Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεια σας και από εμενα κορίτσια!Τελικα χθες που πηγαμε για καρδιοτοκογραφο ηταν μετριος γιατι ειχε 2 φορες επιβραδυνσεις το μωρο για καποιο διαστημα και επισης ειχα και συσπασεις ανα λεπτο με ηπιο πονο όμως σαν πονακια περιοδου!Η μαια μου ειπε ότι είναι προπαρασκευαστικες αλλα επειδή είναι πολύ συχνες να εχω το νου μου γιατι μπορει να γεννησω και από μερα σε μερα!Η γιατρος μου ειπε να βαζω κολπικα utrogestan και να είμαι ξαπλα και βλέπουμε!Αντε να δουμε!Εντομεταξυ η μικρη είναι αρκετα ανησυχη!Τις προηγούμενες 2 μερες ειχα και διαροια και σημερα εκανα εμετο τα δημητριακα που εφαγα!Γενικα εχω αγχωθεί λιγο αλλα ελπιζω να πανε όλα καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια...

Jo πιστεύω στο ένστικτο της μαμάς να ξέρεις οπότε όπως νιώθεις...

Γεύση πονάκια έχω κ εγώ...αυτόν στους προσαγωγούς απο τον 4ο...

Nopitsa μου καλά είναι η μικρή...τι εννοείς επιβραδύνσεις στον καρδιοτοκογράφο;Δεν το ξέρω γι'αυτό ρωτάω....

Εγώ έχω πάθει εμμονή...συνέχεια τον τσιγκλάω γιατί φοβάμαι...δεν κοιμάμαι το βράδυ απο την ανησυχία!Μήπως το ένα μήπως το άλλο είμαι συνέχεια....

Ρεγγινα μη νομιζεις και εγω τωρα τα μαθαινω!Ετσι το ειπε η μαια στην γυναικολογο είναι σχετικα με τους χτυπους του μωρου!Αν είναι πχ για μεγαλο διαστημα με επιβραδυνσεις και δεν ανεβοκατεβαινουν οι χτυποι όπως πρεπει σημαινει ότι το μωρο για καποιο λογο ζοριζεται και πρεπει να βγει!Ευτυχως που την νιωθω συνεχεια και δεν ανυσηχω αλλα εχω συνεχεια το νου μου!Παντως πιστευω ότι θα γεννησω γρηγοροτερα από την ημερομηνια που πρεπει!

Παρ'οτι δευτερομανουλα, βλεπω να με τρωτε στη γωνια...χαχα! Εγω περα απο κτ αντανακλαστικα πονακια απο την κοιλια στο κολπο&πονους στους προσαγωγους, δ εχω κτ το πιο τρανταχτο!!! Θα δειξει...

Ρεγγινα ορισατε ημερομηνια καισαρικης;;

Νοπιτσα&εσυ για καισαρικη πας, σωστα;;

Τζο σ'εχει για αουτσαιντερ ο γιατρος σου αλλα ο μπεμπης σου μαλλον εχει αλλες βλεψεις!!!

Φιλια στις υπολοιπες!

cPQop2.png2orjp2.png

χα!!! Ακούς εκεί για αουτσάιντερ τον μπέμπη μου, θα του τη φέρουμε του γιατρού :tongue: Πάντως πέρα απ' την πλάκα, διαβάζω αυτό το θέμα "συμπτώματα τοκετού" και βλέπω κοπέλες που έχουν τα ίδια μ' εμένα εδώ και εβδομάδες και κάθε μέρα γεννάω και γεννάω είναι και τώρα έφτασαν 41η εβδομάδα! Οπότε μπορεί και να με γελάει το ένστικτο και να μου σπάσουν τα νεύρα στο τέλος! Πάντως έτσι τις βλέπω όλες στο τέλος, με σπασμένα νεύρα (αντί σπασμένα νερά)

Νοπίτσα, εσείς γιατί θέλετε να το καθυστερήσετε όσο γίνεται; Για να βάλει βάρος λογικά το μωρό; Σου είπε τίποτα ο γιατρός γιατί να είσαι ξάπλα; Ρωτάω για να διασταυρώνω, γιατί είμαστε ίδιο βάρος μωρών, πητ πολύ κοντινή κι εμένα μ' έχει πιάσει ανυπομονησία, αν και αυτός περπάτημα μου λέει.

Πάντως, ρε κορίτσια, αν κάτσω πολλή ώρα στη μπάλα με ανοιχτά τα πόδια που φέρνει πραγματικά το κεφαλάκι του μωρού πολύ πολύ χαμηλά, όταν πάω να σηκωθώ πονάει τόσο πολύ η ηβική σύμφυση λες και είναι ανάμεσα στα πόδια μου ένα καρπούζι, αν γεννήσω πιστεύω απ' αυτή τη μπάλα θα γεννήσω.

Μαράκι, εσύ τουλάχιστον έχεις πόνους κάποια βράδια που μας έχεις γράψει κανονικούς! Οπότε ποτέ δεν ξέρεις, έχεις και τον μεγάλο σου να σε τρέχει, πιστεύω ότι την έχεις στο τσεπάκι την εύκολη γέννα και σύντομα!

Ρεγγίνα μου, θα μας τρελάνει η αγωνία τις τελευταίες μέρες, μην ανησυχείς και να μιλάς συνέχεια με τη μαία να σε βλέπει, δεν παθαίνει τίποτα ο μπέμπης σου, έφτασε τελική ευθεία, δεν χωράει το μαναράκι και πόσο να κουνηθεί πια; Είναι και ολόκληρο παιδάκι εκεί μέσα! Μην κοιτάς εμάς που είναι πιο μικρά όλα και κολυμπάνε

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Είναι μεγαλούτσικο κ επειδή το βλέπουμε κ συχνά παίρνει βάρος.Η καμπύλη αύξησης του είναι σταθερή απο την αρχή...Εγώ τρελλένομαι γιατί είχα πάθει κ εξάρτηση απο τις ενέσεις κ τώρα που τις έκοψα νομίζω οτι κάτι θα πάθω...θετική σκέψη πάντα!

Γεια σας κορίτσια!!!

Νοπίτσα αν δυσφορεί το μωρό τι θα του κάνει το ουτροτζεστάν; Εμμετός και διάροια έχω ακούσει ότι προηγούνται του τοκετού. Εκτός κι αν έχεις ίωση.

Ρεγγίνα, Τζο, Γεύση πρόσω ολοταχώς... ποιος τα σταματάει τώρα τα μπεμπάκια...

Μαράκι δεν πιστεύω να μείνουμε μαζί τελευταίες γιατί είσαι δευτερομανούλα.

Εγώ ξεκίνησα περπάτημα μπόλικο, μπάλα και από αύριο βάζω μπρος για γενική καθαριότητα.

Χθες βράδυ είχα φοβερές καούρες. Δεν την πάλευα. Εσείς έχετε ακόμα; Αυτές σημαίνουν ότι είναι ψηλά;

Μπα, όχι απαραίτητα, γαργαλίτσα, γιατί ούτως ή άλλως όλοι οι σφιγκτήρες (και του στομάχου) έχουν χαλαρώσει τώρα από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης, θα τις έχεις τις καούρες ίσως και μετά και θα τις έχουν και μερικά μπεμπάκια, όσα έχουν αναγωγές, τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό λόγω ορμονών (όπως και τη νεογνική ακμή κ.λπ.) Δεν σχετίζεται απαραίτητα! Μόνο ίσως η αναπνοή διευκολύνεται όταν κατέβει το μωράκι. Βάλε τα πάντα σε κίνηση, γιατί δεν επιδρούν και άμεσα! Πήγαμε κι εμείς σήμερα για περπάτημα, αλλά τι 2ωρα κ.λπ., εγώ σήμερα 30λ. άντεξα και μετά άρχισε η μέση να με πονάει.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κορίτσια σας πιάνουν κράμπες στα πόδια κ μούδιασμα στα άκρα;

Ξέρει κάποια αν τα μαιευτήρια χρεώνουν επιπλέον ΜΕΝΝ κ θερμοκοιτίδα;

Μακρυά απο εμάς αλλά επειδή είναι ήδη υψηλο το κόστος θέλω να ξέρω

Καλησπέρα κορίτσια!μαρακι με προκληση είναι να γεννησω εκτος αν χρειαστεί καισαρικη αλλα ελπιζω να την γλιτωσω!Προσπαθουμε να μεινει το μωρο οσο το δυνατον περισσοτερο μεσα για να παρει παραπανω βαρος!gargalitsa ουτε και εγω καταλαβα τι θα κανει το utrogestan αλλα το παιρνω γιατι μου το ειπε η γιατρος τι να κανω!Κατι παραπανω θα ξερει!

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας πιάνουν κράμπες στα πόδια κ μούδιασμα στα άκρα;

Ξέρει κάποια αν τα μαιευτήρια χρεώνουν επιπλέον ΜΕΝΝ κ θερμοκοιτίδα;

Μακρυά απο εμάς αλλά επειδή είναι ήδη υψηλο το κόστος θέλω να ξέρω

Ρεγγίνα, εμένα μουδιάζουν τα χέρια όταν κοιμάμαι ανάσκελα, γιατί καμιά φορά κάθομαι ανάσκελα για κάνα μισάωρο γιατί κάπως με ξεκουράζει στη μέση, αλλά τελείως ανάσκελα. Και κράμπες παθαίνει μόνο η κοιλιά μου όταν αλλάζω πλευρό το βράδυ και πονάει πολύ όταν γίνει, δηλ. θα βγάλω κι ένα βογκητό, και πρέπει να κάτσω κάνα 10λ. ακούνητη για να περάσει. Είναι φυσιολογικό, ειδικά αν δεν παίρνεις μαγνήσιο νομίζω. Για τη μενν δεν ξέρω, ικανούς τους έχω να χρεώνουν για όλα αυτά βέβαια.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμένα με πιάνουν όταν μένω ακίνητη ώρα στον ύπνο,γιατί δεν είναι κ εύκολο να κουνηθώ....θα πάρω κ το γιατρό βέβαια...παίρνω μαγνήσιο αλλά δεν κάνει κ τρελά πράγματα...

Μαράκι, στο τέλος αυτής ή την αρχή της άλλης.θα μιλήσω με το γιατρό εντός της εβδομάδας.Πάντως αν όλα είναι οκ η επόμενη φορά που θα δω το μωρό μου θα είναι έξω απο την κοιλίτσα...εκτός κ αν με πιάσει κανένας πανικός κ πάω για υπερηχο!

Ρεγγίνα δεν έχω τα συμπτώματα που αναφέρεις ούτε ξέρω για τις τιμές.

Τζο δύσκολο το δίωρο. Κι εγώ μια ωρίτσα περπατάω και αποφεύγω τις ανηφόρες γιατί δεν τις μπορώ καθόλου.

Βλέπω σημερινή μου φωτογραφία και η κοιλιά είναι τούμπανο, να δω που έχει σκοπό να φτάσει. Δεν έχει κατέβει καθόλου, κρατιέται ... στο ύψος της! Κατέβα καλέ!

Ραγάδες κάνατε στην κοιλιά; Ή θα μας φανούνε μόνο όταν ξεφουσκώσουμε;

Ωραία το λες Ρεγγίνα ότι την επόμενη φορά θα το δεις εκτός κοιλιάς! Άρα μέσα σε 10 μέρες έχεις γεννήσει.

Για να γελάσουμε: τι ζώδιο προτιμάτε να είναι τα μπεμπιά, αιγοκεράκια ή υδροχοάκια; Πότε αλλάζει, στις 21;

Στις 21 αλλάζει gargalitsa...υδροχοάκι το προτιμώ κ νομίζω οτι προς τα εκεί πάνε όλα τα δικά μας, εκτός αν κάποια γεννήσει μέχρι Τετάρτη.

Θα πάρω το μαιευτήριο να ρωτήσω αύριο για να ξέρω γιατί άλλο να ξέρεις οτι θα δώσεις 1700 κ άλλο να προκύψει κάτι κ να φύγει το ποσό!

Εγώ κράμπες έχω πολύ καιρό στα πόδια αλλά κάποιες μέρες έχω το μούδιασμα στα χέρια...έτσι όπως κοιμάμαι βέβαια...

Κ εγώ περπατάω αλλά ανηφόρες δε μπορώ καθόλου, ούτε με μικρή κλίση, καθόλου!Επίσης στο περπάτημα με πιάνει χειρότερη συχνοουρία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...