Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κορίτσια, τον πήρα το γιατρό μου! Δεν ίδρωσε το αυτί του! :twisted: Του λέω λέτε να είμαι η επόμενη; Και μου λέει δεν νομίζω!!!

Με ρώτησε αν ακούω ζωηρό τον μπεμπούλη, οπότε οκ, και μου είπε ότι είναι καλό που το σώμα μου άρχισε να κινητοποιείται, του είπα κι ότι τις 3 τελευταίες μερες πάω με ιδιαίτερη άνεση στην τουαλέτα, κι αυτό στα προεόρτια και μου είπε ότι φυσικά περιμένουμε τις συστολές που θα έχουν αρχή και τέλος και θα τις καταλαβαίνω ή τα νερά να σπάσουν και να τον ενημερώνω για τα συμπτώματα. Τον ρώτησα δηλ. βλέπετε να έχω μια εβδομάδα ακόμα; Και μου λέει αυτό δεν μπορούμε να τον ξέρουμε, ή θα πονάς 2-3 νύχτες και θα σε ξεχάσει μετά για μερικές μέρες ή που θα ενταθούν τα συμπτώματα και θα γεννήσεις! Εγώ πάντως το δεύτερο πιστεύω ότι θα συμβεί γιατί είχα μια εγκυμοσύνη χωρίς καθόλου συμπτώματα και τώρα που άρχισαν πιστεύω ότι έχουμε μπει σε κίνηση χωρίς επιστροφή! Και τώρα άρχισαν πάλι πόνοι στη μέση δυνατοί. Α, μου είπε και η μαία να έχω buscopan σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά μου!

Γαργαλίτσα, η μπάλα κάνει καλή δουλειά, κάθομαι απλώς 1-2 ώρες τη μέρα, αλλά να σου πω πιστεύω ότι αν είναι έτοιμο να βγει απλώς βοηθάει, δεν προκαλεί τίποτα από μόνη της. Γιατί 2 μέρες έκατσα συστηματικά, όχι φοβερά πράγματα.

Έκανα και ολικό μποτέ σε περίπτωση που χρειαστώ μαιευτήριο (να δω πόσες φορές θα χρειαστεί να το κάνω ακόμα μέχρι τη μεγάλη μέρα)

Πάντως εύχομαι να κάτσει 3-4 μερούλες μέσα ακόμα ο τυπάκος μου :cool: (αφού τον πρίζωσα να βγει, τώρα τ' αλλάζω, θα το τρελάνω το μωρό μου)

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χιόνισε στα Τρίκαλα Μαράκι; Πού γεννάς και σκέφτεστε τη μετακίνηση;

Μου αρέσει που έπιασε κρύο να καταλάβουμε και λίγο χειμώνα.

Χτες χιονιζε για κανα2ωρο αλλα με βροχη μαζι! Σημερα πολυ&ξερο κρυο! Γενναω Λαρισα, μιση ωρα περιπου απο Τρικαλα, ευτυχως εθνικο δικτυο!

cPQop2.png2orjp2.png

Τζο μου ο γιατρός είναι επιφυλακτικός για να μη σε αγχώσει αφού όσα του είπες δε δείχνουν ότι γεννάς εδώ και τώρα. Σε ξανάπιασαν όμως πόνοι τώρα. Θα το δεις πώς θα πάει σήμερα. Κράτα μας ενήμερες.

Κι εγώ το ίδιο, δε βλέπω φως, μετά ξεκινάω περπάτημα και μπάλα, μετά έχω ενοχλήσεις και λέω όπα θέλουμε κι άλλο βάρος να πάρουμε, κάθομαι στα αυγά μου. Και όλο πάλι από την αρχή. Θα τα τρελάνουμε! Σου λένε κι αυτά ε, πάρτε μια απόφαση, τι θέλετε τελοσπάντων; Περιμένουν το πράσινο φως από μας τα ζουζούνια, χιχι!

Α, εντάξει Μαράκι μισή ώρα είναι σύντομη η διαδρομή σας. Άρα δεν το έστρωσε αφού ήταν με βροχή.

Μποτέ αλλά χωρίς βάψιμο νυχιών γιατί σε περίπτωση καισαρικής με ολική μας τα ξεβάφουν εκεί έχω ακούσει. Κι εγώ θα ξαναπάω, για χτένισμα μόνο αυτή τη βδομάδα, ας είμαστε περιποιημένες, έχουμε και τόσο χρόνο ελεύθερο. Το ξύρισμα είναι το χειρότερό μου γιατί λόγω που δε βλέπω κάτω από την κοιλούμπα κατασφάζομαι.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τι να σας πω, θα με πείτε χαζή, αλλά πιστεύω πολύ στο ρόλο της ψυχολογίας μας, εγώ δηλαδή με το που περάσαμε το όριο των 2,5 κ. που το είχα ως ορόσημο στο μυαλό μου, ψυχολογικό όριο, μετά αφέθηκα χαρούμενη και πιστεύω ότι ξεκίνησε το σώμα μου να λειτουργεί! Μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά έτσι νιώθω.

Γαργαλίτσα, εσύ, παιδί μου, πόσο θες να πάρει ακόμα, ε; :tongue:

Πάντως μποτέ κι εγώ εννοώ το μπάνιο κ ίσιωμα μαλλιών και το ξύρισμα εκεί κάτω, γιατί εμένα η μαία μου είπε ότι μόνο κλύσμα θα μου κάνει αν χρειαστεί, ξύρισμα/αποτρίχωση δεν τους ενδιαφέρει καθόλου και δεν κάνουν, ό,τι προτιμώ εγώ δηλ. Οπότε κι εγώ στα τυφλά κι ό,τι γίνει, δεν θα κάνω και τέλεια δουλειά :cool:

Βγήκαν κι εμένα οι εξετάσεις μου, όλα καλά από καλλιέργεια και τοξοπλάσματα κ.λπ., πάει κι αυτό! Οι πόνοι μου καλά κρατούν, έχω έρθει για καφεδάκι για να με κρατάω απασχολημένη, γιατί πονάω

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εγώ θα πάω για νύχια, άβαφα εννοείται κ κούρεμα.

Αυτό με το ξύρισμα μεγάλη πληγή εδώ κ καιρό....όσο μπορούμε μωρέ κορίτσια...όλες τα περάσανε κ όλες θα τα περάσουνε...ποιος θα μας παρεξηγήσει;

Έχω κ νέα....μάλλον Παρασκευή,δεν ήθελα Τετάρτη,ας πάρει όλη τη βδομάδα!

Εγώ θα πάω για νύχια, άβαφα εννοείται κ κούρεμα.

Αυτό με το ξύρισμα μεγάλη πληγή εδώ κ καιρό....όσο μπορούμε μωρέ κορίτσια...όλες τα περάσανε κ όλες θα τα περάσουνε...ποιος θα μας παρεξηγήσει;

Έχω κ νέα....μάλλον Παρασκευή,δεν ήθελα Τετάρτη,ας πάρει όλη τη βδομάδα!

Ρεγγινα μου, τελεια μερα να κρατησεις τον μπεμπη σου αγκαλια, ολα τελεια θα πανε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλησπέρα κορίτσια εγώ σήμερα έκανα ενα ωραίο καθαρισμό προσωπου,αύριο έχω γιατρό κορίτσια εγω τελευταια πολυ ευαισθητη εχω γινει μ το παραμικρο που σκεφτομαι το ζουζουνι μου η κατι δυσαρεστο πολυ κλαμα,κ κατι αλλο ποσα κιλα βαλατε εγω εβαλα 5 παραπανω απ το κανονικο ελπιζω ν μην βαλω αλλο συνολο 17 κ αγχωθηκα κ λιγο γιαυτο

Πήγα για περπάτημα 1 ώρα + και ξεπάγιασα, μόνη μου. Στο τέλος φοβόμουνα μη λιποθυμήσω από το κρύο και άντε να με βρούνε.

Ρεγγινούλα αυτή την Παρασκευή εννοείς; Φοβάται ο γιατρός σου μήπως σου σπάσουν τα νερά αν περιμένει περισσότερο;

Εγώ Τζο σκέφτομαι πως αν χρειαστεί επέμβαση άμεσα η μπέμπα και αφού χάνουν το 10% του βάρους τους μετά τη γέννα, τουλάχιστον να τη βγάλω καρδαμωμένη για να αντέξει τα περαιτέρω. Αλλιώς, μια χαρά βάρος έχει ήδη.

Μπράβο με τις εξετάσεις σου.

Κι εμένα μόνο κλύσμα, καλύτερα.

Αυτό με την ψυχολογία που λες εγώ το παραδέχομαι ότι έτσι είναι.

Γεύση μη στενοχωριέσαι βρε για τα κιλά!!! Σιγά, θα τα χάσουμε. Εγώ είμαι +13.

Διαφημίσεις

Η σύμβουλος στο μάθημα θηλασμού στο Έλενα μας είπε ότι δεν πρέπει να καθυστερούμε τους θηλασμούς μας στο μαιευτήριο εξαιτίας των επισκεπτηρίων, γιατί εμείς θα την πατήσουμε αφού το στήθος θα υπερφορτωθεί χωρίς να αδειάζει. Οι επισκέπτες είπε θα περάσουν την ώρα τους εκεί μετά θα πάνε και τη βόλτα τους και όλα καλά γι' αυτούς. Εμείς όμως μετά θα έχουμε πρόβλημα. Και είναι πολλές οι ώρες πανάθεμά τες που διαρκούν τα χαζοεπισκεπτήρια. Είπε να μη δίνουμε στις μαίες τα μωρά στα επισκεπτήρια αλλά οι σύζυγοι να βγάζουν τους επισκέπτες εκτός δωματίου, να τους πηγαίνουν για καφέ και εμείς να θηλάζουμε ανεμπόδιστες. Συμφωνώ με αυτά που είπε και σας τα παραθέτω γιατί δεν τα είχα σκεφτεί. Εγώ έλεγα ότι θα το έδινα σε όλα τα επισκεπτήρια για τις ιώσεις. Όμως όλες αυτές τις ώρες θα πεινάσει και αναγκαστικά θα του δώσουν ξένο.

Μάλιστα ενώ λέμε όχι στα επισκεπτήρια ο άντρας μου μου ανήγγειλε ότι οι γονείς του θα καλέσουν τα ξαδέρφια του να έρθουν, με τις οικογένειές τους βεβαίως, με παιδιά (μεγάλα), σκυλιά απ' όλα. Εμ, να κάνουν τη φιγούρα τους για το εγγόνι. Είμαι να εκκραγώ. Κάποιοι άνθρωποι γίνονται τόσο σιχαμερά αντιπαθητικοί!!! Πήγα λοιπόν και αγόρασα μάσκες και σε όλα τα επισκεπτήρια θα φοράω εγώ και θα υποχρεώνω και όποιον μπαίνει μέσα να φοράει. Τα νεύρα μου με τον ανεγκέφαλο τον άντρα μου που τον κάνουν ότι θέλουν οι γονείς του!!!

Gargalitsa μου δε φοβάται για τα νερά.Θα έπαιρνα όλο το μήνα.Δε θέλουμε με σύμφωνη γνώμη των γιατρών να μείνει άλλο,μόλις γεννηθεί θα το παρακολουιήσουμε πλήρως, αν κ μάλλον είναι πιο ελαφριά τα πράγματα σε σχέση με όσα φοβόμασταν.

Εγώ απο κιλά είμαι +12.

Σχετικά με επισκεπτήρια, δε περνάνε αυτά σε μενα...έχουν φάει όλοι πόρτα!Δεν είναι αξιοθέατο το παιδί μου....

Θα το δουν όταν έρθει η ώρα!

Καλα τα σκεφτεσαι, γαργαλιτσα, το χα ξεχασει προς στιγμην αυτο, αλλα δεν το βλεπω κ αμεσο με τις προσπαθειες που κανουμε με μπαλες κ περπατημα, οποτε σιγουρα θα βαλουν αλλα 300 γρ και βαλε τα μικρα μας μεχρι να κατεβουν τελειως.

Για τη βολτα μονη σου θα σου πω μονο μην το ξανακανεις!!! Θα σε μαλωνε ο αντρας μου, ασε δε για το ψοφοκρυο που κανει σημερα. Κ τοση ωρα πως αντεχεις απορω!

Κιλα εγω +14, τα λιγοτερα τα εβαλα αυτο το μηνα κ τα περισσοτερα στην αρχη της εγκυμοσυνης που πεινουσα. Δεν ειχα ουτε καουρες ομως, τπτ να με προφυλαξει απ αυτη τη λαιλαπα!!!

Τωρα με τον πονο δεν πειναω κιολας, καθομαι με τη θερμοφορα κ περιμενω να δω τι θα γινει. Κλασικα ποναω ακομα σαν δυσκολη περιοδος, αφου νομιζω απο στιγμη σε στιγμη θα μου ρθει, πολυ παλια αισθηση

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ωχ, μου φυγε μια σελιδα!

Αυτο λεω κι εγω με τα κ..λοεπισκεπτηρια!!! Πολλες δεν ειναι 6 ωρες για να δινουμε τα νεογεννητα τη στιγμη που θελουμε να μπαινουν οσο πιο πολυ στηθος για να κατεβει το γαλα τις 3 πρωτες μερες;;; Κ ειναι δυνατον να τους βαλεις κ συγκεκριμενο ωραριο 10-13;! Αυτα λεω κ με λενε αγενη!

Κι εγω πρωτα θα τον ταιζω σιγουρα κ μετα θα βλεπω οποιον θελει κ μαλλον δεν τον δινω κ ας τολμησει κανεις να τον παρει αγκαλια περα απ τους γονεις μας! Αφηστε που αν τυχει κ καμια δυσκολη καισαρικη η δυσκολος τοκετος με ραμματα κλπ υπαρχει περιπτωση να χουμε ορεξη να δουμε κανεναν; εμενα η φιλη μου την πρωτη μερα μετα τον τοκετο δεν ειδε κανενα, ενιωθε χαλια

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...