Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Βρε γαλιάνδρεεεες τι προλάβατε και αναλύσατε πάλι από το πρωί; Δε βλέπετε κι εμένα που στόμα έχω και μιλιά δεν έχω; Σήμερα έχω γιατρό. Και αφού βεβαίως βεβαίως με πλάκωσε το στρώμα με τον υπέροχο ήχο της βροχής απ' έξω, μετά σενιαρίστηκα να είμαι έτοιμη για το απόγευμα. Θα σας πω τα νέα το βράδυ.

Τώρα λίγο δύσκολο να σχολιάσω όλα όσα είπατε, αλλά ό, τι θυμάμαι.

Μαράκι, από τη στιγμή που σου σπάσανε τα νερά και πήγες στο νοσοκομείο, δε σου βάλανε ορό; Μπορούσες να κινηθείς; Υπέροχη η γέννα σου.

Η μαία μου είπε ότι με διαστολή 3 η γυναίκα δεν αντέχει τους πόνους, ότι είναι πολύ δυνατοί. Έτσι κάνουν επισκληρίδειο από διαστολή 1. Αυτό έχουν σκοπό και για μένα δηλαδή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόνο μία λέει η μαία δεν έκανε αμέσως επισκλ αλλά μετά άλλαξε γνώμη κι αυτή γιατί οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Ο γιατρός σας έχω ήδη πει ότι δε διανοείται να μην κάνω. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι γιατρός και μαία είναι συνοννοημένοι να υποχρεώνουν όλες τις γυναίκες για επισκλ γιατί δε γουστάρουν φωνές πόνους κλπ. Ο γιατρός μάλιστα παίζει αν του πω ότι δε θέλω με τη μία επισκλ να πεισμώσει που δεν έγινε το δικό του και να με κοντράρει σε όλο τον τοκετό ενώ εγώ θα χρειάζομαι συμπαράσταση όπως όλες μας.

Βέβαια αν φερθούν σκάρτα θα δημοσιεύσω τα στοιχεία τους στο φόρουμ, αλλά το κακό σε μένα θα έχει γίνει. Αμάν δηλαδή, στη γέννα να μας αγχώνουν διάφοροι με τις ανοησίες τους, από γιατρό μέχρι επισκεπτήρια (άντε πάλι).

Εσένα τουλάχιστον Τζο η μαία είναι με το μέρος της γυναίκας και της ψυχολογίας της.

Ο γιατρός σπάζεται αν του κάνω κάποια ερώτηση. Π.χ. ερώτηση: πώς θα καταλάβω ότι γεννάω κι ότι πρέπει να πάω στο μαιευτήριο; απάντηση: θα το καταλάβεις μην ανησυχείς. Η απάντηση εδόθει με ψίγμα ειρωνείας να σημειώσω. Κορυφαίο;;;

&εγω σας το ευχομαι ολοψυχα! Ειναι τοσο ομορφο συναισθημα να φερνεις το παιδακι σ στο κοσμο, που ειναι κριμα να στο παρεμβαλουν, με διαφορους τροπους!!! Εγω ηθελα πολυ να το βιωσω&δοξα το θεο το μωρακι μ, μ το επετρεψε! Προς θεου, δ κρινω καμια καισαρικη, επισκληριδιο, τεχνητους πονους...μην παρεξηγηθω!

Τι ωραία που το λες βρε Μαράκι. Όλα τα λεφτά είναι αυτή η πρόταση. Γιατί κάποιοι δε θέλουν να μας αφήσουν να το βιώσουμε έτσι; Μακάρι να έχεις τόσο ωραία εμπειρία και τώρα.

Σχετικά με ό,τι επιπλέον χρειαστούμε στο μαιευτήριο, καλό είναι να έχουμε ρωτήσει αν θα μας τα χρεώνουν επιπλέον!!! Γιατί έχω ακούσει ότι μπορεί να χρεώνουν υπερβολικά ότι ζητήσουμε. Σε τέτοια περίπτωση συμφέρει να πάει ο άντρας στο φαρμακείο π.χ. και να μας φέρει.

Τζο γιατί δε θα πάρεις πάντα; Θα χτυπάει το κεφαλάκι του στα κάγκελα της κούνιας.

Διαφημίσεις

Γαργαλιτσα μ να σε ρωτησω κτ;;;; βλεπω οτι ο γιατρος σου, ασε τη μαια, δ ειναι&πολυ...συζητησιμος να το πω, συνεργασιμος να το πω...απολυτος θα τον πω, ισχυρογνωμων θα τον πω...γτ πας εκει;;; αν θες μου λες&αν οχι, στειλε μ πμ...αν παλι δ θες, δ πειραζει! Τον βρισκω λιγο παρτακια...αντι να σου πει τι θες εσυ, σε υποχρεωνει αυτα που θελει αυτος...εμενα λιγο στραβα μ καθονται αυτα! Οσο αφορα την επισκληρηδιο ξερω πωες γινεται σε διαστολη 5-6&οχι απο την αρχη...αν ξερει κπ σιγουρα, ας με διορθωσει! Εμενα, που ρωτησες, μετα τον καρδιοτοκογραφο ναι μ εβαλαν ορο αλλα επειδη δ ειχα προχωρημενη διαστολη με αφησαν με τον αντρα μ...οταν τους ειπα οτι ποναω πολυ τοτε με πηγαν στο χωρο του τοκετου&μετα απο κανα2ωρο της γεννας μας πηγαν στο δωματιο μαμα&γιο!

Αληθεια κοριτσια, οσες σας επιτρεπουν, θα γεννησετε μτους αντρες σας;;;

Α!&εγω εχω ραντεβου αυριο...τι καλα!!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Gargalitsa κ εγώ την ίδια απορία έχω με τη Μαρία...είναι λίγο κάπως ο γιατρός σου;

Είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα οπότε αν θες απαντάς.

Μου φαίνεται λίγο απότομος για εγκυο

Εμένα μου είπαν οτι τα παρέχουν όλα αυτοί...με χρέωση λέτε?δεν θα το έλεγαν;δλδ αν δε θηλάσεις πληρώνεις κ το γάλα;κ η τιμή τι περιλαμβάνει; την ωράία θέα;

Για την επισκληρίδιο, κορίτσια, ξέρω κι εγώ μετά από διαστολή 5 την κάνουν για να μην καθυστερήσει τον τοκετό (γιατί την έχει αυτή την ιδιότητα αν γίνει πολύ νωρίς). Βέβαια όλα εξαρτώνται απ' τη δόση και στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού με μικρή δόση μπορεί να γίνεται και νωρίτερα.

Θα πάρω πάντα κάαααποια στιγμή, μετά το εξάμηνο θα τον βάλουμε στην κούνια, έτσι λέμε! Δεν έχω βρει ακόμα καμία να μ' αρέσει. Επίσης, να σας ρωτήσω: οι πάντες βγαίνουν ίδιες για όλα τα μεγέθη κούνιας; Γιατί εμείς έχουμε τη μικρή του ικέα 1,20χ60.

Εντάξει, είναι λίγο απόλυτος ο γιατρός, ε; Είχα κι εγώ όταν ήμουν μικρή έναν που ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου κι όταν του έκανα μια ερώτηση μου έλεγε "Τώρα μιλάω εγώ!", χαχαχα! Κι εγώ είχα βάλει τα κλάματα και δεν ξαναπήγα, τελείως μπέμπα. Αλλά ήταν εξαιρετικός γιατρός, απλώς όχι πολύ της κοινωνικής αλληλεπίδρασης!

Αλλά αν πας μαιευτήριο όταν έχεις φουλ πόνους όπως λένε στο Έλενα και το περάσεις σπίτι σου, τι θα κάνει; Θα σ' την κάνει όταν σε δει, τότε μπορεί να 'χεις φτάσει και 4 και 5 χωρίς να το 'χεις καταλάβει!

Λέτε να τα χρεώνουν όλα αυτά στο μαιευτήριο; Εμένα μου είπαν ότι είδη υγείας δεν χρειάζεται να φέρουμε και ότι το μόνο έξτρα που χρεώνουν είναι τα τηλέφωνα απ' το δωμάτιο! Α, και για τη μενν που λέγαμε τη χρεώνουν!

vLmAp2.png FMoxp2.png

A, γαργαλίτσα, καλή επιτυχία στο γιατρό και περιμένουμε νέα της μπέμπας! Και μην πας φουρκισμένη τώρα, εμπιστέψου τον, άλλωστε φτάσαμε στο τέλος, το σίγουρο είναι ότι θα 'χεις ένα υγιέστατο μπεμπάκι στα χέρια σου με όποιον τρόπο, άσε που θα γεννήσεις κυρία με την επισκληρίδιο. Απλώς εγώ αν δεν μου έσπαγαν τα νερά και έβλεπα ότι αντέχω σπίτι θα καθόμουν μέχρι συστολές ανά 3λεπτο και τότε θα πήγαινα μαιευτήριο. Όπως άλλωστε μου λένε να κάνω και τώρα γιατρός και μαία δηλαδή. Έτσι τη γλυτώνεις μια χαρά αν δεν την πολυχρειάζεσαι.

Μαράκι, εμένα θα μπει ο άντρας μου μέσα. Στην αρχή δεν ήμασταν φαν, αλλά για τον γιατρό είναι αυτονόητο και μετά μας καλάρεσε η ιδέα, κι άλλωστε σκέφτομαι ότι την έχω ανάγκη την παρουσία του. Μας είπε ο γιατρός ότι οποιαδήποτε στιγμή αισθανθεί άσχημα εννοείται θα βγει έξω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Σίγουρα παρέχουν στην τιμή ότι θεωρούν ότι θα χρειασυούμε. Εγώ λέω για ότι επιπλέον ζητάμε εμείς. Γνωστή μου που γέννησε πριν χρόνια της έδωσαν λίστα χρέωσης στο τέλος με ότι είχε ζητήσει. Μακάρι α μην ισχύει πια.

Και το άλλο: παντού, στα μαθήματα θξλασμού και στο βιβλίο θηλασμού, λένε πόσο σημαντικό είναι να θηλάσει το μωρό μέσα στην πρώτη ώρα από τη γέννηση. Όταν το είπα στξ μαία απάντησε πως θα μου το βάλουν πιο μετά ακόμα να θξλάσει γιατί την πρώτη ώρα ούτε πεινάει ούτε έχει κουράγιο αυτό ούτε κι εγώ. Όλα άλλα αντί άλλων τα λέει.

Βασικά δε φεύγω γιατί στην αρχή της εγκυμοσύνης πήγαινα σε άλλον ο οποίος σε κάποιο θέμα που προέκυψε με τρέλανε κανονικά κι έφυγα τρεχάτη. Δεν άντεχα να αλλάξω κι άλλον. Αλλά όπως το λες Τζο, στη διαστολή 1 κλπ δε θα με βρουν...

Κι εμένα θα είναι μέσα ο άντρας μου και μου αρέσει πολύ αυτό.

Δεν ξέρω αν έχει διάφορες διαστάσεις στις πάντες. Μπορεί άλλες να είναι από τξν κατασκεθή τους λίγο πιο μικρές από άλλες. Κι εγώ δε μέτρησα αφού δεν έχουμε ακόμα κούνια αλλά πάνω κπατω τα ίδια πρέπει να είναι.

Δεν πάω θυμωμένη. Θέλω να έχω εμπιστοσύνη όσο μπορώ αλλά να τους πω και αυτό που θέλω κι εγώ.

Εννοείται να το πεις, στην τελική εσύ πληρώνεις και για θέματα μη ιατρικά έχεις και κάθε δικαίωμα, όπως και για θέματα που θες να κατανοήσεις πρέπει να σου εξηγεί, ας δουν κι αυτοί ότι οι γυναίκες ενημερώνονται και δεν τρώνε αμάσητο το οτιδήποτε. Αυτό για το μωράκι ας πούμε να σου το βάλουν επάνω σου με το που βγει είναι πια πολύ συνηθισμένο και δεν τους κοστίζει τίποτα. Εκτός αν πρέπει να εξεταστεί άμεσα. Πάντως και η κολλητή μου θήλασε εν τέλει μετά από 4 ώρες, αλλά τα κατάφερε με την επιμονή της. Και για μένα δεν είναι τόσο ο θηλασμός όσο ότι ηρεμεί το ίδιο το μωράκι κι η μαμά μετά τον τοκετό κι ας μη θηλάσει, το μωρό θερμορυθμίζεται και ρυθμίζονται κι οι παλμοί του. Τελοσπάντων, το θέμα είναι ότι πας ενημερωμένη και μέσα σε όλα τα κακά στερεότυπα πρακτικής στην Ελλάδα εσύ θα διεκδικήσεις μέχρι εκεί που μπορείς το καλύτερο δυνατό για τη μπέμπα σου.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κι εμενα θα είναι μεσα ο αντρούλης μου!Η παντα ναι εχει και μεγεθη γιατι εγω εχω μεγακη κουνια πολυμορφικη και πηρα με τις μεγαλες διαστασεις αλλα ειχε και για μικρότερες!Τωρα βεβαια πρεπει να είναι και αναλογα από που την παιρνεις,εταιρια κλπ!!!!!!!!

Πολύ σωστά τα λες Τζο. Μας θέλουν ανενημέρωτες για να κάνουν ότι τους βολεύει αυτούς καλύτερα. Όταν του είχα πει ότι θα έκανα τα μαθήματα ανώδυνου είπε πως δε χρειάζεται. Βέβαια δε χρειάζεται, γιατί να ξεστραβωθώ;

Αν δεν ήταν τα μαθήματα ανώδυνου και θηλασμού, το βιβλίο κι εσείς εδώ στο φόρουμ, με τις εμπειρίες σας ή τις γνώσεις, εγώ θα κοιμόμουνα όρθια. Όπως οι περισσότερες γυναίοες, όπως οι περισσότερες γνωστές μου που δεν ψάχνουν τίποτα.

Θα σας ξαναβρώ το βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...