Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ωραία τα μπεμπάκια, ε;;; Σε λίγο καιρό έτσι ερωτευμένες θα 'μαστε κι εμείς! Εγώ τις τελευταίες μέρες που είμαι σε καραντίνα μέσα βλέπω όλο vlogs με πρώτη μέρα με το νεογέννητο στο youtube (ή διαβάζω για συμπτώματα τοκετού) και το δάκρυ πάει κορόμηλο :D

Σου άρεσε η γιατρός; Σας έδωσαν προδερμ και τέτοια δειγματάκια;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαζί γράφαμε πάλι Τζο μου. Μπα, δεν έχω κανένα σύμπτωμα έντονο. Μόνο μου έκανε εντύπωση που μου έβαλε ραντεβού σε 5 μέρες ενώ δεν είναι των συχνών ραντεβού. Εσάς κορίτσια σε πόσες μέρες σας έβαλε ραντεβού ο γιατρός;

Γιατί την έβαλε τότε την κοπέλα για καισαρική καλέ;

Κι εγώ στριφογυρίζω στον ύπνο μου και δε βολεύομαι πουθενά.

Καλή συνάντηση με τη μαία!

Μαζί γράφαμε πάλι Τζο μου. Μπα, δεν έχω κανένα σύμπτωμα έντονο. Μόνο μου έκανε εντύπωση που μου έβαλε ραντεβού σε 5 μέρες ενώ δεν είναι των συχνών ραντεβού. Εσάς κορίτσια σε πόσες μέρες σας έβαλε ραντεβού ο γιατρός;

Γιατί την έβαλε τότε την κοπέλα για καισαρική καλέ;

Κι εγώ στριφογυρίζω στον ύπνο μου και δε βολεύομαι πουθενά.

Καλή συνάντηση με τη μαία!

Εντάξει, εμένα κάθε εβδομάδα με βλέπει από την 36η, όλες μετά την 36η κάθε εβδομάδα τις βλέπει αυτός, σε βάζει καρδιοτοκογράφο και γενικώς παρακολουθεί. Αλλά τώρα παίζει και να σε έβλεπε στο μαιευτήριο ούτως ή άλλως, οπότε καλά σου το έβαλε τόσο νωρίς, είναι φυσιολογικό! Μην αγχώνεσαι, θα θέλει να δει την εξέλιξη, είμαστε ένα βήμα πριν τον τοκετό πια. Η φίλη μου έφτασε 42η και το μωρό δεν ήθελε με τίποτα να κατέβει και της το πήρε με καισαρική, τώρα σωστό λάθος δεν ξέρουμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κι εγώ συγκινήθηκα εκεί και κρατήθηκα να μη δακρύσω. Όλες στα ίδια είμαστε τελικά. Μας έδωσαν καλλυντικά προδερμ σε κανονικη συσκευασία, μια χαρά!

Καλή μου φάνηκε η γιατρός αλλά και χθες στο Έλενα και σήμερα επιγραμματικά τα λένε. Κάτι θα πάρεις όμως από τον καθένα, δεν έχουμε και τίποτα να χάσουμε. Πρακτικά δε μας έκανε καθόλου, να κάνουμε ότι το κρατάμε σε στάσεις, τίποτα.

Διαφημίσεις

Έτσι μου είχαν φανεί κι εμένα, πολύ επιγραμματικά, το βιβλίο και τα βίντεο με ξεστράβωσαν και οι ιστορίες από την ομάδα θηλασμού στο φβ. Εντάξει, λίγο hardcore οι κοπέλες εκεί, αλλά αν κρατάς το καλύτερο και πετάς τα υπόλοιπα έχεις μόνο όφελος!

Άσε, κι εγώ γι' αυτό πιστεύω ότι έχω αγχωθεί ενδόμυχα, μη συμβεί κάτι αντίστοιχο. Ρώτησα το γιατρό μου για την περίπτωση αυτή και μου είπε ότι η πρόκληση μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα αν την κάνεις 39η-40ή εβδομάδα (εφόσον βλέπεις ότι κάπως ωρίμασε ο τράχηλος ή ότι το μωρό κατέβηκε λίγο ή τελοσπάντων ότι είναι κάπως έτοιμο το σώμα για τον τοκετό) διότι τότε οι συνθήκες στη μήτρα είναι καλύτερες, ο πλακούντας λειτουργεί ακόμη άψογα και το μωρό αιματώνεται καλά. Αν περιμένεις στις 42 και δεν έχει συμβεί κάτι, ακόμα και πρόκληση να προσπαθήσεις (που οφείλεις να το προσπαθήσεις πριν την καισαρική), επειδή έχουν αρχίσει να φθίνουν οι συνθήκες στη μήτρα, τότε σε περίπτωση που πέσουν οι παλμοί του μωρού η καισαρική είναι μονόδρομος γιατί το μωρό οξυγονώνεται μόνο από σένα πια κι όχι τόσο απ' τον πλακούντα που έχει γεράσει. Αλλά φυσικά καλύτερα να το προσπαθήσεις παρά να μην το προσπαθήσεις καθόλου και να πας απευθείας καισαρική. Επίσης μου είπε ότι πρόκληση με πρόκληση διαφέρει, το σωστό είναι πρώτα να προσπαθήσεις με φυσική παρέμβαση να προκαλέσεις τοκετό (π.χ. ρήξη υμένων), να προσπαθήσεις ωρίμανση του τραχήλου με υπόθετο προσταγλανδίνης ή καθετηράκι με φυσιολογικό ορό, να στείλεις την έγκυο για περπάτημα μετά από αυτά αρκετές ώρες για να λειτουργήσει η βαρύτητα και την 3η μέρα (εφόσον όλα είναι καλά στο nst) τότε μόνο να βάλεις τεχνητή ωκυτοκίνη, ορό δηλαδή. Μου τα εξήγησε αναλυτικά γιατί με είχε αγχώσει η περίπτωσή της και τα ρώτησα. Γενικώς μου είπε ότι είναι παρεξηγημένη η πρόκληση αλλά αν γίνει στην κατάλληλη εβδομάδα, ούτε νωρίς ούτε αργά, και έχοντας πολύ χρόνο μπροστά (1-3 μέρες) είναι πολύ αποτελεσματική.

Με υγρά πώς τα πάτε; Εγώ συγνώμη για την έκφραση αλλά αισθάνομαι όλη μέρα σαν κατουρ...νη και πέφτουν βροχή οι αλλαγές εσώρουχα, έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ευχαριστούμε βρε κορίτσι που μας διαφωτίζεις. Είναι κρίμα να πηγαίνουν όλα καλά και 42 η εβδομάδα να γίνει καισαρική... 3ώρες περπάτημα ε; χμ, ροχαλητούλη ετοιμάσου...

Κι εγώ έχω κάποια υγρά αλλά δεν τα αισθάνομαι απλώς τα βλέπω στο εσώρουχο.

Οι ομάδες θηλασμού στο φμ τι είναι; Πώς τις βρίσκεις;

Γεια σας κορίτσια...

ναι gargalitsa θα σας το κρατήσω έκπληξη για να μη το συζητάω κ αγχώνομαι!θα σας το πω όμως!

τόσα μοιραστήκαμε, στα καλά θα κολλήσουμε;Πάντως κ εμένα ο δικός μουου είναι υπερμαχος του φυσιολογικού μου είχε αναφέρει οτι η πρόκληση δεν είναι άντε το προκάλεσα κ βγήκε...εγώ απο την αρχή δεν είχα θέμα με το πως θα γεννήσω αλλά προχθές που όλα ήταν ιδανικά για ένα φυσιολογικό δε σας κρύβω οτι κάπου μέσα μου μετσίμπησε μια ενόχληση.Βέβαια κ 1 στις χίλιες να είναι καλύτερη η καισαρική για το μωρό δε το σκέφτομαι καν....μου είπε όμως οτι στο επόμενο αν είναι όλα όπως πρέπει θα πάμε για vback. Jo καλά το λέω?

Ανυπομονώ πολύ κορίτσια.

Το άλλο δε σας το είπα...μου είπε να έχω το νου μου να το ακούω καθημερινά,πχι τρελά πράγματα αλλά να το ακούω, γιατί μεγάλωσε κ δεν έχουν πολύ χώρο κ εγώ τρελάθηκα, τον είχα μισή ώρα παραπάνω να μου εξηγεί γιατί μου το ανέφερε κ αν υπάρχει κάτι άλλο ανησυχητικό.

Τι να υπάρχει μου λέει ο γιατρός...αυτό το μωρό έχει κάνει 4 doppler σε 20 μέρες κ δεν έχει πρόβλημα αιμάτωσης κλπ.

Με το ζόρι έφυγα απο εκεί, με τραβούσε ο άντρας μου!

Μετά μου είπαν οι φίλες μου οτι το είχαν ζητήσει απο όλες οι γιατροί τους κ ηρέμησα!

Αυτά απο τη τρελή φίλη σας!

Jo αν δεν υπήρχε άλλο θέμα νομίζω οτι στις 40 θα μπορούσε να της κάνει πρόκληση.

Να σας πω όμως κάτι κορίτσια;Εγώ διαπίστώνω κ απο τη δική μου περίπτωση που μόνο εσείς κ οι γονείς μου ξέρουν οτι όλες οι μανούλες μπορεί να έχουν κάτι προς το τέλος ή στη μέση κ να μη θέλουν να το μοιραστούν κ το οποίο να επιτάσει την καισαρική...Κάποιος λόγος υπάρχει που την κάνουν οι γιατροί...κ για μενα θα ρωτήσουν όλοι αλλά δε θα πω την αλήθεια...τι γνώμη θα σχηματίσει κάποιος άσχετος;Οτι έτσι ήθελε ο γιατρός ή οτι είχε δουλειές...για ένα γιατρό που σας είπα πόσο μου στάθηκε!

Είναι πολλές περιπτώσεις...σίγουρα υπάρχουν γιατροί της γρήγορης λύσης αλλά σίγουρα υπάρχουν κ περιπτώσεις για τις οποίες καμία μανούλα δε μιλάει!Κ αυτό σας το λέω εκ πείρας πλέον...

Γαργαλίτσα, εγώ εννοώ την ομάδα της αττικής που λέγεται αττική ομάδα μητρικού θηλασμού, κάπως έτσι, το βάζεις και τη βρίσκεις στο φβ και σε κάνουν μέλος. Τυχερή είσαι με τα υγρά, εγώ και τα νιώθω και μου τη σπάνε απίστευτα πια, αλλά μικρό το κακό!

Ρεγγίνα μου, μην το σκέφτεσαι καθόλου, ό,τι είναι το καλύτερο για το μωρό μας κι η κάθε περίπτωση διαφέρει και δεν ξέρουμε και όλες τις λεπτομέρειες! Υπάρχουν κι οι αιτιολογημένες καισαρικές εννοείται, μην τρελαθούμε, και είναι και σωτήριες όταν υπάρχει λόγος. Για τις κινήσεις, εσείς τον παρακολουθείτε πολύ στενά και επίσης ναι σε όλες το λένε ότι τα μωράκια δεν έχουν χώρο να κινηθούν πολύ πια και να έχουμε στο νου μας να τα ακούμε συχνά. Εμένα έχει σφηνώσει με το κεφάλι στη λεκάνη και από τότε εδώ και 2 εβδομάδες περίπου από κει κάτω δε νιώθω κινήσεις από κεφάλι μεριά δηλ, μόνο πόδια να κλωτσάνε ψηλά νιώθω πια. Οπότε έχουμε το νου μας! Εμένα μου είπε αν έχω ώρα να τον ακούσω να ζουλήξω, να του μιλήσω και στο τέλος τέλος να τον ταράξω στη σοκολάτα! Με κάτι απ' αυτά θα αντιδράσει σίγουρα! Η μαία μου δεν θα 'ρθει, ο τοκετός κρατάει, ωραίο σαββατόβραδο θα περάσουν πάλι! Σας φιλώ και πάω να φτιάξω ένα σπανακόρυζο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Ρεγγίνα, έχεις δίκιο ότι πολλές φορές οι καισαρικές οφείλονται σε ιατρικούς λόγους που δεν τους λένε οι γυναίκες και καλά κάνουν, σιγά να μη δίνουν λογαριασμό σε όποιον ρωτάει. Αφού ο γιατρός σου κάνει και βιμπακ μπορείς το επόμενο μωράκι να το γεννήσεις με φτ. Εντάξει, κι εγώ είμαι υπέρ του φτ εκτός κι αν συντρέχουν λόγοι που καθιστούν την καισαρική καλύτερη λύση ή και μονόδρομο. Κι εμείς τώρα καλά τα λέμε αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δε θα ζητήσω την ώρα του τοκετού στο γιατρό να κάνει καισαρική αν έχω ταλαιπωρηθεί ή αν φοβάμαι. Γι' αυτό καλύτερα μην πικραίνεσαι λόγω καισαρικής, αφού είναι για το καλό του μωρού.

Εμένα δε μου είπε τίποτα ο γιατρός για την κινητικότητα. Αλλά δεν εκπλήσσομαι, δεν έχω συναντήσει πιο λιγομίλητο γιατρό. Ευτυχώς μας το είπε η μαία στο μάθημα ανώδυνου ότι αν δεν το ακούμε για πολλές ώρες π.χ. ενα 24ωρο, να πάμε στο γιατρό ή στο μαιευτήριο για υπέρηχο.

Καλημέρα, κόρες!!! Έχουν γίνει δύσκολες οι νύχτες πια, ο μπέμπης μου σίγουρα ψάχνει την έξοδο :tongue:

Όλο το απόγευμα χθες που μιλούσαμε πετρώματα, προς το βράδυ που είπαμε να δούμε ταινία ακόμα πιο έντονα, δεν έβρισκα θέση να με βολεύει και έπρεπε να είμαι όρθια συνέχεια για να ανακουφίζομαι και μες στη νύχτα ήπιοι πόνοι μέσης και πλέον και πόνος στην κοιλιά (σε όλη) σαν από έντερο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το ένστικτό μου λέει μια εβδομάδα ακόμη το πολύ! Δεν ξέρω αν θα βγω αληθινή, θα δείξει! Επίσης ο μπέμπης κουνιέται πια και με σπρώχνει με τον ποπό του λες και θα μου τρυπήσει την κοιλιά, πονάω απ' το σπρώξιμο, σα να μη βολεύεται. Αυτά!!! Όταν σηκωθώ βέβαια το πρωί στρώνει η κατάσταση!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κορίτσια Καλημέρα Πώς περνάτε τις τελευταίες μέρες εγώ πολύ δυσκολεύομαι να αναπνευσω μακαρι η μπεμπα μου ν έρθει σε καμία εεβδομάδ α εχω κ πονους στους προσαγωγους λες κ κανω πολυ γυμναδτικη κ παστηκα εσείς πως ειστε. ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...