Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα, κοπελιές μου!

Jo κ γω λητω κατα πασα πιθανοτητα.....

Κατερίνα, επειδή είδα ότι ρωτούσες την Άννα ποιο γιατρό είχε στο Έλενα και είχα κι εγώ μιλήσει μαζί της, γιατί είχα εδώ και 2 χρόνια γιατρό στο Έλενα, η Άννα τελικά δεν γέννησε Έλενα μου είχε πει.

Να μαι κορίτσια!!! Λοιπόν η αυχενική μας είναι 1.1 πολύ καλη είπε ο γιατρός έχουμε όλα μας τα μέλη και τα κουνάμε εκτός από το δεξί χέρι που το είχε λογισμενο λες και έξινε το αυτί του. Αύριο πάω να δώσω αίμα. Μακαρι να είναι καλά τα αποτελέσματα. Κατά τα άλλα επειδή είμαι 38 μου πρότεινε η αμνιοπαρακεντηση ή τροφοβλαστη (έπρεπε να γίνει σήμερα και δε γινόταν) ή dna αλλά δεν είναι αξιόπιστο. Ο λόγος είναι μόνο η ηλικία!! Δεν είδε κάτι να τον πρβληματισει. Το προτείνει προληπτικά. Στην άρχη δεν κουνιόταν το σκόντηξε λίγο και κούναγε τα πόδια του κλωτσωντας. Με αυτά και με εκείνα ξέχασα να ρωτήσω για την ΠΗΤ. Έχουμε 168 παλμούς από 170 και είπε θα πέσουν κι άλλο. Φύλο δεν είδαμε... Σας καληνυχτιζω γιατί σέρνομαι. Τα λέμε το πρωί!

Συγχαρητήρια, Βαλεντίνα μου!!! Τέλειο το μπεμπάκι σας! Το φύλο μπορεί να περιμένει. Για την ηλικία, όταν όλα τα άλλα είναι καλά, ίσως είναι και περιττή η εξέταση, αλλά θα το κρίνεις εσύ αναλόγως πώς θα νιώθεις πιο ήρεμη. Κάτσε να βγουν και οι αιματολογικές. Αν εκμηδενίζουν πολύ τα ποσοστά ανωμαλιών, τότε θα 'σαι και πιο σίγουρη για το τι να κάνεις.

Φουντούκι μου, είσαι Σαλόνικα; Δεν το είχα καταλάβει!!! Χαχα, δεν πειράζει, θα έχουμε ανταπόκριση Αθήνα-Θεσσαλονίκη εκείνες τις μέρες.

Τανίου, καλώς όρισες! Ψάξε το όπως λέει κι η Θεανώ, κάτι θα υπάρχει δεν μπορεί. Σε προσθέτω στο πινακάκι και με το καλό κι εσένα το μπεμπάκι σου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

• Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 5/1
  • Bella78 ............................ΠΗΤ 7/1
  • sotsafi89 ..........................ΠΗΤ 10/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 11/1
  • Κathie90 ...........................ΠΗΤ 16/1
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1
  • Josephine .........................ΠΗΤ 7/2
  • LOVEU...............................ΠΗΤ 15/2
  • elena16 ............................ΠΗΤ
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 8/2

vLmAp2.png FMoxp2.png

Kathie κ γω αυχενικη εχω στις 14 και θα ειμαι 12+3. Πως και το αφησατε τελευταια στιγμη??

Καλημερα Κατερινακι. Θα ειμαι 13+3 τοτε. Δεν ξερω γιατι. Απο οτι καταλαβα μου κλεινει ραντεβου καθε 3 βδομαδες. Δηλαδη 7,10,13 κ.ο.κ. Λες υπαρχει προβλημα;;

Βαλεντινα μου μπραβο σου!! Πολυ καλα!! Ολα καλα θα ειναι.. Κανε και την εξεταση προληπτικα και καλα αποτελεσματα και στο αιμα!!

Τανιου καλως ηρθες λοιπον. Με το καλο το νινακι σου. Εισαι η πρωτη ανασφαλιστη που ακουω στην Γερμανια. Δεν εχει προνοια εκει; Δεν ασφαλιζεσαι στον συζηγο; Τι φαση;

Κοριτσια ενημερωστε μας αν κανατε καμια ειδικη διαδικασια για τις αυχενικες. Δηλαδη πολυ νερο η κατι τετοιο...

HmwTp3.png

Bonjour κορίτσια !! Τι μου κανετε? Εγω χθες είχα πόνο στο έντερο μου κ σουβλιες χαμηλά δεν ξέρω τι γίνετε εκεί μέσα!! Σήμερα ξεκίνησα με ναυτίες άντε να δω πως θα κυλισει ή μέρα μου !! Ελπίζω να μου φύγουν όλα!! Εύχομαι σε όλες μας μια όμορφη μέρα και καλα αποτελέσματα στα κορίτσια μας που θα κάνουν αυχενική σήμερα!!

Φουντουκι και εγω εχω 2 μερες δεν μπορω να κοιμηθω. Πολυ πονο στο εντερο και πρηζομαι λες και ειμαι 6 μηνων. Το κακο ειναι οτι με πιανει το βραδυ και δεν μπορω να ησυχασω. Ευτυχως το πρωι παω τουαλετα (sorry) και ησυχαζω... Δεν ξερω τι θα γινει με αυτο...

HmwTp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Ας πάρω και τα αιματολογικα και μετά αποφασίζω.

Κάθυ υπομονή με το έντερο δε ξέρεις πως σε νιώθω!!! Ειδικά τα βράδια φοβερή δυσφορία!!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κ εγώ το βράδυ είμαι χαλιά αλλά Κάθυ τουλάχιστον εσύ πας το πρωί κ ησυχαζεις εγώ που κάνω κ 3 κ 4 μέρες να πάω τι να πωωω..

Κ εμένα ή κοιλιά μου τουμπανο είναι από το έντερο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κπρίτσια!!!Χάθηκα πάλι λίγο!!Ουφφ τη μέρα σήμερα....τρελή ναυτία!!Πήγα τον μικρό σχολείο,ήρθα σπίτι και δεν έχω κουνήσει απ τον καναπέ!!Και έχω ένα σωρό δουλειές να κάνω...!!Μπήκαμε αισίως στην εντέκατη εβδομάδα!!Τι καλά!!Όλο καο κοντεύει το τρίμηνο!!

Βαλεντίνα μου τέλεια η αυχενική σας!!Απ ότι ξέρω την αμνιοπαρακέντηση την προτίνουν μετά τα 35 μόνο λόγο ηλικίας!!Δες και τα αποτελέσματα του αίματος και αποφασιζεις!!Αν και πιστεύω ότι όλα θα είναι τέλεια!!

Τανιου καλως μας ήρθες!Με το καλό το μωράκι σου!!Έχουμε την ίδια μέρα πητ!!

Καθυ μου στον μικρό μου είχα κάνεο την αυχενική 13&3...μέχρι 14η εβδομάδα μπορώ μου είχε πει ο γιατρός!Τώρα θα ρην κάνω 12&3.Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα 11η με 14η νομίζω γίνεται!!

Αααχ χτες ζυγήστηκα!!Μα είναι δυνατόν????Σχεδόν +2 κιλά!!!Η αλήθεια είναι ότι πεινάω,αλλα δεν τρώω βλακίες!!Οκ...δςν τρώω πολλές βλακίες..και έχω κόψει και εντελώς τα γλυκά....μου κάνουν μια πολύ άσχημη γεύση και δεν θέλω ούτε να τα βλέπω...!!Πείτε μου κι εσείς πως έχετε πάρει κανένα κιλάκι!!Όχι τίποτα,αλλα να μην νιώθω η γουρουνίτσα της παρέας!!!

5cPOp3.png

Αννουλα σήμερα σε σκεφτόμουν χάθηκες!! Κ εγώ δεν είμαι κ πολύ καλά σήμερα!! Ή αλήθεια είναι ότι κ εγώ πεινάω συνέχεια κ αν δεν φάω πονάει το στομάχι μου !! Μόνο σ εμενα νομίζω συμβαίνει αυτό!! Χαχαχαχαχαχα δεν πειράζουν αυτά τα κιλά!! Κ εγώ δεν τρώω χαζα καθόλου φρούτα γιαουρτακια φαγητακι αναλατο τοστακια κτλ !

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Αννουλα μην σκας.. Εγω 5η-7η βδομαδα εβαλα 4 κιλα. Μετα βεβαια προσεχα και 7η -10η δεν εβαλα τιποτα. Μην αγχωνεσαι...

Οσο για το εντερο κοριτσια πριν μεινω εγκυος μπορει να εκανα και 3,4 μερες να παω αλλα το εντερο ουτε πρηζοταν ουτε πονουσε. Με το που εμεινα ρυθμιστηκε. Παω καθε μερα. Ευτυχως. Αλλα εχουμε πονους και πρηξιμο... Τι να κανουμε; Υπομονη. Αν αρχισουμε και σιδηρο η ασβεστιο που φερνουν δυσκοιλιοτητα τοτε να δειτε γλεντια....

HmwTp3.png

Καλημερα Κατερινακι. Θα ειμαι 13+3 τοτε. Δεν ξερω γιατι. Απο οτι καταλαβα μου κλεινει ραντεβου καθε 3 βδομαδες. Δηλαδη 7,10,13 κ.ο.κ. Λες υπαρχει προβλημα;;

Βαλεντινα μου μπραβο σου!! Πολυ καλα!! Ολα καλα θα ειναι.. Κανε και την εξεταση προληπτικα και καλα αποτελεσματα και στο αιμα!!

Τανιου καλως ηρθες λοιπον. Με το καλο το νινακι σου. Εισαι η πρωτη ανασφαλιστη που ακουω στην Γερμανια. Δεν εχει προνοια εκει; Δεν ασφαλιζεσαι στον συζηγο; Τι φαση;

Κοριτσια ενημερωστε μας αν κανατε καμια ειδικη διαδικασια για τις αυχενικες. Δηλαδη πολυ νερο η κατι τετοιο...

Καλε,οχι!!!κανενα προβλημα...απλως παρατεινεις την αγωνια σου!!!

H8Y5p2.png

Κορίτσια εγώ αρχίζω σίδηρο και ασβέστιο!!! Έχει να γίνει τι έντερο ανάστα ο Κύριος. Δεν έχω πάρει ούτε κοίλο. Στο δεύτερο ζύγισμα έχασα 200 γρ. Τώρα απλά πήρα αυτα τα 200 γρ. Τι να πω...

Από γλυκά πάλι ούτε πριν με τράβαγε ούτε τώρα. Αλλά για κοψίδια μπορώ να ικετεψω...

Αννα έχεις και εσύ ένα σωρό υποχρεώσεις... Χαμός πότε να αραξεις να ξεκουραστείς

AoL1p3.png

Κατερίνα, επειδή είδα ότι ρωτούσες την Άννα ποιο γιατρό είχε στο Έλενα και είχα κι εγώ μιλήσει μαζί της, γιατί είχα εδώ και 2 χρόνια γιατρό στο Έλενα, η Άννα τελικά δεν γέννησε Έλενα μου είχε πει.

Jo δεν εχω παρει τελικη αποφαση ακομα...μαλλον λητω.απλα σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα στο δημοσιο....γι αυτο ρωταω για το ελενα.... εσυ τλκ το απερριψες το ελενα!??

H8Y5p2.png

Κορίτσια κ εγώ το βράδυ είμαι χαλιά αλλά Κάθυ τουλάχιστον εσύ πας το πρωί κ ησυχαζεις εγώ που κάνω κ 3 κ 4 μέρες να πάω τι να πωωω..

Κ εμένα ή κοιλιά μου τουμπανο είναι από το έντερο!!

Φουντούκι, κι εγώ τα ίδια! 3-4 μέρες και τρώω βρώμη, λαχανικά, φρούτα, τι άλλο πια να κάνω. Πριν την εγκυμοσύνη εν τω μεταξύ είχα τέλεια ρυθμισμένο σύστημα! Τώρα ούτε σίδηρο παίρνω, αλλά υποφέρω.

Jo δεν εχω παρει τελικη αποφαση ακομα...μαλλον λητω.απλα σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα στο δημοσιο....γι αυτο ρωταω για το ελενα.... εσυ τλκ το απερριψες το ελενα!??

Το Έλενα για μένα έχει θετικό ότι θα μπορούσα να έχω μονόκλινο και να έχω όποιον θέλω μέσα. Επίσης, είναι πολύ φιλικό στο θηλασμό και έχει πολύ καλές μαίες.

Απ' την άλλη στο λητώ έχω πολύ καλό γιατρό που μου εμπνέει εμπιστοσύνη και είναι γιατρός vbac, εγγυημένα υπέρ του φτ δηλαδή και των δύσκολων περιπτώσεων ακόμα και περιμένει ως την 42η εβδομάδα σε έναν τοκετό που εξελίσσεται φυσιολογικά. Αλλά τρίκλινο και στρίμωγμα, αλλά μερικές μέρες λέω είναι, θα περάσουν. Γι' αυτό κατέληξα στο λητώ. Πάντως το Έλενα το θεωρώ απ' τα καλύτερα μαιευτήρια. Αν ο γιατρός που είχα εκεί είχε την εμπειρία και με περίμενε ως την 42η αν όλα πήγαιναν καλά, θα έμενα εκεί, αλλά δεν το κάνει, τα μασάει λίγο στο θέμα αυτό, είναι και πολύ νέος και δεν το ρισκάρω. Eπίσης, το κακό είναι ότι δεν αφήνουν τον άντρα στον υπέρηχο να είναι μέσα κι εμείς το θέλουμε πολύ αυτό. Όμως, τίποτα από αυτά δεν είναι αποτρεπτικό πιστεύω για το Έλενα γιατί παρέχει μεγάλη ασφάλεια λόγω μονάδων και εμπειρίας, αρκεί να βρεις τον γιατρό που σου κάνει. Γι' αυτό ψάξ' το τώρα που είναι αρχή και έχεις χρόνο και θα βρεις, υπάρχουν καλοί γιατροί.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...