά και συνεχίζουμε την κίνηση. Πώπω τώρα το συνειδητοποίησα. Έτσι επιβραδύνεται και η όλη διαδικασία χωρίς κίνηση.

Η μπέμπα είναι μια χαρούλα, δεν εμπεδόθηκε, στο βάρος είναι 3200. Θα εξαντληθεί η πητ είπε και ως 7/2 αν δεν αρχίσει από μόνος του ο τοκετός πάμε για πρόκληση. Δηλαδή 18 μέρες ακόμα, πολύ μου φαίνεται. Πάρα πολύ.

Anath μου, ησουν πολυ τυχερη δηλ. με τη διαστολη, ησουν ηδη σε τοκετο κ απλως σου εδωσε μια ακομη ωθηση! Ουφ, μακαρι να πανε ολα καλα κ σ εμας κ να μη χρειαστει. Να χαιρεσαι τα δυο μπουμπουκακια σου!

Γαργαλιτσα, ωραια η κυρια, εχει βαλει κ τα κιλακια της, μια χαρα! Στις 7/2 ποσων εβδομαδων θα σαι; Μια χαρα σε αφηνει παντως μου φαινεται!

Βικυ μου, αφου το προσπαθησατε σημασια εχει οτι ολα πηγαν καλα κι ειχες κ καλη αναρρωση. Ο κακος φυσιολογικος καμια φορα ειναι πιο επιβαρυντικος απο μια καλη καισαρικη. Φιλια στη μπεμπα κ να μπαινετε κι εδω να τα λεμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Βίκυ κ Άννα ευχαριστούμε για τις συμβουλές...να είστε καλά

Jo ρώτησα κ εγώ για ΜΕΝΝ κ όντως χρεώνεται λόγω της ομάδας παρακολούθησης.

Γενικά μου είπαν οτι κ στη περίπτωση ενός υπέρηχου, τα έξοδα της εξέτασης-νοσηλείας πέφτουν στο ταμείο.Τις αμοιβές των γιατρών πληρώνουμε.Αχρείαστα να είναι αλλά ήθελα να ξέρω!

Gargalitsa τέλεια η μπουμπου κ θα πάρει ακόμα ως την ΠΗΤ,

Εγώ έχω αρχίσει κ αγχώνομαι!Το μόνο καλό είναι οτι δε θεωρείται πρόωρο ούτε σε κιλά ούτε σε εβδομάδες!

Καλή είναι στο βάρος, είμαι 38 +6. Στην πρόκληση θα είμαι 41+. Αλλά 18 μέρες ακόμα; Έχω βαρύνει κι εγώ και μου φαίνεται κάπως τόσες μέρες επιπλέον.

Ρεγγίνα εσύ γιατί αγχώνεσαι; Πόσο βάρος θα έχει στη γέννα;

Θα αρχίσω μπάλα πάλι.

Διαφημίσεις

Γαργαλιτσα, ουυυ μεχρι τοτε θα χει ερθει!

Τελικα η μια αγχωνεται για πολυ νωρις, η αλλη για πολυ αργα, εγω μη κ δεν ερθει στο ενδιαμεσο, εχουμε βαρεσει κοκκινο μου φαινεται απο αγχος κ ανυπομονησια!

Να παρουμε μια ανασα κ να σκεφτουμε οτι σε 2 εβδομαδες πανω κατω ολα αυτα δε θα μας απασχολουν πλεον! Μεχρι τοτε ελπθζω να μην αποτρελαθουμε κι οι 3 μας :tongue: Καληνυχτα κ ηρεμη, φιλακια στις κοιλιτσες

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ναι γαργαλιτσα οντως ειναι πολυ κανονικα ποτε εχεις πητ? εγω παλι δεν μπορω ν αναπνευσω εχω ποση ωρα πολυ δυσφορια μιλουσα πριν μ τη κουμπαρα μου κ μου ελεγε οτι τ κοριτδια συνηθως βγαινουνε ενα 10μερο πιο μπροστα ετσι της ειχε πει ο γιατρος της

Gargalitsa θα είναι 37 εβδομάδων κ γύρω στα 3 με 3100 δεδομένου οτι ήταν 2900 κ παίρνει βάρος.Καλά θα είναι...πάνω απο 2500 δεν μπαίνουν μονάδα για προωρότητα...το διασφάλισα αυτό!

Τώρα βλέπουμε!

Έχω αγχωθεί όχι για το νωρίς ή το αργά αν κ θα με έπιανε κ αυτό αν περίμενα αλλά για το πρωτόγνωρο!

Έτσι κ αλλιώς αν όχι τη Παρασκευή αυτή την άλλη θα γεννούσα λόγω της καισαρικής οπότε καλύτερα τώρα για να ηρεμήσουμε!θα προσπαθήσω να είμαι σε επικοινωνία κ απο το μαιευτήριο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...