Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρεγγινα ειχες απο τοσο νωρις πονους κ εγω που νομιζα οτι ειναι συμπτωματα γεννας αντε σιγα σιγα ν ξελαφροσουμε ,γαργαλιτσα εσυ ομως εχεις πητ πιο μπροστα αππο εμενα στις 28.1 ειναι τ γενεθλια μου λετε ν εχουμε εκπληξεις

Κι εγώ το ίδιο με τη συχνοουρία.

Μπήκα στον αστρολόγο και διάβασα για τα ζώδια αυτά στα παιδιά. Στις 20 αλλάζει. Και τα 2 φαίνονται συμπαθητικά. Τα αιγοκεράκια τα παρουσιάζει σταθερά, ώριμα, ιδιότροπα, καλούς μαθητές με λίγους αλλά σταθερούς φίλους. Τα υδροχοάκια από την άλλη λέει ότι είναι κοινωνικά, εκρηκτικά, ανεξάρτητα, τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους.

Τα γλυκούλια μας μάλλον θα είναι όλα υδροχοάκια.

Γεύση δεν παίζει ρόλο πάντα η πητ, τυπικά είναι αυτά. Τι ωραία θα έχετε κοντά κοντά τα γενεθλιάκια σας!

Κι εγώ κάθε μέρα την ψάχνω για ραγάδες αλλά με μπερδεύουν οι γραμμές από το λάστιχο πυτζάμας/παντελονιού/κολάν.

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααα, ειναι καμια ξυπνια; Η μονο εγω;

Ποναω εντονα απο χθες στις 9 σε κοιλια κ μεση κ ειπα να σηκωθω μπας κ ανακουφιστω κ να κανω κ ενα καυτο μπανιο. Αυριο παιρνω θερμοφορα, δεν παει αλλο!

Κι εγω υδροχοακο τον θελω, αλλα αυτος μου φαινεται αλλα σχεδια εχει! Μ εχει πιασει κ μια χαρα κ βιαζομαι, αφου ξυπνησα τον αντρα μου, του επιασα κουβεντα νυχτιατικα κ χασκογελουσαμε, τωρα ελπιζω να ξανακοιμηθει, ας ειναι κ κπ ξεκουραστος εδω μεσα. Θα σας ειδοποιησω αν εχουμε τπτ θεαματικο, αν κ πιστευω θα ανακουφιστω κ αυριο βραδυ παλι τα ιδια!

Απο ραγαδες κι εγω τπτ ακομα, αλλα ολες οι φιλες μου τις εβγαλαν μετα τον τοκετο.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα σας,

Jo όλα καλά;Πως πας;Ηρέμησες καθόλου;Το ζεστό μπανάκι χαλαρώνει πολύ...Μου φαίνεται οτι θα τον ξεγελάσει το γιατρό.

Κορίτσια χθες που κοιτούσα sites τα μισά έβγαζαν οτι στις 20/ 01 είναι αιγόκερως κ τα άλλα μισά υδροχόος!Δεν το είχα προσέξει ποτέ!

Σχετικά με τις ραγάδες σας έυχομαι να πάθετε το σοκ που έπαθα.Έβαζα κρέμα το βράδυ κ κοιτοθσα τον καθρέφτη...τίποτα...σηκώνομαι το πρωί βάζω κρεμούλα κ είχαν εμφανιστεί!Δεν είναι κ τραγικό αλλά σοκαρίστηκα με το ξαφνικό!

Jo να μας ενημερώσεις!Μπορεί να βοήθησε η μπάλα!

Καλημέρα! Πονούσα πονούσα, αρκετός πόνος όμως και συνεχόμενα, όχι σαν συσπάσεις/κράμπες με αρχή και τέλος, το μπάνιο δεν έκανε τίποτα, ώσπου τελικά ξανακοιμήθηκα (ε, είπα αν με πάρει ο ύπνος δε γεννάω σίγουρα) και τώρα που ξύπνησα μου έχει μείνει μόνο πόνος μέσης. 12 ώρες κράτησε και είμαι σίγουρη ότι σήμερα το βράδυ πάλι τα ίδια θα έχουμε! Όση ώρα κρατάει ο μπέμπης σπρώχνει πάντως και δε βολεύεται, τώρα έχει ηρεμήσει και κουνιέται χαλαρά.

Α, να το λύσουμε το θέμα με τα ζώδια, τι πράμα είναι αυτό; Ελπίζω ο δικός μου να κάνει υπομονή μια βδομαδούλα ακόμα να βγει υδροχόος guarantee! Ρεγγίνα μου, γιατί το βγαλες το ωραίο το τικεράκι; Πολύ μου άρεσε το χειμωνιάτικο

vLmAp2.png FMoxp2.png

Α, ξέχασα να σου γράψω για τις ραγάδες: στις φίλες μου πάντως που τις είδα 3 μήνες και 5 μήνες μετά τη γέννα τους και μου παραπονιούνταν για τις ραγάδες στην κοιλιά, σε πληροφορώ μόνο αυτές το καταλάβαιναν, τίποτα δεν φαινόταν σε μένα, είχαν ατονήσει εντελώς. Απλώς να συνεχίσεις τις κρέμες και σίγουρα και μετά τη γέννα, γιατί βοηθάνε, πάρε καμιά αναπλαστική (εμένα το bio oil την έχει κάνει τη δουλειά και η κηραλοιφή, αλλά το βιο όιλ ακόμα καλύτερα γιατί το βάζω και σε καψίματα από φούρνο/κουζίνα και πραγματικά κάνει θαύματα).

Μόνο η μαύρη γραμμή έχει μείνει στη μια φίλη μου κι αυτό επειδή ακόμα θηλάζει, στην άλλη ατόνησε κι αυτή!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα συνεγκυουλες&εν καιρο συνε-μανουλε(χαχα)!!! Καλη εβδομαδα ευχομαι... Απο ζωδια που λετε εμενα μ κανουν&τα2, μιας&ποσο χειροτερα(?????) θα ειναι απο εναν σκορπιο(ο μεγαλος μ)&εναν κριο(ο αντρας μ)!!!! Ραγαδες&κραμπες φιλες μ , μεγαλη η ιστορια...εβγαλα στην 1η, ξαφνικα στον 6ο, χωρις ιδιαιτερα πολλα κιλα...με τον καιρο&με τα σκευασματα που αναφερει η Τζο ασπρισαν...τωρα ξαναβγηκαν παλι αλλα ποσως με ενδιαφερει...παντως ειναι στο δερμα, να ξερετε! Κραμπες εχω απο τ 6ο ποδια&κοιλια&με μαγνησιο...αλλες μερες πιο εντονες, αλλες πιο ηπιες...υπομονη μετα το τελος περνανε ολα!!!

Τζο πολλες ωρες σε ταλαιπωρησαν...μηπως να μιλουσες με τον γιατρο σου;;; ποτε εχεις το επομενο ραντεβου;;;

Τα φιλια μ στις υπολοιπες!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι, πολλες ωρες ναι, θα τον ειδοποιησω σημερα, παρασκευη ειναι το επομενο ραντεβου. Με τον σκορπιο σε καταλαβαινω, χαχαχα! Μια με τη γεφυρα μια με τα χιονια εσενα σκεφτηκα, ελπιζω να μην εχεις θεματα με τις μετακινησεις

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κατα λάθος το έσβησα jo μου.Να πάρεις το γιατρό κ να μας πεις.κ bio oil βάζω κ της frezyderm αλλά είναι στο δέρμα όπως είπε το Μαράκι!

Ποιος ασχολείται μωρέ, αν θέλουν ας φύγουν...το μπεμπε μου να κρατήσω εγώ κ να είναι γερό κ τ

ιποτε άλλο!

Ωραία χειμωνιάτικη μέρα...ελπίζω να μη δημιουργήσει προβλήματα ο καιρός σε καμία μέλλουσα μανούλα!

Να ντύνεστε καλά!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Στα κέφια σας σήμερα, μπράβο κορίτσια, πετάει η ομάδα μας!!!

Τι έπαθες βρε Τζο; Πολλές ώρες κράτησε. Να δεις που ευθύνεται η μπάλα.

Γιατί κι εγώ καθόμουνα και κουνιόμουνα καμιά ώρα πριν κοιμηθώ και όταν ξάπλωσα ένιωθα στιγμιαία όμως ταυτόχρονους οξείς πόνους σε κοιλιά και μέση και σαν κάτι να μου έσπρωχνε απαλά τον κόλπο (από το εσωτερικό). Όλη την ώρα ένιωθα και πολλές κινήσεις σε όλη την κοιλιά. Ξανακοιμόμουνα εύκολα αλλά μετά από 1ώρα πάλι τα ίδια. Ώσπου κοιμήθηκε φαίνεται η μπέμπα και τελείωσε η φάση. Βρε τα ζωηρά μας, θέλουν να βγουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...