Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ρεγγίνα μου, δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο ζωηρά, σ' το λέω κι εγώ που ο μπέμπης μ' έχει του κλώτσου γενικώς. Μετά τον προχθεσινό πόνο που κουνιόταν όλη μέρα, χθες όλο κοιμόταν και ήταν ηρεμούλης και όλο τον σκούνταγα πού και πού για να ανταποκριθεί. Μην αγχώνεσαι, έτσι είναι όλα, έχουν τις μέρες τους. Άντε, σε 3 μερούλες αυτός ο τυπάκος θα είναι στα χέρια σου κι εκεί θα δεις πόσο θα θέλεις να σου κοιμάται ήρεμος κι ωραίος!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια,

Τι ωραία που τα λέμε...έχουμε παρέα όλο το 24ωρο ανάλογα με τις αυπνίες της κάθε μιας!

Εμένα ο μπέμπης με τρέλανε κατα το ξημέρωμα κ τώρα...όλα στα μυαλό είναι! Μια χαρά περνάνε αυτά γι'αυτό δεν λένε να βγούνε!κ εμένα ο γιατρός υπέρμαχος του φυσιολογικού μου είπε οτι αν τον αφήναμε θα τον έτρωγε το μήνα!Επίσης κ αυτός δε θέλει να ταλαιπωρούνται οι έγγυες κ κάνει επισκληρίδιο αλλά αν κάποια αντέχει είναι επιλογή της!

Σε κάθε περίπτωση εγώ υποστήριζα κ υποστηρίζω οτι η γέννα, οι πόνοι ακόμα κ ο θηλασμός είναι επιλογή της κάθε γυναίκας κ δεν επιτρέπεται σε κανένα να κρίνει!πχ εγώ έχω όλα τα σημάδια για ένα εντελώς φυσιολογικό τοκετό, ωστόσο για τους λόγους που ξέρετε θα κάνω καισαρική κ θα κρίνουν το γιατρό όσοι δε ξέρουν!

Επόσης θυμώνω όταν διαβάζω σε sites να κρίνουν όσες δε θηλάζουν, προφανώς έχουν τους λόγους τους, καμία μανούλα δεν αγαπάει λιγότερο το μωρό της.Δεν ταλαιπωρείται κ αυτή με τα γάλατα;

Δίκιο δεν έχω?Μάλλον είχαν δίκιο οι μανούλες μας που μας έλεγαν μην κρίνεις θα γίνεις μάνα κ θα δεις!

Όρεξη έχω πρωί πρωί!

Γεύση μου μην αγχώνεσαι...θα προσπαθήσουμε όλες να θηλάσουμε κ θα τα καταφέρουμε. Κ αν όχι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου!Αλλά βάλε στο μυαλό σου οτι μόνο αυτό υπάρχει για να φάει το μωρό κ θα τα καταφέρεις!

Jo στα δημόσια τα παίρνεις όλα! Στις λίστες των ιδιωτικών λέει μόνο ρούχα εξόδου...αν δε μου δώσουν πάνες θα γίνει χαμός!black list μαζί με τους επισκέπτες!τι πρεπει να κάνει 3 φορές πιπι για να το αλλάξουμε;

Ρεγγίνα, αυτό ψιλοφοβάμαι, μην επειδή είναι λίγες κι έχουμε και ροομινγκ ιν, αργούν να έρθουν για αλλαγή, αλλά νομίζω ότι μες στο δωμάτιο θα αφήνουν πολλές πάνες, ε κι ένα οινόπνευμα θα βρίσκεται ή θα πούμε να μας το φέρουν! Για τις καισαρικές κ.λπ., ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κανείς, η μαία μου όλο μου το τονίζει ότι ο τοκετός είναι κάτι πολύ απρόβλεπτο, μπορεί να έχεις τέλεια εγκυμοσύνη, καμία ένδειξη ιατρική για καισαρική, να ξεκινήσει ο τοκετός και κάτι σε δυσφορία του μωρού να σε οδηγήσει σε καισαρική απ' το πουθενά! Ποτέ δεν ξέρει κανείς. Και το αντίθετο όπως έγινε στη φίλη μου. Για το θηλασμό επίσης το ίδιο, η μια μου φίλη με την καισαρική και την τόση ενημέρωση που είχε για το θηλασμό, ενώ είχε πολλές πολλές δυσκολίες στην αρχή με κοντό χαλινό και πληγωμένες θηλές, κατάφερε και θηλάζει αποκλειστικά χάρη στην ενημέρωση και την επιμονή της, ενώ η άλλη που το μωρό της έπιασε εύκολα και δεν είχε καμία όμως ιδιαίτερη όρεξη να θηλάσει, θήλασε για 2 μήνες, έμπλεξε με θήλαστρο από χαζομάρα γιατί ήθελε να τσεκάρει πόσο τρώει και στο τέλος το 'κοψε. Όλα είναι σχετικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ενημέρωση σώζει, γιατί αντιξοότητες όλες θα συναντήσουμε, αρκεί να ξέρουμε πού να απευθυνθούμε για να τις ξεπεράσουμε και να 'χουμε υπομονή και δύναμη.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα κουκλες εγω εκανα σημερα πρωινο περπατημα λογο εξετασεων τελευτσιων κανα μισαωρο πολυ κρυο ομως σαν την παπια παω πια σε αργους ρυθμους χαχα, τζο ειναι η ιδια η πητ μου στις 7 ,2 τωρα θ δειξει ,ναι οντως για τ ωραρια που λες εχουμε διαφορετικα καλα κανεις αφου μπορεις κ κοιμασαι νωρις μια χαρα σπολαυσετο τωρα!

Διαφημίσεις

Καλημερα! Πρωινες-πρωινες σας βλεπω...καλε κοιμηθειτε τωρα που μπορειτε γτ μετα αλλος θα κανονιζει για σας!!! Πως ειστε;;; εδω ειδαμε ασπρη μερα σημερα...χιονιζει απο το βραδυ, το εχει στρωσει για τα καλα αρα δ ειναι για γεννα...απο αυριο βλεπουμε, χαχα!!! Λοιπον κοριτσια η Τζο εδωσε την καλυτερη εξηγηση επιστημονικα&κατανοητα για τους φυσιολογικους πονους! Αλλα οπως ειπε&η Ρεγγινα παιζει μεγαλο ρολο ποσο ανεκτικη ειναι η καθε γυναικα στο πονο&ποσο ταλαιπωρουταν στην περιοδο! Εδω να σας ενημερωσω οτι μετα τη γεννα οσες πονουσατε στην περιοδο, μειωνεται κατα πολυ!

Η δικη μ εμπειρια τοκετου, πολυ καλη&αρκετα γρηγορη για πρωτοτοκη: 39+2, 6το απογευμα σπασαν τα νερα μ, 8αρχισαν οι ανεκτοι πονοι, ειχα μια διαστολη3&μεχρι τις11;30καθομουν με τον αντρα μ στο χωρο αναμονης, ανετη θα ελεγα&τους υπεφερα μια χαρα μιας και δ με ειχαν για γεννα μες στο βραδυ! Νωριτερα μου ειχαν κανει&το κλυσμα για να'μαι κομπλε!Καπου στις 11:30-12παρα αρχισα να ποναω πιο συχνα και πιο εντονα, εκει με βαλανε στο χωρο που γεννανε, ειδαν οτι οι διαστολη μ πηγε στο 8&ενημερωσαν την γιατρο μ! Μεχρι τις 12:15που μ ειπε σπρωξω για να βγει, πονουσα αρκετα αλλα μβοηθησαν πολλοι οι αναπνοες&στις12:25 ειχα το ποντικακκ μ στην αγκαλια μ!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Μαρακι πολυ ωραια η περιγραφη ευχομαι σε ολα τα κοριτσια ν εχομε παρομοιες γεννες !

&εγω σας το ευχομαι ολοψυχα! Ειναι τοσο ομορφο συναισθημα να φερνεις το παιδακι σ στο κοσμο, που ειναι κριμα να στο παρεμβαλουν, με διαφορους τροπους!!! Εγω ηθελα πολυ να το βιωσω&δοξα το θεο το μωρακι μ, μ το επετρεψε! Προς θεου, δ κρινω καμια καισαρικη, επισκληριδιο, τεχνητους πονους...μην παρεξηγηθω!

cPQop2.png2orjp2.png

Δε παρεξηγείσαι Μαράκι μου!Νομίζω πως υπάρχει μια στροφή προς τ φυσιολογικό επιτέλους.

Πολλές μανούλες προσπαθούν πλέον να θηλάσουν ενώ δε γινόταν κ ο φυσιολογικός πλέον δεν είναι απαγορευτικός σε πολλές περιπτώσεις που οι γιατροί παλιά κατέφευγαν σε καισαρική.Επίσης θεωρώ οτι οι τεχνητοί κ η επισκληρίδιος είναι μια βοήθεια για την αποφυγή καισαρικής.

Εξάλλου μη ξεχνάμε κ το vback το οποίο προσπαθούν πολλές μανούλες κ υποστηρίζουν πολλοί γιατροί.Μακάρι να έρθουν όλα τα μωράκια εύκολα κ χωρίς να ταλαιπωρηθούν τα ίδια, οι μανούλες θα αποζημιωθούμε μόλις τα δούμε...

Κ εγώ ζήτησα εποσκληρίδιο κ όχι ολική, θέλω να το δω πρώτη κ αμέσως!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμενα κορίτσια!Κ εμενα η μπουμπουκα μου καποιες μερες είναι πιο ζωηρη και καποιες μερες όχι και την σκουνταω!Το βραδυ συνηθως με πιανουν αρκετες συσπασουλες αλλα μετα αρχιζουν και υποχωρουν!Την Παρασκευη εχω γιατρο και ανυπομονω να δω αν είναι όλα καλα με την μπουμπουκα μου!Μου ειπε ότι αυτην την φορα θα με δει και από κατω!Αντε να δουμε!!!!!!!!!!!!Εγω της ειπα να δοκιμασω χωρις επισκληριδιο να δω αν αντεχω αλλα μου ειπε με τιποτα σε πρωτη γεννα δεν υπαρχει λογος ταλαιπωριας,στην δευτερη γεννα το συζητάμε!

Mαράκι, εύχομαι να λιώσουν τα χιόνια να μην το έχεις άγχος και επίσης εύχομαι να χω μια γέννα σαν τη δική σου! Μακάρι, ήσουν πολύ πολύ τυχερή!

Ρεγγίνα, τέλεια θα είσαι με την επισκληρίδιο, κι η φίλη μου με επισκληρίδιο και τα βίωσε όλα μια χαρά, και τη συγκίνηση και όλα! Και μετά επανήλθε εύκολα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Nopitsa είχα ανησυχήσει που δεν είχες εμφανιστεί!κ οι 2 περιμένουμε τη Παρασκευή.Έχει καμια άλλη γιατρό;

Μαράκι ευτυχώς δεν κλείνει το εθνικό δίκτυο για να πας Λάρισα...τι ωραία που είστε στα Τρίκαλα!

Jo πάντα με ενθαρρύνεις, ακόμα κ στην καισαρική, τι καλή!

Λογικά είμαι η επόμενη εκτός κ αν κάποιο μπουμπουκάκι το πάρει απόφαση τώρα με τα κρύα!

Τώρα με τα κρύα δεν το αποφασίζουν τα μωρά μας, χαζά είναι;

Κι εγώ την Παρασκευή! Και νομίζω κι η γαργαλίτσα! Πού είσαι, γαργαλίτσα υπναρού;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ρεγγινα όλα καλα απλα η ψυχολογια μου είναι λιγο στα κατω της!Αλλα εμπαινα και σας διαβαζα!Αντε ωραια δηλαδή την Παρασκευη θα εχουμε μπολικα νεα!Ρεγγινα μου με το καλο πιστευω λογικα θα εισαι η επομενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...