Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Μπράβο βρε Ρεγγίνα, καλύτερα έτσι. Εξάλλου θα σου βάλουν λογικά ενισχυμένη δόση για να μην πονέσεις καθόλου. Μέχρι και οι γυναικολογικές επεμβάσεις γίνονται με επισκληρίδειο. Στον φτ βάζουν μικρότερη δόση για να καταλαβαίνει τους πόνους η γυναίκα ως ένα σημείο και να σπρώχνει, τουλάχιστον έτσι πρέπει.

Τζο για την πρόκληση ότι είναι πιο επώδυνη το έχεις ακούσει από γνωστές σου που τους την έκαναν; Γιατί εγώ το άκουσα μόνο από τις μαίες στο Έλενα. Κι εγώ θα ήθελα να την αποφύγω την επισκληρίδειο. Αλλά ο γιατρός και η μαία είναι κάθετοι ότι αφού υπάρχει πρέπει να την κάνουν όλες οι γυναίκες. Δε συμφωνώ μαζί τους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρήκα ωραία μπαλονάκια. Έκανα κι άλλες αγορές για την μπέμπα. Της πήρα ρολόι τοίχου με ζωάκια και για την κούνια της, που δεν έχουμε παραγγείλει ακόμα, σεντονάκια και πάντα. Όλα για την μπέμπα!

Hi...εδω&εγω...οπως καταλαβαινετε ή πολυ νωρις μπορω να μιλησω ή πολυ αργα!!! Το απογευμα με επισκευθηκαν κτ χαζοπονακια περιοδου...βεβαια ζοριστηκα με μια μηλοπιτα&με τον καλοπισμο που προσποαθησα να κανω στο μπανιο αλλα μολις αραξα, περασανε!&εδω σημερα εβαλα2 πλυντηρια...να δω ποτε θα τα σιδερωσω βεβαια!!!! Εμενα η γιατρος στο 1ο δ μου την ειχε συστησει την επισκληρηδειο&να σας πω, δ την ηθελα κιολας&δοξα το θεο,τελικα ουτε την χρειαστηκα...οποτε δ θα την χρησιμοποιησω ουτε τωρα!

cPQop2.png2orjp2.png

Κορίτσια εμεις πηγαμε γιατρο σημερα κ απ το πρωι τ κοριτσακι μου ειναι ζωηρο κ τωρα κουνιετα αχ πολυ την αγαπω ,η γιατρος μου ειπε οτι οι πονοι περιοδου κ πονος στη μεση ειναι η ετοιμασια της μητρας για τη γεννα ολα καλα!

Μαράκι δηλαδή οι πόνοι ήταν ανεκτοί στον τοκετό;

Λογικό είναι να μην μπαίνεις οποιαδήποτε ώρα, αφού ασχολείσαι με τον μικρούλη σου.

Γεύση όλα καλά τα βρήκε ο γιατρός, μια χαρά λοιπόν.

Διαφημίσεις

Μαράκι ευχαριστήσου το μικρό γιατί σε λίγες μέρες θα αρχισει τη ζήλεια!

Γεύση μου όλα καλά....

Γαργαλίτσα το πόσο αντέχει η κάθε γυναίκα τον πόνο είναι καθαρά υποκειμενικό οπότε ότι κ να προτείνει ο γιατρός πιστεύω οτι είναι προσωπική επιλογή της κάθε μιας, αν εσύ αντέχεις κ θες να το βιώσεις, είναι επιλογή σου κ δε μπορεί να σου κάνει ένεση με το ζόρυ.Εγώ θα το δοκίμαζα...εξάλλου όπώς έχω ξαναπει με τη περίοδο κάθε μήνα πήγαινα νοσοκομείο,σίγουρα δε συγκρίνεται αλλά θα το προσπαθούσα μέχρι εκεί που θα μπορούσα.Αν κάποια δε μπορεί, επίσης δικαίωμα της...

Εμένα χθες ο μικρός με τρέλανε κ σήμερα είναι τόσο ήσυχος που έχω πάθει υστερία.Μου δίνει κάτι χαλαρές αλλά δε μπορώ, μου μπαίνουν ιδέες.Δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο ζωηρά ε;

Να μην ανησυχώ;

Γεύση μου κ εγώ που ξέρω την ώρα έχω άγχος...φοβάμαι τα πάντα εκτός απο την καισαρική.

Συνέχεια σκέφτομαι αν θα πάνε όλα καλά μέχρι τέλους, πως θα είναι το μωρό, πως θα μου το δώσουν...

Βέβαια όταν θα πάω μαιευτήριο θα συνειδητοποιήσω κ την καισαρική κ αστα....

Κ τώρα ενώ νυστάζω δεν κοιμάμαι....χώρια τα όνειρα που βλέπω!

Εσείς βλέπετε;Μόνο οτι γέννησα τον Ε.Τ δεν έχω δει ακόμα....χιχιχι

Διαφημίσεις

Γεύση κι εγώ το σκέφτομαι κάθε βράδυ, αφού βράδυ με πιάνουν πονάκια πού και πού.

Ρεγγίνα έτσι είναι. Αλλά δε μου αρέσει που είναι απόλυτοι, δε θέλω να μου την μπουμπουνίσουν με το καλημέρα. Θέλω να δω πόσο αντέχω, να τους νιώσω κι εγώ αυτούς τους πόνους. Όμως δε νομίζω να γίνεται η ένεση στο τέλος γιατί είναι φαντάζομαι δύσκολο να κάτσει ακίνητη απόλυτα για την ένεση κάποια που σφαδάζει.

Εγώ δε βλέπω καθόλου όνειρα.

Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι.

Τελικά ειναι ωραία που είμαστε παρέα εγω παιρνω κουραγιο απο σας ,ρεγγινα κ εγω μια απο τα ιδια νυστα αλλα ζοριζομαι ν κοιμηθω εγω προχθες εβλεπα στον υπνο μου την μενεγακη μ τ δικο μου μωρο μεγαλο ομως ν ξερετε οι εγγυες βλεπουνε πολλα ονειρα λενε κ εχουν αυπνιες μαλλον γ ν συνιθιζουνε στην αρχη μ το ξυπνημα τ μωρου ειδικα κ οσες θηλαζουνε πιο πολυ εγω θελω πολυ ν θηλασω ελπιζω ν τ καταφερω

Τελικα γαργαλιτσα ολες το ιδιο σκεφτομαδτε κ ειναι λογικο ειμαστε στο τελος μ το καλο για ολες ειναι η χαρα κ η αγωνια ν πανε ολα καλα με υγιείς μωράκια κ μανούλες!

Καλημέρα, κοριτσούδια!!! Έχουμε εντελώς αντίθετα ωράρια! Λοιπόν, εγώ έβλεπα τρελά όνειρα προ εγκυμοσύνης, σίριαλ ολόκληρα και τώρα τί-πο-τα! Μάλλον κοιμάμαι ήρεμη και χαλαρή, μόνο προχθές με τους πόνους και την υπερένταση και τον ενθουσιασμό μου έβλεπα ότι τρέχαμε στο μαιευτήριο. Μετά ηρεμία.

Ρεγγίνα μου, σ' ευχαριστώ για τις λίμπερο. Τις βρήκα κι εγώ στα πρενατάλ μόνο, αλλά το νο. 1 που είχαν δεν είχε το V για τον αφαλό και τις άφησα να τις δοκιμάσω στο μαιευτήριο αν τις έχουν και αν μου αρέσουν θα παραγγείλω μια πολυσυσκευασία μέσω ίντερνετ. Πήρα τελικά babylino από Carrefour και θα δω κάποια στιγμή και στα ΑΒ τι έχει.

Ρε κορίτσια, η φίλη μου μου λέει να πάρω και οινόπνευμα για αφαλό και υποσέντονα μια χρήσης για αλλαγή πάνας και στο μαιευτήριο (αλλά γέννησε στο Έλενα). Είναι δυνατόν να μη μας δίνουν πάνες και οινόπνευμα στο ιδιωτικό; Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει! Αν πρέπει να τα κουβαλήσω κι αυτά ή αν μας δίνουν τις πάνες με το σταγονόμετρο, τι να πω πια...Αν και δε νομίζω, μάλλον το λέει απ' τη δική της εμπειρία.

Γαργαλίτσα, μεγεια τις αγορές σου, ποιος στη χάρη της της μπέμπας σου!!! Πάντα εγώ δεν έχω πάρει, δεν ξέρω αν θα πάρω, κούνια έχω, αλλά θα χρησιμοποιηθεί αργότερα.

Για την επισκληρίδιο, από τις φίλες μου μόνο οι 2 έχουν γεννήσει, η μία με πρόκληση-επισκληρίδιο-τελικά καισαρική, η άλλη ενώ είχε ραντεβού για καισαρική έσπασαν τα νερά και γέννησε ωραιότατα φυσικά χωρίς επισκληρίδιο! Δεν πρόλαβαν. Οπότε δεν έχω εμπειρία από τις φίλες και τους τεχνητούς, μιας και η πρώτη έκανε αμέσως επισκληρίδιο. Αλλά από την ομάδα vbac που ενημερώνομαι (και εκεί οι κοπέλες είναι απ' τις πιο ενημερωμένες περί τοκετού) και γενικώς από τα μαθήματα που πήγα για ανώδυνο, που όλες οι μαίες ήταν υπέρ του φυσικού τοκετού (λογικό γιατί η εμπειρία τους έχει πολλούς φυσικούς τοκετούς, ενώ ενός γιατρού όχι) καθώς και από την άποψη της μαίας μου, όλες λένε ότι οι φυσικοί πόνοι αντέχονται, έρχονται σε χαλαρά διαστήματα αρχικά που μπορείς να ξεκουραστείς άνετα ανάμεσα και μόνο σε μεγάλη διαστολή είναι απανωτοί και έντονοι και επειδή φτάνουν σταδιακά στο σημείο αυτό, κάνεις υπομονή κάνα 2 ωρίτσες στις μεγάλες διαστολές και τους αντέχεις. Επομένως, η μαία μου εμένα πιστεύει ότι αντέχεις χωρίς, αρκεί να σκέφτεσαι ότι ο πόνος είναι παραγωγικός, θα σου φέρει το μωράκι σου και να μην πανικοβληθείς και να κάνεις τις διαφραγματικές αναπνοές (είπαμε πιστεύει πολύ στην ψυχολογία της μαμάς). Επίσης, επειδή έχει κάνει μαιευτική στη φινλανδία, εκεί γεννάει η πλειοψηφία χωρίς επισκληρίδιο, αλλά έχουν πολλούς εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης του πόνου (που εδώ δεν τους έχουμε όλους δυστυχώς).

Ο γιατρός μου απ' την άλλη πιστεύει ότι αφού υπάρχει η επισκληρίδιος δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθώ, αλλά επειδή κάνει κυρίως vbac και έρχεται σε επαφή με κοπέλες που έχουν καεί από τις παρεμβάσεις και γενικώς το έχουν ψάξει κι είναι λίγο πιο εναλλακτικές (καλό, κακό, δεν ξέρω) είναι ήπιος στα επιχειρήματά του, μου είπε θα έχουμε τη δυνατότητα, αλλά αν προτιμήσεις το νερό ή άλλον τρόπο ή δεις ότι αντέχεις δεν υπάρχει λόγος να κάνεις. Βέβαια, μου είπε ότι ούτε το μωρό επηρεάζει (γιατί λειτουργεί νευρολογικά, δεν περνάει στο αίμα, αυτό μας το είπαν και στο Έλενα) και ότι πάντα κάνει πολύ πολύ μικρές δόσεις και αναλόγως με την κοπέλα και στο τέλος ότι σίγουρα σε αφήνει να μπορείς να σπρώξεις και νιώθεις και πόνο στις εξωθήσεις.

Γενικώς οι γιατροί θεωρώ ότι αυτές τις ιατρικές παρεμβάσεις τις έχουν για ψωμοτύρι και τις έχουν ξεπεράσει, επίσης δεν πολυπιστεύουν στη γυναικεία αντοχή και ψυχολογία, θέλουν γυναίκες που δεν υποφέρουν μπροστά τους! Οι μαίες συνήθως έχουν αντίθετη άποψη.

Εγώ έχω πειστεί απ' τη μαία μου, αλλά επειδή όντως οι τεχνητοί πόνοι έρχονται απανωτά (κι όχι σταδιακά και ήπια), αν κάνω πρόκληση δεν σκοπεύω να κάτσω να υποφέρω. Αυτά έχω καταλάβει, θα δείξει κι η εμπειρία όμως γιατί κάθε γυναίκα διαφέρει όπως λέει κι η Ρεγγίνα κι επίσης εγώ δεν πονούσα ποτέ στην περίοδο για να πω αν αντέχω τον πολύ πόνο ή όχι.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μαράκι, λες να άρχισαν τα προεόρτια; Σ' το εύχομαι, όπως και να 'χει είναι πολύ πολύ κοντά η γέννα σου κι εσένα! Πες μας όποτε μπορέσεις για την εμπειρία σου απ' τον πρώτο τοκετό αν θες, για να δούμε πόσο του θανατά είναι πια αυτοί οι πόνοι;

Γεύση, μπράβο για τη μπέμπα σας! Όλα καλά, υπομονή κι εσύ, λίγο σου έμεινε! Τελικά πότε είναι η πητ τώρα που σου άλλαξε τις εβδομάδες;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...