Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Πήγά κ έγώ γίά πέρπάτήμά μίσή ώρά δέν άντέξά άλλό σν έίνάί νά γέννήσέίς έύκόλά θά γέννήσέίς τέλίκά έγώ πέρπάτόύσά σέ όλή τήν έγκύμόσύνή λίγό λίγό θ δέίξέί ,γάργάλίτσά λίγό μ πήρέ άπό κάτώ τό θέμά κίλών άλλά πρόσπάθώ ν μήν τό σκέφτόμάί πίστέύώ ν τά χάδώ μέτά άρκέί ν έίνάί κσλά τό μπόύμπύκάκί μόύ !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κόρίτσίά κ έγώ δέν θέλώ πόλλά άτόμά όύτέ σπίτί όύτέ νόσόκόμέίό άν κ έγώ δέν μένώ στήν πόλή μόύ ό σύζήγός έίνάί στράτίώτίκός κ έτσί μόνό μέτίκόί φίλόί κ γέίτόνές άλλά θ τόύς πώ μέτά πόύ θά σάράντήσόύμέ ,μάλλόν όλές έίνάί έτσί μ μίκρόβίά πόύ φόβόύντάί κ ν άγγίζόύν τ μώρό δίχβς ν ρώτάνέ

Πες τα Ρεγγίνα θα φάνε πόρτα!!! Εγκυούλες ενωμένες ποτέ νικημένες!!!

Μωρέ εγώ είμαι παλάβρα και το ξέρουν καλά τα πεθερικούλια αλλά μάλλον το έχουν ξεχάσει και θέλουν τη δόση τους!!!

Ψοφάω για τη στιγμή που θα είναι καρφωμένη δίπλα μου η πεθερά για να εποπτεύει πόσο γάλα θα βγάλει το βυζί!!!

Κι αυτό με τις αγκαλιές Τζο πού το πας;

Αχ, ρε κορίτσια, δε θέλω να μου κοπεί το γάλα από τα νεύρα που θα μου προκαλέσουν. Ούτε θέλω να αρχίσω να τσιρίζω και να ταραχθεί το μωράκι μου. Ζητάω πολλά; Όπως καταλαβαίνετε έχουμε βέλτιστες σχέσεις με τα πεθερικούλια.

Τζο με συγκινείς που μου λες να μην ξαναπάω μόνη μου.

Απο την άλλη βρε κορίτσια η ώρα του επισκεπτηρίου είναι η μόνη που μπορούν να έρθοην οι γονείς μας.Εγώ ρώτησα κ μου είπαν οτι μόνο ο μπαμπάς επιτρέπεται όλη μέρα...οπότε η υπόλοιπη οικογένεια μόνο στο επισκεπτήριο...εγώ θαβθέλω κ τη μαμά μου αν πονάω!Αλλά στους άλλους όρια!Εμένα στριμμένη με ανεβοκατεβάζουν.Ε μα ήθελαν να φέρουν τη γιαγιά 80 χρονών...ε όχι!Όποιος παρεξηγήθηκε ας μην έρθει!

Gargalitsa έχουμε πολλά κοινά!κ εγώ άριστες σχέσεις!Κ ανυπομονώ για τη στιγμή που θα μου πει δεν έχεις γάλα ή δε χορταίνει το μωρό με το δικό σου!Χαμός θα γίνει...

Θα ξεχάσω οτι έχω το μωρό κ θα το ανοίξω το στόμα.

Διαφημίσεις

Γεύση είσαι τυχερή που είστε τόσο μακριά από όλους ώστε δε σας φτάνουν.

Τζο ακόμα πονάς; Σε ανακουφίζει η θερμοφόρα;

Και μετά λένε ότι τα μαιευτήρια είναι φιλικά προς τα βρέφη και το θηλασμό, με 6 ώρες επισκεπτήριο!!

Ρεγγίνα, ωραία σε λίγες μερούλες θα είστε αγκαλίτσα. Η μαμά σου επιτρέπεται μέσα το πρώτο βράδυ αφού θα κάνεις καισαρική. Όλα καλά θα πάνε.

Εγώ το έφτιαξα το σενάριό μου. Με το που αρχίζει το επισκεπτήριο θα βάζω μάσκα και την μπέμπα αγκαλιά ή στο στήθος σκεπασμένη με σεντονάκι. Όποιος ανεπιθύμητος μπαίνει, θα λέω ευγενικά πως θηλάζω, να πάει στην καφετέρια και πως θα πάω κι εγώ. Αλλά πού! Χαχα, όχι θα μας τρελάνουν αυτοί εμάς!

Η μαμα μας δηλ οντως δεν επιτρεπεται το βραδυ; Νομιζα μια γυναικα θα επιτρεπεται, ειδικα αν εχουμε δυσκολο τοκετο. Νομιζω θα ναι λιγο χαλαροι σ αυτο.

Καλα, ειχαν ερθει οι γονεις μου κ τους ειπα το σεναριο σου γαργαλιτσα, χαχαχα, λεει ο μπαμπας μου στη μαμα μου, παμε, δε θα μας αφηνει να πλησιασουμε η κορη μας! Τςτςτς, δεν εννοω εσας τους λεω, αλλα μη μου ερθουν θειες κ ενα σωρο ξαδερφια, θα γινει χαμος! Κι εγω τα ιδια θα κανω κ θα τους δινω ραντεβου στην καφετερια (τον μπεμπη βεβαια τι θα τον κανω εκεινη την ωρα; )

Τι αλλο να ναι πια αυτο που μ εχει πιασει; ποναω σαν περιοδος αλλα περα απ αυτο τπτ αλλο! Περιμενω κανενα αλλο σημαδι αλλα τζιφος! κ μ αυτον τον πονο, εστω οχι κ τοσο τραγικο, παντως δυσκολο να κοιμηθω ετσι

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τη μαμά την αφήνουν το πρώτο βράδυ....απλά μόνο αυτή.

Δηλαδή όλη μέρα ο σύζυγος κ τη νύχτα η μαμά....

κ εγώ δεν έχω κανέναν εδώ...μόνο αδέλφια...

Γεύση Αθήνα είσαι;

Ωχ δύσκολο το πέτρωμα; Οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να είναι, όχι απαραίτητα η μητέρα. Τον σύζυγο ξέρω πως δεν αφήνουν αλλά καλύτερα ρωτήστε για να είστε προετοιμασμένοι.

Τζο το σενάριο λέει πως τους αφήνουμε να περιμένουν στην καφετέρια. Αφού έχουμε συνδιαμονή δεν τα αφήνουμε τα ζουζούνια μας. Όποιος τους κάλεσε χωρίς να εξηγήσει τη συνδιαμονή κάθεται 6 ώρες στην καφετέρια να τους ψυχαγωγεί. Ξέρεις τι ωραία θα περάσουν; Ούτε που θα καταλάβουν ότι δεν κατεβήκαμε. Το πολύ πολύ φεύγοντας να ξανάρθουν να μας επιπλήξουν ότι τα κακομαθαίνουμε όλο αγκαλιά και πιπιλοβυζί από τώρα και θα δεινοπαθήσουμε.

Διαφημίσεις

Τζο ακόμα ο ίδιος πόνος; Μήπως να το ξαναπείς στο γιατρό κάποια στιγμή, τι να πω; Πάντα είναι συνεχόμενος χωρίς αρχή και τέλος;

Γλυκούληδες πρέπει να είναι οι γονείς σου.

Όταν γέννησε μια ξαδέρφη μου και πήγαμε στο μαιευτήριο (εντάξει, μέχρι τώρα πήγαινα κι εγώ σε όλες τις γέννες, μη γελάτε, δεν ήξερα, τώρα που ξέρω δεν ξαναμπαίνω σε μαιευτήριο παρά μόνο για να γεννήσω) ο θείος μου μας είπε ευγενικά και βγήκαμε μαζί του έξω για να θηλάσει η ξαδέρφη. Οι γονείς μας θα είναι οι σύμμαχοί μας στο ξεπόρτισμα. Κοίτα που καταστρώνουμε σχέδια!!

Γαργαλιτσα απ την μια εχεις δικιο απ την αλλη ομως δεν εχω κοντα την οικογενεια μου θα ερθει βεβαια η μαμα μου αλλα δεν ειναι διπλα να ναι μερα παρα μερα κοντα μου για παρεα πιο πολυ κ γιατι την θελω κοντα μου οπως ολες ,ρεγγινα οχι θεσσαλονικη ειμαι

Ναι gargalitsaμια γυναίκα στη διανυκτέρευση κ όλη μέρα ο μπαμπάς του μωρού για να τρέχει.Κάιε μαιευτήριο βέβαια έχει τα δικά του....θα δείξει αλλά κ μόνες μας δε θα είναι εύκολο νομίζω!

Κ εγώ έχω πάει σε όλες τις γέννες αλλά δεν έχω μπει στο δωμάτιο.Χαιρετούσα πάντα τη μανούλα απο τη πόρτα κ καθόμουν απέξω με τον μπαμπά κ τους λοιπούς.Όσες μπορούσαν να σηκωθούν έρχονταν....

Jo είσαι καλύτερα;ενημέρωσε μας όταν το δεις εκτός κ αν έχουμε ευχάριστα οπότε αναμένουμε?

Κορίτσια εγω ανυπομονω πολυ να δω την φατσουλα που εινσι κρυμενη τοσο καιρο στην κοιλιτσα μου να σας πω δεν την ειδαμε ποτε σε υπερηψο δεν μας εκανε την τιμη ουτε στο β επιπεδου τιποτα εσεις τα ειδατε φατσουλα ποτε ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...