Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Αχ τι ωραια ρεγγινα εχεις κ φωτο πηρες μια ιδεα πως ειναι ,εμας η μπουμπου καθε φορα μας επαιζε κρυφτουλη μαλλον θελει ν μας κανει εκπληξη παντως εχω πολυ αγωνια μακαρι ν βγουνε γερα κ ευλογημενα κ εμεις να γεννησουμε ευκολα !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tα καλα του δημοσιου νοσοκομειο που γενναω ειναι το 2ωρο(4-6)επισκεπτηριο...το κακο δ επιτρεπουν συνοδο παραμονο λιγες ωρες το πρωι τον μπαμπα&λιγο παραπανω επισκκεπτηριο για εκεινον το απογευμα! &εγω κοριτσια ακουσα πολλα στον μεγαλο με το θηλασμο,αλλα πραγματικα δ το αλλαζω με τπτ! Ανυπομονησια&εγω μεγαλη, αν&θα'ρθω αντιμετωπη με πολλα θεματα οταν βρεθουν στον ιδιο χωρο μικρος&μεγαλος! Τεσπα, ολα στην ωρα τους!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Γεύση θα μιλάτε όμως πολύ στο τηλ και θα βλέπεστε όποτε μπορείτε. Εμείς έχουμε δει φατσούλα πολλές φορές αλλά πιστεύω (κι ελπίζω) ότι στον υπέρηχο βγαίνουν παραμορφωμένα. Ε δεν μπορεί η μπουμπού μου στην αυχενική τον 3ο μήνα να είχε ήδη τεράστια μάγουλα και προγούλια (ίδια ο μπαμπάς της !!) , κάποιο λάθος θα είχε γίνει...

Ρεγγίνα ήσουν πολύ διακριτική στις επισκέψεις σου! Καλέ εγώ μπούκαρα μέσα!

Μαράκι είναι μικρούλης ο μεγάλος σου και ίσως έτσι συνηθίσει πιο γρήγορα το νέο μέλος. Θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής βέβαια. Θα του φέρετε δώρο από το μωρό;

Νάί γάργάλτά μώράκίά μόίάζόύνέ λίγό πάράμόρφώμένά λίγό όντώς ίτσά τό τήλ, πάίρνέί φώτίά έύτύχώς σύνάντίόμάστέ όσό πίό σύχνά μπόρόύμέ κάλό βράδύ κόρίτσίά

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε σημερα;;;τι μερα εχετε στις περιοχες σας;;; εδω ειναι πολυ καλα αλλα με πολυ πολυ κρυο!!!!

Γαργαλιτσα &βεβαια θα φερει δωρο!!! Ο μεγαλος εχει κολλημα μ τα τρενα...ετσι εχουμε ηδη παρει αυτο: http://www.public.gr/product/books/paidika/biblia-gnoseon/metaforesohimata/koyrdise-me:-to-trenaki/prod890155pp/

ξεδιπλωνει&δημιουργουνται&ραγες, το οποιο θα το φερει ο μπεμπης οταν συναντηθουν οι 2τους!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, κορίτσια μου! Εξαφανίστηκα χθες γιατί κοιμάμαι νωρίς όπως καταλάβατε! Έφυγαν οι πόνοι τελικά κατά τις 9 το βράδυ ως διά μαγείας και από μέση και από κοιλιά και μπόρεσα να σηκωθώ να περπατήσω σαν άνθρωπος ξανά! Ε και όπως σηκώθηκα ξάπλωσα να κοιμηθώ γιατί ήμουν πτώμα και φοβήθηκα ότι θα με ξαναπιάσει μες στη νύχτα, αλλά τίποτα. Απογοητεύτηκα λίγο, αλλά εντάξει υπομονή, δε θα μείνει και μέσα! Κάπου πρέπει να έσπρωχνε με το κεφαλάκι του και με έπιασαν αυτοί οι δυνατοί πόνοι.

Γαργαλίτσα και Ρεγγίνα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!!! Σε όλες πηγαίνατε, ε, χοχοχοχο, τώρα να δείτε πόσοι θα έρθουν να σας δουν!!! Χαχαχα, εντάξει, κάνω και λίγο πλάκα, σκέφτομαι ότι κι αυτοί αισθάνονται υποχρεωμένοι και θέλουν να έρθουν (για εμάς στην τελική) και θα σκέφτονται ότι μετά στο σπίτι είναι ακόμα πιο άκομψο. Το πιο ωραίο είναι το επισκεπτήριο στο δημόσιο που λέει το Μαράκι! Τέλειο μόνο 2 ωρίτσες και ξεμπέρδεψες! Βέβαια αν είσαι σε μονόκλινο όπως ήταν η φίλη μου έχεις απεριόριστο επισκεπτήριο όλη μέρα :shock:

Γαργαλίτσα, σατανική, να τους στήνεις στα ραντεβού στην καφετέρια, μουχαχαχαχα

Εμείς, από φωτογραφίες μπεμπούκου, είχε όλη την καλή διάθεση ο γιατρός, αλλά έχουμε μια ωραία από 15η εβδομάδα και μετά όλες οι υπόλοιπες είναι με το χεράκι μες στη μούρη! Μόνο από πατούσες έχουμε καλές φωτογραφίες εμείς! Ούτε β΄επιπέδου ούτε πουθενά δε μας έκανε τη χάρη.

Γαργαλίτσα, είναι όντως παραμορφωμένα, τρίτο μήνα ούτε λίπος δεν έχουν ακόμα, οπότε τα μαγουλάκια θα της τα κάνετε μετά!

Μαράκι, θα το αντιμετωπίσετε το θέμα με τ' αδέρφια όπως όλοι, στο τέλος θα μείνει μόνο η αγαπημένη σχέση, αλλά σε καταλαβαίνω ότι σου προκαλεί άγχος, εδώ εμένα όταν σκέφτομαι για το δεύτερο.

Ρεγγίνα μου, άρχισαν τα πετρώματα; Μέτρησες και πόσο κράτησε; Εγώ δεν καταφέρνω να το ξεχωρίσω τόσο ευδιάκριτα, να πω τώρα άρχισε τώρα τέλειωσε. Σύσπαση ήταν πάντως!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερούδια σε όλες!!!

Μαράκι έχει υπέροχη λιακάδα με ψοφόκρυο. Ποιος στη χάρη του μεγάλου. Δεν έχουν πολλή πλάκα που πιστεύουν ότι τα δώρα τα φέρνουν τα νεογέννητα;

Τζο θα ξανάρθουν οι πόνοι καλέ, μην ανησυχείς.

Κι εγώ γελάω πολύ από χθες που το συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έρθουν όλοι τώρα έστω και από υποχρέωση. Ειδικά μια οικογενειακή πολύ παρεμβατική φίλη που πήγαμε στη νύφη της όταν γέννησε παίρνει τηλ τη μαμά μου κάθε 4 μέρες και ρωτάει αν γέννησα. Το έχει υπολογίσει, 4 μέρες στο μαιευτήριο σου λέει, θα τους πετύχω σίγουρα!

Σατανική βέβαια!! Εμ θα αφήσω την μπέμπα μου μόνη της για να ψυχαγωγώ όποιον αργόσχολο κοπιάσει!

Xαχαχα, γεια σου, ρε γαργαλίτσα, πολύ με κάνεις και γελάω έτσι όπως τα γράφεις! Εδώ πληρώνονται όλα όμως, κυρία μου, εδώωω, όλες αυτές οι φίλες θα έρθουν και οι φίλες των μαμάδων μας (έλεος πια), τεσπα! Εγώ έχω δώσει ρητή εντολή στους γονείς μου, πρώτα θα δούμε πώς θα γεννήσω και αν θα έχω καλή γέννα και αν μετά θα αισθάνομαι φιτ και κοινωνική και μετά θα ειδοποιήσουμε τον οποιονδήποτε! Δηλαδή αν έχω τα ορμονικά μου και είμαι μες στα ζόρια θα πρέπει να είμαι και γελαστή και κοινωνική; Αλλά αν το σκεφτώ και μόνο οι κοντινοί να έρθουν πάλι πολλοί μου φαίνονται! Είναι το θέμα με τις πολλές ώρες, εμένα μ' άρεσε εκείνο το 2ωρο στο δημόσιο, πω πωωω, τέλεια θα ήταν! Μου τη σπάνε τα ιδιωτικά που τα βλέπουν όλα ευκαιρία για καφέδες και έσοδα κ.λπ. Είναι και το ροομινγκ ιν που αλλάζει τα δεδομένα, δεν είναι όπως παλιά που πήγαιναν οι συγγενείς, έβλεπαν το μωρό μέσα απ' το τζάμι και απλώς έκαναν παρέα στη λεχώνα.

Τελοσπάντων, διάβαζα τα σημάδια τοκετού από ένα αγγλικό άρθρο και διάβασα ότι όλα αυτά που είχα χθες και προχθές (δηλ. πόνος στη μέση μουντός σαν περιόδου και στην κοιλιά, κράμπες σαν περίοδος, συμπτώματα λίγο σαν γρίπης με μυαλγίες και κομμένα πόδια και συχνά τουαλέτα) είναι συμπτώματα ότι ο τοκετός είναι κοντά, αλλά μπορεί να απέχει και 2 εβδομάδες έλεγε! Πφφφφφφ

Ωραία λιακάδα σήμερα!!! Για πολύ περπάτημα, να δω ποιον θα αγγαρέψω για παρέα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα σε όλες

Gargalitsa, ναι ήμουν πολύ διακριτική αλλά δε νομίζω να μου το ανταποδώσουν...μόνο κάποιοι ευγενικοί συνάδελφοι!

Συγγενείς κ φίλοι γονέων δε νομίζω, αν κ είναι στο χωριό, κ θα τους λουστώ το Πάσχα.Στις κολλητές μου είπα να έρθουν σπίτι για να κάτσουμε ήρεμα αλλά δεν έχω σε όλους τόσο θάρρος.

Jo μου πρώτη φορά τις κατάλαβα τόσο έντονα κ ευδιάκριτα.Μακάρι να μέναμε κοντά να πηγαίναμε όλες μαζί...κ εγώ παρέα ψάχνω!Δε θα έμενε μόνη της κ η γαργαλίτσα.Εγώ φοβάμαι μόνη μου πλέον!

Μαράκι τέλεια ιδεά το τραινάκι.

Γεύση κ μένα παραμορφωμένο φαινόταν, ελπίζω, αφού τη τελευταία φορά λέω στο γιατρό...αυτή η μύτη δεν είναι δικιά μου κ γυρίζω στον άντρα μου κ του λέω (ο οποίος έχει συμμετρικά χαρακτηριστικά τίποτε περίεργο στο πρόσωπο) απο το σόι σου την έχει πάρει!

Ο γιατρός κ η μαία λύθηκαν στα γέλια κ ο γιατρός είπε οτι έτσι φαίνονται οι κανονικές μυτούλες,δεν έχει κάτι περίεργο το μωρό.

Για να γελάσουμε κ λίγο!

Πάντως γαργαλίτσα μπορείς να διοριστείς αστυνόμος επισκεπτηρίων!

Αστυνόμος επισκεπτηρίων;;; Μη μου βάζεις ιδέες Ρεγγίνα μου!! Αχ θα ήταν τέλειο, θα είχα και μαστίγιο για τους αντιρρησίες!! Λοιπόν, όταν με το καλό τελειώσουν οι θηλασμοί θα φτιάξω μια ωραία αγγελία στο φόρουμ και θα κάνω και χρυσές δουλειές! Η Γαργαλίτσα εν δράσει!

Περπάτημα ε; Εγώ λόγω ήλιου βάζω όλο πλυντήρια σήμερα (όχι της μπέμπας, αυτά έχουν τελειώσει). Ρεγγίνα εσύ δεν είσαι Αθήνα; Με την Τζο πρέπει να είμαστε κοντά αφού ψωνίζουμε από τα ίδια μαγαζιά.

Τζο εγώ γελάω απίστευτα με τα δικά σου μηνύματα. Μου φτιάχνουν το κέφι, να είσαι καλά. Ε, άρα οι πόνοι δείχνουν ότι θα επανέλθουν δριμύτεροι και θα προκαλέσουν έναν φτ, αφού αυτό μας νοιάζει, έτσι δεν είναι;

Διαφημίσεις

Ναι κ εγώ Αθήνα!

Κ εγώ πλυντήρια βάζω κ η πλάκα είναι οτι βγάζω 2-3 ρούχααπο μέσα, πάω τα απλώνω κ γυρίζω.δρομολόγια μπανιο-μπαλκόνι, αλλά έχει καλό καιρό να στεγνώσουν κ να έχει ρούχα ο αντρούλης μου να πηγαινοέρχεται!Ετοιμάζω κ κάτι τελευταία σε μια τσάντα ώστε να τα έχ εφεδρικά στο αυτοκίνητο για το μαιευτήριο....

Κορίτσια, εγώ πήγα για τρία τέταρτα βόλτα και γύρισα, τα είδα όλα, νομίζω όλο κατουριέμαι και γι' αυτό με χαλάει, ανά πάσα στιγμή φοβάμαι ότι θα κατουρηθώ πάνω μου, απαπα! Κι έτσι δεν μπορώ να περπατήσω και πολύ. Μετά σε κάποια φάση αισθάνομαι και τον μπέμπη να βαραίνει και να πέφτει χαμηλά και είναι πολύ το βάρος και πονάει η μέση.

Γαργαλίτσα, είμαστε κοντά μάλλον, προς τα βόρεια είμαι εγώ, εσύ πού γεννάς; Νομίζω αν ήταν λητώ θα το θυμόμουν, ε; Εγώ ένα φτ θα τον ήθελα (αν και ποτέ δεν ξέρεις και πώς θα εξελιχθεί εκείνη τη στιγμή), αλλά απ' την άλλη αν αργήσει πολύ φοβάμαι και την πρόκληση, πω πω, έχω φοβηθεί με τους πόνους που περιγράφονται απ' τους ορούς κ.λπ. Οπότε ελπίζω κάπως να σκάσει ο τοκετός από μόνος του!

Πλυντήρια πρέπει κι εγώ να βάλω γιατί χρειάζομαι κάποια μαζί μου που τα φοράω τώρα και δεν ξέρω και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το βάλω πια. Και πολλά εσώρουχα, αλλάζω άπειρα μες στη μέρα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Άρα κορίτσια και οι 3 κοντά είμαστε.

Εγώ θα πάω για περπάτημα το απόγευμα σε συνδυασμό με ψώνια.

Επειδή μου αρέσουν πολύ τα μπαλόνια, θα βρω σε μπαλονάδικο ποια θα ήθελα στο μαιευτήριο και αν με το καλό είμαστε καλά κι εγώ και η μπέμπα, θα μας τα φέρει ο άντρας μου.

Κι εγώ στο περπάτημα νιώθω ότι θα κατουρηθώ, αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι με την άσκηση αυτή ενδυναμώνεται ο σφιγτήρας, ακόμα κι αν υπάρχουν μικρές απώλειες.

Οι τεχνητοί πόνοι ακόμα κι αν είναι πιο επώδυνοι, αφού μπαίνει η επισκληρίδειος απαλύνονται κι αυτοί.

Θα κάνετε επισκληρίδειο κορίτσια;

Καλα ψωνια, γαργαλιτσα!!! Καλα να περασεις!

Εγω δεν το χω κ σιγουρο, αν παω με προκληση με ορο μαλλον ναι γτ την εχω παρει απο φοβο, αν ειναι οι φυσικοι πονοι βλεποντας κ κανοντας, θα την εχω ευκαιρη αλλα αν την αποφυγω θα χαρω πολυ! Εσυ τι λες;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...